Kulttuurin rikastuminen

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja cam70, 18.06.2007.

 1. Välihessu

  Rekisteröitynyt:
  28.05.2016
  Viestejä:
  222
  Onhan tuo aika mielenkiintoista, että eivät jaksa tsempata edes tuollaisessa promotilaisuudessa united smile-hengessä vaan sielläkin pitää keskustella käsillä. Täytyy käydä ostaan noita sumutteita.
   
 2. Hornankattila

  Rekisteröitynyt:
  10.12.2015
  Viestejä:
  666
  Kas! Hienosti avautui. Onkohan laitonta? Ei taida sama teksti silti enää käydä seuraavaan artikkeliin?:comp:
   
 3. TheThh Banned

  Rekisteröitynyt:
  10.02.2011
  Viestejä:
  7 266
  Kaunis video :kippis:
   
 4. MorganKane_

  Rekisteröitynyt:
  01.01.2013
  Viestejä:
  2 433
  Liittyen siis tuohon Hesarin johtoryhmän kokoukseen: en usko että juuri mikään muuttuu uutisoinnissa. Toimittajakunnan agenda ei muutu mihinkään; ainoa toivo on, että siellä joku mahdollinen satunnainen toisinajattelija rohkaistuisi uutisoimaan esim. Saksan tapahtumista aiempaa laajemmin, ja vähemmällä filtteröinnillä siten, että epämukavuutta aiheuttavat yksityiskohdat saattaisivat ko. toimittajan tehdessä jutun jatkossa jopa tulla mukaan. Suurin muutos, jos mitään muutoksia todellisuudessa tulee, lienee kommentoinnin vapautumisessa ainakin jonkin verran. Sekin on toki tyhjää parempi, muttei saa minua vuosien tauon jälkeen palaamaan takaisin tilaajaksi eikä edes satunnaiseksi HS-uutisten nettilukijaksi.

  Enpä ollut tuota FF2:lta lainattua kokoustietoa ketjusta huomannutkaan, kun luen tätä ketjua vain ajoittain, ja törmäsin sen lainaamiseen Hommaforumin HS:ia käsittelevässä ketjussa. Yrittäessäni kaivaa alkuperäislähdettä (siis FF2), löytyi googlella myös tämä - eli KL:n forumilla saattaa myös siitä juttua aiheesta (ei ole toistaiseksi tosin kommentoitu):
  http://keskustelu.kauppalehti.fi/5/i/keskustelu/thread.jspa?messageID=7164778

  Tilaajamäärien väheneminen varsinkin miesten osalta siis vihdoin on saanut jotain pientä efektiä aikaiseksi, mutta mikä auttaisi YLE:en? Itse katson YLE:n kanavilta ohjelmia vain tiukalla harkinnalla, jättäen väliin varsinkin uutiset ja lähes kaiken muunkin uutis- ja ajankohtaisohjelmiston jotain poikkeuksellisen kiinnostavaa aihetta lukuunottamatta (käytännössä hyvin harvoin vilkaisenkaan enää esim. A-studion ohjelmatietoja), mutta mistäpä ne YLE:llä sen tietäisivät tai välittäisivätkään, kun rahansa saavat joka tapauksessa. Ideoita miten YLE:een voisi vaikuttaa, kun sen kohdalla ei voi rahalla äänestää, kuten kaupallisten medioiden tapauksissa?
   
 5. MorganKane_

  Rekisteröitynyt:
  01.01.2013
  Viestejä:
  2 433
  Luultavasti oikeasti joko sanonut suoraan tai ainakin tarkoittanut ryöstämistä eikä varastamista... Noinhan uutisoinnissa useinkin näkee, kun matujen ollessa tekijöinä ryöstö uutisoidaan varkaudeksi, joukkopahoinpitely tappeluksi tai nujakoinniksi, raiskausyritys ahdisteluksi jne.

  NÄITÄ tarkoituksellisia matuinvaasioagendan mukaisia virheitä kannattaa käydä kommentoimassa esim. HS:n uutisiin, jos kommentointi on jatkossa sallittu, jotta muutkin saisivat tietää mitä todellisuudessa tapahtui. Samoin kun esim. ulkomaanuutisista jätetään tietyt epämukavuutta aiheuttavat yksityiskohdat pois. Tai jos jotkut esim. Saksan tapahtumat - vaikkapa punakaartin mellakointiin liittyen - jätetään suomalaisissa tiedotusvälineissä kokonaan huomiotta, niin niistä kannattaa käydä mainitsemassa lainauksin (saksan tapauksessa syytä kääntää, edes käännöskoneella englanniksi) ja linkein jos mahdollista, joidenkin saman tyyppisten toisten uutisten kommenteissa - eli miksi tämä tapahtuma jätettiin esim. HS:ssa kokonaan uutisoimatta. Uutisten kommentteja lukevat suuret kansanjoukot, kun taas isojenkin medioiden yleisiä keskusteluketjuja (jos näitä nykyään enää on) lukee vain harvalukuinen joukko.

  Hommalla tuosta matun uhkauksesta keskustelua - mainitsen varsinkin siitä syystä, että voin samalla kommentoida ko. ketjussakin pistäytyvää Hommaforumin kotimuslimia, Asraa. Olettekos huomanneet: sehän on vähintään puolinuiva. Lienee aiemman parisuhteensa ja mahdollisesti lapsiensa kautta noissa islamhoureissa mukana, mutta osoittaa tervehtymisen merkkejä:
  http://hommaforum.org/index.php/topic,115905.0.html
   
  Viimeksi muokattu: 16.09.2016
 6. zZzzz

  Rekisteröitynyt:
  06.10.1999
  Viestejä:
  1 505
  eikös! muistat myös varmaan sen että oon iät ja ajat ollut punaviherhumanisti, kun mekin kaks ollaan peistä taitettu muron thriideissä joskus.. että siihen nähden Sibylla & co on kyllä tehneet erinomaista työtä suomea paskoessaan viime syksystä saakka, kun nykyään olisin itsekin täysin valmis äänestämään vaikka natsipuoluetta saadakseni kuriin ja nuhteeseen nuo aavikon kusip^H^H^H^H^H kuninkaalliset!

  (& ja nykyisille maanmyyjä-paskapersepoliitikoille voidaan varata menolippu Mosambikiin, josseivät suostu sovinnolla lähtemään vihaamastaan maastaan niin joku luova ratkaisu kehiin, joku jo ehdotteli "esson paarissa" että ohan täällä noita nykyään säästösyistä yöajaks sammutettavia lyhtypylväitä vielä toistaseks pystyssä, kuin poliitikkoja ootellen.. :psmoke:)
   
 7. Oestrus Taurus

  Rekisteröitynyt:
  30.10.2011
  Viestejä:
  2 414
  Eiköhän "Valtterin tapauksessa" käynnyt juuri niin, että media meni kysymään asiasta suoraan Salelta, ja nyt sitten Otanmäen tapauksessa ei käydä. Voisi olettaa että media toivoisi sisällissotaa, mutta sehän jakaisi samalla myös lukijakunnan kahtia ja aiheuttaisi boikotointia.

  Eilen kun kävin ensimmäistä kertaa pitkästä aikaa eräällä "rajoittuneiden persooonien sivulla", siellä oli linkki maikkariin jonka otsikko oli tyyliin näin "Professori:Rasismia ei voi oikeuttaa sananvapauskysmyksellä". Siinä oli n.10min. videoleike, jossa innokas vihernuorineiti oli vaatimassa "rasistiseen ryhmään kuulumisen kieltämistä lailla" (Varmana on ollut täälläkin. Se oli jo yli kuukauden wanha haastattelu). Siinä paljastui taas yksi varhaisperuna, joka on aina ignorannut järjen puheet.

  Kun katsoin sen leikkeen ja kuuntelin puheet, totesin mielessäni:"Voi professori parka. Kaikkeen sitä korkeilla titteleillä joutuu vastaamaan, mutta ydin pointit aina skipataan ja omia ajavat sanat kuoritaan kerman lailla itselleen". Otsikosta tuli siis taas valhe. Ja viher-nuori höpöttäjä sai ulosannillaan ja olemuksellaan minut vain entistä enemmän innostumaan, että kyllä se kansanäänestysoikeus on nyt vaan otettava pois.
   
 8. Bitutus

  Rekisteröitynyt:
  23.07.2014
  Viestejä:
  588
  Kiitos! :kippis:

  Ihminen on kummallinen eläin. Se kiertää maksumuurit, että pääsee viihdyttämään itsensä raivoon :D
   
 9. zZzzz

  Rekisteröitynyt:
  06.10.1999
  Viestejä:
  1 505
  hyvä pointti tuokin kyllä, saattaa siis kertoa myös enemmän mediasta kuin salesta, mutta toisaalta minä salena lukisin kansaa vähän paremmin ja vertaisin aiemmin tapahtunutta tuohon Kajaanin juttuun ja tekisin edes jonkinlaisen ulostulon.. mutta toisaalta eipä salen paljon mitään tarvii tehdäkään, kun selkärangaton Sibylla on kuitenkin se suurin syntipukki, orvon, nergin ja soinin ohella, sitten kun jotain alkaa tapahtumaan..
   
 10. anaatti

  Rekisteröitynyt:
  20.12.1999
  Viestejä:
  754
  Kai nyt ylelläkin pakko olla jonkinmoinen tulosvastuu. Ei ne vaan voi verhot kiinni rinkirunkata toisiaan päivästä toiseen muusta maailmasta välittämättä.

  Edit: Ei mitään, taisin juuri sisäistää kunnolla mitä neuvostoliiton suunnitelmatalous oli käytännön tasolla.
   
  Viimeksi muokattu: 16.09.2016
 11. -SD-

  Rekisteröitynyt:
  20.11.2002
  Viestejä:
  3 456
  .
   
  Viimeksi muokattu: 04.05.2017
 12. MorganKane_

  Rekisteröitynyt:
  01.01.2013
  Viestejä:
  2 433
  Itse luen matuinvaasiouutiset usein ja mieluiten esim. Hommaforumin lainauksista, jolloin en tuota klikkejä medialle (joku laskuri kuitenkin naksuu, vaikka on mainokset estetty), ja voin vilkaista kommentteja. Kuitenkin Homman lähinnä samanmielisten nyökyttelevä ja meemejä viljelevä yhteisö ei tuota tuota viittaamaasi viihdettä (huomatkaa lystikäs homonyymin käyttö), vaan siihen sopii paremmin jokin muu vähemmän yhteisöllinen, heterogeenisempi ja riitelevämpi keskustelu, kuten Muron YK (viitaten näköjään jo poistettuun yhteisötutkimusgraduketjuun).

  Dialogi eli väittely poliittisten vastustajien kanssa on tärkeää jo siitä syystä, että ihmiset aktivoituisivat. Suvakeille on siis paikkansa ainakin invaasiokeskusteluissa, eikä niitä missään MV-lehden foorumeilla käy, ja harvemmin Hommallakaan.
   
 13. Rosva

  Rekisteröitynyt:
  09.06.2004
  Viestejä:
  161
  Hahahaa! Ei juma :D
   
 14. MorganKane_

  Rekisteröitynyt:
  01.01.2013
  Viestejä:
  2 433
  Lainaan Hommalta:
   
 15. Cutty

  Rekisteröitynyt:
  11.03.2015
  Viestejä:
  1 621
  Ite oon myös ollut aina hyvin liberaali, tosin talousasioissa kallistun Kokoomuksen suuntaan.Eli oikeistoliberaali on varmaan kuvaavampi. Viime syksystä lähtien olen kuitenkin tehnyt selvän pesäeron ns. äärivasemmiston ideologiaan tässä sjw:ien ja poliittisen korrektiuden ilmapiirissä, joka siis ei ole liberaaliutta nähnytkään. Nyt tämän Euroopan pakolaiskriisin pahentuessa alan kallistumaan koko ajan enemmän ja enemmän oikealle myös muissa asioissa.

  Viitaten tuohon mitä puhuit "natsien valtaantulosta", niin itse näkisin sen niin, että tässä tilanteessa tarvitaan kylmähermoisia johtajia, jotka eivät ole EU:n monikulttuurisuus narratiivin sokaisemia ja osaavat tehdä poliittisesti epäkorrekteja päätöksiä. Alan olemaan taipuvainen uskomaan, että vain fasistiset toimintatavat, kuten Koraanin, moskeijoiden ja islamin kieltäminen, voivat oikeasti korjata islamin ja muslimien jo aiheutettamaa vahinkoa tai ainakin edes pysäyttää sen. Muslimien aiheuttamat ongelmat: segregoituminen, radikalisoituminen, koulutuksen tason aleneminen, yliedustus työttömyys- ja rikollisuustilastoissa. Mikään näistä ei ole enää ratkaistavissa sivistyneen länsimaalaisen hyväntahtoisuudella. He näkevät sen vain heikkoutena ja käyttävät sitä hyväksi. Tästä hyvänä esimerkkinä Ruotsi, jossa 58% toimeentulotuista menee maahanmuuttajille, 45% lapsista joilla on huonot testitulokset koulussa on maahanmuuttajia ja samalla raiskaukset ovat nousseet 1400% ja väkivaltarikokset 300%. Hyvinvointivaltio on pakolaiskriisin myötä tullut tiensä päähän. Niinkuin ekonomi Tino Sanandaj sanoo:
  Ruotsi tulee toimimaan hyvänä esimerkkejä miten asioita ei pidä tehdä. Uskon, että kun asiat siellä pahenevat siihen pisteeseen, että hallitus itsekkin myöntää virheensä, niin muuallakin herätään ja todennäköisesti äärioikestopuolueet saavat vielä enemmän jalansijaa ja kannatusta. Kiirehän tässä kuitenkin tulee. Ja ellei nyt ihan fasismiin turvauduta, niin meidän pitäisi vähintään edes ottaa esimerkkiä Tanskasta:

  http://www.theglobeandmail.com/opinion/swedens-ugly-immigration-problem/article26338254/
   
 16. NakuAnkka

  Rekisteröitynyt:
  18.05.2004
  Viestejä:
  266
  .
   
  Viimeksi muokattu: 12.12.2016
 17. -SD-

  Rekisteröitynyt:
  20.11.2002
  Viestejä:
  3 456
  .
   
  Viimeksi muokattu: 04.05.2017
 18. Kisko ja sen Kaveri

  Rekisteröitynyt:
  09.09.2006
  Viestejä:
  2 619
  Jipii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Mitäs suvakit tähän?

   
 19. Hetzer

  Rekisteröitynyt:
  21.08.2006
  Viestejä:
  1 442
  No kun ne korkeasti koulutetut on tietysti tulleet tänne suomeen:D
   
 20. MadPike

  Rekisteröitynyt:
  08.03.2016
  Viestejä:
  2 160
  Hyväkun Merkeli oikein kutsui Mersun pomot ja muut paikalle kysyäkseen että eikö hänen kultapuppeleilleen nyt jotain töitä voisi antaa? Olen oikeastaan yllättynyt, jos pian ei siellä tai täällä aleta jopa maksamaan yrityksille valtion bonuksia siitä, että ne palkkaa mamun
  :o Palkkaa mamu -valtio maksaa 30% palkasta tjms. tai ehkä tuo ei täällä onnistuisi, kun koko työmaailma on ammattiliittojen hallinnassa? Muuten varmaan ehdotuksia tuosta sataisi jokaiselta poliitikolta vuorotellen...
   
 21. cereal killah

  Rekisteröitynyt:
  20.06.2000
  Viestejä:
  3 244
  Pitäisi varmaan valtion maksaa 100% jotta siihen joku tarttuisi, kun siltikin pitäisi olla joku katsomassa sen perään tauotta.
   
 22. zapper

  Rekisteröitynyt:
  28.10.2001
  Viestejä:
  1 294
  Kyllä. Kansalta salassa on jo vuoden verran valmisteltu uutta Nokiaa.
   
 23. Percenter

  Rekisteröitynyt:
  08.03.2016
  Viestejä:
  499
  Yksinkertaista. Syyhän on rasismissa. Erityisesti valkoisten heteromiesten rasismissa. Ilman rasismia kaikilla huippuosaajilla olisi jo töitä. Sanoinko jo, että rasismi?
   
 24. 4kex

  Rekisteröitynyt:
  13.04.2012
  Viestejä:
  1 772
  Hahahaha... Alle 0,1 promillen työllistyvyys. :facepalm: Vittu mikä sotku.
   
 25. Hal2K3 Banned

  Rekisteröitynyt:
  11.02.2003
  Viestejä:
  1 638
  Muslimi on kuin skorpioni vanhassa kansantarinassa, ei voi luonnolleen mitään.

  Tarina sammakosta ja skorpionista

  Skorpioni istui joen reunalla ja katseli takaa lähestyvää metsäpaloa. Liekit alkoivat pian lähestyä skorpionia eikä se ollut enää turvassa veden äärellä. Samalla se näki lumpeenlehdellä istuvan sammakon. Skorpioni tiesi, ettei sillä ollut liekkien lähestyessä muita mahdollisuuksia kuin pyytää apua sammakolta.

  "Pyydän, vie minut joen yli. Muuten kuolen". Sammakko epäröi ja kieltäytyi auttamasta, koska pelkäsi skorpionia ja sen tappavaa piikkiä. "Jos pistän sinua niin kuolen itsekin", Skorpioni sanoi.

  Sammakko mietti asiaa ja totesi, että eihän skorpioni voisi tehdä sille mitään ja että se olisi täysin sammakon armoilla. "Hyvä on, hyppää selkääni niin vien sinut joen toiselle puolelle."

  Skorpioni kiitteli kovasti ja sanoi, että sammakko ei tulisi katumaan tätä ystävällistä elettä. Niinpä skorpioni hyppäsi selkään ja joen ylitys alkoi.

  Puolen välin jälkeen skorpioni nosti piikkinsä hitaasti ylös ja iski sammakkoa niskaan. Sammakko tunsi pistävän ja leviävän kivun ja kysyi, "Miksi? Nyt minä kuolen ja sinä hukut samalla!"

  Skorpioni vastaa, "Se on minun luonne".
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti