Kulttuurin rikastuminen

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja cam70, 18.06.2007.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Suomalainen tekee damagee mamulle = tavallista kovempi rangaistus.
  Mamu tekee damagee suomalaiselle = tavallista pienempi rangaistus.
   
 2. mansikki

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2013
  Viestejä:
  1 075
  Ei vittu. Mokkakikkelit saavat mellastaa ihan vapaasti ilman seuraamuksia. Raiskaukset ynnä muut keppostelut ja tuomiona ehdollista. Pottunokalle heti kovennettua kovennettuna.

  Sairasta kerrassaan.
   
 3. focuscman

  Rekisteröitynyt:
  29.04.2009
  Viestejä:
  2 132
  Kyllähän se pitäs saada sillä tavalla että mamu jos raiskaa niin siitä olisi enintään annettava kirjallinen huomautus. Muutenhan se on pahinta luokkaa olevaa rasismia.
   
 4. Jos joku jaksais tehä kansalaisaloitteen kemiallisesta kastraatiosta raiskareille, niin allekirjottaisin kyllä heti.
   
 5. Migi06

  Rekisteröitynyt:
  24.11.2005
  Viestejä:
  3 395
  Valitettavasti se on äärioikeuston syytä, kun saattavat puolustaa omia kansalaisia oman käden oikeudella, poliisien harvennushakkuut on ehditty jo tekemään. Tämmöinen tuli vastaan, mutta ei tietoa miten uskottava saitti:
  Säpo ja poliisi iskivät vastaanottokeskukseen

  Ruotsin poliisi iski illalla isolla joukolla Bolidenissä sijaitsevaan kehitysmaalaisten vastaanottokeskukseen ja pidätti etsintäkuulutetun muslimiterroristi Mutar Muthanna Majid:in.
  Säpon tiedotuspäällikö Sirpa Franzen kertoo:

  – Yksi henkilö on pidätetty ja pidätys tapahtui ilman välikohtauksia. Henkilöä kuulustellaan seuraavaksi. Tässä on nyt paljon selvitettävää. Itse operaatio sujui hyvin ja paikallispoliisi oli pidätyksessä mukana.

  Paikalla olleiden silminnäkijöiden mukaan poliisi kuitenkin pidätti ainakin 8- 9 turvapaikanhakijaa. Poliisi oli paikalla useilla yksiköillä ja arvion mukaan iskujoukkoon kuului vähintään 30 poliisia. Kyseessä oli siis todella mittava operaatio. Samaan aikaan eristettiin 30 km päässä Skellefteån pääpoliisiasema. Molemmissa paikoissa oli luotiliivein ja konetuliasein varustettuja poliiseja pitämässä järjestystä yllä. Poliisi ja Säpo ovat kuitenkin hyvin vaiteliaita muista tapahtumien yksityiskohdista. Tulivoimasta voidaan kuitenkin päätellä, että poliisi oli varautunut jopa isoon vastarintaan.

  Tietojen mukaan muslimiterroristi Mutar Muthanna Majid oli asunut vastaanottokeskuksessa ainakin kuukauden.

  Aamulehti: Ruotsin terroriepäillyn kuulustelut jatkuvat tänään
  Ilta-sanomat: Expressen: Ruotsissa etsitään muitakin epäiltyjä terroristeja

  Kaikki hyvin täällä Suomessa onneksi: Venäjä tahtoo terroristeille entistä kovemmat rangaistukset, turvatoimet kiristyvät

  ps. Milloinkan tulee tieto, että hän ei ole turvapaikanhakija tai sitten se pahempi että on...
   
  Viimeksi muokattu: 20.11.2015
 6. suppoT

  Rekisteröitynyt:
  30.03.2007
  Viestejä:
  2 229
  Ruotsissa turvapaikanhakijoiden määrä on laskenut viime viikosta ja laskua jatkunut koko tämän viikon. Viimeisen 7 päivän luku on 9499 kun edellisellä viikolla rekisteröitiin 10175. Viikolla on laskua ollut enemmänkin.

  Ma-To Ruotsissa on rekisteröity 5913, kun viime viikolla samana aikana luku oli 6969. Yli tuhannen ero neljässä päivässä.
  Ma-Ma 1868-1607= 261
  Ti-Ti 1772-1524= 248
  Ke-Ke 1653-1409= 244
  To-To 1676-1373= 303

  Tässä voi tosin olla taustalla se, että kun rajatarkastukset aloitettiin torstaina, niin nyt rekisteröidään enemmän tulijoita jo viikonloppuna, kun ennen moni viikonloppuna tullut rekisteröityi vasta viikolla. Toisaalta syynä voi olla Ruotsin heikentynyt vastaanottokyky. Maanantaina nähdään sitten miten homma oikeasti kehittyy.
   
 7. Bradburry

  Rekisteröitynyt:
  04.05.2010
  Viestejä:
  273
  Olen tästä aikaisemminkin johonkin kirjoittanut ja mielestäni on järkyttävää miten länsimaassa asuva ja ehkä jopa syntynyt musliminainen hyväksyy sen kaiken sorron ja sukupuoleen kohdistuvan tasa-arvon vääristymän mitä kyseisissä kulttuurikehdoissa harrastetaan. Naisten alistamisesta löytyy pullollaan tietoa ja tietenkin on ihan eri asia täällä Suomessa musliminaisena päättää käyttää mustaa kaapua ja tehdä se omasta tahdosta, kuin taas sitten tämän kulttuurin synnyinmaissa, missä naisia on sorrettu vuosisatoja ja samaan aikaan, kun tasa-arvo on muualla kohonnut niin siellä ei muutosta ole.

  Jos nämä suomalaiset musliminaiset muuta väittävät, niin on asia on häpeällistä. Jos verrataan muiden maiden poliittisesti aktiivisiin musliminaisiin, niin he monesti juurikin puhuvat tästä epätasa-arvosta ja vaativat sille muutosta. Miksi meiltä puuttuu tälläiset henkilöt? Tässä oikeasti rohkeita naisia, joita suosisin tännekkin muuttavan http://www.clarionproject.org/understanding-islamism/muslim-womens-rights-activists
   
 8. cereal killah

  Rekisteröitynyt:
  20.06.2000
  Viestejä:
  3 244
  Näissä on nyt se huono puoli, että jos Vihdistä löytyy miehiä laittamaan apinat kuriin, niin se rikos on sitten kaikkien medioiden ykkösuutinen seuraavan viikon ajan ja tulee 100 uutta kolumnia rasistijunteista. Ketään ei kiinnosta, kun matut raiskaa suomalaisia tyttöjä, paitsi niitä jotka ovat siihen henkilökohtaisesti sidoksisissa.
   
 9. El Presidente

  Rekisteröitynyt:
  25.12.2011
  Viestejä:
  82
 10. Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 20.11.2015
 11. Webslave

  Rekisteröitynyt:
  31.07.2010
  Viestejä:
  1 303
  Ei tarvis kyllä edes tuota huomautusta. Kuuluu heidän kulttuuriin, joten voisi alkaa opettaa naispuolisia pottunokkia antamaan kun pyydetään ihan suosiolla.
   
 12. Ternimaito

  Rekisteröitynyt:
  25.04.2008
  Viestejä:
  88
  "Julkisuus lievensi Tapanilan raiskauksen tuomioita – rikosoikeuden professori arvioi rangaistuksia"
   
 13. Sepander

  Rekisteröitynyt:
  15.03.2006
  Viestejä:
  4 974
  Näitä ahdistelutapauksia on aivan helvetisti ympäri Suomea, mutta eipä vaan uutisoida tai oteta asiaa esille valtamediassa. En nyt muista onko enää uutisoitu sen Kemijärven ahdistelun jälkeen juuri mitään vastaavanlaisia tapauksia. Täysi radiohiljaisuus. Osasyynä toki, ettei kaikki uhrit ymmärrä tehdä rikosilmoitusta. Myöskään poliisi ei näistä yksinkertaisesti tiedota, koska ylempää on käsketty olla hiljaa, jotta suomalaiset eivät hermostuisi. Ketä vittua ne kuvittelee huijaavansa?
   
 14. Steeltape

  Rekisteröitynyt:
  01.12.2009
  Viestejä:
  17 061
  Kouluissa mokutusopetusta. Ai saatana. Mikä vittu siinä on, että sinne kouluun pitää kaikenlaista aivopesua aina tunkea. Tietenkin se, että aivopesu parhaiten toimii lapsille.
   
 15. ZeiTsei

  Rekisteröitynyt:
  09.08.2005
  Viestejä:
  722
  Milloin tämmöinen opetussuunnitelma on tullut voimaan? Vuosituhannen alussa ei vielä puhuttu suvaitsevaisuudesta ja monikulttuurisuudesta sanaakaan koulussa. Virolaisten kanssa taisi olla jonkinlainen ystävyyshanke ja intiaaniheimoista tehtiin esitelmiä (rasismia?).
   
 16. Steeltape

  Rekisteröitynyt:
  01.12.2009
  Viestejä:
  17 061
  Hiljaisuudessahan tällaisia aina ujutetaan sisään. Ettei kukaan vain tajuaisi mistä on kyse.
   
 17. cereal killah

  Rekisteröitynyt:
  20.06.2000
  Viestejä:
  3 244
  Onhan nuo ihan lähtökohtaisesti paskaa ihan senkin takia, että kun YLE:llä ja kouluilla lukee lakipykälissä tällaisia asioita, niin niitä sitten tynnyrissä kasvaneet naiset tulkitsevat aivan päin vittua, eli kuvittelevat että "monikulttuurisuuden ja suvaitsevaisuuden tukeminen" tarkoittaa sitä että tuetaan kaikkea sitä paskaa mitä Islam edustaa, ja unohdetaan kaikki muut kulttuurit mitä maailmasta löytyy.

  Ihan hyviä ajatuksia varmaan alunperin, mutta ei mitään noin tulkinnanvaraista voi laittaa lakipykäläksi. Minusta Islamin promoaminen kouluissa ja YLE:llä on monikulttuurisuuden ja suvaitsevaisuuden vastaista.
   
 18. anaatti

  Rekisteröitynyt:
  20.12.1999
  Viestejä:
  745
  Voisi kääntyä muslimiksi ja ylistää koraania. Silloin viimeistään huuma on varmasti ohi kun kantasuomalainen mies alkaa hehkuttaan islamin loistokkuutta ja ottaa itselleen erikoisaseman sitä myötä.
   
 19. cereal killah

  Rekisteröitynyt:
  20.06.2000
  Viestejä:
  3 244
  Itse asiassa voisi toimia jos Jussi Halla-Aho ilmoittaisi vaihtaneensa nimensä Jussi Allah-Ahoksi ja rupeavansa ylistämään koraania. Suvakeillahan on se periaate, että kaikkea muuta pitää suvaita paitsi persuja, joten siinä menisi naiset hämilleen kun miettii miten pitäisi suhtautua.
   
 20. SuperEgo

  Rekisteröitynyt:
  03.07.2001
  Viestejä:
  8 065
  Totta kai uskontoja pitää saada tuputtaa niin kauan kuin ketään ei oikeasti pakoteta tai painosteta mihinkään eikä tuputus kohdistu lapsiin. Sananvapaus kuuluu tässä yhteiskunnassa kaikille, ja niin sen pitääkin olla. Se, paljonko tänne pitäisi päästää porukkaa, jonka omaan maailmankuvaan sanan- ja uskonnonvapauden kaltaiset arvot eivät kuulu, on erillinen kysymyksensä.
   
 21. Tyhjäntoimittaja

  Rekisteröitynyt:
  07.05.2010
  Viestejä:
  2 221
  http://yle.fi/uutiset/ryostajat_hyo...mppuun__vasta_pippurisumute_rauhoitti/8470957

  Ryöstöstä epäillyt miehet löivät ja potkivat heidät kiinni ottaneita vartijoita Lahdessa. Epäillyt anastivat tavaratalosta vaatteita ja kemikaliotuotteita.

  Ryöstö tavaratalossa äityi tappeluksi perjantaina aamupäivällä Lahden keskustassa. Nujakka sai alkunsa, kun vartijat epäilivät kahta miestä vaatteiden ja kemikaliotuotteiden anastuksesta.

  Kiinnioton aikana epäillyt hyökkäsivät vartijoiden kimppuun lyöden ja potkien. Toinen tekijöistä lähti lopulta juoksemalla karkuun.

  Poliisi tavoitti pakenijan pian kadulta tavaratalon lähettyvillä. Myös toinen epäillyistä taltutettiin vasta tavaratalon ulkopuolella, pippurisumutteen avulla.

  Ryöstöstä epäillyt käyttivät poliisin mukaan väkivaltaa. Vartijat saivat ruhjevammoja.

  Poliisi löysi ulkomaalaistaustaisten epäiltyjen jäljiltä myös Ruotsista vuokratun henkilöauton. Miesten henkilöllisyyttä selvitellään.
   
 22. SuperEgo

  Rekisteröitynyt:
  03.07.2001
  Viestejä:
  8 065
  Miksi pysähtyä siihen, kun voi saman tien ilmoittautua islamin seuraavaksi rohveetaksi (tai vaikka unohtaa tuon aho-osan kokonaan). Jos joku sellaista vakaumuksellisesti uskoo, niin mikä kukaan toinen on sitä arvostelemaan.

  EDIT: Minua on tämän viestin johdosta pyydetty kohteliaasti ja ilman minkäänlaista painostusta ilmoittamaan, että tuomioistumen lainvoimaisella ja oikeudenmukaisella päätöksellä uskonnonvapaus ei koske Jussi Al... Halla-ahoa, että olin väärässä ja että minulla on lyhyt penis.
   
  Viimeksi muokattu: 20.11.2015
 23. lunkwill

  Rekisteröitynyt:
  26.11.2000
  Viestejä:
  1 450
  :rofl:
  T: Nollaposti on paras posti
   
 24. Käykö Keuhko

  Rekisteröitynyt:
  25.11.2009
  Viestejä:
  5 227
  Ruotsi on sinisilmäisten terroristeille hyödyllisten hyysäri-idioottien maa.
  Totaalinen hölmölä. Ja sen huipentuma. (Suomi on lähes yhtä suuri hölmölä.)
  M. O. T.
  Todisteet ovat luettavissa esim. tuosta:
  "Syyttäjä: Ruotsin terroriepäilty suunnitteli iskua Tukholmaan"
  http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1447994729855.html

  Nyt v-ttu s-tana ne rajat kiinni ja barbaarien hyysäämiselle loppu.

  Ja tuollaista hyvinvointivaltion parasiittia ei saisi kutsua hiekkaneekeriksi? Anna mun nauraa!

  Jos tuo tero olisi tappanut iskussa 100 svedua, se ei olisi ehkä ollut se mitä Ruotsi on halunnut mutta kiistatta se mitä Ruotsi suunnattomassa tyhmyydessään on TILANNUT.
  Maa on suistunut hyysäämisellään hyvinvointivaltiosta prsläveksi jonka virallisen asteikon mukainen terrori-iskun uhkataso on korkea.
  Ts. Ruotsi on terroristien miehittämä ja käytännössä toimii terroristien tekemien siirtojen sanelemana. Ja näköjään sallii terroristien matkustamisen Irakiin tai Syyriaan koulutettaviksi ja palaamisen täysin vapaasti kenenkään estämättä takaisin Ruotsiin tekemään terrori-iskuja tai vain loisimaan yhteiskunnan tuilla. Täydellinen hölmölä.
   
  Viimeksi muokattu: 20.11.2015
 25. terevis Banned

  Rekisteröitynyt:
  14.02.2009
  Viestejä:
  542
  Heh kaipa tämäkin tänne kuuluu. Näinpähän erikoisen näyn. Paikallisessa ähläm sählämissä turkin pojat koristeli joulukuusta. Pakkohan se oli kysyä että miten islamin ulkoiset joulukuusta koristelee. Vastaus oli että eihän Allah tänne näe meillähän on katto pään päällä.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti