Kulttuurin rikastuminen

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja cam70, 18.06.2007.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. crafturs

  Rekisteröitynyt:
  25.04.2009
  Viestejä:
  645
  Puhut todella paljon asiaa.
  Olen kaksi kertaa elämässäni käynyt muslimimaassa(Turkissa) ja miettinyt, että onko nuorten miesten ja naisten suhdeluku kuunka vituralleen nimittäin nuoria miehiä on kadut täynnä, mutta nuoria naisia ei juuri ollenkaan. Ainoastaan vanhempia "mummoja" näkyi jonkin verran enemmän.
  Jotenkin niistä parikymppisistä miehistä jäi hyvin vahva kuva, että 90% ei ole ikinä naista saanut. Syitä on varmasti monia ja listaamasi asiat ovat juuri niitä.
  Turhautuminen, omaa seksuaalisuutta ei pääse käyttämään, väärä maailmankuva/uskonto.

  Pakkohan se on itsekin myöntää, että jos olisin 20 vuotta asunut alueella, jossa ainoastaan näet naisesta silmät ja naista saadaksesi sinun pitää saada itsekin jotain elämässä aikaan(työ yms.), niin kyllähän Euroopoaan tullessa ne meidän silmissämme ei-niin hyvännäköisetkin tuntuisivat helvetin haluttavilta.

  Enkä todellakaan puolustele raiskauksia tällä vaan päinvastoin. Siinä kohtaa katsotaan ihmisen maailmankuvaa, uskontoa, uskomuksia ja muita asioita, jottei kuitenkaan himoissaan tee mitään laitonta. Ikävä kyllä edellämainittujen asioiden takia näitä juuri tapahtuu muslimikulttuureiden maista tulleiden toimesta suoraan sanottuna helvetin paljon.
  Heikkoja ihmisiä heikoista kulttuureista.
   
 2. viltsu81

  Rekisteröitynyt:
  28.09.2010
  Viestejä:
  154

  Kiitokset viestistäsi koskien lastentarhanopettajamme käytöstä sosiaalisessa mediassa

  Olemme olleet yhteydessä kyseisen lastentarhan opettajan esimieheen, joka on käynyt asiasta vakavan keskustelun työntekijänsä kanssa. Työntekijä pahoittelee harkitsematonta käytöstään ja asiattomia sanavalintojaan. Hän on käynyt kommentoimassa asiaa samassa yhteisössä.  Hyvä että ottavat vakasti. Tällaiset tapaukset pitää poikkeuksetta selvittää.
   
 3. MUROPAKETIN HINTAVERTAILU

  Päivän tarjoukset
  Yhteistyössä
 4. Steeltape

  Rekisteröitynyt:
  01.12.2009
  Viestejä:
  17 061
  "Tampereella keskusrikospoliisilla on ollut tutkittavana kolme sotarikosepäilyä. Tiistaina keskusrikospoliisi kertoi siirtävänsä kaksi sotarikosesitutkintaa syyteharkintaan Valtakunnansyyttäjänvirastoon.

  Tapauksissa epäillään ruumiin häpäisyä.

  Rikoskomisario Jari Räty krp:stä kertoi, että irakilaismiehistä toinen vangittiin marraskuussa ja toinen tämän vuoden tammikuussa.

  Epäillyt rikokset tapahtuivat vuosina 2014 ja 2015 Irakissa osana aseellisia konflikteja. Jutuilla ei ole poliisin mukaan yhteyttä toisiinsa.

  Sekä Pirkanmaan seudulla kiinni otettu että Hämeenlinnan seudulla kiinni otettu mies taistelivat äärijärjestö Isisiä vastaan. Toinen taisteli poliisin mukaan sotilaallisessa ryhmässä Irakin armeijan puolella ja toinen oli Irakin armeijan palveluksessa.

  - Molemmissa tapauksissa on ollut materiaalia internetissä, mitä on sitten voitu yhdistää näihin epäiltyihin henkilöihin, Räty kertoi.

  Hänen mukaansa epäilyt sotarikoksen tunnusmerkistön mahdollisesti täyttävästä häpäisystä paljastuivat kuvista Facebookissa.
  ...
  Rädyllä on ollut Tampereella tutkittavanaan kolme sotarikosta – nämä kaksi ja lisäksi Forssassa joulukuussa vangitut irakilaisveljekset. Veljesten tapauksen esitutkinta on vielä kesken.

  Krp epäilee kahta irakilaista miestä yhdestätoista terroristisessa tarkoituksessa tehdystä murhasta. Veriteot ovat tapahtuneet Irakin Tikritissä kesällä 2014 niin sanotun Camp Speicherin joukkomurhan yhteydessä. 23-vuotiaita veljeksiä epäillään Isis-terroristijärjestön jäseniksi."

  http://www.aamulehti.fi/Kotimaa/119...harkintaan+epaily+lahti+facebook-kuvista.html

  Kannatti esitellä tekemisiään naamakirjassa.:)
   
 5. PDGBU

  Rekisteröitynyt:
  04.02.2010
  Viestejä:
  715
  http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/170...-syyllistamista-nyt-haloo-naisasia-aktivistit

  Hieno kirjoitus. 100% asiaa.
   
 6. Steeltape

  Rekisteröitynyt:
  01.12.2009
  Viestejä:
  17 061
  Rikkautta pääkaupunkiseudulta:

  "Tiistaina juuri ennen puolta päivää sattui Helsingin sisäisen liikenteen linjalla 65A ahdistelutapaus, johon poliisi tarttui erittäin rivakasti.

  Tapauksen todistajina oli runsaasti väkeä, sillä osa täyteen pakatun bussin matkustajista joutui jopa seisomaan matkan aikana. Yksi silminnäkijöistä oli Mäkelänkadulta kyytiin noussut nainen.


  – Nousin bussiin, mutta joku matkustajista sanoi minulle, että taakse ei kannata mennä, koska siellä on häirikkö, nainen kertoo.

  – Kaikki oli kuitenkin rauhallista, kunnes bussi pysähtyi äkkiä Sörnäisissä ja bussiin nousi joukko poliiseja. Takaosassa puhuttiin suomea ja englantia, kunnes poliisi vei miehen pois autosta.

  Tämän jälkeen naispoliisi piti matkustajille pitkän puheen, missä hän kertoi, että poliisilla on nollatoleranssi seksuaalisen ahdistelun suhteen ja että siihen puututaan välittömästi."
  http://www.vantaansanomat.fi/artikk...tkustajille-poisti-naisia-ahdistelleen-miehen
  (boldaus minun)

  Kommenteissa:
  "Olin kyseisessä bussissa tapauksen sattuessa,tekijä oli mustaihoinen englantia puhuva mies.Takapenkillä kouri nuoria tyttöjä,itkun kans pakenivat ukkoa.Poliiseille kiitos tosi ripeästä toiminnasta että saivat ukon rautoihin ja kyytiin. - MARITA61"
   
 7. Käykö Keuhko

  Rekisteröitynyt:
  25.11.2009
  Viestejä:
  5 226
  http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2016020321060848_ul.shtml
  Perus joukkoahdistelija oli päässyt toteamaan että hei me lennetään.
  Kamelikuskin ura olisi ollut tuolle sopiva homma.
  Tyypillinen rikastuttajiin liittyvä ongelma IMO, ei osata käyttäytyä ja jos asiasta reklamoi, seurauksena on barbaarin kilahtaminen.
   
  Viimeksi muokattu: 03.02.2016
 8. lunkwill

  Rekisteröitynyt:
  26.11.2000
  Viestejä:
  1 451
  Aasiasta Afrikkaan jatkuu Muhammedin maa

  Turvapaikanhakijoiden ympärillä vellovaa keskustelua seuratessa tulee usein ikävä vuonna 2011 kuollutta englantilaista journalistia, kirjailijaa ja esseistiä Christopher Hitchensiä. Hän oli tinkimätön totuuden etsijä, joka ei pelännyt kritisoida hölmöinä pitämiään käsityksiä, oli kyse sitten uskonnosta, politiikasta tai kulttuurista.

  Islam oli yksi Hitchensin suosikkiaiheista. Hän uskalsi todeta, että tämän “hyvin itsevarman uskonnon kannattajat kaipaavat enemmän itsekritiikkiä sekä vähemmän itsesääliä ja omahyväisyyttä”. Hänen mukaansa uskonnot vaativat meitä luopumaan siitä ainoasta asiasta, joka meidät muista nisäkkäistä erottaa: järjestä ja sen käyttämisestä.

  Hitchens halveksui poliittisen korrektiuden nimissä esitettyjä vaatimuksia uskonnollisten vakaumusten kunnioittamisesta, koska piti tätä alistumisena. Uskonnot väittävät tietävänsä jumalaisen ja lopullisen ainoan oikean totuuden. Tällaisen asenteen kunnioittaminen nostaa sen edustajat suojattuun erityisasemaan ja polkee kaikkia niitä, jotka eivät kyseistä uskoa tunnusta, järkeili Hitchens.

  Hitchensin partaveitsenä tunnetun säännön mukaan kaikki väitteet, joiden tueksi ei esitetä todisteita, voidaan myös ilman todisteita kumota. Todistustaakka on aina väitteen esittäjällä, ja mitä enemmän väittää, sitä painavampi taakka on. Suomalaisessa julkisuudessa pyörii jatkuvasti hokemia, joiden alistaminen partaveitselle tekisi hyvää keskustelumme tasolle ja henkiselle ilmapiirillemme.

  Meillä on vuosikaudet kannettu huolta ihmisten verkossa suoltamasta vihapuheesta. Julkisuudessa hoetaan lähes liturgisesti väitettä, että rasismi Suomessa on räjähdysmäisesti lisääntynyt ja asenneilmasto koventunut. Oikeudellista puuttumista vihapuheeseen ajetaan argumentilla, että nettiuho synnyttää väkivaltaa myös reaalimaailmassa. Kovin kummoisia todisteita ei millekään näistä väitteistä löydy.

  Hitchensille olisi taatusti tuottanut tuskaa todistaa sitä absurdia käännettä, jonka turvapaikanhakijoiden tekemistä raiskauksista ja ahdisteluista käyty keskustelu sai vuodenvaihteen jälkeen. Kansalaisten oikeutettu huoli turvallisuutensa heikkenemisestä sai väistyä suomalaisten miesten kollektiivisten syyllistämisen tieltä.

  Suomessa vallitsee kuulemma patriarkaalinen raiskauskulttuuri, jossa huorittelu ja kouriminen ovat maan tapoja ja jossa naisiin kohdistuvaa seksuaalista väkivaltaa ei sen arkipäiväisyyden vuoksi oteta vakavasti. Vaarallisimpia paikkoja naisille eivät olekaan keskustan hämyiset sivukadut ja pimeät kaupunkipuistot vaan koti, jossa vaanii olennoista se hirviömäisin eli oma (kantasuomalainen) mies.

  Nyt aikuisten oikeasti haloo naisasia-aktivistit! Käsityksiä maailmasta ei välttämättä kannata muodostaa tuijottamalla sitä verbaaliseen oksennuksen tahrimaa vessanseinää, jota suuri osa verkko”keskusteluista” edustaa. Maailmassa on harvoja maita, jossa sukupuolten tasa-arvo on yhtä pitkällä kuin Suomessa.

  Ei ole rasismia todeta, että naisen aseman suhteen kulttuurinen etäisyys pohjoismaiden ja islamilaisen maailman välillä on valtava. Sen verran meillä pitää olla oman kulttuurimme ja historiamme kunnioitusta, ettemme ala pokkuroimaan sivistymättömyyden ja takapajuisuuden edessä.

  Hyvä kirjoitus rohvessoorilta islamista, ahdistelusta ja vhm:n syyllistämisestä!

  Tekstissä kiteytyy hienosti viimeaikojen meininki, missä äänekkäin naisasianaisten vähemmistö saa eniten palstatilaa:
  Todellisen tilanteen ollessa kuitenkin hieman toisin:
   
 9. cerettt

  Rekisteröitynyt:
  24.09.2013
  Viestejä:
  425
  http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016020321060809_uu.shtml
  Juttu ratkesi onnellisesti, mutta sama vanha laulu. Miksi tuntomerkkejä ei annettu julkisuuteen, jos ne kerta olivat tiedossa? Eikö niillä tosiaan ollut merkitystä? Miksi samasta asiasta pitää väkisin tehdä ongelma vuodesta toiseen?
   
 10. kettu2

  Rekisteröitynyt:
  17.09.2015
  Viestejä:
  6

  Suomi on tällä hetkellä sodassa/sotilasoperaation kohteena.

  Tapahtunut
  Joukkojen siirrot, tiedustelu, soluttautuminen ja probaganda aloitettu.

  Tapahtuu
  edellä mainitut ja tukikohtien perustaminen.

  Tulee tapahtumaan
  Riittävä määrä vieraita sotilaita maassa, heidän aseistaminen alkaa. Suomalaisten käännytys/surmaaminen alkaa.
  Sharia laki astuu voimaan. Perustuslaki ja muut lait kumotaan.
   
 11. Arbiter

  Rekisteröitynyt:
  04.03.2009
  Viestejä:
  223
  ;)

  http://yle.fi/uutiset/niinisto_kansainvaliset_pakolaissaannokset_jaaneet_ajasta_jalkeen/8645073
   
 12. porta

  Rekisteröitynyt:
  02.11.2001
  Viestejä:
  339
  melkoisen ammattimiehen tässä kyllä suomi menettää, jos on 32 vuoden ikään mennessä saavuttanut tässä dokumentissa esitetyt etapit: http://crefmeeting.com/wp-content/uploads/2012/08/ShawkiSlides.pdf (Marwan Shawki, IFMSA-Iraq)
   
 13. suppoT

  Rekisteröitynyt:
  30.03.2007
  Viestejä:
  2 222
  En ole päivääkään katunut, että äänestin Niinistöä presidentiksi. Nyt sitten odotellaan milloin Niinistö leimataan rasistiksi, koska kehtaa kyseenalaistaa kansainväliset pakolaissopimukset.
   
 14. Kenelek

  Rekisteröitynyt:
  06.02.2015
  Viestejä:
  187
  Pressa Niinistö tulee sanomaan jotain aivan toista jo hyvinkin pian. Tyyppi on täysi tuuliviiri ja useilla rattailla ajelija. :facepalm: Ei sillä, voi kai melko turvallisesti olettaa että Haavisto olisi ollut vielä pahempi vaihtoehto.
   
 15. SundeR

  Rekisteröitynyt:
  11.09.2003
  Viestejä:
  4 990
  Jo tämä Niinistön nostama "tolkun ihmiset" -postaus oli hyvää matskua. Molemmat äärilaidat koettavat vetää Niinistön sanomisia omaan pussiinsa tietenkin.

  Samalla tavalla kun jotkut oikeasti rasistit saattoivat älähtää "tolkun ihmiset" postauksesta, niin tästä viimeisimmästä ulostulosta taas saattavat toisen äärilaidan "suvakit" ottaa nokkiinsa.

  Keskellä on suuri joukko tavallisia ihmisiä jotka eivät hyväksy hallitsematonta maahanmuuttoa, mutta jotka eivät syrji ihmisiä ihonvärin tai uskonnon perusteella.

  No eipä tule oikein parempaakaan henkilöä pressaksi mieleen mitä olisi voinut valita kuin Niinistön.
   
 16. SuperEgo

  Rekisteröitynyt:
  03.07.2001
  Viestejä:
  8 065
  Kyllä. Ja sekin johtuu pääasiassa uskonnosta.
   
 17. SuperEgo

  Rekisteröitynyt:
  03.07.2001
  Viestejä:
  8 065
  Sovellatko sinä johdonmukaisesti samaa ajattelua kaikkiin niihinkin ideologioihin, jotka eivät satu perustumaan taikauskoisiin uskomuksiin? Onko avoimesti kannatetun natsismin tai fasismin perusteella "syrjiminen" samalla lailla rasismiin rinnastettavissa?

  Lainausmerkit siksi, että valikoinnin harjoittaminen siinä, millaisten arvojen mukaan eläviä ihmisiä maahan halutaan, ei tietenkään ole vähimmässäkään määrin syrjintää.
   
 18. Kikkee

  Rekisteröitynyt:
  08.04.2014
  Viestejä:
  2 090
  Rasmuksesta:  Krister Karttunen
  14 mins


  Tällaisia ovat presidenttimme arvot: tehdään hyvää vain silloin kuin se ei meitä itseämme mitenkään rasita. Voisi myös perehtyä kansainväliseen oikeuteen ja siihen, että pakolaisasema ja oleskelulupa humanitäärisin perustein ovat eri asioita. Vaan mitäs siitä, "arvojohtajamme" on viitoittanut tien.
  [​IMG]
  Niinistö: Kansainväliset pakolaissäännökset jääneet ajasta jälkeen
  Presidentti Sauli Niinistö huomautti valtiopäivien avajaisissa pitämässään puheessa, että jokainen joka osaa sanoa sanan "asylum" eli turvapaikka,…
  YLE.FI|BY ANNETTE BLENCOWE
   
 19. Inq

  Rekisteröitynyt:
  13.10.2001
  Viestejä:
  1 317

  [​IMG]
   
  Viimeksi muokattu: 27.09.2018
 20. crafturs

  Rekisteröitynyt:
  25.04.2009
  Viestejä:
  645
  Niinistön pysäyttävä puhe sanasta sanaan

  Todella, todella hyvää tekstiä presidentiltämme!
  Kertoo suoraan, että Eurooppa ei kestä nykyistä kansainvaellusta pitkään ja kritisoi tapaa, jolla riittää kun tulee Euroopan rajalle ja osaa sanoa "asylum", jolla pääsee sisään ja poissaaminen on todella vaikeaa, vaikkei perusteita jäämiselle olisikaan. Suosittelen kaikkia lukemaan tuon koko puheen.
  Hieno presidentti!
   
 21. smee

  Rekisteröitynyt:
  14.05.2009
  Viestejä:
  13 600
  On se syrjintää silloin, jos johtopäätökset ihmisen arvoista perustuvat sellaisiin asioihin, joihin ihminen ei voi itse vaikuttaa.
   
 22. SundeR

  Rekisteröitynyt:
  11.09.2003
  Viestejä:
  4 990
  Juu, kuten sanoit, tuo ei ole syrjintää. Esimerkiksi jenkeissä on aika tiukat kriteerit millä maahan pääsee. Enkä tarkoita että rasistisia ajatuksia tai uskontoja pitäisi ymmärtää, mutta sananvapautta tai muuten oikeuksia ei pidä alkaa kaventamaan sen perusteella että jotkut ovat jotain hassua mieltä.
   
 23. Steeltape

  Rekisteröitynyt:
  01.12.2009
  Viestejä:
  17 061
  Kiinnijääminen tuota kaduttaa, ei muu.
   
 24. ZeiTsei

  Rekisteröitynyt:
  09.08.2005
  Viestejä:
  722
  Fiksu veto Niinistöltä paneutua puheessa toisten nimittelyyn ja vasta sen jälkeen kertoa mielipiteensä maahanmuutosta. Nyt jos joku mielensäpahoittaja rupeaa nimittelemään Niinistöä, hänelle voi muistuttaa, mitä juuri presidentti sanoi nimittelystä: "ongelmat eivät näin poistu, tällä suunnataan ehkä huomio muualle, mutta ongelmat tästä vain lisääntyvät".
   
 25. Tribal_

  Rekisteröitynyt:
  08.10.2003
  Viestejä:
  3 511
  Nyt on lähteny työnantajan tiedot fb sivuilta :D
   
 26. suppoT

  Rekisteröitynyt:
  30.03.2007
  Viestejä:
  2 222
  Suomi ja raiskauksen estämisvideo päässyt Robert Spencerin twiittiin.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti