Kotitekoiset hampurilaiset

Viestiketju alueella 'Ruoka ja juomat' , aloittaja yannara, 24.01.2009.

  1. Lepanokka

    Rekisteröitynyt:
    26.11.2007
    Viestejä:
    1 376
  2. trumpetisti Banned

    Rekisteröitynyt:
    03.08.2017
    Viestejä:
    66
    Kuuluu sinänsä asiaan, juuri äsken kun olin saanut tehtyä hampurilaisen (pihvinä slider) aloin leikkaamaan hampurilaista, lautanen kippas ja koko perkeeleen lasti lensi matolle:D Olisin lyönyt jos joku olisi ollut vieressä hollilla, saatana, että vitutti:D
     
  3. Rokkijani

    Rekisteröitynyt:
    21.08.2016
    Viestejä:
    325
    Tuli mieleen kaveri, kun oli alkanut yöllä nälättämään kunnolla ja lähtenyt sitten abcilta tarvikkeet lämpimiin leipiin hakemaan. Lautasella sitten leivät ja astunut nastaan. Pitkin seiniä leivät. :D
     
  4. trumpetisti Banned

    Rekisteröitynyt:
    03.08.2017
    Viestejä:
    66
    :confused: Oli muuten eilen niin nälkä, että jos paljaalle lattialle olisi tippunut olisin syönyt, mutta matolle niin olivat karvaa täynnä. Nuo slider pihvit ovat ihan hyviä mutta aika pieniä, joten isolle sämpylälle eivät käy. Ihan hyviä pihvejä ja nopeita paistaa ranskalaisten/muussin yms kanssa.
     
  5. Orkesteri

    Rekisteröitynyt:
    18.01.2011
    Viestejä:
    488
    [​IMG]

    Nyt kun suomalaisista marketeista saa vihdoin kelvollisia kiiltäväpintaisia burgerisämpylöitä, tein pitkästä aikaa hampurilaisia. Suolalla ja pippurilla maustettu naudanlihapihvi, maustekurkkuviipaleita, sulatejuustoviipale, srirachamajoneesia ja karamellisoitua sipulia. Simppeliä ja hyvää.
     
  6. ongelmakäyttäjä

    Rekisteröitynyt:
    30.12.2014
    Viestejä:
    668
    Saako näitä iha kaikista marketeista nykyää? Ei oo viel tullu vastaan, mutta pitää varmaan tutkia tarkemmin. Hieno homma jokatapauksessa.
     
  7. iNdo

    Rekisteröitynyt:
    09.07.2005
    Viestejä:
    4 304
    Taas niin nerokas veto Vaasan:lta lanseerata burgerisämpylät alkusyksystä. :facepalm:

    (Ainakin itse näin noita hyllyssä vasta joskus elokuussa tms.)
     
    Viimeksi muokattu: 25.09.2017
  8. Olav

    Rekisteröitynyt:
    31.08.2011
    Viestejä:
    959
    Itseäni ei vakuuttanut nuo Vaasan "gurmettisämpylät". Okei näyttää ihan hyvältä ja koostumus ok, mutta makua ei ole lainkaan verrattuna kunnon voilla leivottuihin briossisämpylöihin.
     
  9. Lepanokka

    Rekisteröitynyt:
    26.11.2007
    Viestejä:
    1 376
    Viimeksi kun tein hamppareita, etsin myös noita vaasan gourmetsämpylöitä. Ei löytynyt, joten ostin niitä vaasan perus hampparisämpylöitä. Hyvin ajoivat asiansa ja olivat itseasiasa parhaita kaupan hyllyiltä löytämiäni. Muut ovatkin lentäneet roskiin johtuen jostain käsittämättömästä hiivan tunkkaisesta mausta. Noh nämä nyt ovatkin olleet näitä kestävyydeltään kääretorttuihin verrattavissa olevia tuotteita.
     
  10. Orkesteri

    Rekisteröitynyt:
    18.01.2011
    Viestejä:
    488
    Itse en tykkää voisista burgerisämpylöistä, joten nuo ovat juuri passeleita.
     
  11. Athos

    Rekisteröitynyt:
    14.12.2012
    Viestejä:
    2 064
    Antaa olla ei tänne pysty kuvia linkittämään... paska softa.[​IMG][​IMG]
     
    Viimeksi muokattu: 12.12.2017
  12. jjjjussi

    Rekisteröitynyt:
    15.05.2016
    Viestejä:
    355
    Milloin luvassa uusia videoita youtube-channeliin?
     
  13. Athos

    Rekisteröitynyt:
    14.12.2012
    Viestejä:
    2 064
  14. etrade

    Rekisteröitynyt:
    06.11.2012
    Viestejä:
    408
    Rotta ilman häntiä.
    Essolla myynnissä ollut kebab hampurilainen, oli hyvän makuinen. Noita tuli tehtyä taksikuskeille aikoinaan.

    Iso sämpylä, pari jalopenoa (hännät kaykottuna), kebabbia ja jotain tulista kastiketta. Jos siihenaikaan olis ollut kamerakännykät, niin olis pitäny ottaa kuvia, että muistais tarkemmin.
     
  15. Athos

    Rekisteröitynyt:
    14.12.2012
    Viestejä:
    2 064
    [​IMG]
    Ois uus mut en muista channelin salasanaa.


    Pekoni-barcebue-cheddar. Tomaattia myös.

    [​IMG]
     
    Viimeksi muokattu: 06.04.2018
  16. jjjjussi

    Rekisteröitynyt:
    15.05.2016
    Viestejä:
    355
    cheddaria :)
     
  17. iNdo

    Rekisteröitynyt:
    09.07.2005
    Viestejä:
    4 304
    Ja oikein barcebue! :rolleyes:
     
  18. Jupuna

    Rekisteröitynyt:
    24.09.2000
    Viestejä:
    850
  19. Grez

    Rekisteröitynyt:
    30.04.2001
    Viestejä:
    5 470
    Siellähän kerrotaan miten ne pihvinsä tekee, oletko kokeillut samaa?

    "Pihvi on burgerin sydän. Meidän mielestä hyvässä burgeri pihvissä on rasvaa noin 20-25%. Kahteen kertaan jauhettua nautaa pitää käsitellä mahdollisimman vähän. Muotoillaan pihveiksi ja ennen paistoa suola pintaan. Pitkien testailujen tuloksena totesimme, että parhaaseen tulokseen pääsee Mibrasa hiiligrillillä ja näin meidän burgerit paistetaan Mibrasassa. Pihvit paistetaan aina mediumiksi, niin että pihvissä on pinnalla hyvä savuinen maku ja loistava rakenne ja sisältä hennon rosee."
     

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti