Kulttuurin rikastuminen

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja cam70, 18.06.2007.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Steeltape

  Rekisteröitynyt:
  01.12.2009
  Viestejä:
  17 061
  Maamme muistaakseni ensimmäinen rasistinen murha sai tuomionsa, yllättäen (not) Mamulehti "unohtaa" mainita asian yksityiskohdat:

  Alaikäiselle pojalle 12 vuotta murhasta Vaasassa
  Pohjanmaan käräjäoikeus on tuominnut teinipojan 12 vuoden vankeuteen muun muassa murhasta. Murhasta voidaan tuomita 2–12 vuotta vankeutta, jos tekijä on alaikäinen.

  Poika iski vastaantulijaa puukolla kaulaan Vaasan keskustassa viime syksynä. 60-vuotias uhri kuoli seuraavana päivänä.

  Tuomion mukaan poika poistui ruokatunnilla työpaikaltaan ainoana tarkoituksena tappaa joku satunnainen vastaantulija.

  Poika kiisti tekonsa suunnitelmallisuuden. Hän selitti ajautuneensa riitaan miehen kanssa ja tilanneen karanneen käsistä.

  http://www.aamulehti.fi/Kotimaa/119...elle+pojalle+12+vuotta+murhasta+vaasassa.html

  Todellisuudessa siis, mannejätkä oli päättänyt tappaa jonkun kantaväestön edustajan ja meni puukottamaan täysin tuntematonta ihmistä kadulla. Niin kuin kaikki tämä on jo tunnettua tietoa. Mutta Mamu-lehti vieläkin vääristelee ja vedättää. Sama vitun roskalehti on jaksanut uutisoida lakanaan pukeutuneesta lahtelaisesta tarkoilla yksityiskohdilla, vaikkei mitään rikosta ollut tapahtunutkaan. Jopa vitun Iltalehti on kertonut tapauksen taustan oikein!

  Vittu tätä meidän paskamediaa. Totuus ja objektiivisuus ovat tuntemattomia määreitä näille saatanoille.:mad:
   
 2. Vill3H

  Rekisteröitynyt:
  07.08.2011
  Viestejä:
  678
  Noniin nyt oli tullut mailia kun tarjosin majoitusta sotaa karussa oleville !!

  "
  > Hei,
  > Olet jättänyt yhteystietosi Refugee Welcome nettisivulle. Oletko edelleen kiinnostunut majoittamaan turvapaikanhakijan kotiisi? Mikäli olet, vastaatko tähän viestiin, kerro osoitteesi ja puh.nrosi ja onko sinulla mahdollisuutta tarjota oma huone turvapaikanhakijalle. Kiitos paljon!
  >
  > Yst.terveisin,
  > Anu Ojaksela
  > RWF vok Metsala paikallisryhmä"

  Nyt ei muuta kuin vaistelen ja kohta minulla on oma pakolainen.
   
 3. MUROPAKETIN HINTAVERTAILU

  Päivän tarjoukset
  Yhteistyössä
 4. SimonSaidSHHH

  Rekisteröitynyt:
  18.10.2015
  Viestejä:
  234
  YLE sumuttaa ja vääristelee. Ei Suomesta mitään "äkkilähtöä" tule:
  http://yle.fi/uutiset/hairikoivalle_turvapaikanhakijalle_voi_tulla_akkilahto/8471794
  Hakemuksia käsitellään nopeammin ja päätös on mitä on. Jos ei ole mukava niin siitä voi valittaa ja valituksissa menee 6-12kk. Vai "äkkilähtö"? Roskaa. Samaa tasoa ovat muutamat iltapäivälehtien "kriittiset" näkökulmat kuten lööpit "pakolaisbisneksestä". Media on huomannut että syyskuun myrsky on kääntynyt mediaa vastaa.

  Lainaan erästä blogia. Tämä ei ole minun keksimääni "rasistista" ja poliittisesti epäkorrektia tekstiä:
  http://professorinajatuksia.blogspot.com/2015/11/terroristien-kuva-paljastaa-seuraavan.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+blogspot/Ipsas+(Professorin+ajatuksia)
  "Lopuksi palaan Sauli Niinistön kommenttiin. On tosiaankin niin etteivät nykyiset terroristit ole samaa joukkoa kuin turvapaikkaa hakevat muslimit. Sen sijaan - ellemme keksi jotain mullistavaa - he ovat meidän lastemme tai lastenlastemme maailmankuvaa järkyttävien terroristien äitejä ja isiä"

  Muuten niin kauhean hienoja ihmisiä kuten Jaakonsaarea, Halosta tai Tuomiojaa eivät kiinnosta lapsenlapset, etenkään jos ne ovat suomalaisen lastenlapsia. Heillä on aivan erilainen unelma kuin monella muulla suomalaisella. He mitä todennäköisimmin unelmoivat siitä että 50 vuoden kuluttua ei ole enää olemassa valtiota nimeltä Suomi vaan kaikki kuuluu kaikille? Jos on noin niin minä pidän tuollaisia unelmia suorastaan ikävinä. Eurooppaan halutaan pitkä epävakauden tila. Ajatelkaa ihan itse miksi? Siksiköhän että epävakaus on aina tahtonut sataa jomman kumman äärilaidan piikkiin? Vasemman laidan sosialistien motiivit lienevät johonkin tuohon suuntaan. Sosialismiin ei päästä ilman natsien hölmöilyjä niinkös?

  Iltasanomat uutisoi yhden tulkinnan, "Malli Cajander onkin myytti":
  http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1447986831371.html
  mutta "Malli Orpo" ei ole myytti vaan todellisuutta

  Orpoa ja Sipilää tekisi mieli piikitellä enemmänkin mutta toisaalta kun ajattelee millaista myrkkyä kansakunnalle olisi jos sisäministerinä olisi Tuomioja, presidenttinä Halonen, ulkoministerinä Haavisto ja pääministerinä Stubb. Mutta silti, jo useampi kuukausi on hiljaa toivottu että milloin herra Orpo voisi ryhdistäytyä ja Sipilä lopettaa vatuloinnin ennen kuin eräs lasku on 3 miljardia.

  Aiheesta toiseen sivuten muutamaa muutakin ketjua::

  Suomessa on vielä edelleen reserviläisarmeija mutta ei taatusti olisi jos suvakit - pääosin siis sosialistit ja vihreät, pahoittelut kun osoittelen - saisivat päättää. Sattumalta sama porukka haluaa että rajoja ei valvota. Kummaa sattumaa sekin että he kannattavat niin kiivaasti politiikkaa nimeltä monikulttuurisuus. Sama porukka haluaa hajottaa Suomea "hoivabisneksillään" valtakunnan tasolta joka ikiseen kuntaan. Kaikki halutaan repiä.

  Tästä päästään reservin merkitykseen "uudenlaisissa tilanteissa". Esimerkiksi Ruotsistahan reservi on saatu jotakuinkin lomautettua mutta mitä jos kansakunnilta katoaa loppukin järki? Onko se epätodennäköinen ennen näkemätön tilanne? Euroopan hullut vuodet? Eikö ole hyvä että Suomessa on oma tuttu koulutettu joukko joka kykenee pitämään oman maansa hallinnassa eikä tarvitse hakea kysyjästä riippuen apua joko Brysselistä tai Moskovasta?

  Lukekaapa tämä Focus-lehden uutinen, eräs asiantuntija varoittelee Länsi-Eurooppaa "järjestäytyneen sissisodan" vaarasta:
  http://www.focus.de/politik/ausland...rganisation-in-westeuropa-auf_id_5096072.html
  Eurooppaan on tullut kymmeniä tuhansia "ukkeleita" joiden motiiveja ei saa kyseenalaistaa (arvaus paperittomien määrästä). Ruotsin pääministeri on jo todennut että he ovat olleet lapsellisia. Sveitsissä ollaan tietyllä tapaa "varautuneita". Bryssel tuo Euroopan ydin ja pääkaupunki on osoittautunut salafistien pesäpaikaksi.

  Suomessa on koulutettu reservi joten täällä "epämääräisellä sodankäynnillä" aiheutetut sotkut saadaan siivottua tai jo sen olemassaololla estettyä ennen kuin ne edes syntyvätkään. Entäpä Ranska, Belgia ja Saksa? Isoja ongelmia 5-10 vuoden sisällä. Niihin hippoihin ei Suomen pidä osallistua ellei saada jotenkin varmistettua että tarvittaessa myös Suomea autetaan itärajan takaa tulevan uhan vuoksi. Se kun ei ole mihinkään kadonnut.

  Ranskan on hieno maa, miten tässä näin kävi?
   
  Viimeksi muokattu: 21.11.2015
 5. Puokkis

  Rekisteröitynyt:
  19.01.2003
  Viestejä:
  410
  Mahtavaa!

  Saako näitä siis hakea vaan. Mullakin olis vaikka mitä kotitöitä mitä pakolainen voisi tehdä pyykinpesua, siivousta ja vaikka räystäskourujen putsaamista.

  Kohta meillä jokaisella voisi olla henkilökohtainen orj..apulainen :}
   
 6. Hal2K3 Banned

  Rekisteröitynyt:
  11.02.2003
  Viestejä:
  1 639
  http://static.mvlehti.net/uploads/2015/09/Arre-2.jpg

  A refugee in Oulu, Finland: “I would feed this food only to a dog – or woman!”

  Toivottavasti on isännän ruokahuolto kunnossa ettet saa syytettä rikoksista ihmiskuntaa vastaan.
   
 7. Puokkis

  Rekisteröitynyt:
  19.01.2003
  Viestejä:
  410
  Roiskeläpät riittänee.

  Ei ole tarjolla halal lihaa tms.
  Kai sieltä jotkut ruokintaohjeet tulisi kans.
   
 8. mansikki

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2013
  Viestejä:
  1 075
  Onko tarjolla 18-kesäsiä filippiiniläisiä tyttösiä? Siinähän on tp sanan varsinaisessa merkityksessä. Ne partalapset voivat nukkua vaikka teltoissa.
   
 9. nacke

  Rekisteröitynyt:
  01.01.2013
  Viestejä:
  1 237
  Jatkokertomuksen kolmas osa:

  http://www.dailymail.co.uk/news/art...natics-stay-hidden-UK-wait-signal-attack.html

  http://mvlehti.net/2015/11/21/isiks...tulko-syyriaan-vaan-odottakaa-hyokkayskaskya/
   
 10. jebou86

  Rekisteröitynyt:
  31.01.2015
  Viestejä:
  965
  No tuo uutisointihan on peruskauraa almamedialta. Sanomamediankin,foxnewsin,rt ja mv-lehden uutisoinnitkin on rehellisyydessä valovuosia edellä almamediaa.

  Tän takia en luekkaan tai kato mitään almamedian uutiskanavia. Sen verran roskaa suoltaa koko yritys.
   
 11. Wakazaa

  Rekisteröitynyt:
  30.10.2015
  Viestejä:
  67
  Tässä Vaasan tapauksessa työvoimaharjoittelussa ollut mustalaismies lähti pitkän puukon kanssa kadulle, ainoana tarkoituksenaan tappaa satunnainen kantasuomalainen vastaantulija. Syyttäjällä oli näyttöä, että mies oli harkinnut tätä jo pitkään. Mustalaismies pysäytti kadulla kulkeneen 60-vuotiaan miehen ja alkoi keskustelemaan hänen kanssaan. Yht'äkkiä kesken keskustelun manne löi miestä puukolla kaulaan niin lujaa kuin lähtee. Syyttäjän mukaan ainoana tarkoituksena oli tappaa tämä mies.

  Missä nyt viipyvät raikuvat otsikot rasistisesta murhasta? Missä viipyvät Sipilän ja Stubbin kommentit? En koska näemme rasistisen väkivallan vastaisen kulkueen?
   
 12. Hal2K3 Banned

  Rekisteröitynyt:
  11.02.2003
  Viestejä:
  1 639
  Lipposkalla meni marssikenkien nauhat umpisolmuun, ei pääse nyt osallistumaan.
   
 13. Judgment

  Rekisteröitynyt:
  01.05.2009
  Viestejä:
  910


  Tätä ei ole taidettu tänne linkata vielä. Kovin tuntuu kaunistelevan SPR:n työntekijä tilannetta eikä tuomitse tukirahojen siirtoa lähtömaihin.
   
 14. Hal2K3 Banned

  Rekisteröitynyt:
  11.02.2003
  Viestejä:
  1 639
  Avoin keskustelu, totuudesta puhuminen ja vuorovaikutus ovat kaverin listalla ne tärkeimmät tekijät purkaa tämä jännite.

  Ei ole mitään näistä mainituista vielä näkynyt VOK-keskusteluissa mediassa.
   
 15. Steeltape

  Rekisteröitynyt:
  01.12.2009
  Viestejä:
  17 061
  Ei oo pakko syyä, jos ei tykkää.:)
   
 16. Hal2K3 Banned

  Rekisteröitynyt:
  11.02.2003
  Viestejä:
  1 639
 17. Steeltape

  Rekisteröitynyt:
  01.12.2009
  Viestejä:
  17 061
  Jostain syystä meillä ei ole nyt unelmaa, eikä ilmaiskonserttia. Ihme juttu.
   
 18. Ottaa samantien kaks pakolaista, koska ei ainaskaan ruokakuluista jää kiinni. :D
   
 19. Hal2K3 Banned

  Rekisteröitynyt:
  11.02.2003
  Viestejä:
  1 639
  Hortto Kaalo voisi pitää ilmaiskonsertin, toivelauluna olisi "Miksi ovet ei aukene meille?".
   
 20. Migi06

  Rekisteröitynyt:
  24.11.2005
  Viestejä:
  3 395
 21. Hal2K3 Banned

  Rekisteröitynyt:
  11.02.2003
  Viestejä:
  1 639
  Katsoin tämän pätkän, siinä on suoraselkäinen ja rehellinen maahanmuuttaja.
   
 22. wireframe

  Rekisteröitynyt:
  20.10.2015
  Viestejä:
  161
 23. Hal2K3 Banned

  Rekisteröitynyt:
  11.02.2003
  Viestejä:
  1 639
 24. cereal killah

  Rekisteröitynyt:
  20.06.2000
  Viestejä:
  3 244
  Eikös tästä samasta janarista ollut niitä poseerauksia irtopäiden yms. kanssa?
   
 25. Taivasvaeltaja

  Rekisteröitynyt:
  16.10.2013
  Viestejä:
  384
 26. wireframe

  Rekisteröitynyt:
  20.10.2015
  Viestejä:
  161

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti