Kulttuurin rikastuminen

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja cam70, 18.06.2007.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Daemoni

  Rekisteröitynyt:
  20.06.2009
  Viestejä:
  1 189
  Ei osunut. Kuten raiskauksissakin, on tässäkin syyllinen tietenkin uhri. Mitäs provosoi/oli kännissä/pukeutui väärin/oli väärässä paikassa väärään aikaan. Oma vika.
   
 2. moonspell

  Rekisteröitynyt:
  13.03.2015
  Viestejä:
  1 553
  Muistissa on mutta nämä aiemmat moniosaajat eivät olleet viime syksyn juhlapaikanhakijoita. Nämä 2 kiinniotettua iRakia luultavasti ovat.

  Vaikuttaa siltä että poliisin pelkäämä vaikea ensi kevät alkoi etuajassa.
   
 3. Tlapio

  Rekisteröitynyt:
  28.04.2010
  Viestejä:
  1 593
  Sitäpaitsi tärkein uutinen on tuo joukkopahoinpitely jossa maahanmuuttajanainen hakattiin. :D
   
 4. moonspell

  Rekisteröitynyt:
  13.03.2015
  Viestejä:
  1 553
  Tottakai, murtuihan somalilta varvas.
   
 5. Melbac

  Rekisteröitynyt:
  15.01.2001
  Viestejä:
  10 374
  Noh,kyllä täälläkin liikkuu kadulla hulluja jotka ei ole päässyt hoitoon ja jotka on vaarallisia ympäristölleen mutta noi on aika harvinaisia tapauksia.Jollei ole ihan sekasin niin suomalaiset yleensä yrittää välttää sitä tappamista koska tietävät joutuvansa siitä vastuuseen(eli jäävät todennäköisesti kiinni) kun nämä taas ei tunnu siitä välittävän vaan ajattelevat että ottavat hatkat ja siirtyvät toiseen maahan.Ei taida joku naivi toimittajatyttönen joka noita puolustelee tota oikein ymmärtävän kun sitä ikää ei ole vielä kertynyt eikä ole oikeasti sitä elämää nähnyt eikä itse ole tehnyt mitään..
   
 6. Tuomio

  Rekisteröitynyt:
  13.07.2004
  Viestejä:
  994
  Kaksi suomen pelastajaa tappoi yhden autistisen, eli positiivinen lopputulos. Lisäksi toinen näistä prinsseistä tulee kasvattamaan oikeusjärjestelmän bruttokansantuotetta miljoonalla eurolla, voitaisiin puhua tässä minusta kasvuhakuisesta start-up toiminnasta?

  Onkohan muuten perheenyhdistäminen mahdollista vankilasta käsin? Miksipä ei olisi. Ennen YK ihmisoikeustuomio-istuimen päätöstä ei saa spekuloida ja sen jälkeen rangaistus on jaettu, ei saa jakaa kaksoisrangaistusta.
   
 7. Butali

  Rekisteröitynyt:
  30.08.2006
  Viestejä:
  560
  Mahtaakohan ruben stillerillä, jari tervolla ja sillä vihreällä kansanedustajalla olla kovinkin viisas olo, kun nauroivat pari päivää sitten entisen poliisiylijohtajan kirjalle, jossa käsitellään mm. kielteisestä turvapaikkapäätöksestä johtuvan väkivallan uhkaa.
  YLE:kin oli vähättelevästi isolla taustaruudulle laittanut muistaakseni "PAATEROINTIA" -tekstin.

  :facepalm:
   
 8. Tuomio

  Rekisteröitynyt:
  13.07.2004
  Viestejä:
  994
  Olisiko Paaterointi uusi termi ilmiölle, kuten tukholman syndrooma? Mites tänne pohjoismaihin tiivistyykin noita alistumiseen liittyviä ilmiöitä?
   
 9. Melbac

  Rekisteröitynyt:
  15.01.2001
  Viestejä:
  10 374
  Itiksessä joku olisi vetänyt kuitenkin jonkun "Falcon punchin" tollaista kohtaa joka tulee vastaan maha pystyssä jos se oltaisiin oikeasti "pahoinpidelty" :D
   
 10. batlhilz

  Rekisteröitynyt:
  03.08.2015
  Viestejä:
  124
  odottelen vaan, miltä paikkakunnalta kansannousu alkaa. tämähän ei voi tällalailla jatkua.
   
 11. suppoT

  Rekisteröitynyt:
  30.03.2007
  Viestejä:
  2 222
  HBL:ssä näkyy olleen 9.9. juttu, jonka otsikon mukaan somalien pakolaisasemaa voidaan tarkastella. Juttu on maksun takana, mutta finland times on tuosta myös tehnyt jutun. Itse en ollut tästä kuullut ennen tätä.

  Minulla ei ole kyllä vielä kovin suuri luotto siihen, että tuo pitäisi ainakaan kovin merkittävässä mittakaavassa oikeasti paikkansa. Suomen ulkomaalaislaissa on kaksi pykälää, joiden avulla tuo voitaisiin tehdä; lakkauttaminen 107 § ja peruuttaminen 108 §.

  Peruuttaminen vaatisi käytännössä sitä, että hakija on itse kertonut jotakin vääriä tietoja, jotka ovat selvinneet myöhemmin.

  Lakkauttaminen olisi periaatteessa mahdollista, jos suojeluun johtaneet olosuhteet ovat lakanneet olemasta. Laissa kuitenkin sanotaan, että olosuhteiden muutoksen on oltava merkittävä ja pysyvä. Migri on tähän asti tulkinnut tuota hyvin tiukasti, ja tuollainen merkittävä ja pysyvä olosuhdemuutos on katsottu toteutuneen esimerkiksi Kosovossa. Irakissa ja Somaliassa ei ole oikeasti olosuhteet juuri muuttuneet viime aioina, vaan muutos on ollut siinä minkälaiset olosuhteet miri katsoo sellaisiksi, joihin ihmisen voi/ei voi palauttaa. Suurin tekijä kielteisten päätösten kasvulla on sisäisen paon mittavampi soveltaminen aikaisempaan verrattuna, ei niinkään olosuhteiden muutos itsessään. Mutta, periaatteessa tuo olisi mahdollista jos migri kääntää tässäkin takkinsa, ja alkaa katsoa olosuhteiden muutoksen olevan merkittävä ja pysyvä. En vain tiedä miten tuo tehdään, jos henkilö on saanut 6kk sitten myönteisen päätöksen ja nyt se tuolla perusteella lakkautettaisiin.

  Käytännössä en siis usko, että migri alkaa lakkauttaa aiemmin liian löysästi annettuja oleskelulupia. Voi olla, että tarkemmin aletaan kiinnittää huomiota siihen kuinka paljon henkilö on lomaillut aiemmassa kotimaassaan, mutta näissäkin tapauksissa luultavasti migri katsoo, että henkilöllä on syntynyt siteitä Suomeen ja on oikeutettu siksi oleskelulupaan. Tuskin siis odotettavissa, että niiden tuhansien henkilöiden, jotka ehtivät saada myönteisen päätöksen ennen kiristyksiä, hakemukset tultaisiin käsittelemään uudelleen ja negatiivinen voitaisiin antaa nykyisillä kriteereillä.

   
 12. moonspell

  Rekisteröitynyt:
  13.03.2015
  Viestejä:
  1 553
 13. seebra

  Rekisteröitynyt:
  08.05.2002
  Viestejä:
  4 692
  Mutta silti selvää edistystä. Tammikuussa Orpo pelkästään seurasi, kun itärajalla oli ruuhkaa.
   
 14. http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016091222299700_uu.shtml

  Hallitus esittää säästöjä vanhuspalveluihin - asiantuntija: "Käsittämätöntä!"

  Voi vittu miten perseestä tää homma alkaa olee. Vanhusten hoidossa on jo valmiiks ongelmia ja sit vielä pitää SÄÄÄÄÄÄÄSTÄÄÄ, että on rahaa syytää pakolaisiin rahaa. Vittu miten vituttaa tollanen paskapersekusitouhu.

  Joku vitun elisabet rehn itki kuinka ollaa unohdettu ihmisoikeudet. Mut mitäs nää suomalaisten ihmisoikeudet? Ihan se, että vanhus voi elää ilman että sillä on paskat housussa pitkin viikkoa, kun ei oo varaa palkata lisää hoitajia ku PITÄÄ NUOLLA JOIDENKIN VITUN IRAKILAISTEN MUSLIMEIDEN PERSETTÄ.

  Vittu.
   
 15. vonDarling

  Rekisteröitynyt:
  23.03.2010
  Viestejä:
  755
  Ei kukaan ole vielä mitään voittanut. :facepalm: Mutta lopulta kyllä voittaa, jos riittävän moni ihminen nostaa kädet pystyyn ja luovuttaa, koska se on helpompaa. Matsi ei ole ohi ennen kuin se on ohi, eli siinä vaiheessa kun suomalaiset ovat pieni ahtaalle ajettu vähemmistö omassa maassaan. Siihen asti ei kannata asioita päästää, ja ihan joka jätkä voi kyllä tehdä oman osansa ja vaikuttaa asioihin, vaikkei se mikään voiton tae olekaan. Mutta toimettomuus kyllä yleensä takaa häviön. Että syöt ne popcornit sitten vähän myöhemmin, ja teet jotain. Netissä mölinä on ihan hieno asia, mutta konkreettisempaakin toimintaa jo kaivattaisiin, ihan alkaen siitä paikallispoliitikoille ja ylemmille valittamisesta mahdollisimman asiallisin mutta selkein sanoin ja oman ympäristön ihmisiin vaikuttamisesta - vaikka olisit pahimmassa monikulttuurihippikommuunissa, silti aina porukassa on joku jonka silmät voi avata todellisuuteen.

  Ruotsin menosta ollaan vielä kaukana. Ei olla nähty päiväkausien mellakoita mamulähiöissä, ei antifa-hulluja hyökkäilemässä viattomien ihmisten koteihin "rasismia torjuessaan" tai mitään muutakaan mokuruotsalaista paskaa. Eikä edes Ruotsi ole vielä menetetty tapaus, vaikka siellä vaaditaan jo luultavasti sellaisia toimia joita ei paljon tekisi mieli käyttää, ja voi hyvin olla että ruotsalaiset ovat jo alistuneet kohtaloonsa ja luopuvat kotimaastaan kaikessa rauhassa. Tosin, jos Ruotsissa tuollainen vallanvaihto tulee, olen hyvin yllättynyt jos sillä hetkellä Venäjällä vaikuttava sosiopaattinen mukatsaari ei tee peliliikettä ja nappaa sisäisten kiistojen heikentämää Ruotsia itselleen ja sitten potkaise hankalaksi käyvää väestöä kylmästi ulos. Kannattaisi alkaa Suomen varautua siihen, että meillä on kohta vihollisia itärajan lisäksi länsirajalla...

  Et ota. Kyllä täysjärkisen ihmisen pitääkin ottaa kierroksia ja olla huolissaan, kun meno on tällaista: poliittinen johto päästää täysin tahallaan maahan ihmisiä joista ei ole mitään muuta kuin vaaraa omille kansalaisille ja taakkaa taloudelle, ja ideologisessa kiimassa mehusteleva media vain hurraa päälle ja moittii asiaintilaa kritisoivia rasisteiksi ja fasisteiksi.

  Toivottavasti vain saat kanavoitua osan siitä stressistä ja vitutuksesta hyödylliseksi toiminnaksi. Omasta kokemusta tiedän ettei se ole helppoa, mutta tarpeellista kyllä. Tää netissä huolestuminen ei enää riitä.
   
 16. The Dominator

  Rekisteröitynyt:
  23.12.2012
  Viestejä:
  1 593
  Vapaassa markkinataloudessa ei voi olla varaa tuollaisiin kommentteihin. Tuollaisella ylimielisyydellä Iltalehden maineen pitäisi olla menetetty.
   
 17. Gearheadi

  Rekisteröitynyt:
  13.11.2009
  Viestejä:
  728
  Shakkilauta ja pulu
   
 18. komendantti

  Rekisteröitynyt:
  17.06.2009
  Viestejä:
  1 141
  Mielenkiintoista on seurata sitä, millainen vaikutus Otanmäen tapauksella on suhtautumiseen katupartioihin.
   
 19. The Dominator

  Rekisteröitynyt:
  23.12.2012
  Viestejä:
  1 593
  Ylinopeuksienkin naurettavaa syynäystä piti sitäkin kiristää, että saadaan lisää rahaa kankkulan kaivoon :facepalm:
   
 20. MadPike

  Rekisteröitynyt:
  08.03.2016
  Viestejä:
  2 160
  http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016091222299999_uu.shtml
  Syyte: Miehet yrittivät tappaa poliisin miekalla Joensuussa

  Ei mainintaa kansalaisuuksista tai ihonväristä, ei mainintaa aiemmista rikoksista minkä takia poliisi näitä etsi, mutta jotenkin on pieni värinä sen suhteen että kuuluu taas tähän ketjuun?
   
 21. Kikkee

  Rekisteröitynyt:
  08.04.2014
  Viestejä:
  2 090
  Radiossa muuten kerrottiin uutisissa, että Kajaanin murhaajat asuvat vastaanottokeskuksessa
   
 22. moonspell

  Rekisteröitynyt:
  13.03.2015
  Viestejä:
  1 553
  http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016091222299951_uu.shtml

  Poliisi on ottanut kiinni kaksi irakilaista miestä. Heitä epäillään taposta ja kahdesta ryöstöstä. Poliisin mukaan miehet ovat asuneet Otanmäen vastaanottokeskuksessa.

  - Toinen epäillyistä otettiin kiinni Otanmäestä ja toinen Kajaanin keskustasta. Kiinniotot sujuivat rauhallisesti, rikosylikomisario Jarkko Maksniemi sanoo.
   
 23. affafe Banned

  Rekisteröitynyt:
  12.09.2014
  Viestejä:
  168
  Nämä taisivat olla kuitenkin suomalaisia? Ainakin näin poliisin tiedotteen mukaan: https://www.poliisi.fi/tietoa_polii..._vangittu_murhan_yrityksesta_joensuussa_47626

  Tosin ei tuokaan satavarmasti takaa että ovat suomalaisia.
   
 24. Daemoni

  Rekisteröitynyt:
  20.06.2009
  Viestejä:
  1 189
  Murha.infossa ketjun aloittaja kertoo n'hneensä tilanteen osittain, muttei mainitse mitään erityistä kansalaisuuksista: http://www.murha.info/phpbb2/viewtopic.php?t=20951
   
 25. zZzzz

  Rekisteröitynyt:
  06.10.1999
  Viestejä:
  1 505
  päivänselvästi kuuluu tähän ketjuun, koska kommentointi estetty. :psmoke:

  se mikä vituttaa kyllä on, että suomessa pitää nykyään lukeaa mediaa täysin neuvostoliittolaisittain, etsiä tiettyjä "vihjeitä" jotka paljastavat sen mitä poliittinen ja taloudellinen eliitti haluavat piilottaa. tiedonvälitys on vapaata joo, mutta jos et pelaa eliitin pillin mukaan, niin sut leimataan hölynpöly-vastamediaksi ja rassistiksi.

  sitten toki eliitin talutushihnassa oleva valtamedia puolestaan sävyttää uutisjutut "parhain päin", eli matuja hyssytellään ja paapotaan, suomalaisia huudellaan äärioikeistolaisiksi tai rasisteiksi, ja jos jostain matunegatiivisesta asiasta on pakko uutisoida, niin estetään kommentointi jotta se 90% lammaskansasta joka ei ole vielä hiffannut syy-yhteyttä miksi tietyissä uutisissa ei ole kommentointia, ei heräisi.. :(
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti