Kulttuurin rikastuminen

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja cam70, 18.06.2007.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. opelmana Banned

  Rekisteröitynyt:
  22.03.2016
  Viestejä:
  462
  Minne kaekki menneet on?
   
 2. Fat Free

  Rekisteröitynyt:
  17.07.2013
  Viestejä:
  68
  Lue uudelleen. En yleistänyt vaan totesin, että hindut eivät radikalisoidu samalla tapaa kuin muslimit ja räjäyttele itseään. En missään vaiheessa sanonut kaikkien muslimien radikalisoituvan vaan vertasin hindua ja muslimia keskenään. Edelleenkään hindut eivät radikalisoidu, räjäyttele itseään ja heitä homoja katolta, muslimit radikalisoituu räjäyttelee ja heittelee.

  Sen tiedän, että muslimimaatkin pyrkivät ISISin tuhoamiseen. Pointti oli kuitenkin se, että samankaltaisista konservatiivisista uskonnoista vain muslimit radikalisoituvat ja hindut ei, joka tukee päätelmää, että radikalisoituminen ei johdu pelkästään ihmisistä vaan myös uskonnosta. Tässä tapauksess islamista. Tämä on totta ja tiedät itsekin. En pyri tällä mustamaalaan koko muslimipopulaa vaan kyseenalaistamaan em. väitteitä.


  Pedofiliaa on uskonnoissa kun uskonnoissa. Islamissa se on vain sallittu, että aikuinen 30v mies saa ottaa 14-vuotiaita lapsivaimoja. Toki muissakin uskonnoissa jossain määrin, mutta islamissa hyväksytyintä. En silti käyttäisi välttämättä sanaa "pedofiiliuskonto", mutta ei tällaista faktaa voi ohittaa.

  Minun mielestäni muslimien harrastama terrorismi ja terrori-iskut ovat aika paljon järjestäytyneempiä ja yleisempiä kuin Suomen kouluampujaskene. Lisäksi kouluampujia on enemmän USA:ssa. Tällä hetkellä muslimit ovat terrori-iskuissa selvästi ykkösenä ja on todennäköisempää, että radikaalimuslimit tekee terrori-iskun kuin suomalainen menee ampumaan kouluun. On myös todennäköisempää, että muslimi tekee rikoksen kuin että suomalainen sen tekisi.

  Kuten äsken mainitsin, on huomattavasti todennäköisempää, että muslimi tekee rikoksia tai on vaarallinen yhteiskunnalle kuin suomalainen, kun otetaan huomioon muslimien tekemät terrori-iskut ja rikokset vrt. suomalaisten rikokset.
   
 3. Inq

  Rekisteröitynyt:
  13.10.2001
  Viestejä:
  1 317
  Sovittelun ammattilaiset, kirurgit ja insinöörit askartelemassa:

  [​IMG]

  Kyllä meillä suomalaisilla olisi paljon opittavaa.
   
 4. Mescalineman

  Rekisteröitynyt:
  25.10.2013
  Viestejä:
  388
  Vetäisitkö itse jätesäkin päälle ja siwan pussit kengiksi jos lähtisit vaikka keskipalkkaisesta työstä maanpakoon?
   
 5. c-mo

  Rekisteröitynyt:
  12.01.2015
  Viestejä:
  500
  Ei päästetty ei. Tulee mieleen se sanonta vuoresta ja Muhammedista.

  Noista korstoista sen verran, että portsarit erittäin harvoin ovat minkäänlaisessa työsuhteessa siihen baariin, minkä ovea valvovat, näin ainakin Helsingissä. Lisäksi DTM nyt ei mikään kaikista homoin homobaari ole. Eikä noi liivipetet mun käsittääkseni mitenkään kategorisesti mitään homovastaisia ole.
   
 6. luiz

  Rekisteröitynyt:
  01.11.2003
  Viestejä:
  4 742
  Väärin. En verrannut kouluampumisia yhtään mihinkään.
   
 7. susiruma

  Rekisteröitynyt:
  22.09.2009
  Viestejä:
  106
  Helsingin uutiset kertoo enemmän:


  http://www.helsinginuutiset.fi/arti...aista-seksuaalirikoksesta-kohteena-alaikainen
   
 8. pieniapina

  Rekisteröitynyt:
  01.06.2003
  Viestejä:
  4 379
 9. luiz

  Rekisteröitynyt:
  01.11.2003
  Viestejä:
  4 742
  Edelleen kuitenkin soitat samaa levyä käyttäen esim. homojen katolta heittämistä (ISIS Syyriassa/Irakissa) leimaamaan kaikkia maailman muslimeja. Ei voi muuta todeta, kuin että isis on todellakin onnistunut tavoitteessaan lietsoa vastakkainasettelua, kun yksittäiset shokkivideot ovat tuolla tavalla tavoitellun kohderyhmän mieleen syöpyneet.

  Äärihindujen tekemisistä lukiessa on vaikea kutsua asiaa miksikään muuksi kuin radikalisoitumiseksi. Onneksi hyvin harvat niin hinduista kuin muslimeistakin radikalisoituvat.

  Lapsivaimotraditioita ja lasten hyväksikäyttöä voi ja pitää vastustaa ihan uskontoon kuin uskonnottomuuteen katsomatta. Monia tosin aihe ei millään tasolla kiinnosta muuten kuin yhtenä keppihevosena uskontaistelussaan.

  Kouluampumisia ja niiden yrityksiä Suomessa ja Euroopassa tapahtuu tasaiseen tahtiin, ja Amerikassa vielä aivan eri mittaluokassa. Mitä terrorismiin tulee, niin positiivinen trendi kuitenkin onneksi on, että terrori-iskuja tehdään nykyään Euroopassa paljon harvemmin kuin menneinä vuosikymmeninä.

  [​IMG]

  Terrorismin pelkäämisessä ja kauhistelussa taas on havaittavissa ihan samanlainen vääristymä kuin vaikka väkivaltarikollisuudesta puhuttaessa - puhetta ja pelkoa lietsotaan enemmän kuin koskaan, vaikka itse kauhisteltava asia on käynyt aina vain harvinaisemmaksi.
   
 10. JimProfit

  Rekisteröitynyt:
  10.07.2003
  Viestejä:
  947
  eivät vain poistaneet vaan ilmeisesti ajoivat jotain skriptiä joka korvasi vanhat postaukset pornolla
   
 11. Fat Free

  Rekisteröitynyt:
  17.07.2013
  Viestejä:
  68
  En vieläkään leimaa vaan mainitsen kahden uskontokunnan eroista. Et ymmärtänyt kontekstia tässä tapauksessa. Muslimit radikalisoituvat verrattain usein kun verrokkiryhmänä on hindut. Ja hindut sen takia, että uskonnoissa on samankaltaisuuksia.

  Isis on kyllä tehnyt muutakin kuin "yksittäisiä shokkivideoita" mm. terrori-iskuja. Oletko tosisaan vai trollaatko kuten muut täällä arveli?

  Millaisia terrori-iskuja äärihindut on tehnyt Euroopassa lähiaikoina? Ja miksikö vain Euroopassa? No koska alempana laitoit kuvaajan euroopassa tehdyistä terrori-iskuista ja samalla sivuutit muslimien tekemät terrori-iskut lähi-idässä tai vaikkapa Nigeriassa.

  Kyllä, mutta tästä harvemmin näkee keskustelua. Suvaitsevaistoon kuuluvat unohtavat omat moraaliset periaatteensa, kun saavat paistatella hyvänä ihmisenä ja vastaanottaa pakolaisia. Miksei islamin lapsivaimotraditioista puhuta ääneen Suomessa? Suomeen kuitenkin on tullut n. 30 000 muslimia, joille pitää tehdä selväksi, että Suomen laki ja kansa ei sellaista salli.

  Kyllä, mutta suhteessa terrori-iskuja ja yrityksiä tapahtuu huomattavasti useammin.

  Muslimien tekemät terrori-iskut koko maailmassa huomioon ottaen ovat nousussa.
   
 12. Hauki on kala

  Rekisteröitynyt:
  20.06.2013
  Viestejä:
  363
  Niin joo. Esimerkiksi Iranissa hirtetään homoja ja se on ihan toinen asia kuin katolta heittäminen. Pikaisella Googlamisella löytyy useita muslimimaita, jotka eivät ole ISIsin vallassa mutta homoudesta saa kuolemantuomion.
   
 13. Hal2K3 Banned

  Rekisteröitynyt:
  11.02.2003
  Viestejä:
  1 639
  Oikeaoppinen hirttäminen on ihan humaani kuolemantuomion toteutustapa, ei pitäisi olla ihmisoikeusjärjestöillä mitään nokankoputtamista asiassa.
   
 14. M4x1mumG4m3

  Rekisteröitynyt:
  17.12.2013
  Viestejä:
  123
 15. Tribal_

  Rekisteröitynyt:
  08.10.2003
  Viestejä:
  3 511
  Taitaa rasmus revetä :D
   
 16. Melbac

  Rekisteröitynyt:
  15.01.2001
  Viestejä:
  10 375
  Taaskaan ei mainita sitä että oli melkein viikon siellä sairaalassa.Hieman vääristelevää uutisointia.:)
   
 17. Narf

  Rekisteröitynyt:
  10.02.2005
  Viestejä:
  4 152
  Kuukausi tutkintavankeutta, kovaa settiä.
  Toivottavasti EU puuttuu suomen tutkintavankeus käytäntöihin ja pistää stopin kyseiselle touhulle.
   
 18. MadPike

  Rekisteröitynyt:
  08.03.2016
  Viestejä:
  2 160
  No tuolla jäbällä oli sen verran jatkuvaa ja piittaamatonta väkivaltataustaa, että saikin olla kuukauden ja mielellään pidempäänkin, riippumatta siitä että ketä oli pahoinpidellyt.
   
 19. Melbac

  Rekisteröitynyt:
  15.01.2001
  Viestejä:
  10 375
  Varsinkaan kun ei ole ollenkaan varma että sen potku aiheutti sen tyypin kuoleman.Aika harvinaista että tyyppi kuolee seuraavana päivänä kun on ollut 5? päivää ekaksi sairaalassa..
   
 20. Melbac

  Rekisteröitynyt:
  15.01.2001
  Viestejä:
  10 375
  jalkapallo "huligaaneilla" nyt tota pahoinpitelytaustaa taitaa yleisesti vähän enemmän yleensä olla?.Eikä ton "väkivaltatausta" ole edes ns merkittävä vaan aika vähäinen jos/kun aletaan katsomaan tilastoja.Tainnut olla alle 5kpl? syytettä/epäilyä,korjaa jos olen väärässä? :)
   
 21. Narf

  Rekisteröitynyt:
  10.02.2005
  Viestejä:
  4 152
  Tuntuu käsittämättömältä että täällä jengi istuu vankeudessa ilman oikeudenkäyntiä erittäin pitkiä aikoja. Montaa asiaa en jenkkilästä tänne kaipaa mutta esim. takuu/bail kelpaisi.
   
 22. cereal killah

  Rekisteröitynyt:
  20.06.2000
  Viestejä:
  3 244
  [​IMG] "Tästä illasta lähtien dtm hyväksyy asiakkaan iän todistamiseen Maahanmuuttoviraston myöntämän oleskelulupakortin.
  Valvira on vastoin aikaisempaa ohjeistustaan ilmoittanut tänään Helsingin Sanomissa, että ravintola voi rinnastaa oleskelulupakortin ajokorttiin, jotka ovat molemmat viranomaisen myöntämiä, mutta eivät virallisia henkilötodistuksia. Siksi käytäntömme muuttuu nyt ja haastamme muut ravintolat mukaan tekemään saman linjauksen."


  :facepalm:
  Onnea vaan baareissa ja yökerhoissa kävijät, voi tulla pikkaisen karvalapsia sisään ja seksuaaliset ahdistelut hitusen nousta :D

  Toki olisi hienoa ja jossain määrin ironista jos Mohammadit pääsisi pelkästään DTM:ään sisään, mutta eiköhän tästä tule joku maan tapa koska rasismi ja fasismi ja.
   
 23. Melbac

  Rekisteröitynyt:
  15.01.2001
  Viestejä:
  10 375
  Poliisit kyllä keksii syitä jos haluaa pitää tyypit vähän pidempään kiinni eli ei toi ole mitään uutta.Hieno tekosyy toi että pelkäävät tyypin lähtevän pakoon.. :D

  /offtopic
  Toi dtm:n tapaus taas on jostain syvältä,ihme touhua nykyään.
   
 24. Hal2K3 Banned

  Rekisteröitynyt:
  11.02.2003
  Viestejä:
  1 639
  Kyllähän nyt musuleiden tulee päästä homobaariin harrastamaan taharrushta.
   
 25. Hedarit

  Rekisteröitynyt:
  21.12.2015
  Viestejä:
  102
  @luiz:
  [​IMG]
  Ensimmäisenä taulukossasi ihmetyttää 1988 ja Lockerbien terrori-isku,
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Lockerbien_pommi-isku
  jossa kuoli 270 ihmistä (n. 2/3 koko vuoden uhreista), kyseessä ei siis ollutkaan islaminuskoisten Libyalaisten suorittama isku, vaan ihan vaan jonkun eurooppalaisen perusjampan päähänpisto?
  Jos tällaisia ei taulukossa oteta huomioon, on koko taulukko yhtä tyhjän kanssa.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti