Kulttuurin rikastuminen

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja cam70, 18.06.2007.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. PDGBU

  Rekisteröitynyt:
  04.02.2010
  Viestejä:
  715
  Helsingissä siilitiellä joukkorikastusyritys 5 hengen voimin. Lähde some.
   
 2. cereal killah

  Rekisteröitynyt:
  20.06.2000
  Viestejä:
  3 244
  Tässä ilmeisesti kestää sen pari sukupolvea ennen kuin ihmiset tiedostavat, että rasismi on hyvä asia. Asioista pitää pystyä puhumaan sellaisina kuin ne on, ja tietyt kansat ovat ihan geneettisesti paskaa. Sen jälkeen kun on tiedostettu lähtökohdat, niin ihmisiä voidaan kohdella ihmisinä ja yksilöinä eikä osana jotain rasisminvastaista agendaa.
   
 3. mansikki

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2013
  Viestejä:
  1 075
  Se nyt vaan on niin että esim. joukkoraiskauksia alkoi tulla vasta kun näitä eläintennussijoita alkoi vaeltaa maahan. Jokaista iphonemiestä on syytä epäillä, jos oma henki ja koskemattomuus yhtään kiinnostaa.

  iphonemiesten satuiluihin on turha uskoa kenenkään.
   
 4. Steeltape

  Rekisteröitynyt:
  01.12.2009
  Viestejä:
  17 061
  Bisnes se on, mikä kannattaa:

  Tulkeista kova pula: arabian kielen tulkeilla keikkaa jopa 30 tuntia päivittäin
  Vantaan kaupunki on tilannut tänä vuonna yli 18 000 tulkkaustuntia Helsingin seudun asioimistulkkikeskukselta. Marraskuun loppuun mennessä laskua kaupungille oli tulkkipalveluista kertynyt noin 1 300 000 euroa.
  ...
  Vantaan sosiaali- ja terveydenhuollon perhepalvelujen johtaja Maritta Pesonen sanoo Vantaan sosiaali- ja terveydenhuoltoon tulkkauspalveluihin varattujen määrärahojen ylittyneen monena vuonna, ja arvelee näin käyvän myös tänä vuonna.

  – Tänä vuonna maahanmuuttotilanne vaikuttaa suuresti. Tulkkeja tarvitaan paljon esimerkiksi sosiaalityössä ja terveyskeskuskäynneillä, Pesonen selvittää.

  Helsingin seudun asioimistulkkikeskukselta arabian kielen tulkkipalveluita oli tilattu syyskuun loppuun mennessä yli 9000 tuntia. Määrä nousee koko vuoden osalta pitkästi yli 10 000 tuntiin. Päivää kohti arabian kielen tulkeilla on ollut keikkaa noin 30 tuntia päivittäin. Helsingin seudun asioimistulkkikeskus arvioi antavansa tänä vuonna kaikkiaan noin 75 000 tulkkaustuntia.
  ...
  Arabian kielen tulkkaustuntien määrä ohitti venäjän kielen syksyllä. Venäjän kielen tulkkeja oli syyskuun loppuun mennessä tilattu yli 8000 tunnille. Kolmanneksi kysytyin kieli on somali, lähes 8000 tulkkaustunnilla.

  Arabian kielen tulkkeja on tilattu viime kuukausina eniten myös Vantaalle. Toiseksi eniten on tarvittu venäjän kielen tulkkeja. Tulkkikeskuksen ruuhkan vuoksi Vantaan kaupunki on joutunut tilaamaan tulkkeja myös muualta.

  http://www.vantaansanomat.fi/artikkeli/346971-tulkeista-kova-pula-arabian-kielen-tulkeilla-keikkaa-jopa-30-tuntia-paivittain
   
 5. JimProfit

  Rekisteröitynyt:
  10.07.2003
  Viestejä:
  949
  Youtubessa törmäsin tällaiseen mainokseen, tekisi mieli kysyä että kuinkas on kauppa käynyt nyt syksyn aikana noiden Hennalan asuntojen osalta? :D
   
 6. DocWeird

  Rekisteröitynyt:
  02.02.2010
  Viestejä:
  5 711
  Ei kuitenkaan tunnu olevan mitään sääntöä siitä esim. miten miehet saavat deittailla tai harrastaa seksiä kenen kanssa tahansa. Naiset taas pidetään visusti kotona.

  Esim. sellaisissakin "länsimaistuneissa" paikoissa kuten Saudi-Arabia naiset eivät saa poistua miesten näköpiiristä tai katsoa vieraita (=ei lähisukulainen) miehiä silmiin (koska se on täysi "come fuck me, I'm a bitch" -viesti, tottakai). Jos nainen on ollut omilla teillään esim. pari tuntia, ei ole mitenkään harvinaista että esim. veli pistää kylmäksi ettei kunnia ole uhattuna.
   
 7. zZzzz

  Rekisteröitynyt:
  06.10.1999
  Viestejä:
  1 510
  eiköhän noi oo jo luovutettu matujen omaan käyttöön, kruunuasunnot kun on valtion omistama yhtiö ja vuokra-asunnoista pulaa.. :psmoke:
   
 8. Väinämöinen Banned

  Rekisteröitynyt:
  07.06.2000
  Viestejä:
  1 503
  http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1450162124768.html

  "Turvapaikan saaneille ryhdytään vuokraamaan omia asuntoja verorahoilla, arvioi Helsingin asunto-osaston päällikkö."

  Käsi pystyyn jolle tämä tuli yllätyksenä.

  Tiedän useammankin 80 luvulla rakennetussa kerrostalossa asuvan kantisperheen joka maksaa asumistaan ja lyhentää pankkilainaansa vielä tulevat vuosikymmenet. Asutaan vähän syrjemmässä, vaikka työt on Helsingissä, kun ei ole varaa asua lähempänä työpaikkaa.

  "Samaan aikaan Helsingin asunnot täytetään turvanpaikanhakijoilla. Nyt kohteena alkaa jo olla kovan rahan asunnot yksityisiltä markkinoilta. Joulukuun alussa kaupungin vuokra-asuntoa haki noin 15 000 kotitaloutta. Vuosittain kaupungin asuntokannasta vapautuu noin 2 500 vuokra-asuntoa. Leijon mukaan pakolaiskriisin lisäämä asuntopula ratkaistaan yksityisillä asuntomarkkinoilla ja verorahoilla.
  – He saavat varmaan asuntoja markkinoilta kalliilla hinnalla, ja tämä maksetaan julkisista varoista."

  "On kokemusta aiemmilta vuosilta, että merkittävä määrä turvapaikan tai oleskeluluvan saaneista pakolaisista siirtyy pääkaupunkiseudulle, etenkin Helsinkiin"

  Niin sitä vaan siirrytään. Veronmaksajat kiittävät. On se nyt yksi saatana (anteeksi karkea kielenkäyttöni) että henkilö voi maksattaa asumisensa muilla ja "siirtyä" Helsinkiin muiden maksaessa niin halutessaan, kun väki joka koko touhun kustantaa ei itse voi kustannussyistä noin toimia.

  Aihetta sivuaa myös Pauli Vahtera

  http://blogit.iltalehti.fi/pauli-vahtera/2015/12/13/lobbarit-saalistajat-ja-kannustinloukut/

  "Ulkomailta tullut on vapaa kuin taivaan lintu – ei maksa asumismenojaan – voi asua huolettomasti asunnossa välittämättä remontti- ja lämmityskuluista ja asunnon kalusteista – remonttien ajaksi kunta etsii tilapäisasunnon ja maksaa sen kulut – asuntoremontit tehdään paremmin kuin omalla rahalla remontit teettävä – joskus vuokraa pimeästi liian suuresta huoneistosta tarpeettoman huoneen – voi päättää aamulla, että nytpä muutan Lontooseen – ja sieltäkin hän voi saada asunnon, eikä maksa asumismenojaan – jos Lontoo ei tunnu kivalta paikalta, voi tulla takaisin ja taas kiilaa asuntojonossa ohi suomalaisten"

  Ainoa ratkasu jonka tähän "Helsikiin siirtymisen" ongelmaan näen on että jatkossa pakolaisen vastaanottanut kunta vastaa myös asumiskustannuksista siihen asti että henkilö itse kykenee omilla rahoillaan muuttamaan muualle (+10 vuotta tuon jälkeen keinottelun ehkäisemiseksi).
   
  Viimeksi muokattu: 16.12.2015
 9. Pentik

  Rekisteröitynyt:
  22.11.2015
  Viestejä:
  129
  Ihme jos tuollainen toiminta ei saa raivon valtaan ihmisiä.
   
 10. zZzzz

  Rekisteröitynyt:
  06.10.1999
  Viestejä:
  1 510
  jaa-a... alan kyllä ite uskoa että tää lammaskansa ottaa vastaan persaus pystyssä ja ahteri valmiina kairaukseen ihan kaiken mitä Sibylla kumppaneineen armollisesti tarjoaa, kunhan vain olut ei lopu kaupasta ja bumtsibumin jälkeläiset telkkarista, niin ainoa raivo jonka valtaan soomalaiset joutuvat on tämä:  ..taitaa olla niin, että ansaitsemmekin tulla pyyhityiksi kansakuntien historian kartalta, kaiken tämän itseinhomme ja valtaa pitävien mielistelyn vuoksi... tervetuloa suomen arabitasavalta, dhimmit johdossamme ovat jo valmistelleet kaiken valmiiksi kultatarjottimelle.. :psmoke:
   
 11. Larpperi

  Rekisteröitynyt:
  13.03.2015
  Viestejä:
  68
  Toi on kyllä sellainen asia mihin olisi pitänyt jo aiemmin puuttua, siis että asumistukea ylipäätään maksetaan pk-seudulla oleviin asuntoihin. Kausiluonteisesti esim. työttömyyden yllättäessä sen ymmärrän mutta eikö siinäkin voisi joku karenssi olla luokkaa 500 päivää? Euromääräisesti se on helvetisti kustannustehottomampaa kuin esim. maksaa se vuokra jossain keskisuomessa asuvaan kerrostalokopperoon. Samalla vuokralla asuttaa kolme perhettä keskisuomeen kuin yhden Helsinkiin.
   
 12. cereal killah

  Rekisteröitynyt:
  20.06.2000
  Viestejä:
  3 244
  Kaiken lisäksi jokainen tätä sirkusta seurannut tietää, että nuo luvut on täyttä paskaa:
  "Meillä on 30 000– 35 000 tulijan haarukkaan perustuva arvio siitä, että Helsingin markkinoille tulisi ensi vuoden aikana 2 500– 3 000 uutta asunnon hakijaa"

  Ensinnäkin, karvalapsien määrään ensi vuodelle voi lisätä sellaiset +200 kasvua per päivä (ne lähtee siitä keväällä rajuun nousuun taas). Jotkut lähtee pois, mutta jokaisen poislähtijän tilalle tulee kymmenen uutta, joten niillä ei ole mitään relevanssia. Siten se määrä vuoden päästä on jotain 100 000 haarukassa.

  Toisekseen, kukaan näistä iPhone- tyypeistä ei halua minnekään muualle kuin Helsinkiin, muutamat ehkä kavereiden takia Turkuun ja jotkut lapsiperheet voidaan asuttaa muualle, mutta näitä on niin vähän että ei mitään relevanssia. Sossun tädit varmasti koittavat vähän sanoa että "kuule Ahmed olis kauhean kiva jos miettisit jotain toista kaupunkia", mutta Ahmed haistattaa tädille vitut ja sanoo että hän menee Helsinkiin, piste. Lopputuloksena se luku mikä noissa uutisen arvioissa on 2500-3000 asunnunhakijaa Helsingissä, on minun arviolla sellainen 30 000+. Ja noinkin vähän vain siksi, kun uutta porukkaa istutetaan niissä VOK:eissa aikansa.

  Tämä siis vuoden päästä, viiden vuoden päästä sama luku on päälle 100 000- 200 000 jne.
   
 13. zZzzz

  Rekisteröitynyt:
  06.10.1999
  Viestejä:
  1 510
  valitettava fakta vain on se, että iso osa työstä (ja täten myös työvoimareservin tarpeesta) on pk-seudulla. ainoa järkevä ratkaisu olisi tuottaa oikeasti ihan vtusti kämppää tuonne alueelle, niin että tuosta kymmenientuhansien helsinkin kaupungin vuokra-asuntojonosta päästään tyystin eroon ja ylikin. granted, toi tietty laskisi asuntojen hintoja ja vuokratuottoja, mut mitäs vittua sitten, ei mua ainakaan ahnaitten vuokralaardien "kohtalo" sureta tipan vertaa - bisneksessä on aina riskinsä.

  summa summarum: näen että yhteiskunnalla ei ole varaa maksaa nykyisiä markkinahintoja tukina kaikille tarvitsijoille, mutta toisaalta työelämä vaatii sinne reserviä ja myös halpatyöntekijöitä joiden pitää jossain voida asua ---> (vuokra-)asuntotuotannon äärettömän voimakas lisääntyminen on ainoa keino toteuttaa nuo molemmat. paskinta kaikille olisi se, että asumistuista luovutaan, tällöinkin muuten myös vuokralaardit "kärsisivät" ja asuntojen kysyntä laskisi btw.. että, win-win situaatio loppupeleissä.
   
 14. Larpperi

  Rekisteröitynyt:
  13.03.2015
  Viestejä:
  68
  Ja sitä rakennusboomia sitten et tule ikinä näkemään, liian paljon on asuntosijoittajilla kavereita päättämässä asioista. Toisaalta se olisi elvytyksenä omiaan Suomen nykyiseen tilanteeseen mutta ilmeisesti Sipilän ja kavereiden mielestä VOKkibisneksellä noustaan suosta.
   
 15. zZzzz

  Rekisteröitynyt:
  06.10.1999
  Viestejä:
  1 510
  näinpä... ja tosiaan kuten mainitsin, niin tuo on loppupeleissä aika lyhytnäköistä toimintaa myös vuokralaardeilta ja muilta kuppaajilta, sillä Taikaseinän (tm) rajat (eli rahat) tulevat myös jossain kohtaa vastaan, ja silloin tuet poistetaan kuitenkin, kaikilta ja kaikkialla. nyt jos pystyttäisiin yhdessä katsomaan pitkäjänteisesti tulevaisuuteen, olisi rakennusbuumi paikallaan, tämä toki lyhyellä tähtäimellä on pois vuokratuotoista mutta edesauttaisi järjestelmän säilymistä ylipäänsä.
   
 16. lunkwill

  Rekisteröitynyt:
  26.11.2000
  Viestejä:
  1 450
 17. copperseries

  Rekisteröitynyt:
  16.09.2015
  Viestejä:
  507
 18. asdderbi123

  Rekisteröitynyt:
  14.10.2009
  Viestejä:
  474
 19. Yymar Banned

  Rekisteröitynyt:
  23.08.2015
  Viestejä:
  1 168
  Face-linkki.
   
 20. G-MIES JERRY COTTON

  Rekisteröitynyt:
  20.03.2001
  Viestejä:
  10 629
 21. Sepander

  Rekisteröitynyt:
  15.03.2006
  Viestejä:
  4 974
  Eikös tuossa mamujen asuntokuviossa luoda kaksoisstandardeja? Vai majoitetaanko kantiksia Helsingin kalleimpiin yksityisiin asuntoihin veronrahoilla?

  Joku lakia tunteva vois selvittää mitä pykäliä rikotaan, onko syrjintää, miten on ylipäätään on mahdollista? Tuo asyl-taikasana on kyllä ihmeellinen mihin kaikkeen se oikeuttaa.
   
 22. mansikki

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2013
  Viestejä:
  1 075
  Ei rikota mitään pykäliä, koska pakenevat sotaa, vainoa, ovat alaikäisiä, kärsivät, ovat heikossa kunnossa, rasismi....
   
 23. Pentik

  Rekisteröitynyt:
  22.11.2015
  Viestejä:
  129
  Tuntuu, että tässä on tehtävä pian peliliikkeitä. Nosta 200 000 € laina. Laita omaisuus "Paypaliin tai muuhun lompakkoon". Hävitä kaikki dokumentit. Muokkaa sormenpäitä, jotta ei saa sormenjälkiä. Mene laivalla Ruotsin. Tule Tornioon ja huuda asyl, asyl. Elä ilmaiseksi Helsingin kantakaupungissa ja saa kaiken maailman etuisuuksia ja positiivista syrjintää kun "opit" kielen nopeasti.
   
 24. onnenpekka

  Rekisteröitynyt:
  25.07.2000
  Viestejä:
  1 548
  Auttaiskohan tämmöset, näitä ilmeisesti käytetään joissain eläintarhoissa, ettei gorillat suutu tuijottelusta.
  [​IMG]
   
 25. cereal killah

  Rekisteröitynyt:
  20.06.2000
  Viestejä:
  3 244
  Ne on ihan kivassa kunnossa ne karvapäiden sinkkukämpät sen jälkeen kun tyypit ovat ensin parikymmentä vuotta asuneet äidin passattavana Irakissa ja sitten SPR:n tätien palveltavana VOK:ssa.
   
  Viimeksi muokattu: 16.12.2015

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti