Kulttuurin rikastuminen

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja cam70, 18.06.2007.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. neko

  Rekisteröitynyt:
  10.11.2005
  Viestejä:
  4 002
  Hirveä rasisti! Ottaisi meidän pääministeri Sipilästä oppia. Hän oli valmis majoittamaan "turvapaikkaa" tarvitsevia omaan kotiinsa. Tai siis yhteen niistä, kukapa niitä ottaisi oikeasti naapuriinsakaan. Eikun ottiko se kuitenkaan?

  No sama se, ajatus on tärkein. Aina voidaan ottaa lisää miljoona pari. Järjestetään konsertti, jossa jeesustelevat sitten Axl Smithin juontamassa showssa kaikki pääkaupunkiseudulla arvostetuilla alueilla asuvat vv-suvaitsevaiset: "Aina mahtuu lisää. Ja asuntojen on oltava riittävän suuria, sillä turvapaikanhakijalla odottaa perheenyhdistämistä suurperhe rauhallissa oloissa." Vaimo on jatkuvasti raskaana, vaikka mies olisi ollut pidempäänkin reissussa, eipä sillä nyt niin tarkkaa väliä. Yhtä suurta persettä tässä ollaan. Pää mekkaan kohti. Ainoa ehto on, ettei ihan suvaitsevaiston naapuriin sijoiteta, muuten ei rajoja ole. Tosin jotkut rasistit olisivat mielissään jos Timo Sonnin, Otteri Pervon, Kai Stübbin naapuriin lävähtäisi kunnon perinteinen somaliperhe. Olisi siinä älämölöä jos asunnossa ei olisi esim. erilliset sisäänkäynnit miehille ja naisille. Ei sitä raskaan päivän jälkeen suvikset jaksa. Ihan kohtuullinen pyyntö. Keskiluokkaisen suomalaisen pariin vaan, niin kotoutuu paremmin se 5% joka ehkä kotoutuu.

  Kuka maksaa? Rahoitus hoituu tietenkin juustohöylällä, kansaa kyykytetään. Sipilä keksinee kohta pakolaisveron hienon himmelihämmelin kera, joka osoittaa kivasti kuinka kantasuomalaista kyykytetään ja väännetään viimeiset mehut pois. Ja tukia vähennetään. Ok, ne tuet ovat tietenkin kaikilla samat. Oikeasti. Myönnettävä on että sitten on ne vielä harkinnanvaraiset tuet, joista kalpeanaamat vain haaveilevat. Mutta he eivät ole turvapaikkaa vailla. Täytyyhän turvaapaikkaa etsivää auttaa. Siellä on kotimaassa joku sanonut rumasti, niin on ollut pakko lähteä parhaissa voimissa olevan nuorukaisen vaan etsimään turvaa. "Pärjäilkää perhe. Yritän perheenyhdistämistä kunhan opettelen ensin länsimaisille seksitavoille. Ja että osuu oikeaan paikkaan (osa ei tiedä että napaan ei sitten panna). Veli panee sinua paksuksi sillä aikaa kun olen poissa. Alluha ahkerastibaarissa. Salakumi aseluimistelu. tjsp."

  Kyllähän kaikki järjestyy. Tulkoon koko Lähi-itä ja Afrikka tänne vaan. Asia on tahdosta kiinni. Muistakaapa vain, että Suomestakin lähti sotien aikana pakolaisia Ruotsiin. Ja kun rasistit aina narisevat, että tänne tulee vain nuoria miehiä, niin meiltä lähti Ruotsiin paljon nuorempia, ihan vauvoista asti! Että repikääpä siitä rasistimulkerot.

  Entä asuntopula? Mennee aikaa ennen kuin Pasilaan nyt rakennettava turvapaikanhakijain keskus saadaan valmiiksi.
  "Asunnoista on pääkaupunkiseudulla pulaa. Nyt on ryhdyttävä talkoisiin. Arvomme ketkä pienipalkkaiset syntyperäiset suomalaiset saavat osallistua talkoisiin ja muuttaa Perähikiälle ja luovuttaa asuntonsa turvapaikanhakijoille. Se on suuri kunnia. Mutta asialla on kiire, koska osa asunnoista on niin pieniä, että joudutaan purkamaan seiniä ja tehdä näin suurempia asuntoja". Näin määrittelee tuore suvaitsevaisuusministeri tiedotustilausuudessa ja lisää että "näin saadaan saadaan työllisettyä työttömiä remonttihommiin. Win-win."

  Kyllä on lottovoitto syntyä Suomeen.
   
 2. TheThh Banned

  Rekisteröitynyt:
  10.02.2011
  Viestejä:
  7 268


  Brittien ählämikouluissa opetetaan tappamaan kaikki jotka ovat toista mieltä. Muslimit tuntuvat olevan paljon pahempia kuin natsit...
   
 3. jackcox

  Rekisteröitynyt:
  07.05.2016
  Viestejä:
  839
  Jos nuori nainen kohdistaa hoivaviettiä erittäin hyväkuntoisiin miehiin, niin kyse on kyllä täysin jostain muusta kuin absurdista toiminnasta.
   
 4. Albireo Banned

  Rekisteröitynyt:
  21.06.2007
  Viestejä:
  1 238
  Näin se korruptio ja hyvävelijärjestelmä toimii Suomessakin. Turhiksille kämppää Kämpin hinnoin. Ja kansa maksaa.... eiku siis valtiohan kaiken kustantaa, ei olekaan meiltä pois.

  Sisäministeriöltä pyyhkeitä Maahanmuuttovirastolle - vastaanottokeskusten sopimuksissa merkittäviä puutteita
  http://yle.fi/uutiset/sisaministeri...en_sopimuksissa_merkittavia_puutteita/9128506
   
 5. sammy123

  Rekisteröitynyt:
  05.10.2010
  Viestejä:
  226
 6. onnenpekka

  Rekisteröitynyt:
  25.07.2000
  Viestejä:
  1 548
  "Vastaanottotoiminnan keskimääräinen kustannus asiakasta kohden oli viraston tiedotteen mukaan viime vuonna 66 euroa vuorokaudessa, kun tavoite on 37 euroa."
  http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000001250100.html
  66 * 365 * 35,000, puff lähes miljardi pelkkiin vastaanottokuluihin ja lisää lappaa. Mikähän lie kokonaiskustannus.
   
 7. moonspell

  Rekisteröitynyt:
  13.03.2015
  Viestejä:
  1 553
  Se oli rikkautta vain. Vielä 29.7.2015 kirjoitettiin immosgaten yhteydessä näin:

  "Valtaosa suomalaisista näkee monikulttuurisuuden rikkautena, joka vie Suomea eteenpäin.
  Tämä nähtiin vahvasti tiistaina, kun kansalaiset osoittivat mieltään monikulttuurisuuden puolesta."

  Olen havaitsevinani lievää nuivistumista kuluneen vuoden aikana. :think:
   
 8. Jupiter

  Rekisteröitynyt:
  28.08.2016
  Viestejä:
  752
  Tiukkaa tekstiä on ollut jokapuolella vuosia. On vain yksi mies joka tuhosi kansan äänen totaalisesti ja vesitti Suomen tiukemman linjan vuosiksi eteenpäin. Soinin Timo on ehkä Suomen poliittisen kentän tuhoisin poliitikko ikinä. Siis kaikkien aikojen vahingollisin hahmo Suomen hyvinvoinnille.
   
 9. Cutty

  Rekisteröitynyt:
  11.03.2015
  Viestejä:
  1 621
  Tämä on huolestuttava ilmiö, mutta pitää kuitenkin huomioida, että Facebookilla on 1,65 miljardia käyttäjää ympäri maailman. Tämä tietää varmaan aikamoisen kasan käyttäjäraportointeja per päivä. Voidaan varmaan puhua jo kymmenistä tuhansista ellei sadoista tuhansista päivittäisistä ilmoituksista. Facebookilla toki on paljon työntekijöitä (n.13 500). Nuo kertoo jo siitä, että tietyn agendan ylläpitäminen ja puolueellisuus voi olla hyvinkin vaikeaa tälläisissä määrissä ja tarvitaan selkeät toimintaohjeet joita noudattaa, jotta se raporttien käsittely olisi mahdollisimman nopeaa siinä rajallisessa ajassa. Todennäköisempää on se, että työntekijät ovat vain noudattaneet näitä ohjeistuksia ja todenneet jonkun vihapuheeksi, kun se on määrittänyt jotkut yleiset kriteerit.

  Ongelmahan tässä on se, että Facebook ei ole mikään puolueeton taho johtuen jo pelkästään siitä, että sen käyttäjäkunta on niin monipuolista. Yli puolet Facebookin käyttäjistä on Aasiassa (0,54mrd), joista varmasti iso osa on muslimeja. Jos nämä sadat miljoonat muslimit sanovat, että tuo on vihapuhetta, niin Facebookin kannaltahan on parasta koittaa mielyttää heitä taipumalla heidän näkemyksiinsä. Ateistit muslimimaissa ovat selkeästi vähemmistö. Yhtälailla siihen yhteisön sääntöjen valvomiseen vaikuttaa ne osakkaiden mielipiteet. Jos tosiaan 5% Twitterin osakkaista on Saudi-Arabiassa, niin en ihmettele yhtään, jos konservatiiviset mielipiteet siltä suunnalta vaikuttavat yhtiön käytäntöihin. Facebookin henkilökunnan on todennäköisesti helpompi asettua sen uskonnon enemmistön muodostavien kannattajien puolelle, koska he eivät mitä todennäköisemmin ole tutustuneet islamin sääntöihin, arvoihin ja ideologisiin epäkohtiin siinä missä nuivat kriitikot. Tämän takia niin moni kritiikki islamia kohtaan voi oikeasti vaikuttaa suvaitsemattomalta ja vihapuheelta, mitä se ei tietenkään todellisuudessa ole.

  Pitää myös pitää mielessä, että jo jenkkien presidentti on pro-islam ja elää siinä samassa poliittisen korrektiuden kuplassa kuin niin monet muutkin tahot. Maailmassa on lukuisia foorumeja joissa vastaava puhe islamista koetaan vihapuheeksi yhtälailla. Jo Suomessa tämä on selvää isoimpien medioiden verkkosivuilla, kun katsotaan maahanmuuttoon littyvien uutisten suljettuja kommenttiosioita. Ei facebook sen kummempi julkinen yhteisöpalvelu ole muuten kuin sen ison käyttäjämäärän puolesta.

  Tl;dr: NWO:ta loogisempia syitä sensuurille todennäköisesti löytyy. Facebookilla ei ole varaa miellyttää vain sitä poliittisesti epäkorrektia tahoa, kun suurin osa käyttäjistä mitä todennäköisemmin haikaa poliittisen korrektiuden perään.

  EDIT: Kattelin noita numeroita: Jos oletetaan, että 1,65mrd käyttäjää kohden n. 0,1%:sta tehdään raportti, niin tämä tietää jo 1,65 milj. raporttia päivässä. Vaikka noista työntekijöistä puolet tarkistaisi raportteja, niin tämä tekisi jo yli 200 raporttia per päivä per yksi tarkastaja. Eli 28 raporttia per tunti. On aika kova tahti.
   
  Viimeksi muokattu: 29.08.2016
 10. MadPike

  Rekisteröitynyt:
  08.03.2016
  Viestejä:
  2 160
  Onhan se hivenen hupaisaa, että kolmen hengen huoneen saisi Suomen paremmistakin hotelleista halvemmalla, ja voisi käydä ravintolassakin joka päivä syömässä noilla kustannuksilla.
  Naurettavia tavoitteita, jos tehtäisiin asiat minimeillä, menisi reilusti alle kymppi päivässä. Toki sekin olisi liikaa, mutta eipä vedettäisi välistä ja tarjoiltaisi palveluita mitä ei niille tarvitse antaa.
   
 11. Albireo Banned

  Rekisteröitynyt:
  21.06.2007
  Viestejä:
  1 238
  Mut hei, et sä voi sanoo noin!!111!!111!
   
 12. jerker66

  Rekisteröitynyt:
  21.07.2008
  Viestejä:
  193
  Kun sanotaan että maahanmuuttajille on opetusta miten täällä käyttäydytään, niin onko kellään tietoa mitä käytännössä tapahtuu, mitä sanotaan ja miten?
  No ei sen varmaan voi olla vok-tätin höpöhöpösöpöspö jargonia. Mutta onko näiden pakolaisten kalloon ihan oikeasti hakattu miten täällä käyttäydytään? esim. vaikka tyttö antaa jopa pussata se ei vielä tarkoita _yhtään_ mitään?
   
 13. Jupiter

  Rekisteröitynyt:
  28.08.2016
  Viestejä:
  752
  Mielestäni oleellisempaa olisi miettiä kuinka lapsellisen väärä kuva VOK-ohjaajilla on mamujen kyvystä ymmärtää sääntöjämme. Kyllä turvapaikanhakijat tietävät Eurooppalaisen kulttuurin pelisäännöt, mutta useat eivät välitä niistä.

  Koko kuvio on hieman päälaellaan. Nämä perähikiän VOK-ohjaajat ovat pihalla globaalin kulttuurin ilmiöistä ja pelisäännöistä (tai niiden puutteesta). Mielestäni monet ongelmat juontuvat juurikin suomalaisten tavallisten tallaajien tietämättömyydestä ja hyväuskoisuudesta. He eivät varsinaisesti ole "suvakkeja", vaan tietämättömiä juntteja, jotka kuvittelevat hyvän tahdon riittävän mihin tahansa. Se ei ole mielestäni tietoista ja tavoitteellista äärisuvakkiutta. Pelkästään lapsellista ja tyhmää.

  Tästä on hyvänä esimerkkinä nämä tukihuijaukset ym. kun mamut vie pässejä narussa. Ei se ole tyhmä joka pyytää jne.
   
 14. c-mo

  Rekisteröitynyt:
  12.01.2015
  Viestejä:
  500
  Tuolta pisti silmään seuraava kohta: "Poliisi tutkii asiaa pahoinpitelyinä ja näpistyksenä."

  Siis käsittääkseni tuossa pieksännän yhteydessä on tältä pojalta viety puhelin. Eikös tekonimike ole ryöstö, mikäli tavaran haltuunotossa käytetään tai uhataan käyttää väkivaltaa?
   
 15. crafturs

  Rekisteröitynyt:
  25.04.2009
  Viestejä:
  645
  Ongelma on myös siinä, että luultavasti suurin osa näistä tänne tulijoista kyllä tosiaankin tietää pääosin minkälaista se länsimainen kulttuuri on mutta kun heitä ei kiinnosta!
  Heille on koko elämä opetettu, että ovat jotain oikeauskovaisia ja vääräuskoisten tulee palvella heitä ja vääräuskoisiksi riittää, että on länsimaalainen.
  Sitten vielä heille opetetaan juuri kaikenlaista satujuttuja, että esiaviollinen seksi on kiellettyä, mutta seksiorjan pitäminen tai vääräuskoisen "huoran" raiskaaminen on ihan okei. Ja näillä opeilla, kun mennään niin eipä se yllätä että saa melkein joka päivä lukea jostain raiskauksesta tai sen yrityksestä.
  Muslimit ovat vielä niin tiukkoja uskonsa kanssa, että elävät juuri Allahin mukaan kun tietävät että paratiisi sitten joskus odottaa. Meillähän elämä menee vähän niinkuin tässä ja nyt, muslimi turvautuu siihen, että tämä on vain yksi steppi ennen kuin Allah avaa paratiisinsa ja paratiisi ei aukea jos ei elä kuin aito muslimi. Ja sitten onkin oravanpyörä valmis...

  Ongelma tulee myös siinä, kuten Jupiter tuossa aiemmin kirjoittikin että niin moni on liian hyväuskoinen. Ne mielikuvat jostain muslimeista on näillä lähinnä viattomia setiä valkoisissa kaavuissa jne. Sitten tuloksena onkin ullatuusss.
   
 16. Tzion Banned

  Rekisteröitynyt:
  31.05.2007
  Viestejä:
  3 958
  Riippuu suojaväristä ja värittäjien värikynän koosta. Vaikka tämä ei todistakkaan suomen olevan rasistinen maa.
   
 17. Tunturihaukka

  Rekisteröitynyt:
  26.03.2016
  Viestejä:
  536
  Pitäisi selvittää oliko Nurmijärvelläkin "paritusrinki"...

  V#tun vajakit jotka sellaisetkin keksivät. Paritetaan nuoria tyttöjä miesten kanssa jotka valehtelevat ikänsä
   
 18. notareal

  Rekisteröitynyt:
  21.04.2008
  Viestejä:
  4 408
  Tämä ilmeisesti laukaisi turhis ryntäyksen Saksaan
  https://www.uusisuomi.fi/ulkomaat/2...uutti-historian-2582015-vahvisti-dublin-huhun
  Sipilä taas tarjosi talonsa pakolaisille (ja perui tarjouksensa kaikessa hiljaisuudessa ;)), sen seurauksena Suomikin sai osansa keppostelijoista.
   
 19. zapper

  Rekisteröitynyt:
  28.10.2001
  Viestejä:
  1 294
  Laatuohjelmaa kohta Yle Femmalla:

  Lautasantennien takaa: Muslimien huivi

  [​IMG]

  Osa 2/5. Merjema ja Melisa haluavat alkaa käyttää musliminaisten huivia.

   
 20. Mikäs siinä jos _vapaaehtoisesti_ haluaa pukeutua vaikka kauppakassiin.
   
 21. Tlapio

  Rekisteröitynyt:
  28.04.2010
  Viestejä:
  1 592
  Nii eikä syyllisiä tuohon veronmaksajien rahan tuhlaukseen saada koskaan tuomiolle.
   
 22. Kisko ja sen Kaveri

  Rekisteröitynyt:
  09.09.2006
  Viestejä:
  2 619
  http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016082922237401_uu.shtml


  Vastaanottokeskukset tulivat kalliiksi
  TULIKO VITTU YLLÄTYKSENÄ, HÄH???
  Tästähän puhuttiin jo tämän paskan alkaessa. :mad:

  66€ per karvakäsi per päivä.

  Suomeen jää keskimäärin noin 15 000 karvista = 0,9 miljoonaa per päivä
  365 päivää * 0,9 = 328 500 000 sataa vitun miljonaa vuodessa!!! :mad::mad::mad:

  Ja uutisissa on nyyhkyjuttuja vain siitä kuinka epäreilua on lähettää karviksia takaisin kotiinsa!
  Ei mitään tästä.

  Ei vittu.
   
 23. MadPike

  Rekisteröitynyt:
  08.03.2016
  Viestejä:
  2 160
  Pistäisivät vaan kunniavieraat Helsingin hotelli Hiltoniin. 3 hengen huone, sis buffet aamiaisen, shampoot ja hammasharjat yms, joka päivä uudet lakanat, ja jäisi vielä n.14 euroa per lärvi jolla voivat syödä ravintolassa. Fiksusti hoidettu tämä Luona bisness! :)
   
 24. ChickenLegs

  Rekisteröitynyt:
  12.12.2012
  Viestejä:
  3 430
  Ei se nyt noinkaan ole. Haitallinen aivotoiminta vaikuttaa negatiivisesti myös yksilön elinympäristöön. Myös radikalisoituminen alkaa pienistä asioista. Mielivaltaisen idiotismin oikeuttavan yksilönvapauden sijaan pitäisi pyrkiä siihen, että ihmiset ymmärtäisivät ympäröivää maailmaa ja paitsien omiensa niin myös muiden tekojen seuraukset.
   
 25. moonspell

  Rekisteröitynyt:
  13.03.2015
  Viestejä:
  1 553
  Ja huomatkaa jutun lopussa sanat jos:

  Vuorion mukaan tiloja aiotaan jatkossa kilpailuttaa. :kahvi:

  – Jos kansantaloudellisesti ajatellaan, on kaikkien edun mukaista, että saamme vastaanottokustannukset tavoitteeseen. Tänä vuonna se onnistuu ja ensi vuonna vielä paremmin, jos hakijoita ei tule satoja tuhansia. :geek:
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti