Kulttuurin rikastuminen

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja cam70, 18.06.2007.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. M52B25 Banned

  Rekisteröitynyt:
  07.01.2015
  Viestejä:
  1 060
  Mä haistan sen kiusaantuneen hien, mikä käryää uutistoimituksissa kautta maan, kun ei keksitä millä aiheella uutissfääri saturoidaan tänään, ettei aihe nousisi keskustelupalstoilta valtakunnan päivän puheenaiheeksi. Näyttää tuo poliisin aseenkäyttö nelostiellä olevan valittu siihen tänään.
   
 2. Cutty

  Rekisteröitynyt:
  11.03.2015
  Viestejä:
  1 621
  Pointtini oli se, että kun sitä sharialakia pitää islamin oppien mukaan tulkita kirjaimellisesti tai ei ollenkaan, niin jos kannatat shariaa, niin kannatat loogisesti myös kuolemantuomiota homoille (tai ainakin jotain rangaistusta). Muutenhan henkilö on epärehellinen omasta uskostaan. Ja Afganistanissa homoseksuaalisuudesta rangaistaan kuolemalla. Minun logiikkani mukaan, jos näkisi tämän vääränä, niin silloin ei kannataisi shariaa.

  He toisinsanoen kannattavat valtajärjestelmää, joka näkee homoseksuaalisuuden rikoksena. Siinä mielessä ehkä liioittelin, kun puhuin kuolemantuomiosta. Sanotaan nyt sitten, että suurin osa pitää homoseksuaalisuutta rangaistavana. Koska sitä se on useimmissa maissa joissa on muslimienemmistö (n. reilu 30 nopealla googlauksella). Ja tätä tukee myös myös mielipidemittaukset muslimien moraalisista näkemyksistä.
   
 3. cereal killah

  Rekisteröitynyt:
  20.06.2000
  Viestejä:
  3 244
  En usko, että siellä kukaan edes tietää asiasta mitään, tai vaikka kuulisi niin se on helppo kuitata rasistien mölinäksi. Puotilan jihadistin nimeä ja naamaan ei laitettu julkisuuteen, joten kaikki mikä hänestä kaivetaan on vain jotain intternetin syviä vesiä.

  Mites tuo muuten noin niinkuin konkreettisesti menee... jos potkaiset jotain sekakäyttäjää vatsaan, niin sen jälkeen sun nimi ja kuva on kaikissa Suomen mediassa ilman mitään sensuuria. Jos murhaat satunnaisen ihmisen, niin nimi ja naama jollain tasolla julistetaan salaiseksi. Miten menee Suomi noin niinku omasta mielestä? Onko tähän olemassa joku ihan laissakin lukeva pykälä jota joku voi siteerata?

  Hupaisa lause oli ainakin Metro-lehdessä tuosta natsipotkusta... "oikeuslääketieteellisen tutkimuksen tuloksia odotetaan edelleen" :D Joopajoo :smoke:
   
 4. insight...

  Rekisteröitynyt:
  05.10.2016
  Viestejä:
  8
  Vihreiden logiikka ei ole koskaan auennut mulle.
  - Ne kannattaa siirtolaisuutta läntisiin maihin köyhistä. Ainoa väestönkasvua lisäävä tekijä läntisissä maissa
  - Ne kannattaa homoliittoja. Monet siirtolaiset on muslimeja, joiden maissa homous on usein kuoleman tuomiolla rangaistavaa
  - Vihreät kannattaa miehen ja naisen välistä tasa-arvoa, kuten kai kaikki länsimaiset ihmisetkin, läntisen maailman ulkopuolelta tulevat eivät niinkään
  - Vihreät kannattaa myös uusiutuvaa energiaa, mutta se ei saa tarkoittaa ikimetsien hakkuita. Tähän vihreät eivät ole ottaneet kovin näkyvästi kantaa

  Itsekin kannatan vihreitä arvoja, mutta nykyinen maailmanpolitiikka siirtolaisuuksineen, kulutushysterioineen jne ei tätä kyllä valitettavasti tue. Vihreä puolueena on mun nähdäkseni hyvin kaukana vihreistä ja tasa-arvoisista arvoista. Tota listaa vois varmaan jatkaa.
   
 5. Percenter

  Rekisteröitynyt:
  08.03.2016
  Viestejä:
  499
  Eipä tuota paljon tarvitse oikeamielisten toimittajien stressata. Ei ylitä uutiskynnystä muualla kuin MV-lehdessä, koska vain yhteydet uusnatseihin tahraavat ihmistä uudessa uljaassa maassamme. Yhteydet matumurhamiehiin ja terroristeihin menee sosiaalisesti aktiivisen monikultturismin piikkiin. Paitsi tietenkin jos murhamies ja terroristi on valkoinen kuulapäinen urpo jota voi epäillä natsiksi.

  On myös huomattava, että henkirikoksen motiivi voi olla rasistinen, jos valkoinen uusnatsi potkaisee valkoisen sylkevän hörhön hengiltä, mutta jos ihq multikultti muslimi puukottaa valkoisen, niin sillä ei ole rasismin kanssa mitään tekemistä. Voihan vielä osoittautua, että Puotilan tapaus olikin itsepuolustusta? Ehkä vanhus huuteli jotain mikä loukkasi aavikon prinssin kulttuuria ja ehkäpä jopa sylkäisi halveksivasti? :D
   
 6. Percenter

  Rekisteröitynyt:
  08.03.2016
  Viestejä:
  499
  Lyhyesti: Vihreät kannattavat kaikkea, joka kuulostaa moraalisesti ylevältä ja kauniilta. Jos tämä kaikki ei oikein satu istumaan yhteen reaalimaailman kanssa, niin sen huonompi reaalimaailmalle.
   
 7. KiNE

  Rekisteröitynyt:
  23.11.1999
  Viestejä:
  95
  Biologian näkökulmasta väestönkasvua haettaessa miesten maahantuominen on verrattain tehoton ratkaisu. Pitemmällä tähtäimellä väestönkasvua ajatellen tarvittaisiin lisää enemmänkin sukukypsiä naisia. (:smoke:)
   
 8. cereal killah

  Rekisteröitynyt:
  20.06.2000
  Viestejä:
  3 244
  Nähtävästi Suomeen kuitenkin roudataan somalialaisia vauvakoneita synnyttämään 6-8 kpl uusia suomensomaleita. Väestö kasvaa ja rahaa saa seinästä.
  ((( :smoke: )))
   
 9. M52B25 Banned

  Rekisteröitynyt:
  07.01.2015
  Viestejä:
  1 060
  Rahaa ei muuten saa seinästä enää ensviikolla, jos Deutche Bank kaatuu viikonloppuna:psmoke:

  Se tarkottaakin sitten purge and purify.
   
 10. On muuten tämän oletetun tappajan Facebook-sivu kadonnut palvelusta.
   
 11. neko

  Rekisteröitynyt:
  10.11.2005
  Viestejä:
  3 987
  Pahimmat ovat nämä tapaukset, jossa somalimiehellä on useampi vaimo, jokaisella vaimolla on lapsilaumoineen omat kodit, ja sitten vielä miehellä oma (kukapa sitä kälätystä kestäiskään mitä somalinaisesta ja täysillä huutavista somalilapsista lähtee (ilmeisesti normaaliäänellä puhuminen on vierasta). Siinä "perhe" tienaa hyvät rahat. Ja ennen kuin joku rasisti, joka inhoaa suomalaista valkonaama, tulee selittämään kaikille yhteneväisistä tuista, niin avainsana onkin: harkinnanvarainen tuki (vai pitäisikö sanoa taikasana, taikaseinä-sana).
   
 12. neko

  Rekisteröitynyt:
  10.11.2005
  Viestejä:
  3 987
  Eläköön sanavapaus!
   
 13. KiNE

  Rekisteröitynyt:
  23.11.1999
  Viestejä:
  95
  Aikanaan kantasuomalaiset voivat vetäytyä reservaattiin alkoholisoitumaan sekä elämään vihreitä arvoja noudattaen kaskessa kasvatetuilla lantuilla ja nauriilla. Näinhän pienille alkuperäiskansoille on muuallakin käynyt. Mutta mustahuumori sikseen: en ole vielä ymmärtänyt mikä eräiden tahojen ajatusmaailmassa on vialla, jos kantasuomalaisia, omaa kulttuuria ja yhteiskuntaa pidetään toisarvoisena. Kuka suomalaisista ja Suomesta pitää huolen, jos ei itse niin tehdä.
   
 14. Sanguine

  Rekisteröitynyt:
  15.07.2001
  Viestejä:
  171
  Juuri näin. Näissä asioissa vain pitää olla erityisen tarkkana, kun meillä on näitä vastapuolen jääriä, jotka tarttuvat jokaiseen oljenkorteen, mikä heille heitetään. Muuta defenssiä heillä ei enää ole, viimeisiä viedään. Tämä yksikään sankari ei ole enää pitkään aikaan kommentoinut mitään tässä ketjussa käsiteltyjä varsinaisia asioita (terroriteot, turvisten perseilyt, islamista esitetyt faktat), mutta pomppaa heti kolostaan, kun joku antaa vähänkään löysää. Hän lukee ketjua kuin Shaitan Koraania, mikä on toisaalta ihan hyväkin, kyllähän mahdolliset lapsukset täytyy oikaista ja pitää homma paitsi nousussa, niin myös rehellisenä.

  Tuo hänen tekstistään läpitunkeva ylimielisyys taas näyttää omiin silmiini siltä, että miehen maailmankuva alkaa säröillä ja totuus puskemaan läpi, jolloin täytyy pinnistää kahta kauheammin, että paska pysyy (pään) sisällä.

  Hyvä luiz, anna sen vain tapahtua! Anna tulla punttiin vaan! Kyllä se sitten helpottaa. Et uskokaan, miten paljon keveämpää on elää ilman, että täytyy koko ajan ponnistella pitääkseen kasettinsa kasassa. Se on kuin puhtaassa altaassa pulikoisi, aijjaij.
   
 15. Butali

  Rekisteröitynyt:
  30.08.2006
  Viestejä:
  560
  Muslimimiehethän kirjan mukaan voivat pitää montaa vaimoa, mutta tämän edellytyksenä on, että jokaisella on taloudellisesti yhtä hyvät oltavat. Tämä suomihan on tosiaan ihan paratiisi tuohon hommaan, kun jokaiselle tarjotaan kaikki palvelut ilmaiseksi. Tähän kun vielä lisätään, että isäntä voi uuden koraanitulkinnan mukaan pidättää 30% jokaisen vaimonsa tuloista, niin mikäs siinä on henkseleitä paukutellessa.
   
 16. Ainakin palefacen facebook-sivulle on linkattu tosta tappajasta. Saas nähä vastaako mitään.
  Näköjään myös youtubevideon kommentteihin on laitettu.

  Hehe, eletään mielenkiintoisia aikoja!
   
 17. cereal killah

  Rekisteröitynyt:
  20.06.2000
  Viestejä:
  3 244
  Voi tuosta mustana huumorina puhua jos haluaa, mutta se on myös tämän konkurssin todennäköisin lopputulos; muslimit ottaa Euroopan haltuun ja alkuperäiset kansat pusketaan parhaimmillaankin muutamaan maahan. Se on sitten asia erikseen että mikä tuon muutoksen aikajana on. Uskoisin, että pystyn jotenkin nipin napin sopeutumaan seuraavan 25-30 vuoden ajan Suomessa olemiseen, ja sen jälkeen vetäytyä eläkkeelle parempiin maanosiin ennenkuin varsinainen Euroopan etninen puhdistus (valkoihoisista) alkaa.
   
 18. MadPike

  Rekisteröitynyt:
  08.03.2016
  Viestejä:
  2 160
  No niinpä. Itse joskus äänestin vihreitä menneisyydessä, vaikka kaikesta en ollutkaan samaa mieltä. Ne oli kuitenkin aikoinaan Suomen Luonnon oikeuksia puolustava puolue, joiden tavoite oli pysäyttää ympäristöä haittaavia linjoauksia. Nykyään niitä kiinnostaa vain turhistarhauksen salliminen ja Ahmedin 5 ateriaa päivässä ihmisoikeudet Helsingin ydinkeskustassa.
   
 19. cereal killah

  Rekisteröitynyt:
  20.06.2000
  Viestejä:
  3 244
  Vihreät ovat myös aistineet hyvin oman poliittisen markkinarakonsa tässä. Suvakkius profiloituu eniten juuri Vihreisiin, ja suvakkiuskonnon edustajia on kuitenkin selvästi enemmän kuin se iänikuiset 5 prosenttia mitä Vihreät saavuttaa vaaleissa niillä perinteisillä arvoillaan. Lisäksi Vihreät nuolevat sen verran sujuvasti arabin ja somalin persettä, että ne matut jotka vaivautuvat jopa ottamaan Kelan taksin äänestyskoppiin asti, voivat hyvinkin raaputtaa sinne jonkun Vihreiden edustajana olevan Mohammad Mohammadin nimen.
   
 20. MadPike

  Rekisteröitynyt:
  08.03.2016
  Viestejä:
  2 160
  Toisaalta maapallon näkökannastahan on paras, jos tulee vaan miehiä jotka ei lisäänny. Arabimiehet ei keskenään lisäänny, korkeintaan tappaa toisensa mitä ne tykkää kotonaankin tehdä. Lopputulos= tyhjä Suomi vuonna 2100, ja luonto kiittää ja sudet ja liito-oravat perii maan. Vihreiden masterplan!
   
 21. M52B25 Banned

  Rekisteröitynyt:
  07.01.2015
  Viestejä:
  1 060
  Vihreys ja vasemmistolaisuus edustaa poliitikan kentässä naivismia. Se on kehittymätön ihanteiden idealismi, jolta on läpi historiansa puuttunut realistiset toteutuskeinot - suunnitelmat. Sen toimintatapaa kuvaa parhaiten parasiittieläinten toiminta, se kiinnittyy isäntäänsä heikentäen isäntänsä selviytymismahdollisuuksia, aiheuttaen useimmiten konfliktin oman kansan keskuudessa ja isäntävaltion sisällä.

  Erittäin leimaavaa vasemmistolaisuudessa on viha ja kauna omia kanssakansalaisia kohtaan ja usein vieraiden valtioiden puoleenkääntyminen (sotilaallisessa) avuntarpeessa. Merkittävä osa vasemmistolaisista kasvaa iän myötä tästä vaiheesta ulos ja vaihtavat puoluetta - ja usein jopa puolta. Ne, jotka jäävät ovat sitten näitä Pol Poteja, Maoja, Stalineita ihailevia misantrooppeja.
   
 22. Annihilaattori

  Rekisteröitynyt:
  30.09.2016
  Viestejä:
  75
  Kanssa hekotellut aamupäivän noita kommentteja. Veikkaan että kommentointi tullaan kohta kieltämään tuosta videosta. Pitänee ottaa kuvankaappaus...
   
 23. cereal killah

  Rekisteröitynyt:
  20.06.2000
  Viestejä:
  3 244
  Koitin myös käydä katsomassa, mutta on kyllä aivan järkyttävää paskaa tuo Palefacen paatoksellinen "minä olen suuri suomalainen vasemmistorunoilija"- lässytys, hyi helvetti. En kyllä viitsi enempää saastuttaa Youtuben suosituksia.
   
 24. Rullis

  Rekisteröitynyt:
  25.04.2007
  Viestejä:
  711
  Erittäin leimaavaa oikeistolaisuudessa on oman edun tavoittelu kaikilla mahdollisilla keinoilla. Tämän lisäksi ihmisarvon määrittää vuositulot, velan määrä ja postinumero. Työtä löytyy huonolle ainekselle kun katsoo metsään.
   
 25. anaatti

  Rekisteröitynyt:
  20.12.1999
  Viestejä:
  753
  Käykääs peukutteleen noita uusimpia kommentteja murhaajasta :
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti