Kulttuurin rikastuminen

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja cam70, 18.06.2007.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. cereal killah

  Rekisteröitynyt:
  20.06.2000
  Viestejä:
  3 244
  Tuo näyttäisi olevan kokonaan tuon Rahma Ahmedin tuote. Rahma on siis nainen. Somalinaiset vaikuttaa yleisesti ottaen ihan ihmisiltä, erityisesti alle parikymppiset, somalimiehet vaan käyttää niitä hyväkseen synnytyskoneina ja KELA gold- korttina joten se potentiaali loppuu siihen. Somalimiehillä ei ole edelleenkään mitään tarjottavaa.
   
 2. Kenelek

  Rekisteröitynyt:
  06.02.2015
  Viestejä:
  187
  Taitaa olla. :) Nyt jäämme mielenkiinnolla odottamaan kauanko pyörii... :smoke:
   
 3. MorganKane_

  Rekisteröitynyt:
  01.01.2013
  Viestejä:
  2 433
  Muistaakseni Huopalahdessa oli joku kahvila lyhyen aikaa, ja Itäkeskuksessa joku tilausravintola tms. Voi kyllä olla, että menevät neemut ja neemut keskenään sekaisin...

  Ja missäs tuo Nyt-liitteen ravintola siis oli, tai jokin lyhyt lainaus, kun en kehtaa klikata?
   
 4. Randomizer

  Rekisteröitynyt:
  20.02.2004
  Viestejä:
  5 883
 5. MadPike

  Rekisteröitynyt:
  08.03.2016
  Viestejä:
  2 160
  sanoo Tampereen vastaanottokeskuksen johtaja Anneli Salakari.

  +
  joukkoraiskauksen yritykset ja raiskaukset eivät ole ahdistelua, ja niistähän ei puhuta! Ja niinikään oleskeluluvan saaneet eivät ole enää turviksia, joita laskea tuohon statseihin...
   
 6. cereal killah

  Rekisteröitynyt:
  20.06.2000
  Viestejä:
  3 244
  Niinno tarkkaan ottaenhan se ei ole seksuaalista ahdistelua että ottaa kurkusta narulla takaapäin kiinni ja koittaa raiskata kahden turhiksen voimin.
   
 7. MorganKane_

  Rekisteröitynyt:
  01.01.2013
  Viestejä:
  2 433
  No true Fiskars X25 viimeiseen kymmeneen vuoteen -argumentti.

  Edit:
  Voi vaatia selvennystä:
  [​IMG]
   
 8. esatikkanen

  Rekisteröitynyt:
  22.10.2015
  Viestejä:
  512
  Twittwer väännön jälkeen sain selvyyden asiaan. Tuo uutinen tarkoittaa siis käytännössä sitä että nimen omaan Tampereen vokin nykyiset asukkaat joilla on vielä turvapaikanhakijastatus eikä myönnettyä oleskelulupaa eivät ole jääneet kiinni 9/2015 rikoslakiin uutena nimikkeenä kirjatusta seksuaalisesta ahdistelusta.
  Uutinen ei ota huomioon tullinaukion tp-hakijan tekemää raiskausta mistä on tuomio annettu pirkanmaan käräjäoikeudesta.
  Viime vuoden 1500% nousu ahdisteluissa tarkoittaa ulkomaalaisia , ulkomaalaiset ja turvapaikanhakijat ovat kaksi eri asiaa. Uutisessa ei myöskään huomioda sitä että turvapaikanhakijan status koodi merkittiin poliisin tietoihin vasta hiljattain,ja että sitä käytetään vaihtelevasti ja sitä ennen ahdistelut menivät ulkomaalaiset tilastosarakkeen alle.
  Myöskään tuossa ei oteta huomioon sitä että vaikka noilla kriteereillä ei löydy annettua ahdistelutuomiota , se ei todellakaan kuvaa sitä määrää kuinka paljon niitä oikeassa elämässä on todellisuudessa tapahtunut.
   
 9. -ATE-

  Rekisteröitynyt:
  10.03.2003
  Viestejä:
  6 895
  Seuraava maahanmuuttajien tekemä henkirikos voidaankin sitten uutisoida että ensimmäinen punapaitaisen tekemänä tjs. :smoke:
   
 10. MorganKane_

  Rekisteröitynyt:
  01.01.2013
  Viestejä:
  2 433
  Olen oppinut luottamaan suomalaiseen mediaan.
  [​IMG]
   
 11. Sepander

  Rekisteröitynyt:
  15.03.2006
  Viestejä:
  4 974
  Milläpä tuo media ei nykyään saivartelisi? Varsinkin kun kyseessä on kultamunat. Se on niin saatanan kova paikka myöntää, ettei nuo turhakkeet olekaan mitään Finlaysoneita ja Stockmanneja, vaan rintamakarkureita, hyväksikäyttäjiä ja rikollisia.
   
 12. MadPike

  Rekisteröitynyt:
  08.03.2016
  Viestejä:
  2 160
  No, joskus vuonna 2100, kun muslimeita on maassa enemmistö ja niillä on kaikki poliittinen valta, Finlayson-vertaukset ovatkin jo totta; Mohammedin perustama halal-teurastomo on mitä suurimmalla todennäköisyydellä Suomen suurin teurastamo, ja Ahmedin basaari on vienyt Stockmannin liiketilat ja kauppahallit.:)
   
 13. kaappimuro

  Rekisteröitynyt:
  11.11.2009
  Viestejä:
  771
  Ja metsien tilalla on pelkkää hiekkaa ja aavikkoa.
   
 14. perusmursu

  Rekisteröitynyt:
  13.09.2008
  Viestejä:
  513
  Täytyy sanoa, että toivottavasti pitkään. Tällaisten yritteliäiden yksilöiden lyttääminen on sitä oikeaa rasismia.
   
 15. cereal killah

  Rekisteröitynyt:
  20.06.2000
  Viestejä:
  3 244
  Muistan kun olin pieni niin meidän lähelle muutti arabiperhe rivitaloon. Heillä oli normaali rivitalon piha, jossa oli pienehkö puu, muutama pensas ja vihreää ruohoa. Pari talvea myöhemmin, niin siinä pihalla ei kasvanut kirjaimellisesti mitään, ei edes vittu ruohoa.
   
 16. Kenelek

  Rekisteröitynyt:
  06.02.2015
  Viestejä:
  187
  Toki näinkin. Mutta on tuo nyt aika erikoista ja huvittavaa että jatkuvasti kasvava etninen ryhmä joka on ollut maassa jo 1990-luvun alusta saa vasta näihin aikoihin perustettua jonkinlaisen ensimmäisen etnisen ravintolansa koko maassa. (En mene satavarmasti sanomaan että on maan ihan ensimmäinen/ensimmäisiä mutta tällaista juttua on liikkunut että somalit eivät ole aiemmin saaneet ravintoloita perustettua.)
   
 17. cereal killah

  Rekisteröitynyt:
  20.06.2000
  Viestejä:
  3 244
  Kyllä tuolla fesesivuista päätellen suomalaisia faneja riittää, ei se suomalaisista jää kiinni. Isompi riski, että jotkut somalimiehet tulevat ottamaan voitot ja levittämään sinne omia bisneksiään.
   
 18. c-64

  Rekisteröitynyt:
  16.11.2015
  Viestejä:
  298
  http://mikkokarna.puheenvuoro.uusisuomi.fi/224272-siirtolaiskriisi-ei-ratkea-nykyisilla-laakkeilla

  "EU:n Välimerioperaation painopiste on tällä hetkellä Libyan rannikon välittömässä läheisyydessä, josta viranomaiset ja vapaaehtoisjärjestöt kuljettavat ihmissalakuljettajien uhreina olevia laittomia siirtolaisia Italiaan ja Maltalle. Nämä siirtolaiset eivät ole pääosiltaan kansainvälisen suojelun tarpeessa. Tilanne on kestämätön ja hyvää tarkoittavalla sekä jalolla operaatiolla on ainoastaan edistetty niitä ilmiöitä, joita sillä on haluttu torjua. Tarvitaan uudenlaisia keinoja."

  Mafia ja Italian rannikkovartiosto yhteistuumin roudaavat porukkaa yli Välimeren.
   
  Viimeksi muokattu: 13.10.2016
 19. Cutty

  Rekisteröitynyt:
  11.03.2015
  Viestejä:
  1 621
  Huhhuh, harkitsen kyllä jatkossa tarkasti, että lähdenkö väittelemään nuorten humanistifeministityttöjen kanssa. Ihan järkyttävä tunnelataus niillä tuohon asiaansa ja tarve todistella olevansa vahvoja naisia ja oikealla asialla. Heti, kun arvostelee feministien näkemystä naisten asemasta länsimaissa ja islamia ja pyrkii osoittamaan feministien kaksinaismoralismin sen suhteen, niin on juntti ja ahdasmielinen. Ja, että ei muslimien raiskauskulttuuri johdu islamista vaan raiskauskulttuurin alle niputetaan kaikki naisten alistus, esineellistäminen ja myös länsimaalaisten tekemät raiskaukset. Kuulemma ihan samat syyt taustalla pohjimmiltaan muslimeillakin. Ja voi sitä ylemmyydentunteen, itsensä moraaliselle jalustalle nostamisen ja selkään taputtelun määrää. "Hei, jos sinäkin avaisit silmäsi ja olisit avoin vastaanottamaan uutta informaatiota, sen sijaan, että lukisit mv-lehteä, niin ymmärtäisit maailmaa vähän eri tavalla". Ja ihan tiedoksi, että en edes lue ko. lehteä :D Tämä oli vain hänen oletuksenensa, kun kerroin seksuaalirikosten kasvun korreloivan nuorten muslimimiesten määrän kanssa.

  Ja kuulemma muslimien massamaahanmuuton kannattaminen on ainoa inhimillinen vaihtoehto. Ja ääri-islami on ainoa ongelma. Ja minun kritiikkini islamia kohtaan on vihaa. Ja naisten alapään silpomisen ymmärtäminen on ensimmäinen askel ratkaisuihin. Ja naiset hakeutuvat huonopalkkaisiin julkisen sektorin ammetteihin, koska yhteiskunnan odotukset.

  Ja minä olen se, jolla ei ole perspektiiviä :kahvi: Ai saatana, kun levis kasetti tuohon, kun joku asettaa itsensä moraaliselle jalustalle ja pitää itseään parempana moraalisena olentona, kun hän on nyt niin avaramielinen. Hänen kaltaiset ihmiset oikeasti olettaa, että feminismin ja maahanmuuton kritisoijat eivät ole ottaneet huomioon kokonaisuuksia. Muistakaa ihmiset, että vain feministeillä ja Vihreillä on oikeat mielipiteet. Olette vain juntteja, jos ette tätä tajua.
   
 20. Kikkee

  Rekisteröitynyt:
  08.04.2014
  Viestejä:
  2 090

  Pakko kysyä että mitä tuolta keskustelulta sitten odotit?
   
 21. Cutty

  Rekisteröitynyt:
  11.03.2015
  Viestejä:
  1 621
  Odotin hieman asiapitoisempaa keskustelua. Kyseessä kuitenkin vanha tuttu, niin jotenkin odottaisi pystyvän käsittelevän asiaa kiihkottomasti ja ilman ylemmyydentuntoa. Eipä muutenkaan tule hirveästi feministien kanssa juteltua, kun en niitä montaa tunne. Se kuitenkin yllättää, että reilu 20v. nuori opiskelija luulee tietävänsä kaiken maailmasta...
   
 22. Behöv

  Rekisteröitynyt:
  03.08.2004
  Viestejä:
  2 401
  Mitähän hyötyä noista 1800-1900 luvun mamuista oli? Ruoka on edelleen ihan paskaa ja kokkikaan ei osaa tehdä siitä parempaa nykyisille mamuille. Edes koirat ei söis sitä... Naisille se kyllä kelpaa.
   
 23. Mete

  Rekisteröitynyt:
  09.05.2008
  Viestejä:
  1 096
  Emotionaalisten, ideologian omaksuneiden ihmisten kanssa ei ikinä kannata erehtyä "väittelemään". Feministit ovat malliesimerkki tästä ryhmästä. Kuplat ja vastakkaisten mielipiteiden sulkeminen pois omasta elämästä ei tietenkään ole hyväksi, mutta esimerkiksi vasemmistolaisia, feministien asuttamia keskustelupalstoja kannattaa välttää jos haluaa kasettinsa säilyttää, sillä he suvaitsevat sinua tasan niin kauan kuin olet yhtä suvaitsevainen kuin he, eikä faktojen latominen tiskiin johda muuhun kuin rasistikorttiin. Kannattaa ihan oikeasti jättää heidät omaan arvoonsa - jos jokin saa heidät havahtumaan todellisuuteen, se on ikävä henkilökohtainen kokemus, ja aina ei sekään.
   
  Viimeksi muokattu: 14.10.2016
 24. moonspell

  Rekisteröitynyt:
  13.03.2015
  Viestejä:
  1 553
  No ei yllätä. Tuossa iässä monikin luulee tietävänsä kaiken ja huomaa vasta myöhemmällä iällä ettei tiedäkään vielä mistään mitään. Tosin feministin/vihervassarin tapauksessa en olisi siitäkään niin varma.
   
 25. Jysähdyksiä yössä

  Rekisteröitynyt:
  28.08.2015
  Viestejä:
  160

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti