Kulttuurin rikastuminen

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja cam70, 18.06.2007.

 1. Reiska-Setä

  Rekisteröitynyt:
  02.07.2006
  Viestejä:
  2 641
  Mistähän tuo suomenlipun häpäisy on repäisty? Eikös lipulle ole tietyt mitat mitkä sen pitää olla ennenkuin se on virallinen lippu? Hirviniemihän talloi lippua eräässä kingi (?) jaksossa ja siitä tuumattiin, ettei ole virallinen lippu= Ei rikosta.
   
 2. wireframe

  Rekisteröitynyt:
  20.10.2015
  Viestejä:
  161
  No Naziman ja Husun voisi toisaan kenkiä vittuun täältä neuvomasta suomalaisia. Ai miksi? Sompuilla ja afgaaneilla on molemmilla yksi paikka, jossa heidän visioidensa mukaan yritetään elellä. Paitsi että niissä paskastaneissa ei kukaan halua elää. Ongelmahan ratkeaa sillä, että roudataan paskastanit ja niiden ongelmat tänne.
   
 3. Tuomio

  Rekisteröitynyt:
  13.07.2004
  Viestejä:
  994
  Paskastaneissa ei ole taikaseinää. Muuten husut viihtyisi sielä oikein hyvin. Tämä -70 luvun teknologia on saatava mitä pikimmiten vietyä näihin hädänalaisiin maihin, ettei tarvitse lähteä Kelan tiskille vinkumaan elintason perään.
   
 4. Hornankattila

  Rekisteröitynyt:
  10.12.2015
  Viestejä:
  666
  Näistä syytteistä ja yllytyksistä pitäisi nousta helvetillinen kohu, mutta tuskinpa mitään tapahtuu. Suomalaiset vain hyväksyvät uuden normaalin, jossa poliittisia väärinajattelijoita kohtaan nostetaan perusteettomia syytteitä ja suvakkitoimittajat lavastavat mehukkaita kuvia.
   
 5. kusiainen

  Rekisteröitynyt:
  12.06.2012
  Viestejä:
  3 001
  Tuus Fobba selittään, että mitenkä on Suomen lipun häpäisemistä jos pitää sitä kädessään samalla kun on pukeutunut lakanaan ja pahvitöttöröön?
   
 6. Hornankattila

  Rekisteröitynyt:
  10.12.2015
  Viestejä:
  666
  [​IMG]

  Tässä toimittaja Ahosen toiminta kiteytettynä:

  Ilmaantui paikalle ennen kuin matuista oli tietoakaan.
  Iski kaapumiehen kouraan lipun ja otti kuvat.
  Matujen saapuessa paikalle, ammuttiin ilmeisesti ilotulitusraketti, mutta ei kaapumiehen toimesta.
  Kun matut saapuivat paikalle, kaapumiehellä ei ollut kaapua päällään eikä hän ilmeisimmin tehnyt yhtään mitään.

  Mitä teki Ahonen?

  Kirjoitti valheellisen artikkelin, minkä seurauksena 19-vuotias etsintäkuulutettiin ja asetettiin syytteeseen rasistisesta rikoksesta. Ahosen toiminta oli oksettavinta propagandaa ja henkilöön käyvää panettelua mitä vain voi olla.

  On se kumma jos tällainen lainvastainen journalismi painetaan villaisella.
   
  Viimeksi muokattu: 01.05.2016
 7. Melbac

  Rekisteröitynyt:
  15.01.2001
  Viestejä:
  10 373
  http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1978/19780380#a380-1978
  8 §
  Joka julkisesti turmelee Suomen lipun tai käyttää sitä epäkunnioittavasti taikka luvattomasti ottaa paikaltaan yleisesti nähtäville asetetun Suomen lipun, on tuomittava Suomen lipun häpäisemisestä sakkoon
  . (21.4.1995/588)

  Joka oikeudettomasti käyttää tasavallan presidentin lippua tai muuta valtiolippua taikka käyttää sellaista Suomen lippua, johon vastoin 6 §:n säännöksiä on sijoitettu lisäkuvioita, tahi Suomen lippuna pitää kaupan sellaista lippua, joka väreiltään tai mittasuhteiltaan selvästi poikkeaa tämän lain tai sen nojalla annettujen säännösten ja määräysten mukaisesta lipusta, on tuomittava Suomen lipusta annettujen säännösten rikkomisesta sakkoon.

  Eli ilmeisesti sitä on nyt käytetty jonkun mielestä epäkunnioittavasti.

  /offtopic
  Toivottavasti en nyt itse rikkonut tekijänoikeuslakia kun pistin ton linkin ja tekstin finlexi:stä... :D:D:D
   
 8. kusiainen

  Rekisteröitynyt:
  12.06.2012
  Viestejä:
  3 001
  Totuushan on se, että lakia ei ole rikottu vaan tuomio halutaan "vääristä" mielipiteistä. Jos tuosta joku tuomio tulee niin laki Suomessa on lähinnä vitsi.
   
 9. Melbac

  Rekisteröitynyt:
  15.01.2001
  Viestejä:
  10 373
  Tollaisesta ei olisi edes pitänyt tehdä mitään esitutkintaa tai se olisi pitänyt lopettaa samantien.Poliisi(tai sen johto.Suomessa tuntuu olevan aivan liikaa poliisijohtajia jotka on poliitikassa mukana ja se sitten vaikuttaa häiritsevästi poliisin toimintaan) tuntuu ottavan nykyään aivan liian paljon huomioon lehtien kirjoitukset jotka sitten aiheuttaa tollaisia toimenpiteitä vaikka niiden ei pitäisi välittää niistä paskakaan..
   
  Viimeksi muokattu: 01.05.2016
 10. G-MIES JERRY COTTON

  Rekisteröitynyt:
  20.03.2001
  Viestejä:
  10 629
  Mites mahtoi paljon pelätty ja vaarallisen lämminkin vappuaatto mennä rikastelujen osalta?
   
 11. Daemoni

  Rekisteröitynyt:
  20.06.2009
  Viestejä:
  1 189
  Eiköhän se muutaman viikon tai parin kolmen kuukauden sisään selviä. Tuollaisiahan nuo viiveet näissä tuppaa olemaan.
   
 12. G-MIES JERRY COTTON

  Rekisteröitynyt:
  20.03.2001
  Viestejä:
  10 629
  Poliisilla ollut kuulemma hommia mutta ei näkynyt kyllä mitään suurempia tummia massoja ainakaan alkuillasta kaupungilla...
   
 13. jeppejehupoika

  Rekisteröitynyt:
  07.01.2009
  Viestejä:
  2 414
  Lahdessa (jossa se Hennala on) satoi vettä koko päivän. Tuskin paljon mitään tapahtui, toki siksi sitten voi vetää johtopäätöksen että tymät rasistit turhaan pelkäsi raiskausvappua kun mitään ei tapahtunut.
   
 14. opelmana Banned

  Rekisteröitynyt:
  22.03.2016
  Viestejä:
  462
 15. cam70

  Rekisteröitynyt:
  31.10.2006
  Viestejä:
  5 778
  Kunnon suvakit ovat muuten hipsineet tästä ketjusta pois. Mistähän mahtaa johtua? Ei varmaankaan siitä, että ovat ymmärtäneet vihdoinkin olevansa alunperinkin täysin väärässä mutta ideologia ei kuitenkaan anna myöntää, että vituiks meni.

  Joku potkupallo taitaa olla nykyään tärkein syy miksi pitäisi rahdata kymmeniä tuhansia turhakkeita tähän maahan:D
   
 16. Daemoni

  Rekisteröitynyt:
  20.06.2009
  Viestejä:
  1 189
  Potkisivatkin jotain jalkapalloa. Taitavat vaan potkia ryöstöjensä uhreja päähän.
   
 17. Sepander

  Rekisteröitynyt:
  15.03.2006
  Viestejä:
  4 974
  Onhan täällä vielä se yksi höyrypää, joka älähtää aina kun joku sano pahasti muslimeista tai sitten se tulee selittämään parhain päin musujen keppostelut.
   
  Viimeksi muokattu: 01.05.2016
 18. cam70

  Rekisteröitynyt:
  31.10.2006
  Viestejä:
  5 778
  Nuo Tampereelta valmistuneet toimittajat on kyllä aivopesty hyvin. Satun tuntemaan yhden sellaisen ja aika hauskaa oli kun kohdattiin joku persun nuorisopoliitikko baarissa. Joutui lähtemään ulos kun ei kestänyt sitä razzzismia. Oli just silloin kun persujen puoluetoimiston ikkuna oli hajotettu,
   
 19. cam70

  Rekisteröitynyt:
  31.10.2006
  Viestejä:
  5 778
  Joku täällä unelmoi, että Suomi pääsee MM-kisoihin kunhan on tarpeeksi ei-suomalaisia joukkueessa. Mikä se sellainen maajoukkue on? En kyllä kannattaisi.
   
 20. zapper

  Rekisteröitynyt:
  28.10.2001
  Viestejä:
  1 294
  Oppositio haluaa lisää pakolaisia. Sodat eivät lopu rajat sulkemalla ja selät kääntämällä, mutta eivätpä lopu silläkään, vaikka rajat ovat auki. Tulee vain Eurooppaankin samat ongelmat.


  http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/194...ispolitiikkaa-moni-tanne-tulevista-tyoikaisia

  Oppositio suomii hallituksen pakolaispolitiikkaa: ”Moni tänne tulevista on työikäisiä”

  Uusi Suomi
  Luotu:
  1.5.2016 09:24

  KOTIMAA
  |
  TURVAPAIKANHAKIJAT
  Vihreiden puheenjohtaja Ville Niinistö ja RKP:n puheenjohtaja Carl Haglund arvostelevat Sipilän hallituksen turvapaikkapolitiikkaa ja esittävät vaihtoehtoja pakolaiskriisin ratkaisemiseksi. Haglundin ja Niinistön mukaan aiheesta käydään ajankohtaiskeskustelu eduskunnassa tiistaina.

  –Suomessa hallitus on tekemässä jo valmiiksi tiukasta perheenyhdistämisestä mahdotonta. EU-maiden ja Turkin solmimaa sopimusta on arvosteltu epäinhimilliseksi ja laittomaksi. Kuten keskustelu Libyan reitin avautumisesta osoittaa, sopimus ei myöskään pysäytä ihmissalakuljettajien bisnestä. Ihmisten pitää voida päästä Eurooppaan laillisesti ja turvallisesti, Niinistö ja Haglund linjaavat yhteisessä tiedotteessaan.

  Ville Niinistö korostaa, että turvapaikanhakijoiden tasapuolinen jakaminen EU-maihin riittävän suurilla ja pysyvillä kiintiöillä on ainoa kestävä ratkaisu korvaamaan nykyinen Dublin-järjestelmä.

  –Se olisi myös unionin ulkorajalla sijaitsevan Suomen etu, Niinistö toteaa.

  Perheenyhdistäminen on Niinistön ja Haglundin mukaan ratkaisevaa kotoutumisen kannalta. Kotoutuminen taas ehkäisee heidän mukaansa ongelmia, joiden taustalla on syrjäytymistä.

  –Turvapaikanhakijoiden työllistämistä tulee edistää ja ulkomaisen työvoiman tarveharkinta poistaa. Maahanmuuttajien työllistymistä tukee myös kielen oppiminen ja koulutus. Moni tänne tulevista on työikäisiä, mikä auttaa vanhenevaa Suomea. Maahanmuutto tulee nähdä myös mahdollisuutena, kunhan kotoutuminen onnistuu. Ihmisarvoa kunnioittava ja avoin Suomi on myös elinkeinoelämän etu, Haglund painottaa.

  Sodat, terrorismi ja köyhyys eivät Niinistön ja Haglundin mukaan katoa rajat sulkemalla ja selät kääntämällä. Puheenjohtajat arvostelevat Sipilän hallitusta myös siitä, että hallituksen mukaan hätää kärsiviä tulee auttaa paikan päällä ja samalla hallitus leikkaa rajusti kehitysyhteistyöstä.
   
 21. ChickenLegs

  Rekisteröitynyt:
  12.12.2012
  Viestejä:
  3 430
  Mamuttamisessa ei ole mitään coolia tai hipsteriä juuri nyt, joten se ei ole kiinnostava asia. Sen sijaan ydinvoiman vastustamiseen on hyvä purkaa mellakointiaggressiot.
   
 22. Oriental

  Rekisteröitynyt:
  10.07.2008
  Viestejä:
  848
  Itse en juurikaa ole urheilun seuraamisesta kiinnostunut, mutta vaikuttaa melko epäloogiselta ja typerältä järjestää maa/kansa vs maa/kansa kisoja, jos kansat eivät edes edusta omaa geeniperimäänsä.

  Sehän se perimmäinen pointti taitaa olla, tai on ollut, että kisataan mistä maasta löytyy parhaat geenit/pelaajat.

  Pitäisi olla joko kiellettyä käyttää ei-nattiiveja tai sitten järjestää erikseen toiset kisat joissa voi käyttää ulkomaalaisia vahvistuksia.

  Vähän kuin järjestäisi alle 10 vuotiaiden kaupunkienväliset juoksukisat ja sitten otettaisiin 20vuotiaita sekaan :D

  Ehkä joku 2-3:nnen polven kansalainen jo menisi, mutta ihan naurettavaa ostaa jotain vahvistuksia jotka ei edes kieltä puhu.

  Noh, urheilu on mätää ja idiooteille jotka juoksee munasillaan kun "oma maa" voittaa, niin turha toivo.
   
 23. c-64

  Rekisteröitynyt:
  16.11.2015
  Viestejä:
  298
  Olis karmeaa jos vihreät ja RKP olis hallituksessa. Toki oppositiossa on helppo huudella. Hyi vittu mitä dorkia!
   
 24. Tuomio

  Rekisteröitynyt:
  13.07.2004
  Viestejä:
  994
  Kunnon käärmeöljy tämä laiton maahantulo, auttaa joka vaivaan. Parantaisikohan se isäpapan eturauhassyövän?
   
 25. Steeltape

  Rekisteröitynyt:
  01.12.2009
  Viestejä:
  17 061
  Pirun hitaasti ja vähäisesti tämäkin käärmeöljy näyttää vaikuttavan. Somaleja on tullut jo 25 vuotta ja hyötyjä ei ole näkynyt. Ehkä se alkaa vaikuttamaan vasta 30 vuoden päästä?:rolleyes:
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti