Kuinka 3G-yhteys automaattiseksi Windows 7:ssä?

Viestiketju alueella 'Internet, tietoturva ja muu tietoliikenne' , aloittaja Juholmi, 11.03.2013.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Juholmi

  Rekisteröitynyt:
  20.08.2006
  Viestejä:
  392
  Osaisiko joku asiantuntevampi henkilö selittää, miten ihmeessä saisin säädettyä Windows 7:n yhdistämään automaattisesti 3G-verkkoon? Käytössäni on HP:n ProBook 4540s, Huawein E220 ja DNA Liikkuva Laajakaista L.

  Internet-yhteyden muodostaminen tuon Windowsin oman mobiililaajakaistan hallinnan kautta onnistuu kyllä, mutta kun klikkaan dna internet -yhteyden ominaisuuksiin, niin sieltä ei löydy sitä "profiili" -välilehteä, mistä yhteyden automaattisen muodostamisen saisi kytkettyä päälle. Ominaisuuksista löytyy vain Yleiset-, asetukset-, suojaus-, verkko- ja jakaminen -välilehdet.
   
 2. Johan_V

  Rekisteröitynyt:
  16.01.2007
  Viestejä:
  4 102
 3. Juholmi

  Rekisteröitynyt:
  20.08.2006
  Viestejä:
  392
  Kiitoksia tästä. Parempi noinkin, kuin että sen joutuu joka kerta erikseen tuolta oikeasta alalaidasta klikkailemaan päälle. Mutta eikö tosiaan ole mahdollista saada tuota nettiä automaattisesti päälle käynnistyksen yhteydessä? Esim. joku automaattinen skripti tjsp? Omilla muutaman tunnin googletuksilla en kyllä tullut hullua hurskaammaksi.
   
 4. Johan_V

  Rekisteröitynyt:
  16.01.2007
  Viestejä:
  4 102
  Tee yhteydestä pikakuvake ja laita käynnistyskansioon.
   
 5. CognaC

  Rekisteröitynyt:
  09.03.2000
  Viestejä:
  2 741
  Tämä ei pelittänyt itellä(win7) jostain syystä. Mutta sama task schedulerin kautta tehtynä toimii kuin junan vessa.
  How to Make ADSL auto-connect on PC startup | GeekLK ::

  Edit: Mainitaan vielä että minulla ei ole mobile partnereiden tapaisia paskeita käytössä. Pelkät ajurit ja windowsin dial-up. MDMA:lla monitoroin ja muokkaan yhteyttä tarvittaessa.
   
  Viimeksi muokattu: 14.03.2013
 6. BarkBark

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2003
  Viestejä:
  747
  Itsellä taas Huawei E392 ottaa automaattisesti yhteyden, kun pistin sen tuolta ilmoitusalueen langattomat verkot kuvakkeen kautta ottamaan yhteyden automaatisesti. Kuvilla olisi paljon helpompi asia selittää mutta ei tuo ole vaikea asettaa. Siellä on kumminkin kohta jossa automaattinen yhdistäminen/auto connect. Siihen vaan valitsee että se käynnistää tuon automaattisesti. Toki apn pitää olla myös tuolla mainittuna. Tosin itsellä käynnistyy myös mobile partner tuolla taustalla. En ole kokeillut vaaditaanko tuota mobile partneria edes tässä. Mutta kumminkin aina kun tietokoneen pistän päälle, niin automaattisesti on 3G yhteys päällä.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti