Kuinka saamarin sekaisin tämä maa on?

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Kisko ja sen Kaveri, 08.10.2016.

 1. pitsa

  Rekisteröitynyt:
  11.01.2014
  Viestejä:
  1 001

  Tuo on oikein kattava lista ja siinä taitaa olla pääpiirteittäin kaikki samat perseilyt joita itsekin näen Suomen toiminnassa.

  -Ihan ekana pitäisi saada kaikki turvapaikka turistit täältä vittuun rahoja kuluttamasta. Aika naurettavaa tosiaan että näille on hammashoidosta lähtien kaikki tarjolla. Tavallinen kansalainen jonottaa 1-1½ vuotta hammashoitoon ja maksaa siitä. Meillä on omiakin työttömiä ja sairaita elätettäväksi, emme voi ottaa kaikkia maailman hiekkaneekereitä tänne hoivattavaksi vain sillä perusteella että osaavat rajalla sanoa asylum ja sepittää tarinan kuinka heitä vainotaan kotimaassaan. Eivät he ole suomalaisia eivätkä he ikinä suomalaisiksi tule, koska eivät edes halua integroitua meidän kulttuuriin. Jokaisen pitäisi nyt jo tietää kuinka yliedustettuja neekerit ja hiekkaneekerit ovat raiskaus- ja rikostilastoissa, erityisesti heidän määräänsä nähden.

  -Sitten työmarkkinoiden kilpailukyky kuntoon, AY uusiksi ja täysillä kilpailemaan muita maita vastaan. Ei me kovin juhlallisesti eletä vain perunaa kylvämälle, talous on tänäpäivänä kansainvälistä eikä kilpailukyky ole kummoinen jos tietyt alat väkisin pitävät teennäisen korkeita palkkoja. Meillä kuitenkin on osaamista, kuten taas tuli loistavia laivatilauksia, Nokia on löytänyt uusia tuulia. Sisulla tämä maa on ennekin noussut, nyt vaan se sisu on kadonnut viherhipeiltä, jotka vaan höpisee jostain suvaitsevaisuudesta ja ekoteoista, mutta oikeiden töiden tekemiseen he eivät suostu eivätkä kannusta, koska heidän kommari ideologiassaan rahaa ei tarvita, kunhan jokainen saa mokkakikkeliä niin muuta ei tarvita.

  Kansan jakaantumisesta en tiedä niin varmasti, media antaa siitä vähän väärän kuvan kun media itse edustaa 99% äärisuvakkien linjaa. Uutisista saa helposti käsityksen kuinka suurin voimin Suomi marssii toreilla puolustaen turvapaikkaturismia, ja vastaavasti rajat kiinni mielenosoituksiin tulee vain kourallinen "rasisteja" heittelemään pulloja. Tosiasiassa äärisuvakit ovat enimmäkseen työttömiä hippejä ja hyvin aktiivisia mielenosoituksiin ja heillä on aikaa ja erityisesti halua ja motivaatiota mennä kaduille huutamaan ilosanomaansa. Mamukriittinen työssäkäyvä perhe ei oikein millään ehdi pitämään isoa messua matujen rikoksista ja eivätpä he sinne toreille kehtaisikaan, kun media leimaa heidät heti natseiksi ja työpaikkaa on turha enää haaveilla.

  Viherhippejä on aina ollut ja aina tulee olemaan, mutta tärkeintä olisi että (median välityksellä) kansa tajuaisi näiden vihervasureiden olevan kansakunnan pahin syöpä. Vaikka nämä Rasmukset hullun raivolla huumeissaan pitävät messuaan, niin pitää muistaa ettei tämä ole huutoäänestys ja se kuka koviten torilla huutaa ei ole oikeassa.
   
 2. Rosva

  Rekisteröitynyt:
  09.06.2004
  Viestejä:
  161
  Juurikin niin sekaisin, kuin ammattitaidoton, valehteleva, rahanahne ja suomea vihaava eliitti.
  Yleensä kovinta ääntä pitävät ne, joilla ei ole mitään sanottavaa.
   
 3. MUROPAKETIN HINTAVERTAILU

  Päivän tarjoukset
  Yhteistyössä
  BoboVR Z6

  BoboVR Z6

  49,90 €
  -17 %
  Katso
  tuotetiedot
 4. Refloni

  Rekisteröitynyt:
  17.04.2014
  Viestejä:
  292
  Siitä kyllä päättelen jotain, että rasisminvastaiseen mielenosoitukseen osallistui 15 000 ihmistä ja samana päivänä samassa kaupungissa järjestetty Rajat kiinni -mielenosoitus veti vähän toistakymmentä henkeä.
   
 5. M52B25 Banned

  Rekisteröitynyt:
  07.01.2015
  Viestejä:
  1 060
  Suomen kaltaisessa maassa ainoastaan mielenosoitukset, joissa yksilö voi markkinoida omaa ainutlaatuisuuttaan osallistumisellaan eli esiintymisellään, vetää väkeä. Tälläistä väkeä on onneksi pikkuriikkinen murto-osa kansastamme. Valitettavasti murto-osaisuus ei ole selvinnyt lainlaatijoille. Seuraukset on toki tuhoisat niinkuin odottaa voidaan.
   
 6. Rullis

  Rekisteröitynyt:
  25.04.2007
  Viestejä:
  711
  Miten tämä eroaa kulttuurin rikastamis ketjusta?
   
 7. M52B25 Banned

  Rekisteröitynyt:
  07.01.2015
  Viestejä:
  1 060
  Oot ilmeisesti lähestymässä sitä johtopäätöstä, että maahanmuutto-ongelmat on oleellinen osa sitä umpikujaa, jossa Suomi on, mutta ei silti lähdetä tuolle rasismin ja pelonlietsonnan tielle täälläkään.
   
 8. Rullis

  Rekisteröitynyt:
  25.04.2007
  Viestejä:
  711
  Maahanmuuttajien määrä suomen väestöstä ~5% ja näistäkin osa tekee duunia mitä valkonen lihaasyövä heteromies ei tee edes pahimmassa painajaisissa. Sen verta tuun vastaan et puolet tulisi olla naisia ja ei kaikkia samasta kulttuurista samaan kuplaan asumaan.
   
 9. M52B25 Banned

  Rekisteröitynyt:
  07.01.2015
  Viestejä:
  1 060
  "Miten tämä eroaa kulttuurim rikastmis ketjusta?"

  [​IMG]
   
 10. OrgaNik

  Rekisteröitynyt:
  19.01.2015
  Viestejä:
  770
  ^Ei nähtävästi mitenkään.
   
 11. Moguli

  Rekisteröitynyt:
  28.06.2001
  Viestejä:
  583
  Jos nyt saa vähän palata tuohon alkuperäiseen aiheeseen, niin itse en enää vaan jaksa välittää siitä, miten Suomella menee. AY-mafia ehkä välillä vieläkin vähän ärsyttää, mutta muuten olen jo aikalailla turtunut kaikkeen - toki ajankohtaiset asiat vieläkin kiinnostavat ja seuraan uutisia, mutta niihin ei vaan enää jaksa suhtautua mitenkään tunteellisesti, eikä huvita täyttää omaa elämää negatiivisilla ajatuksilla esimerkiksi poliitikoista tai turvapaikanhakijoista. Iän myötä olen huomannut, että negatiivisuus ruokkii itse itseään, vaikuttaa arkipäiväiseen elämään liikaa ja kaiken lisäksi se on hyödytöntä, joten negatiivisuuden sijaan pyrin enemmän whatever-asenteeseen. Jälkikasvun elämisen mahdollisuuksiakaan ei tarvitse murehtia, koska jälkikasvua ei tule. Jossain vaiheessa surkea taloustilanne voi vaikuttaa omiin työkuvioihin, mutta se on sitten sen ajan murhe eikä sille voi paljoakaan etukäteen tehdä. Viimeistään eläkeiässä sitten muutan johonkin mukavampaan ilmastoon ja toki sitä halutessaan pääsee pakoon Suomesta aiemminkin.
   
 12. laivanrakentaja

  Rekisteröitynyt:
  27.05.2007
  Viestejä:
  2 004
  Onko kahtiajaossa nähdäksesi kyse rasismista vs. antirasismista?
   
 13. Refloni

  Rekisteröitynyt:
  17.04.2014
  Viestejä:
  292
  Enemmänkin yleisestä mielipiteestä ja ihmisten todellisesta kiinnostuksesta asioita kohtaan.
   
 14. Mescalineman

  Rekisteröitynyt:
  25.10.2013
  Viestejä:
  388
  Oman elämänsä epäonnistujilla on aikaa ja intoa valittaa netissä päivät pitkät mamuista/homoista/muista vähemmistöistä. Kyllähän se varmaan harmittaa kun kaikki huomio menee vähemmistöille ja valkoinen syrjäytynyt hetero mies "unohdetaan". :D :D :D
   
 15. laivanrakentaja

  Rekisteröitynyt:
  27.05.2007
  Viestejä:
  2 004
  Rasisminvastaiseen mielenosoitukseen osallistui muistaakseni mm. sekä pääministeri että joukko ihmisiä jotka haluavat tuhota valtion. Rasismin käsite on liian epäselvä sille, että osallistujien mielipiteet voisi lajitella samaan koriin.
   
  Viimeksi muokattu: 12.10.2016
 16. BloodyMary

  Rekisteröitynyt:
  17.01.2009
  Viestejä:
  219
  Mistäs tiedät onko silloin semmoista mahdollisuutta? Talouden suhteen voi tapahtua todella paljon.
   
 17. Moguli

  Rekisteröitynyt:
  28.06.2001
  Viestejä:
  583
  Toki voi tapahtua vaikka mitä ja kaikkeahan ei koskaan voi ennakoida, varsinkaan kun puhutaan pitkistä ajanjaksoista. Aina voi kuitenkin yrittää mahdollisuuksien mukaan varmistella oman elämän eläkepäiviä nykytietämyksen mukaan ja sitten ajan kuluessa muuttaa tai säätää tavoitteitaan.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti