Kulttuurin rikastuminen

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja cam70, 18.06.2007.

 1. Bitutus

  Rekisteröitynyt:
  23.07.2014
  Viestejä:
  588
  Mutta ilmeisesti puolustusvoimien tehtävä olisi suojella tätä sirkusta. Jos sirkuksen tarjonta ei oikein tunnu omalta, niin mitä hyötyä sitä on puolustaa? :)
   
 2. Tunturihaukka

  Rekisteröitynyt:
  26.03.2016
  Viestejä:
  536
  Vielä ei ole sen aika. Annetaan nyt poliisin näyttää kykynsä, sitten joidenkin kansalaisryhmien, sitten taas poliisien ja ...

  Toivottavasti viranomaiset onnistuvat.

  Puolustusvoimien mollaaminen palvelee vain ja ainoastaan multikultin palvojia. Sama pätee vielä edelleen 95% myös poliisin kohdalla.

  Painakaapa mieleen: hyvin monesti ne ovat samoja tahoja jotka vaativat monikulttuurisuutta kuin ovat lopettamassa
  asevelvollisuuttakin ja karsimassa puolustuksen sekä poliisin määrärahoja.

  Monikulttuurisuus rikastuttaa, jossakin päin Suomea. Rakennusluvatkin lähti +20% nousuun:
  http://www.iltasanomat.fi/asuminen/art-2000001249981.html
   
 3. MUROPAKETIN HINTAVERTAILU

  Päivän tarjoukset
  Yhteistyössä
 4. moonspell

  Rekisteröitynyt:
  13.03.2015
  Viestejä:
  1 553
  Olisi voinut luulla että päättäjämme olisivat jo sen ikäisiä että unelma on karissut silmiltä. Pisilä ja Orpoilija varsinkin. Stubb ja Nerg on tunnettuja vajaa-älyisyydestä, se nyt ei ole yllätys. Mutta ilmeisesti myös nämä 2 ensin mainittuakin.
   
 5. teh_shiz

  Rekisteröitynyt:
  28.10.2002
  Viestejä:
  462
  Ainakin kyseisen kunnan kouluissa oli ihan varta vasten kehoitettu ottamaan kontaktia näihin kunniakansalaisiin. Tässä sitten tulos. Onneksi oma jälkikasvu on hieman nuorempaa ja olen jo visusti opastanut tyttärille minkälaista jälkeä nämä saavat aikaan.
   
 6. moonspell

  Rekisteröitynyt:
  13.03.2015
  Viestejä:
  1 553
  Kantoihan ne varusmiehet vuohipaimenten laukkuja Torniossa viime syksynä.
   
 7. The Dominator

  Rekisteröitynyt:
  23.12.2012
  Viestejä:
  1 593
  Kuka kantaa vastuun?
   
 8. Mörrimöykky

  Rekisteröitynyt:
  20.11.2003
  Viestejä:
  2 676
  Hieno ja kaunis maa. Tykkään kulttuurista, ihmisistä ja jopa kielestä. Tuppaa vain johtajaksi nousta vähemmän pätevää ainesta.
   
 9. cereal killah

  Rekisteröitynyt:
  20.06.2000
  Viestejä:
  3 244
  Suomalaisille naisille ja tytöille pitäisi keksiä parempia keinoja kohdistaa hoivaviettiään jos omia lapsia ei ole. Täysin absurdia että se energia mitä voisi kanavoida esim. lapsiin, sorrettuihin musliminaisiin tai viettomiin eläimiin, kohdistetaankin erittäin hyväkuntoisiin irakilaisiin miehiin.
   
 10. Mörrimöykky

  Rekisteröitynyt:
  20.11.2003
  Viestejä:
  2 676
  Se vala/vakuutus mikä on vannottu ei velvoita taistelemaan partalapsien, plutokraattilestojen ja Kummeli-ministerien takia. Minä en ainakaan sellaiseen ole lupautunut.
   
 11. Berzza

  Rekisteröitynyt:
  08.04.2013
  Viestejä:
  738
  Jottei totuus unohtuisi suomen "puolustusvoimista"

   
 12. yks-vesa-vaan

  Rekisteröitynyt:
  17.05.2015
  Viestejä:
  2 802

  Poliisin ja Juha Kolehmaisen kertomukset eroavat aika paljon. Eli veikkaan että Juha värittää juttua, ehkäpä jopa tahallaan ja jättää kertomatta että kyseessä on rakastavaisten riita. Tai sitten jälkikavu on valehdellu/liioitellu ja isä on uskonut mitä kullanuput sanovat. Ai niin... saa jakaa.

  http://www.poliisi.fi/itauusimaa/ti...ustalla_oli_nuorten_paattynyt_parisuhde_51168
   
  Viimeksi muokattu: 29.08.2016
 13. -SD-

  Rekisteröitynyt:
  20.11.2002
  Viestejä:
  3 456
  .
   
  Viimeksi muokattu: 05.05.2017
 14. geppana Banned

  Rekisteröitynyt:
  12.08.2016
  Viestejä:
  41
  Neutraalisti ajattelevana en päätyisi tuohon johtopäätökseen. Veikkaan että joku on jättänyt isälle asioita kertomatta.
   
 15. Tlapio

  Rekisteröitynyt:
  28.04.2010
  Viestejä:
  1 593
  Täähän on tiedetty mutta kun ihmiset ei kuuntele.
   
 16. yks-vesa-vaan

  Rekisteröitynyt:
  17.05.2015
  Viestejä:
  2 802
  Sanotaanko sitten niin että aika hyvin on tyttö / veli onnistuneet sumuttamaan ja tai sitten isä on elänyt laput silmillä. Ja kärkäästi on isä laittanut uutiset naamatauluun - tuskin on ollut koskaan 'neutraali' vai onkohan unohtanut päivittää uutista :think:
   
 17. Tlapio

  Rekisteröitynyt:
  28.04.2010
  Viestejä:
  1 593
  http://www.mtv.fi/uutiset/rikos/art...russa-naisia-ahdistelleen-tuntomerkit/6049716


  Tiedätkö jotain?
  Lounais-Suomen poliisille on tullut viime viikonlopulta kolme ilmoitusta seksuaalisesta ahdistelusta sekä yhdestä raiskauksen yrityksestä.

  Tekijän tuntomerkit kaikissa olemassa olevissa ilmoituksissa ovat seuraavat:

  – Epäilty on tummaihoinen afrikkalaistaustainen mies. Poliisin saamien ilmoitusten mukaan miehen iho ei kuitenkaan ole väriltään täysin musta

  – Epäilty on iältään noin 16-20-vuotias. Mies on noin 170-185 cm pituinen. Hän puhui englantia.

  – Mies on hyvin hoikka ja hänellä on kapeat pitkänomaiset kasvot. Miehellä on lyhyet hiukset.

  – Tapahtuma-aikaan epäillyllä oli päällään sininen takki, jossa on vetoketju. Kyse ei kuitenkaan ole hupparista.

  Kaikki ahdistelut tapahtuivat Turussa Halisten sillan läheisyydessä.


  Ja näitä jotkuu puolustelee.
   
 18. crafturs

  Rekisteröitynyt:
  25.04.2009
  Viestejä:
  645
  Noh noh! Kyllä kuuluu suomalaiseenkin kulttuurin, että ukkometsot käyvät sekaisin kun on se aika vuodesta kun pitää paritella. Aikamoinen moniosaaja tämäkin tuleva insinöörimme. Hyvin saatiin käden verran naisia pelkäämään liikkumista tulevaisuudessa.
  Mustiaisella ollut kyllä kassit varmaan räjähdyspisteessä käytöksestä päätellen.
   
 19. Sepander

  Rekisteröitynyt:
  15.03.2006
  Viestejä:
  4 974
  Tästä tulikin mieleen tapaus Kempele. Koulussa pidettiin joku helvetin "tapaa turhapaikanhakija" ja oikein kannustettiin pitämään seuraa matuille vapaa-ajalla. Semmonen paritusrinki. Ei mennyt montaa päivää, kun saatiin lukea lehdistä nuoren tytön raiskauksesta.

  Täällä on päättäjät aivan pihalla noista kehitysmaiden paskakulttuureista. Vaikea muuten selittää noin sinisilmäistä ja typerää toimintaa.
   
  Viimeksi muokattu: 29.08.2016
 20. cereal killah

  Rekisteröitynyt:
  20.06.2000
  Viestejä:
  3 244
  Noi on vaan niin saatanan naiivia kun niitä tynnyrissä kasvaneet akat yrittää järkätä. Kuvitellaan, että tehdään "kulttuurien kohtaamisia" samanikäisille nuorille, kun todellisuudessa paritetaan suomalaiset teinitytöt 30- vuotiaille sotaveteraaneille ja annetaan vapaat kädet jatkaa siitä.
   
 21. moonspell

  Rekisteröitynyt:
  13.03.2015
  Viestejä:
  1 553
  Kaikista eniten omaa verenpainetta nosti matujen "harjoittelupaikat" suomalaisissa lastentarhoissa. Jos varusmies haluaa palvella vuohineuvoksia kantamalla sen laukkuja bussista vokkiin se on mulle aivan sama. Mutta jos noita raiskaavia sotakarkureita laitetaan "tutustumaan" pienten lasten sekaan, niin kauas on järki päästä paennut.
   
 22. neko

  Rekisteröitynyt:
  10.11.2005
  Viestejä:
  3 987
  Hirveä rasisti! Ottaisi meidän pääministeri Sipilästä oppia. Hän oli valmis majoittamaan "turvapaikkaa" tarvitsevia omaan kotiinsa. Tai siis yhteen niistä, kukapa niitä ottaisi oikeasti naapuriinsakaan. Eikun ottiko se kuitenkaan?

  No sama se, ajatus on tärkein. Aina voidaan ottaa lisää miljoona pari. Järjestetään konsertti, jossa jeesustelevat sitten Axl Smithin juontamassa showssa kaikki pääkaupunkiseudulla arvostetuilla alueilla asuvat vv-suvaitsevaiset: "Aina mahtuu lisää. Ja asuntojen on oltava riittävän suuria, sillä turvapaikanhakijalla odottaa perheenyhdistämistä suurperhe rauhallissa oloissa." Vaimo on jatkuvasti raskaana, vaikka mies olisi ollut pidempäänkin reissussa, eipä sillä nyt niin tarkkaa väliä. Yhtä suurta persettä tässä ollaan. Pää mekkaan kohti. Ainoa ehto on, ettei ihan suvaitsevaiston naapuriin sijoiteta, muuten ei rajoja ole. Tosin jotkut rasistit olisivat mielissään jos Timo Sonnin, Otteri Pervon, Kai Stübbin naapuriin lävähtäisi kunnon perinteinen somaliperhe. Olisi siinä älämölöä jos asunnossa ei olisi esim. erilliset sisäänkäynnit miehille ja naisille. Ei sitä raskaan päivän jälkeen suvikset jaksa. Ihan kohtuullinen pyyntö. Keskiluokkaisen suomalaisen pariin vaan, niin kotoutuu paremmin se 5% joka ehkä kotoutuu.

  Kuka maksaa? Rahoitus hoituu tietenkin juustohöylällä, kansaa kyykytetään. Sipilä keksinee kohta pakolaisveron hienon himmelihämmelin kera, joka osoittaa kivasti kuinka kantasuomalaista kyykytetään ja väännetään viimeiset mehut pois. Ja tukia vähennetään. Ok, ne tuet ovat tietenkin kaikilla samat. Oikeasti. Myönnettävä on että sitten on ne vielä harkinnanvaraiset tuet, joista kalpeanaamat vain haaveilevat. Mutta he eivät ole turvapaikkaa vailla. Täytyyhän turvaapaikkaa etsivää auttaa. Siellä on kotimaassa joku sanonut rumasti, niin on ollut pakko lähteä parhaissa voimissa olevan nuorukaisen vaan etsimään turvaa. "Pärjäilkää perhe. Yritän perheenyhdistämistä kunhan opettelen ensin länsimaisille seksitavoille. Ja että osuu oikeaan paikkaan (osa ei tiedä että napaan ei sitten panna). Veli panee sinua paksuksi sillä aikaa kun olen poissa. Alluha ahkerastibaarissa. Salakumi aseluimistelu. tjsp."

  Kyllähän kaikki järjestyy. Tulkoon koko Lähi-itä ja Afrikka tänne vaan. Asia on tahdosta kiinni. Muistakaapa vain, että Suomestakin lähti sotien aikana pakolaisia Ruotsiin. Ja kun rasistit aina narisevat, että tänne tulee vain nuoria miehiä, niin meiltä lähti Ruotsiin paljon nuorempia, ihan vauvoista asti! Että repikääpä siitä rasistimulkerot.

  Entä asuntopula? Mennee aikaa ennen kuin Pasilaan nyt rakennettava turvapaikanhakijain keskus saadaan valmiiksi.
  "Asunnoista on pääkaupunkiseudulla pulaa. Nyt on ryhdyttävä talkoisiin. Arvomme ketkä pienipalkkaiset syntyperäiset suomalaiset saavat osallistua talkoisiin ja muuttaa Perähikiälle ja luovuttaa asuntonsa turvapaikanhakijoille. Se on suuri kunnia. Mutta asialla on kiire, koska osa asunnoista on niin pieniä, että joudutaan purkamaan seiniä ja tehdä näin suurempia asuntoja". Näin määrittelee tuore suvaitsevaisuusministeri tiedotustilausuudessa ja lisää että "näin saadaan saadaan työllisettyä työttömiä remonttihommiin. Win-win."

  Kyllä on lottovoitto syntyä Suomeen.
   
 23. TheThh Banned

  Rekisteröitynyt:
  10.02.2011
  Viestejä:
  7 266


  Brittien ählämikouluissa opetetaan tappamaan kaikki jotka ovat toista mieltä. Muslimit tuntuvat olevan paljon pahempia kuin natsit...
   
 24. jackcox

  Rekisteröitynyt:
  07.05.2016
  Viestejä:
  839
  Jos nuori nainen kohdistaa hoivaviettiä erittäin hyväkuntoisiin miehiin, niin kyse on kyllä täysin jostain muusta kuin absurdista toiminnasta.
   
 25. Albireo Banned

  Rekisteröitynyt:
  21.06.2007
  Viestejä:
  1 238
  Näin se korruptio ja hyvävelijärjestelmä toimii Suomessakin. Turhiksille kämppää Kämpin hinnoin. Ja kansa maksaa.... eiku siis valtiohan kaiken kustantaa, ei olekaan meiltä pois.

  Sisäministeriöltä pyyhkeitä Maahanmuuttovirastolle - vastaanottokeskusten sopimuksissa merkittäviä puutteita
  http://yle.fi/uutiset/sisaministeri...en_sopimuksissa_merkittavia_puutteita/9128506
   
 26. sammy123

  Rekisteröitynyt:
  05.10.2010
  Viestejä:
  226

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti