Kulttuurin rikastuminen

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja cam70, 18.06.2007.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Melbac

  Rekisteröitynyt:
  15.01.2001
  Viestejä:
  10 375
  Ilmeisesti joku toimittaja on niellyt ton jutut kohoineenja nyt siellä sitten kirjoitetaan juttuja perse kipeänä.Ei tota tollaista uutisointia jutusta voi oikein muuten selittää.:)
   
 2. Mescalineman

  Rekisteröitynyt:
  25.10.2013
  Viestejä:
  388
  Ilmaista mainosta, niin miksipä ei.

  Se on pelkästään ISISin etu, mitä ahtaammalle muslimit Euroopassa laitetaan. Enemmän potentiaalisia rekrytoitavia ja vähemmän karkulaisia.
   
 3. Inq

  Rekisteröitynyt:
  13.10.2001
  Viestejä:
  1 317

  Häh? Oletko kurdi?

  [​IMG]

  Rasistit epäilee, ja kurdit. Tai jotain.
   
  Viimeksi muokattu: 07.05.2018
 4. MadPike

  Rekisteröitynyt:
  08.03.2016
  Viestejä:
  2 160
  Kommentointi ei tällä kertaa olekaan auki, toisin kun silloin kun sen toimintaa kehuttiin, ja kommenteissa oli "miesten mies, oikea sankari!" ja sai tuhansia peukkuja... :)
   
 5. cereal killah

  Rekisteröitynyt:
  20.06.2000
  Viestejä:
  3 244
  Siinä on mikropeniksellä aurattu suvakkeja varmaan koko vuosi :kahvi:
   
 6. tuskaapaatissa

  Rekisteröitynyt:
  24.11.2015
  Viestejä:
  353
  :D

  Noita keskusteluja lukiessa sitä hetki hetkeltä vakuuttuu enemmän siitä, että kusessa ollaan. Jos aikuisilla suomalaisilla (äänioikeutetuilla) ihmisillä on niin sisäänrakennettu/aivopesty ajatusmaailma, että kehitysmaista kotoisin olevat ihmiset eivät voi kusettaa tai edes olla väärässä, niin ei hyvä heilu. Mielipuolisinta tässä on, että

  a) Adham jäi kiinni housut kintuissa
  b) faktat on lyöty tiskiin ja
  c) hänestä on paljastunut aikaisempiakin rötöksiä

  mutta siitä huolimatta vika löytyy muista. Ilmeisesti Rami oli jo murskannut niin monen rasmuslaisen sydämen, että tosiasiat jäävät jälleen kerran toissijaisiksi.
   
 7. Salaf

  Rekisteröitynyt:
  06.09.2016
  Viestejä:
  248
  Tämä tiivistää todella hyvin kuinka näitä uskomattoman tyhmiä suvakki-idiootteja käytetään hyväksi :D
  Tosin eihän se ole niiltä pois, kun veronmaksajat maksaa :smoke:
   
 8. Fat Free

  Rekisteröitynyt:
  17.07.2013
  Viestejä:
  68
  Niitä tilastoja ymmärretään kyllä väärin molemmissa ryhmissä, mutta mitä näitä keskusteluja on seurannut, niin ns. suvaitsevaisissa niitä ymmärretään jopa tahallaan väärin, jotta faktat voidaan kieltää. Mikään tilasto ei tue sitä, että muslimit integroituisivat länsimaisiin sivistysmaihin kovinkaan hyvin.

  Ahaa. Eli merimiehet, jotka ovat välillä pitkän aikaa keskenään, tappelevat laivalla vähän väliä? Jos aidosti pakenee sotaa ja haluaa turvaa, eikö silloin pyri viimeiseen asti välttelemään näitä tilanteita ja mikäli tällaiseen tilanteeseen ajautuu, eikö viisainta olisi purra nyrkkiä ja niellä ylpeytensä. Tämä valitettavasti on kaikkea sitä vastaan, mitä muslimeille uskontonsa kautta on opetettu. On häpeällistä jos ei puolusta omaa, perheen tai heimon kunniaa. Tämän takia väkivaltaa on siellä missä on paljon muslimeja samassa tilassa.

  En toki kiellä etteikö yhdessä asuminen nosta väkivallan todennäköisyyttä, mutta se tukee hyvin maahanmuuton järkevöittämistä, sillä Suomella ei ole tarjota muuta kuin VOKissa asumista ja resurssit vastaanottamiseen heikentyy koko ajan. Byrokraattisena maana oleskelulupahakemuksien käsittely voi viedä pitkään ja VOKissa saa hengailla helposti vuoden.

  Entäs kuinka paljoon hulinoivat suomalaiset opiskelijat, jotka asuvat samassa soluasunnoissa muunmaalaisten kanssa? Ottaako suomalaiset yhteen opiskelevien aasialaisten kanssa?

  Niin. Tuo maassaolovuodet on hyvä mittari tuli sitten pakolaisena, tekemään työtä tai opiskelemaan. Kun tarkastellaan tarpeeksi pitkällä aikajänteellä, maahantulon syy ei merkitse mitään, koska kaikkien pitää integroitua ja noudattaa yhteiskunnan pelisääntöjä. Irakilaisilla ja somaleilla, ts. muslimeilla tuo sopeutuminen on kaikista huonointa oli sitten vuoden tai 10 vuotta Suomessa.

  Kyselin jo sinulta, että miksi irakilaiset ja somalit (muslimit) sopeutuvat huomattavasti huonommin kuin kenialaiset (kristinusko, katolilainen) tai nepalilaiset (hindut), mutta et vastannut. Onko syy kulttuurissa, uskonnossa, asenteessa vai motivaatiossa? Määrittääkö islamin usko liikaa muslimeja, että länsimaihin ei voi sopeutua, koska se on omaa uskontoa vastaan?

  Se ei tarkoita, että pitäisi irtautua velvotteista ja EU:sta. Sopimukset sanovat vain, että hakemus pitää käsitellä, ei sitä, että maahan pitää ottaa kuka tahansa. Ja toisekseen, sopimusten perusteella Suomeen ei voi tulla oikein ketään, koska pakolaisen pitäisi jäädä ensimmäiseen maahan, johon jalallaan astuu ja hakea turvapaikkaa sieltä.

  Jokainen rajan luvata ylittänyt vangitaan ja karkoitetaan maasta. Jokainen hakemus hylätään ja pakolainen ohjataan pois maasta. Suomi ei ole vastuussa eikä velvoitettu heidän vastaanottamisestaan. Suomen resurssit ei riitä ottamaan enää yhtään pakolaisvyöryä. Omien kansalaisten asiat alkaa olla huonommin kuin pitkään aikaan mm. työttömyyden takia. Miksi raijata enää lisää ongelmia maahan?
   
 9. Mescalineman

  Rekisteröitynyt:
  25.10.2013
  Viestejä:
  388
  Asiallinen maahanmuuttokritiikki on aivan erilaista kuin mikään rajat kiinni ripuli. Ei valtamediassakaan/"suvakkifoorumeilla" sensuroida ASIALLISIA, mutta kriittisiä kommentteja. Rajakkien ulosanti ei ole asiallista eikä järkevää nähnytkään, silkkaa paskaa. Asiallisuuden käsite on joillain aika hakusessa.

  Ja mitä suomileijonan rasismileimaan tulee, niin siitä voi syyttää pilottitakki pellejä ja rajakkeja. Eihän hakaristikään ollut alunperin natsien symboli.
   
 10. Fat Free

  Rekisteröitynyt:
  17.07.2013
  Viestejä:
  68
  Nojaa. Väitänpä, että jos menen Takku-foorumiin tai Rasmus-yhteisöön, postaan asiallisen kritiikin vaikka tilastoilla ryyditettynä, niin aivan varmasti se katoaa sieltä hyvin pian.


  Tästä voi toki olla samaa mieltä. Pilaaminen on tehty tosin jo aikoja sitten. Lisäksi "pilottitakki_pelle" on vähän horjuva pilkka, koska tällä hetkellä pilotit on muodossa ja niitä näkee naisilla, hipstereillä ja hipeillä.
   
 11. Fat Free

  Rekisteröitynyt:
  17.07.2013
  Viestejä:
  68
  On todella pelottavaa, että Suomessa on jopa hyvinkin korkeissa asemissa ihmisiä, jotka eivät näytä kykenevän objektiivisuuteen. Länsimaissa päättävissä elimissä ja itse asiassa kansankin odottaisin toimivan noin pääasiassa objektiivisesti kaikki näyttö, todistusaineisto ym huomioiden. Odottaisin myös länsimaisen sivistysmaan johtajien ja hallituksen perustavan päätöksensä yleisellä tasolla faktoihin eikä tunteella perusteltuihin päätöksiin. On melko käsittämätöntä, miten faktat voidaan sivuuttaa sen johdosta, että on tanssinut ja syönyt pakolaisten kanssa VOKeilla.

  Itsekin juttelin kesällä piknikillä viereen istuvan pakoslaisperheen isän kanssa ja vaikutti ihan normaalilta mieheltä. Halusi integroitua (oppia kielen ja yhteiskunnan), mennä töihin ja pitää huolen perheestä. Oli jotain rakennustöitä tehnyt ulkopuolisen urakoitsijan alla Irakissa ja ehkä senkin takia osasi suhtellisen hyvin englantia. Toki kulttuuri painoi sen verran, että antoi minun ymmärtää vaimonsa olevan nimenomaan kotona tekemässä työt ja hän tekee työt kodin ulkopuolella.

  En minä silti yhden ihmisen ja perheen takia muuta mielipidettäni siitä, että muslimien (tilastojen mukaan huonosti integroituvien) maahanmuutto olisi Suomelle hyväksi pitkällä aikavälillä. Edelleen sen humaanin näkökulman ymmärrän, mutta jos pakolaisia otetaan lisää ja lisää, alkaa myös Suomen omien kansalaisten hyvinvointi heikentyä monestakin syystä.
   
 12. -zdc-

  Rekisteröitynyt:
  26.03.2004
  Viestejä:
  375
  Kyseessä taitaa olla kuitenkin ensimmäinen kerta kun joku sanoo asiasta mitään tuollaista. :think:
   
 13. karkkipäivä

  Rekisteröitynyt:
  08.10.2016
  Viestejä:
  4
  Ei pidä paikkaansa. Olen lukenut monta vuodatusta miten joku valittaa että hänen viestinsä poistettiin valtamedian sivuilta, kuulemma asiallisia, mutta tietty valtamedian käsitys asiallisesta voi olla eri kuin perusjampan..
   
 14. Mescalineman

  Rekisteröitynyt:
  25.10.2013
  Viestejä:
  388
  Sitten voi jo syyttää rasmuslaisia. Ihmisillä on tapana vähätellä/sivuuttaa uutisia jotka eivät tue omia näkemyksiä, kaiken voi kumota suvakkien/rasistien propagandana. Ihan rehtien rasistien tai vastavuoroisesti sinisilmäisten ituhippien kanssa ei ole mitään järkeä edes keskustella maahanmuutosta.

  Ei ne pakolaiset tänne huvikseen ole änkeämässä, eivätkä ne jotenkin mystisesti nosta suomalaisten elintasoa, päinvastoin. Mutta jos ruvetaan kieltäytymään auttamasta ihmisiä joilla on joko vaihtoehtona kuolema tai maanpako, niin ei hyvin mene (jos rasmuslaiselta kysyy niin kaikilla on kuolemanhätä, rajakilta jos kysyy niin kaikki pakolaiset valehtelee). Varmasti osa pakolaisista on rikollisia, mutta osa on myös lapsia ja rehellisiä ihmisiä.
   
 15. c-mo

  Rekisteröitynyt:
  12.01.2015
  Viestejä:
  500
  http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016102122494345_uu.shtml

  Husulla ei ehkä logiikka oo ihan vahvimpia ominaisuuksia. Suomessa somaleita siis 17000, näistä alle työikäisiä 52%=~8500. Eli työikäisiä siis ~8500, joista työttömänä 5000. Mutta tulevaisuus näyttää hyvältä koska Uber. Toki voi miettiä, että tulevaisuus näyttää hyvältä, koska paljon huonommaks ei tosta enää pääse. :kippis:
   
 16. Hal2K3 Banned

  Rekisteröitynyt:
  11.02.2003
  Viestejä:
  1 639
  Eiköhän kaikkein paras apu näille musuleille pitkällä tähtäimellä ole se että ottavat tolkun käyttöön uskonnon sijaan ja lopettavat perseilynsä siellä omissa maissaan.
   
 17. cereal killah

  Rekisteröitynyt:
  20.06.2000
  Viestejä:
  3 244
  Niin, kyllä siellä siellä karvalasten joukossa on jonkun verran sitä porukkaa jolla olisi ihan todellista halua tehdä töitä ja tuntea itsensä tarpeelliseksi. Ihan kuten niiden satojen tuhansien suomalaisten työttömien joukossa jo ennestään.

  Ei maailma ole enää mikään sellainen niinkuin jossain 50-luvun kotimaisissa elokuvissa tai Aku Ankassa, että kävellään työvoimatoimistoon ja sulle kerrotaan että menepäs tuonne satamaan niin kyllä ne sulle töitä keksii. Ehkä tämä 35 000 irakilaisen miehen invaasio olisi toiminut positiivisesti jopa 80-luvulla, mutta vuonna 2016 ei kyllä sinne päinkään. Enemmän duunia automatisoidaan kuin luodaan, eikä näillä irakin tyypeillä mitään todellista osaamista ole mihinkään. Jos olisi, niin tässä vuoden aikana olisi osa heistä jo työllistynyt ja siitä saataisiin kuulla joka paikassa. Jostain muistan lukeneeni, että isoin määrä näistä idän ihmeistä ilmoitti työkseen "IT arkkitehti / järjestelmäsuunnittelija" ja voin kyllä ihan omasta kokemuksesta sanoa että hohhohheijaa että haetaanpa tuolta vittu asematunnelista joku vaatteilla koreilija suunnittelemaan meillä yritysjärjestelmiä niin hyvin menee :think:

  Tuollaisten esimerkkisi mukaisten perheiden pitäisi ihan vaan pysyä siellä omassa maassaan ja tehdä niillä omilla kontakteillaan töitä kuten ennenkin. Puheet "ISIS:in vainoista ja ISIS hajotti työpaikan ja uhkailee minua" on 99% täyttä paskaa.
   
 18. Mescalineman

  Rekisteröitynyt:
  25.10.2013
  Viestejä:
  388
  Just tuollaisen mussutuksen takia lähes kaikki asiallisen kriittiset keskustelut pakolaisista menee päin persettä.
   
 19. Helppoheikkinen

  Rekisteröitynyt:
  08.03.2013
  Viestejä:
  1 902
  Vittu mikä uuno sinäkin olet. Mistä teitä vajaaälyisiä hermanneja oikein sikiää :facepalm:?
   
 20. Kuningashillo^2

  Rekisteröitynyt:
  05.04.2003
  Viestejä:
  2 235
  Ei siellä ole 8500 työikäistä ja käytännössä enemmän työttömiä kuin 5000. Pieni osa on varmasti jo vanhuuseläkkeellä ja epäilisin, että merkittävä osa myös työvoiman ulkopuolella tavalla, joka ei näy työttömyystilastoissa eli eläkkeellä mielenterveysongelmien (todellisten ja keksittyjen), erinäisten vaivojen, traumojen, kehitysvammojen ym. verukkeilla. Nämä somalithan ovat mestareita hyväksikäyttämään hyväuskoisia hölmöjä, joten varmasti nauru raikaa ja eläke juoksee siellä aika monella koijjarilla. Kaiken lisäksi kotiäitejä ei lasketa työttömyystilastoihin ja näitähän ovat käytännössä kaikki aikuiset somalinaiset.

  edit: Summa summarum todellisuus lienee se, että koko somalipopulaatiosta töissä lienee ehkä joitakin satoja ja näistäkin valtaosa suojatyöpaikoissa.
   
  Viimeksi muokattu: 21.10.2016
 21. Inq

  Rekisteröitynyt:
  13.10.2001
  Viestejä:
  1 317
  Näihin hommiin ripottelee parisataa huippuosaajaa ja loput ajamaan uberia. Hävettää olla suomalainen.

  Monikulttuurisuusasiantuntija, Maahanmuuttokoordinaattori,Tulkkipalvelukoordinaat tori,
  Asioimistulkki, Kulttuuriluotsi, Vertaisosaaja, Erityisryhmän linjavastaava,
  Päivähoidon maahanmuuttajakoordinaattori, Sopeuttamistyöntekijä, Kotoutussihteeri,
  Monikulttuurisen varhaiskasvatuksen suunnittelija, Monikulttuurisenopetuksen suunnittelija,
  Suomen askeleet-linjan opettaja, Lyhytkurssivastaava, Aikuisperuskoulun linjavastaava,
  Alaikäisten turvapaikanhakijoiden ryhmäkodin vastaava ohjaaja, Monikulttuurisuusaktivisti,
  Aktivistimaahanmuuttajakouluttaja, Monikulttuurisuuskoulutusmateriaalivastaava,
  Maahanmuuttoviraston tulosalueen johtaja, Sosiokulttuurinen tasapainottaja,
  Pakolaisneuvonantaja, Vähemmistöoikeuksien valvoja, Avustusanomusten esitäyttäjä,
  Maahanmuuttajien asunto-oloja pohtiva virkamies, Maahanmuuttajapalveluiden päällikkö,
  Maahanmuuttoneuvoston puheenjohtaja, Monikulttuurikonsultti, Romanityöryhmä,
  Kerjäläistyöryhmä, Maahanmuuttajien rekrytoinnin helpottamista pohtiva työryhmä,
  Maahanmuuttoyksikön terveydenhuollon konsultti, Maahanmuuttoyksikön psykologi,
  Maahanmuuttoyksikön sosiaalityöntekijä, Maahanmuuttoyksikön sosiaaliohjaaja,
  Maahanmuuttoyksikön etuuskäsittelijä, Maahanmuuttajalasten varhaiskasvattaja,
  Sisäministeriön maahanmuutto-osaston ylitarkastaja, Siirtolaisinstituutin johtaja,
  Vastaanottokeskuksen apulaisjohtaja, Maahanmuuttajaneuvoston puheenjohtaja,
  Naapuruus-sovittelija, Kotouttamisohjaaja, Avustamistulkin, Aputulkki,Romaniasioidenhoitaja,
  Kunniaan liittyvien konfliktien asiantuntija, Maahanmuuttoasioiden johtaja,
  Sisäasianministeriön maahanmuutto-osaston oikeusyksikön yhdenvertaisuus-vastuualueen johtaja,
  Maahanmuuttaja- ja kotouttamisasioiden neuvottelukunta, Maahanmuuttotyön päällikkö,
  Maahanmuutto- ja kotouttamisasioiden yhteistyöryhmä, Maahanmuuttopolitiikkastrategi,
  Kehitysmaatutkimuksen professori, Kehitysyhteistyön palvelukeskuksen asiantuntijan,
  Monialaisen romanityöryhmän puheenjohtaja, Monikulttuurisen maahanmuuttajatyön päällikkö,
  Maahanmuuttajien henkisestä sopeutumisesta vastaava asiantuntija, Sopeutumiskonsultti,
  Maahanmuuttajajärjestöjen toimintaedellytyksiä voimaannuttavan projektinjohtaja,
  Maahanmuuttajajärjestöjen mielenterveysosaamista pohtiva projektisuunnittelija,
  Maahanmuuttajien työllistämisyhdistyksen asianajaja, Maahanmuuttajien neuvontapisteen ohjaaja,
  Pakolaisavun vertaisryhmätoiminnan koordinaattori, Monikulttuurisen tietopalvelukeskuksen asiantuntija,
  Maahanmuuttajien kansalaistoiminnan kehittämisestä vastaava virkamies,
  Väkivaltarikoksiin syyllistyneiden maahanmuuttajanuorten valvoja, Maahanmuuttovastaava,
  Ikääntyneiden somalinaisten kotoutustyöntekijä, Monikulttuurisuuden johtava asiantuntija,
  Pakolaiskoordinaattori, Pakolaisvähemmistö vastaava, Maahanmuuttoviraston turvapaikkayksikön johtaja
  Romanien päiväkeskuksen työntekijä, Romaniyhdyshenkilö, Vähemmistövaltuutetun ylitarkastaja,
  Romanipoliittisen työryhmän puheenjohtaja, Maahanmuuton erikoistutkija, Ihmisoikeustyönjohtaja,
  Sisäministeriön maahanmuuttojohtaja, Monikulttuurisuustaitojen kehittäjä,
  Monikulttuurisuuskampanja suunnittelija, Ulkomaalaisasioiden valmistelija,
  Romanien päiväkeskuskuksen johtaja, Monikulttuurisuustyön suunnittelija,
  Pakolaisoikeutta tutkiva oikeustieteilijä, Ulkomaalaisoikeuden asiantuntija,
  Maahanmuuttopolitiikan tutkija,Maahanmuuttoviraston tutkija, Turvapaikkalautakunnan sihteeri
  Sisäministeriön somaliyhteisön kotoutumista edistävä asiantuntijaryhmä,
  Kansainvälisen siirtolaisjärjestön projektikoordinaattori, Syrjintälautakunnan johtaja
  Sisäministeriön maahanmuutto-osaston päällikkö, Suomen somalia-verkoston toiminnanjohtaja
  Sisäasiainministeriön kotouttamisyksikön johtaja, Pakolaisneuvonnan tiedottaja,
  Maahanmuuttajien asumisneuvoja, Maahanmuuttajien henkilökohtainen palveluohjaaja,
  Monikulttuuristen naisjärjestöjen kattojärjestön johtaja, Maahanmuuttajien tukijärjestön johtaja,
  Ulkomaalaisille maksettavan toimeentulotuen käsittelyä koskevien menettelytapojen selkeyttäminen -työryhmä,
  Kehitysyhteistyön palvelukeskuskuksen hankeneuvoja ja taloussuunnittelija,
  Kehitysyhteistyön palvelukeskuskuksen kehityspoliittinen asiantuntija,
  Suomen somalia-verkoston toiminnanjohtaja, Maahanmuuttajapoikatyön johtaja,
  Maahanmuuttajien yhteispalvelutoimiston johtaja,Maahanmuuttajataustainen kokemusasiantuntija,
   
 22. keijjjjo

  Rekisteröitynyt:
  02.08.2015
  Viestejä:
  245
  Äkkiseltään toi vaikuttaa jollain sanageneraattorilla tehdyltä, mutta varmaan jälleen kerran totuus on ihmeellistä ja lista on totta
   
 23. moonspell

  Rekisteröitynyt:
  13.03.2015
  Viestejä:
  1 553
  Hei me tienataan tällä! Terveisin sos-hallitus. :geek:
   
 24. cereal killah

  Rekisteröitynyt:
  20.06.2000
  Viestejä:
  3 244
  "Maahanmuuttajajärjestöjen mielenterveysosaamista pohtiva projektisuunnittelija" :D :facepalm:
   
 25. c-64

  Rekisteröitynyt:
  16.11.2015
  Viestejä:
  298
  Sitten vielä ihmetellään, miksi Euroopassa kansa kääntyy poliitikkoja vastaan. Xharlie Palsternakka-Pölönius voisi ottaa tähänkin kantaa, eikä aina uikuttaa siitä kauheasta Venäjästä.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti