Kovon lisäys ja kloonaus läppäriin.

Viestiketju alueella 'Massamuistit' , aloittaja NES8bit, 10.08.2017.

 1. NES8bit

  Rekisteröitynyt:
  22.02.2013
  Viestejä:
  43
  Ostin kun halvalla sain tingattua gigantista Lenovon 14" y700 läppärin. Pikku miinuksena ainoastaan M.2 128 gt SSD. Siihen saa kuitenkin lisättyä myös toisen kovalevyn, niin nyt tarkoitus olisikin ensin lisätä varastoasemaksi joku normi kovo ja tässä jossain vaiheessa vaihtaa 128 ssd isompaan ssd lättyyn.

  1. En ole vuosiin mitään asioita seurannut, niin onko joku läppäriin sopiva 1TB tai 2TB:n kovo paremmassa tai huonommassa huudossa kuin muut?

  2. M.2 paikkaan menee ilmeisesti sata liitännällä ssd ja ajattelin sampan 850 evoa 250 tai 500 gt. Onko muita parempia ideoita?

  3. Alkuperäinen ssd pitää sisällään recovery osion, josta tarvittaessa saa koneen tehdas asetuksiin ensimmäistä käynnistystä varten. Jos kloonaan aseman isompaan ssd levyyn, niin siirtyykö se mukana ja toimiiko recovery kuten alkuperäiseltä?
   
 2. KLF

  Rekisteröitynyt:
  06.10.1999
  Viestejä:
  2 653
  2. noita m.2 levyjä on fyysisesti kolmea eri kokoa. Selvitä ensin mikä/mitkä niistä tuohon koneeseesi sopii niin katsotaan sitten hyvä malli :)
  3. aika usein tuon recovery-systeemin saa asennettua ulkoiselle levylle. Jos se onnistuu, niin tekisin itse vaikka usb-tikun jolla asentaisin käyttiksen uuteen levyyn suoraan. Tikku talteen, niin ei tarvitse huolehtia osioista ja tilaakin on enemmän käytettävissä.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti