Kulttuurin rikastuminen

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja cam70, 18.06.2007.

 1. Vekkis

  Rekisteröitynyt:
  17.02.2002
  Viestejä:
  632
  Onneksi tullaan vähitellen vähemmistöksi ja saadaan samat etuoikeudet :D
   
 2. teh_shiz

  Rekisteröitynyt:
  28.10.2002
  Viestejä:
  462
  Ensinnäkin, sinne ei ole vielä sijoitettu (eikä tule olemaan vielä pitkään aikaan) korkea-aktiivista jätettä. Matala- ja keskiaktiiviset jätteet on sijoitettu kokonaan muualle kuin Onkaloon, en nyt lähde kertomaan minne vaikka niistä ei pommia aikaiseksi saakaan. Toisekseen, vaikka olisi millainen kameliteknikko niin käynti Onkalossa ei avaa kenellekään niitä proseduureja tai turvallisuusjärjestelyjä mitä pitäisi ohittaa että pääsisi kyseessä olevaan materiaaliin käsiksi. Mutta tunneleita pääsevät katselemaan ja olemaan maan alla mikä lienee pakolaisille tuttua hommaa.
   
 3. 1äijä

  Rekisteröitynyt:
  26.09.2016
  Viestejä:
  20
  Ilkka-lehden entinen päätoimittaja ruotii osauvasti median toimintaa asema-aukion tapauksessa:

  "Suomalainen uusnatsi potkaisi Helsingissä suomalaista ohikulkijaa, joka löi päänsä ja muutaman päivän päästä kuoli Seurasi erittäin kovaääninen julkinen keskustelu. Ei tyydytty tuomitsemaan ammatti- ja taparikolliseksi osoittautunutta tekijää ja väkivaltaista järjestöä, johon hän kuuluu, vaan syyllistettiin melkein koko yhteiskuntaa, varsinkin hallitusta ja erikseen pääministeriä, ulkoministeriä ja hänen puoluettaan."

  "Onko edes varmaa, että potkun motiivi oli poliittinen? Eikö se voi olla väkivaltaisen sällin reaktiota provosointiin? Punaista lippua vartioiva lyhytpinnainen demarikin voi potkaista, jos joku tulee vappuna haastamaan riitaa ja syljeskelemään"

  "Ei se, että toivoo ja vaatiikin maahantulon hillitsemistä ja asiattomien ja huonosti käyttäytyvien poistamista maasta, ole enempää fasismia kuin rasismiakaan. Niiden niputtaminen on kuitenkin ihan tavallista. Presidentti sanoi viisaasti: Täytyy ymmärtää ja hyväksyä, että toinen voi ajatella toisella tavalla kuin minä ilman että nyrkki heilahtaa tai täytyy heittäytyä ilkeäksi"


  http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016092822383540_uu.shtml
   
 4. cereal killah

  Rekisteröitynyt:
  20.06.2000
  Viestejä:
  3 244
  Hassua että tuo juttu on Iltalehdessä. Iltalehti oli nimenomaan se media, joka tuuttasi eetteriin 10 väkisintehtyä "uutista" aiheesta per tunti sen kuoleman jälkeisenä maanantaina.

  Pitänee kokeilla illalla että vieläkö tuo uutinen on olemassa vai tuleeko 404 error.
   
 5. Bitutus

  Rekisteröitynyt:
  23.07.2014
  Viestejä:
  588
  Olisiko damage control käynnissä? Kohta varmaan selviää, että se nisti nisteili itselleen OD:t ja tukehtui oksennukseensa ennen kuin näihin tapauksiin kyllästynyt hoitohenkilökunta sai kammettua oven auki.
   
 6. peneplaani

  Rekisteröitynyt:
  13.10.2010
  Viestejä:
  303
  Tulipahan eilen sukulaisten luona sivukorvalla kuunneltua Ylen uutisia. Siellä mainittiin tapaus Hakkaraisen Teuvo, joka kirjoitti seinälleen “kaikki muslimit eivät ole terroristeja, mutta kaikki terroristit ovat muslimeja”. En puutu nyt siihen, että kuinka älyvapaata on lähteä moisista edes syyteharkintaa miettimään, mutta asiasta uutisointi (jotkut Ylen alkuillan uutiset) hiersi.

  http://www.kainuunsanomat.fi/kainuu...dustaja-hakkaraisen-tapaus-syyteharkintaan-2/

  Uutisissa uutistenlukija kertoi ko. tapauksesta ja syyteharkinnasta. Uutisissa todettiin Hakkaraisen kirjoittaneen Facebook seinälle, että "Kaikki terroristit ovat muslimeja.".

  Onnistuneesti oli Ylellä jätetty tuo konteksti pois, eli kirjoituksen tässä tapauksessa kirjoituksen alkuosa. Näin saatiin asiasta mukavasti paljon kärkkäämpi ja tylympi mielikuva sellaiselle kansanosalle, jotka eivät lue uutisia netistä tai tarkista niitä useammasta lähteestä.
   
 7. Tzion Banned

  Rekisteröitynyt:
  31.05.2007
  Viestejä:
  3 958
  Tämä on nyt päivän uutisena perinteisen moku filtterin läpi ajettuna.
  Kyllä IL pelaa ihan kaikkia puolia klikkejä metsästäessään (toki filtteröitynä), IL-työryhmä on sitten jo eri juttu joka ajaa "tiettyä propagandaa" ja sitten toki on aiheet joihin ei kosketa pitkällä tikullakaan, kuten YLE:n toiminta.
   
 8. takapyörä

  Rekisteröitynyt:
  08.06.2010
  Viestejä:
  43
 9. -zdc-

  Rekisteröitynyt:
  26.03.2004
  Viestejä:
  375
  Onhan näitä... :D


  [​IMG]  Unohtamatta myöskään koko Suomen vävypoikaa eli sitä synthol-faradia vai mikä olikaan, joka ihan kirkkain silmin valehteli pääministerille (ja oletettavasti myös mamuvirastolle ja ties kenelle muille) ja totta kai ei saanut mitään sanktioita touhustaan, koska juhlapaikanhakijoitten motiivien kyseenalaistaminen on rasismia. :rolleyes:
   
 10. Rullis

  Rekisteröitynyt:
  25.04.2007
  Viestejä:
  711
  Toivottavasti sinuakin joku potkii takaraivoon niin päästään spekuloimaan sinunkin päihdehistoriaa.
   
 11. peneplaani

  Rekisteröitynyt:
  13.10.2010
  Viestejä:
  303
  http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/a...ailulla-tata-ei-tule-enaa-tapahtumaan/6093572

  Tässä tapauksessa en edes ymmärrä, että miten koko prosessi mediassa voi edes saada alkunsa. Mennään tutustumaan ydinvoimalaan, jonka turvakäytäntöihin kuuluu mm. asianmukaisten henkilöpapereiden esittäminen.

  Ydinvoimala: "Anteeksi, mutta turvallisuussyistä emme voi päästää henkilöitä tietylle voimalan alueelle, koska sääntöjemme mukaan heillä tulee olla mm. syntymämaa merkittynä asiakirjoihin.".

  Opettaja: "ROFL, RASSISMUKSET KERPELE, MINÄ ILMOITAN TEIDÄN SELVÄSTI RASISTISISTA KÄYTÄNNÖISTÄ HETI PAIKALLISELLE MEDIALLE!!!/¤/&(/"

  Media: "kyllä tuo on ihan selvää rasismia ja kyllä tästä skuuppi saadaan aikaiseksi! Mitenköhän saataisiin vielä Persut syyllistettyä tästä. Ehkä pitäisi vaatia Persuja irtisanoutumaan arkipäivän rasismista..."

  Ydinvoimala: "EIJEJEIEJIEJEJIII, RASISTIN LEIMA UHKAA!?!?! Kyllä me muutamme turvakäytäntöjämme ja rasvaamme pyllyn seuraavaa ryhmää varten. Aloitamme kampanjalla, jossa jokainen viime vuonna Suomeen paperiton tullut Matu tuodaan vierailulle ja muistoksi annetaan rikastettua plutoniumia, jonka kotimaahan lähettämisessä toki autamme. #ydinunelma2016".
   
 12. Onko sulla jotain uutta tietoa Jimbon kuolemaan liittyen? Potkittiinko häntä takaraivoonkin sen rintaan potkaisun lisäksi?
   
 13. Zalasha

  Rekisteröitynyt:
  10.12.2003
  Viestejä:
  1 642
  Mikä pakkomielle täällä on tyypeillä tuohon potkittuun tyyppiin? Antakaa jo hautarauha sille. Ei muutenkaan liity millään tapaa keskusteluun, media vain väritti asian rasistiseksi ja fasistiseksi.
   
 14. suppoT

  Rekisteröitynyt:
  30.03.2007
  Viestejä:
  2 222
  Jostakin pitää säästää, kun jonnekin tarvitaan lisää rahaa.

  http://www.lansivayla.fi/artikkeli/...aperittomille-nuorille-taydet-terveyspalvelut
   
 15. PuskaRusakko Banned

  Rekisteröitynyt:
  09.09.2016
  Viestejä:
  1 346
  Ikämäärittely tehdään 2 vuoden toleranssilla suomessa parta-lapsille heidän eduksi. Voivat siis olla hyvin 18v.
   
  Viimeksi muokattu: 28.09.2016
 16. keijjjjo

  Rekisteröitynyt:
  02.08.2015
  Viestejä:
  245
  Kato 1 vassari taas haluamassa parempaa väkivaltaa.

  Itehän en ole kaikkee väkivaltaa vastaan, jos joku päättää riehua nii voi sen ihan suorilta laittaa hiljaseks turpiin vetämällä kunhan ei ole mikään aikunen vs lapsi tilanne tai 45kg nainen vs 100kg mies
   
 17. Tzion Banned

  Rekisteröitynyt:
  31.05.2007
  Viestejä:
  3 958
  Niin, siis unohdit että jos tehdään ikämäärittelyä lainkaan ja sitähän ei tehdä koska #budjetti / #rasismi / #eriarvo
   
 18. MadPike

  Rekisteröitynyt:
  08.03.2016
  Viestejä:
  2 160
  Maahanmuuttovirasto vahvistaa: Vastaanottokeskuksissa useita itsemurhan yrityksiä - viisi toteutunut
  http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016092722380245_uu.shtml


  Kiinnostus statistiikkaan taas heräsi, kun oli tuo uutinen vastaanottokeskuksissa tehdyistä itsemurhista. Siitähän rasmukset ja muut maailmanparantajat mellastuivat, ja paasaavat kuinka on helpompi tehdä itsemurha kuin mennä takaisin kidutuskuolemaan, ja kuinka Suomi jopa "pakottaa hädänalaiset tekemään itsemurhan".

  No, 5 itsemurhaa vuodessa per reilu 30 000 turvapaikanhakijaa. Tekee 1 itsemurhan vuodessa per 6000 ihmistä. Tilastokeskuksen mukaan, Suomalaiset tekee keskimäärin noin 900 itsemurhaa vuodessa, joka väkiluvussamme tarkoittaa noin 1 itsemurha per 5500 ihmistä. Eli suomalaiset tekevät keskimäärin enemmän itsemurhia kuitenkin, kuin nämä ressukat.

  Vuonna 1990 taas tehtiin 1500 itsaria. Kun otetaan huomioon se tärkein pointti, että itsemurhista 75% on miesten tekemiä, niin vuonna 1990 suomalaisista yli 14v miehistä 1/1650 teki itsemurhan. Turvapaikanhakijoista 95% on miehiä, ja oletettavasti kaikki 5 olivat miehiä, jolloin heidän lukunsa olisi 1/5700.

  1/1650 vs 1/5700. Suomalaiset miehet tekevät siis pahimmillaan 3.5 kertaa enemmän itsemurhia, kun nämä 5 kertaa päivässä aterian saavan, mutta rasmuksen sanoin "itsemurhaan pakotetut" ihmiset. Ja -vähimmilläänkin- yli 2 kertaa enemmän. Asettaa taas vähän perspektiiviin tilannetta että kenellä tässä on paha olla?

  Väitän, että mamutuksen takia syntyvä yhteiskunnan kaksiajakoisuus, turvattomuuden tunne, ja etenkin huono-osaisiin kohdistuvat leikkaukset tulevat aiheuttamaan huomattavasti enemmän kantaväestön itsemurhia, kuin mitä Vokeissa tapahtuu.
   
 19. Bitutus

  Rekisteröitynyt:
  23.07.2014
  Viestejä:
  588
  Mitä mitä?! Herääkö täällä nistit päiväuniltaan puolustamaan elämän kovassa koulussa kaatunutta toveriaan :kahvi:
   
 20. PuskaRusakko Banned

  Rekisteröitynyt:
  09.09.2016
  Viestejä:
  1 346
  Historiantutkijan näkemys Peli poikki -mielenosoituksesta: Media huijasi tietämättömät mukaan – banderolleissa vihapuhetta

  Lainaus jutusta:
  Tyhmät kansalaiset politiikan pelinappuloina?
  Arto Luukkasen mielestä Peli poikki -mielenosoitus jakoi ja kiihotti kansaa.

  ”Tietysti voi sanoa, että tv-ruudusta ja netistä kun katsoo, ei voi aistia ’hienoa’ tunnelmaa”, hän sanoo ja naurahtaa, mutta vakavoituu sitten.

  ”Pahoin pelkään, että tässä pelattiin tietynlaista poliittista peliä. Vihreät ja vasemmisto ovat turhautuneita siihen, että ’väärät’ puolueet ovat hallituksessa.”

  Luukkanen uskookin, että Peli poikki – mielenosoituksessa marssineet ihmiset olivat tietämättään mukana ”median luomassa pelissä”.

  ”Osasta kansaa yritetään nyt tehdä vihapuhujia ja heitä syytetään rasisteiksi. Todellisuudessa kaikki ovat rauhan puolesta.”

  Tapahtuman sävy oli Luukkasen mielestä anarkistinen. Hän sanoo nähneensä televisiosta banderollin, joissa oli nyrkki ja joka kohdistuu Suomen vaakunaan.

  ”Anarkisteja oli kuule siellä.”

  ”Suomalainen yhteiskunta on ollut varsin rauhallinen näihin päiviin saakka. Kuka haluaa keikuttaa tätä venettä ja miksi?” Luukkanen kysyy.

  Mielenosoitukseen osallistui joukko erilaisia ihmisiä, joista suurin osa oli iloisia ja marssi rauhanomaisesti. Mekkalaa syntyi lähinnä siitä, kun ihmiset puhalsivat pilleihin. Luukkanen kokee asian toisin.

  ”Arvoisa toimittaja”, hän sanoo.

  ”Tämän me varmaankin tulkitsemme eri tavalla. Sinä näit lauantairetken huumaa ja hurmaa. Minä näin banderolleissa vihapuhetta.”

  http://seura.fi/puheenaihe/huijasik...-viattomat-mukaan/?shared=331766-6941e657-999
   
 21. PuskaRusakko Banned

  Rekisteröitynyt:
  09.09.2016
  Viestejä:
  1 346
  Vasemmisto alkaa hyppii silmille?

  Kommentti: On keskiluokan vuoro katsoa peiliin - liberaalit, akateemisesti koulutetut suomalaiset ovat ongelma maahanmuuttajille

  Lainaus jutusta:
  "Abu-Hanna huomautti, että vielä pahempi ongelma maahanmuuttajataustaisille ihmisille on liberaalien, akateemisesti koulutettujen suomalaisten ajatusmaailma. Se, että keski- ja ja yläluokka pitävät tiukasti kiinni omista asemistaan."
  http://www.talouselama.fi/uutiset/k...laiset-ovat-ongelma-maahanmuuttajille-6585947
   
 22. Percenter

  Rekisteröitynyt:
  08.03.2016
  Viestejä:
  499
  "Umayya Abu-Hanna vertasi monikulttuurisuutta demokratiaan. Demokratia on vaikeaa, mutta sen on pakko toteutua."

  PAKKO!
   
 23. Demokratia on hyvää, ihmiset on samaa mieltä omien arvojen kanssa, mutta sit jos ihmiset onkin erimieltä, ni sit demokratia on huono ja ihmiset äänestää väärin.
  Et mitäpä jos demokraattisesti suurin osa ihmisistä haluu vähentää monikulttuurisuutta, ni onko se huonoa demokratiaa? ;D
   
 24. viltsu81

  Rekisteröitynyt:
  28.09.2010
  Viestejä:
  154
 25. Percenter

  Rekisteröitynyt:
  08.03.2016
  Viestejä:
  499
  Tässä taas ihan perinteistä rikastumista kaiken metakeskustelun lomaan:

  http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016092822384447_uu.shtml

  Mies houkutteli tuntemattoman uhrin asunnolle - raiskasi väkivaltaisesti

  Keskiviikko 28.9.2016 klo 15.02


  Oulun käräjäoikeus tuomitsi keskiviikkona miehen tälle entuudestaan tuntemattoman naisen törkeästä raiskauksesta 4,5 vuoden vankeuteen.

  Oikeuden mukaan mies houkutteli uhrin keväällä asunnolleen Oulussa. Siellä hän pakotti uhrin sukupuoliyhteyteen useaan kertaan.

  Rikos alkoi vessasta, jonne mies työnsi uhrinsa. Olohuoneessa mies muun muassa löi naista selkään, kaatoi patjalle lattialle sekä repi naiselta vaatteita yltä. Mies oli estänyt kädellään naista huutamasta. Välillä mies oli nostanut uhrin pystyyn ja kuristanut käsivarrellaan takaapäin kaulasta.

  Uhrin mahdollisuus puolustautua oli alentuneen liikuntakyvyn vuoksi normaalia heikompi. Oikeus katsoi, että teossa oli suunnitelmallisia piirteitä.

  Aadan Abdi Diiriye, 34, tuomittiin myös maksamaan korvauksia.

  STT
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti