Kulttuurin rikastuminen

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja cam70, 18.06.2007.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. MorganKane_

  Rekisteröitynyt:
  01.01.2013
  Viestejä:
  2 433
  Tönäistä voi, muttei pahoinpidellä tietenkään. Jos kaatuu, huono säkä tai liian aineissa ainakin heilumaan turvallisesti. Koskee myös kaikkia. Vastasiko tämä kysymykseesi, ja voinko vielä auttaa?
   
 2. MorganKane_

  Rekisteröitynyt:
  01.01.2013
  Viestejä:
  2 433
  Pics or it didn't happen...
   
 3. yks-vesa-vaan

  Rekisteröitynyt:
  17.05.2015
  Viestejä:
  2 802
  Jotenkin en ole yllätynyt että rasisti ja neonatsien peesaaja ajattelee noin.... jos et tuomitse neonatsien toimintaa niin silloin olet heidän peesaaja. No, jokainen valistee puolensa omien arvojen mukaan.
   
 4. PuskaRusakko Banned

  Rekisteröitynyt:
  09.09.2016
  Viestejä:
  1 346
  Nistin sylki sisältää ikäviä sairauksia. Onko sinusta tönäisy = pahoinpitely. Ei v... sentään. Jääkiekossa taklataan ja ei sen takia tuomita pahoinpitelystä. Mitä meni räkiin. Olisi nisti pitänyt edes jääkiekko kypärän päässä. Eihän tommoisen hennon nistin kannata vittuilla ja räkiä hepatiitti sylkeä muitten päälle, siinä käy yleensä huonosti reaalimaailmassa.
   
 5. yks-vesa-vaan

  Rekisteröitynyt:
  17.05.2015
  Viestejä:
  2 802
  Sitten pääsee raastupaan ja hyvässä lykyssä linnaan. Voi voi, turha vikistä jos noin ajattelee, oma valinta.
   
 6. PuskaRusakko Banned

  Rekisteröitynyt:
  09.09.2016
  Viestejä:
  1 346
  Johan on punaiset runkkaamassa nistin haudalla:D
   
 7. M52B25 Banned

  Rekisteröitynyt:
  07.01.2015
  Viestejä:
  1 060
  Sähän tässä natsi olet kun noin helposti lokeroit ihmisiä omien oletuksiesi perusteella. Sulla ei ole mitään perustetta olla olemassa, koska olet natsi. Sulle saa toivottaa hyvällä omallatunnolla syöpää, koska olet ennakkoluuloinen natsi. Sulla ei ole ihmisarvoa, yksinkertaisesti siitä syystä, että olet ennakkoluuloinen toisenlaisuutta kohtaan. Suomi ei tarvitse kaltaisiasi kusipäitä, Suomi ei halua kuulla ääntäsi.
   

 8. Tuollainen ajatusmaailma on jokseenkin sairas kun nähdään hyvänä asiana tuollainen laumalla päälle käyminen. Välillä sitä ihmettelee rasmuksen jäsenten järjenkulkua tai oikeastaan sen puutetta.
   
 9. Oestrus Taurus

  Rekisteröitynyt:
  30.10.2011
  Viestejä:
  2 414
  Vaikka yrittäisin mitenkä ottaa tämän "äärioikeisto" sanan tosissani ja kahdelta kantilta "äärivasemmisto", niin mitenkä kävikään?

  a) Talous on vasemmistossa sosialismin tavoin määriteltävissä oleva ehto, jota "kysyntä ratkaisee tarjonnan kautta hinnan", ei voi määrittää ilman sääntelyjä

  tai

  b) Vasemmistolainen-mieli on konservatiivisen (perinteisiin noudattavan ilmiön uudistaminen) ilmön korvaava, moderni tapa katsoa todellisuutta.

  [​IMG]

  Tämmöinen assosiaatio siitä lopulta tulee. Voisiko joku luoda kenties vaihtoehdon c) joka mieleeni ei nyt millään juolahtanut. Joka tapauksessa olen sitä mieltä, ettei vasemmistolainen voi loputtomasti olla "vasemmistolainen", vaan hänestä tulee väkisinkin jossain vaiheessa konservativisti.

  Tämä siten, kun hän on lakannut lopulta uskomasta, että "sääntelyn hallinta ei voi estää enää sääntelyn hallintaa", tai "vasemmistolaisuus on muotuotunut nyt linjaksi, jonka uudistamiset voivat olla vain enää "konservatiivisia tahtoja""
   
 10. Teepee1

  Rekisteröitynyt:
  11.11.2014
  Viestejä:
  3 236
  Katsos vesa kun suomessa on lait ja suomen laki antaa oikeuden puolustaa itseään. Jos tuon asian muistaminen ja asioiden kyseenalaistus tekee minusta rasistin niin sitten olen. Kuten sanottua jäitä hattuun vesa kyllä tästä tapauksesta tulee julkisuuteen virallista tietoa. Sitten ei tarvitse arvailla. Taisinpa muuten lainaamassasi viestissä tuomita nazit.
   
 11. M52B25 Banned

  Rekisteröitynyt:
  07.01.2015
  Viestejä:
  1 060
  Käsittääkseni vasemmistolaisista tulee keskustalaisia siinä vaiheessa, kun kunto ei enää riitä dyykkaamiseen ja kapinoimiseen tai omaisuutta ja varallisuutta kertyy niin paljon, että sitä pitää varjella muilta vasemmistolaisilta.
   
 12. Behöv

  Rekisteröitynyt:
  03.08.2004
  Viestejä:
  2 401
  Nautin tästä polemiikista.

  Antifasisti räkii ja kuolee: Suomen suvakit sekoaa.
  Joku tamperelaisessa lääkäriasemalla aivastaa ja nainen kuolee: meh

  Joku pukeutuu valkoiseen kaapuun ja menee vastaanottamaan tulijoita: vuoden tutkinta että löytyykö edes jotain tuomittavaa.
  Joku pukeutuu mustaan ja naamioituu ja menee yrittään aiheuttamaan mellakkaa: meh

  Ainut yhdistävä tekijä vähättelijöillä sekä kauhistelijoilla kaikissa on...?
   
 13. Teepee1

  Rekisteröitynyt:
  11.11.2014
  Viestejä:
  3 236
  Olet oikeassa. Itse tein tuon valinnan 2009 ja puolustauduin. Tämän jälkeen jouduin raastupaan. Onneksi suomen oikeusjärjestelmä tutkii asioita eikä tuomitse ihmisiä niinkuin sinä. Tutkimusten takia selvisin itsekkin ilman tuomiota. Eikä tuo raastuvassa käynti muuttanut mitään edelleenkin puolustan itseäni jos tarve vaatii.
   
 14. PuskaRusakko Banned

  Rekisteröitynyt:
  09.09.2016
  Viestejä:
  1 346
  Kansallinen Vastarinta
  5 hrs ·
  Vastine Helsingin tapahtumiin liittyen

  Vastarintaliike järjesti Helsingin keskustassa 10.9. katuaktivismitapahtuman, joka kuohutti monien paikalla olleiden tunteita. Valtamedia on yhdistänyt aktivismin kuolintapaukseen, vaikka poliisi on painottanut, ettei tästä ole mitään todisteita.

  Valtamedian mukaan Jimi Joonas Karttunen -niminen 28-vuotias mies pahoinpideltiin samassa paikassa samana päivänä. Karttunen kuoli viikkoa myöhemmin sairaalassa vielä vahvistamattomista syistä.

  Kuten pian aktivismin jälkeen uutisoimme, useat äärivasemmistolaiset ja ”rasisminvastustajat” kävivät häiritsemässä tapahtumaa. Tapahtumavideolta näkee esimerkiksi, kuinka nuori nainen yrittää sylkeä lailliseen katutapahtumaan osallistuvan miehen päälle.

  Aggressiivisesta tunnelmasta huolimatta kaikki tilanteet saatiin hoidettua puhumalla – yhtä lukuunottamatta.

  Valtamedian mielestä Vastarintaliikkeen katutapahtumia häiriköivät rikolliset ovat aina ”viattomia sivullisia”, jotka joutuvat ”uusnatsien uhreiksi vain, koska he kritisoivat natseja”. Tämä ei ole totta; kuten aktivismivideoiltamme näkee, käymme kiivaita keskusteluita toisinajattelijoiden kanssa jokaisessa tapahtumassamme, eikä ihmisten kimppuun käydä koskaan siksi, että he sattuvat olemaan ”eri mieltä”.

  Tilanne katuaktivismissa eskaloitui, kun paikalle tuli joukko miespuolisia räyhääjiä, jotka sylkivät aktivistien päälle eivätkä suostuneet poistumaan edes sen jälkeen, kun näitä oli rauhallisesti pyydetty poistumaan. Valtamedia väittää, että Karttunen olisi ollut yksi aggressiivisista häiriköistä. Helsingin Sanomat on vahvistanut, että Karttunen kertoi poliisille sylkeneensä mielenosoittajan päälle. (Päälle sylkeminen on juridisesti kunnianloukkaus.)

  On täysin ymmärrettävää, että esimerkiksi Karttusen isä on järkyttynyt tapahtumien kulusta ja pyrkii suojelemaan poikansa mainetta julkisuudessa. On kuitenkin häpeällistä tehdä omaisen kuolemasta poliittinen keppihevonen. Median ja isän mukaan 28-vuotias Karttunen oli vielä pelkkä ”poika” (ja ”runopoika”), mitä alleviivatakseen lehdistö on levittänyt Jimi Karttusen yli 10 vuotta vanhaa rippikuvaa. Facebook kuitenkin paljastaa, että Jimi Karttunen on muuttunut radikaalisti sitten rippikouluvuosien. Eräässä viestissään ”runopoika” esimerkiksi uhkaa: ”KELA räjähtää ihan just ellei kohtala rahaa tippuu PERKELE!”

  Miksi media yrittää valkopestä Jimi Karttusen mainetta, vaikka tapahtumien kulku ja hänen kuolinsyynsäkään ei ole selvinnyt?

  Vastarintaliike järjestää lähes kuukausittain vastaavia julkisia tapahtumia, joista kuvattuja videoita voi katsoa Youtubesta. Monenkirjavasta palautteesta huolimatta tapahtumat ovat rauhallisia, ellei aktivistien henkeä uhata tai näiden kimppuun käydä.

  Koska Suomen äärivasemmisto on esimerkiksi syksyllä 2014 ottanut julkisesti vastuun siitä, että he hyökkäsivät rautaputkin aktivistiemme kimppuun, olemme tietysti henkisesti varautuneet puolustamaan itseämme. Lisäksi äärivasemmisto on tehnyt aloitteellista väkivaltaa 612-marssia ja Rajat kiinni! -tapahtumia vastaan ilman, että tätä olisi julkisuudessa tuomittu.

  Emme edellytä aktivisteiltamme sitä, että he suostuisivat esimerkiksi vasemmistolaisten tai maahanmuuttajien syljettäväksi, koska syljen mukana voi kulkeutua vaarallisia tarttuvia tauteja. Kaikki turvallisuusalalla työskentelevät tietävät tämän.

  Helsingissä aktivistien päälle sylkenyt ja ”kurinpalautuksen” saanut häirikkö poistui omin avuin paikalta. Valtamedian mukaan Karttunen kuitenkin kuljetettiin pois ambulanssilla. Ilta-Sanomien ja MTV3:n mukaan Karttusta tönäistiin, Helsingin Sanomat taas väitti, että hänet ”hakattiin henkihieveriin". Lehdistö väittää, ettei poliisi ollut lainkaan paikalla, vaikka tapahtumavideoltakin näkee poliisiauton. Ilmeisesti poliisi piti tilaisuutta niin rauhallisena, ettei kokenut jatkuvaa seurantaa tarpeelliseksi. Tapahtumien kulkuun liittyvien sekaannusten vuoksi emme voi kommentoida toistaiseksi aktivismin yksityiskohtia tarkemmin.

  Olipa Karttusen kuolinsyy mikä tahansa, on tapaus mielestämme omaisten kannalta valitettava ja surullinen. Pidämme kuitenkin äärimmäisen tekopyhänä sitä, että siinä missä maahanmuuttajien murhaaman kajaanilaisen Arto Mikkosen muistoa kunnioittaneita suomalaisia kutsuttiin lehdistössä ”valkoiseksi roskaväeksi”, julistaa media nyt, että Karttusen tapaus ”yhdistää kaikkia suomalaisia”.

  Kansallismielisten ei tarvitse alistua väkivallan edessä – ei nyt eikä tulevaisuudessa.

  Video Helsingin tapahtumasta:

  Videoita Vastarintaliikkeen toiminnasta: https://www.youtube.com/channel/UCJ8mhv5gvpYvWCGfiObVmNg
   
 15. M52B25 Banned

  Rekisteröitynyt:
  07.01.2015
  Viestejä:
  1 060
  Vaihtelevan vähäinen kiinnostus faktoihin ja suureen kuvaan? Häpeällisen vähän itsekritiikkiä? Vahva halu jakaa ihmiset meihin ja teihin? Tanssikengät jalassa vielä lämpösen ruumiin äärellä?
   
 16. MorganKane_

  Rekisteröitynyt:
  01.01.2013
  Viestejä:
  2 433
  Sulla kävi tuuri, koska moni on joutunut tuomituksi syyllisenä, vaikka kaiken järjen mukaan kyseessä on ollut kohtuullisin keinoin itsensä tai kotinsa puolustaminen. USA:ssa monissa osavaltioissa tällaiselta suojaa stand-your-ground-lait.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Stand-your-ground_law
   
 17. Butali

  Rekisteröitynyt:
  30.08.2006
  Viestejä:
  560
  Sympatiat kuolleen pojan omaisille.
  Olen itsekkin isä ja tiedän, että hän on ollut joskus pieni poika joka on äitin tissiä imenyt ja viaton.
  Mutta niin ollaan me kaikki muutkin.

  Mielestäni vasta ne aikuisena tehdyt valinnat tekevät ihmisestä merkittävän ja ketään, tai kenenkään elämäntyyliä halventamatta tämä kuolintapaus oli kyllä valitettava, mutta sivullisen silmin seurattuna tämä yksilö kerjäsi kuolemaa.

  Mutta voisiko media olla joskus tasapuolinen?

  Kaksi kuollutta ihmistä.
  Toinen on kuollut ja haudataan, toisen sisään työnnetään keppi, jonka päässä on hevonen, ennenkuin ruumiinavaus on tehty.

  Hävettää koko suomalaisen median puolesta.

  edit: Ylen uutisessa oli muuten jo päivällä, että tämä pahoinpitely johti hänen kuolemaan. Onko tähän tullut varmistusta?
   
 18. PuskaRusakko Banned

  Rekisteröitynyt:
  09.09.2016
  Viestejä:
  1 346
  Tässä esimerkki:
  [​IMG]
   
 19. MorganKane_

  Rekisteröitynyt:
  01.01.2013
  Viestejä:
  2 433
  Optimisti näkee asian sellaisena, että moni suomalainen oppi ja oppii tästä paljon mediasta, poliitikoista ja vasemmistosta. Pessimisti taas ei pettynyt.
   
 20. Teepee1

  Rekisteröitynyt:
  11.11.2014
  Viestejä:
  3 236
  Tuossa tapauksessa vaikutti se että kyseinen herra oli usein istunut syytettyjen puolella. Myös vähäinen väkivallan käyttö oli minun puolella, kahakka loppui 1lyöntiin. Tietysti auttoi sekin että kyseisen tilanteen näki useampi henkilö.
   
 21. Behöv

  Rekisteröitynyt:
  03.08.2004
  Viestejä:
  2 401
  Kuten sanoin. Nautin juuri teistä mielensäpahoittajista.

  Vasemmiston toimittama rajoittuneen toimintakyvyn omaavan paihoinpitely ja siitä hekumointi tampereella ja nyt, vielä varmistamaton, vasemmistolaisen yhtälaisen tutkinnassa ollut pahoinpitely..

  Popcornit tulilla
   
 22. Jupiter

  Rekisteröitynyt:
  28.08.2016
  Viestejä:
  752
  Ihme ettei pahoinpitelystä ole videokuvaa. Ehkä keskeisin alue koko Suomessa.
   
 23. ShadowHunter

  Rekisteröitynyt:
  20.12.2001
  Viestejä:
  189
  Mikä ihmeessä on "neonatsi"?

  Neon on tunnetusti jalokaasu, mutta miten helvetissä se liittyy natseihin. :think:
   
 24. M52B25 Banned

  Rekisteröitynyt:
  07.01.2015
  Viestejä:
  1 060
  Meistä? Mä olen näissä partyissa kisakatsomossa ja jakanu koko päivän jacksonin kuvaa fb-keskusteluissa. Seuraan ihaillen, miten kaikki menee ennakokäsityksieni mukaan. Yksinkertaisia luonnon lainalaisuuksia, joita ihmisyhteisömme toteuttaa täysin kaavamaisesti.
   
 25. Jupiter

  Rekisteröitynyt:
  28.08.2016
  Viestejä:
  752
  https://fi.wikipedia.org/wiki/NEO
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti