Korjattua erää edustanut Note 7 syttyi palamaan lentokoneessa

Viestiketju alueella 'Tietotekniikka- ja mobiiliuutiset sekä artikkelit' , aloittaja Juha Kokkonen, 06.10.2016.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Juha Kokkonen -

  Rekisteröitynyt:
  26.09.2006
  Viestejä:
  5 261
 2. Makro16

  Rekisteröitynyt:
  25.12.2003
  Viestejä:
  3 400
  On tämä niin surku kun on odottanut viime vuodesta että pääsisi jo vaihtamaan Note 4:sen pois mutta näyttää pahasti ettei tulisi tänäkään vuonna tästä luovuttua. Viime vuonna kun ei tullut Eurooppaan Note 5:sta ja tänä vuonna ne palaa taskuun :/
   
 3. kvatro Banned

  Rekisteröitynyt:
  04.10.2014
  Viestejä:
  477
  Mukavaa kun valinta aina helppo, kiinaluuria tiskiin. Rahaa säästyy ja it just works.
   
 4. killer89

  Rekisteröitynyt:
  20.12.2010
  Viestejä:
  185


  Eipä mulla muuta.
   
 5. code.666.

  Rekisteröitynyt:
  26.08.2002
  Viestejä:
  878
  Lentokoneessa (Finski) kuuluttelivat että matkustajat joilla on Note 7 mukana ottaisivat yhteyttä lentohenkilökuntaan.
  :rolleyes:
   
 6. Piha Valo Sarja

  Rekisteröitynyt:
  05.12.2013
  Viestejä:
  105
  Miksi juuri Note 7? Olisiko kilpailijalla sormet pelissä että saa omansa myytyä.
   
 7. killer89

  Rekisteröitynyt:
  20.12.2010
  Viestejä:
  185
 8. Kaotika -

  Rekisteröitynyt:
  02.11.2000
  Viestejä:
  49 379
  Ja lisätään vielä että ensimmäisen fail-erän akut tulivat Samsungin omalta tehtaalta, mikä syö entisestään "ulkopuolisen tahon" sabotointiteorioita
   
 9. EramaanKettu

  Rekisteröitynyt:
  19.03.2009
  Viestejä:
  9 163
  Murostahan on tullut ihan laatumedia muiden suurien joukkoon. Mitä merkitystä vaikka mr Green olisi vaihtanut luurinsa Nokian 3210 vai lähettääkö omppu kaikille note 7 puhelimen polttaneille iluurin helpottamaan pettymystä ja tuskaa...
   
 10. Ademeion

  Rekisteröitynyt:
  20.12.2013
  Viestejä:
  285
  Hyvä huomio. Kyseinen kohta menee draamaviihteen puolelle, ja sitähän nykyään kilvan sekoitetaan mukaan journalismiin, kun lukijoista kilpaillaan. Mielestäni Taskumuro on tässä asiassa yleisesti ottaen kyllä yllättävänkin puhtoinen. Moni iso uutisjulkaisu on pahempi.
   
 11. Finzone

  Rekisteröitynyt:
  27.12.2007
  Viestejä:
  60
  Tyyppihän oli lähetellyt oikein kuvia pakkauksesta että on uutta erää. Pakkaus on valkoinen mustan sijaan ja väri black eikä black onyx kuten pitäisi. Koko juttu haisee yhtä paljon kuin tuo "palanut" matto kuvissa. Mutta aika ovela iphone mainos pitänee myöntää.
   
 12. Kaotika -

  Rekisteröitynyt:
  02.11.2000
  Viestejä:
  49 379
  Jos luet pakkauksen tekstejä huomaat että kyseessä on AT&T:n myymä Galaxy S7, sen pakkaus on noilta pitkiltä sivuilta (joka tuolla kuvassakin näkyy) valkoinen, muualta sininen. Myös tuo musta on merkitty AT&T:n paketoinnissa vain Black, ei Black Onyx, kuten käy ilmi vaikkapa tästä unoxing videosta noin kohdasta 0:47-0:50
   
 13. ampula

  Rekisteröitynyt:
  04.11.2015
  Viestejä:
  2 951
  Jos tahalleen haluaa polttaa laitteen lentokoneessa, niin pieni homma hankkia oikean mallin oikea paketti, suurempi vaiva on ajoittaa se kärähtäminen, vieläpä niin ettei aiheutu kohtuutonta vaaraa.

  Tuo laite tutkitaan perusteellisesti , jos käy ilmi että tahallinen käräyttäminen niin voi olla että tekijä ei vähään aikaa lentele. Ja en usko Applen mainokseksi ilman vahvempaa näyttöä

  "Raportin" mukaan puhelin uudesta erästä, tosin uutisen mukaan Samsung ei ole asiaa vahvistanut, tapaukset syyt ei uutisoidusta raportista selviä, lukija kyllä luo oman mielikuvansa, vaikka koko uutisessa ei akkua mainita lainkaan.
   
 14. Griffin

  Rekisteröitynyt:
  29.11.1999
  Viestejä:
  17 160
  Sepä olisikin uskomaton kämmi, jos uusikin erä räjähtelisi.. Hintalappua sille voi vain kuvitella.
  ----------------------------------
  Ehkä olisi syytä siirtyä taas vaihdettaviin akkuihin. Kun takaseinä antaa helposti periksi akun pullistuessa, niin räjähdysvaara on paljon pienempi. Itselläkin on pullistunut yli 5 lipoa, eikä yksikään ole räjähtänyt. Tuollainen puhelimeen kiinteästi pakattu akku joutuu mielttömille voimille alttiiksi paisuessaan, jolloin räjähdys on hyvinkin yleinen lopputulema.
   
 15. Juha Kokkonen -

  Rekisteröitynyt:
  26.09.2006
  Viestejä:
  5 261
  Mielestäni ihan oleellinen seikka mainita, että osa käyttäjistä siirtyy näiden tapauksien johdosta Samsungin leiristä muiden valmistajien tuotteisiin. Itseäni ainakin kiinnostaa, miten tällainen tapaus vaikuttaa luurin omistajan mielipiteeseen kyseisestä valmistajasta. Toki olisi voinut mainita vain, että tyyppi vaihtoi luurinsa kilpailijan tuotteeseen, mutta ei ole meikäläisen tehtävä pimittää tietoa siitä, minkä merkkinen korvaava luuri sattuu olemaan, kun asia kuitenkin mainitaan lähteessä. Jos asia on sinulle yhdentekevä, voit jättää sen rekisteröimättä.
   
 16. tjeema

  Rekisteröitynyt:
  03.11.2011
  Viestejä:
  1 557
  -
   
  Viimeksi muokattu: 17.10.2016
 17. Kaotika -

  Rekisteröitynyt:
  02.11.2000
  Viestejä:
  49 379
  Tuon paketin ja sen merkinnät tuossa jo selitinkin yllä.

  Vaikka Samsung ei ole varmistanut asiaa, puhelimen IMEI-koodi ajettuna Samsungin työkalun läpi kertoo luurin olevan uutta, "turvallista" erää
   
 18. Piha Valo Sarja

  Rekisteröitynyt:
  05.12.2013
  Viestejä:
  105
  Eikös korjatut versiot pitänyt tulla uudelta tehtaalta ja toiselta toimittajalta? Ja koskee ainoastaan yhtä mallia kaikista maailman puhelimista... Pikkuisen outoo..
   
 19. hatih

  Rekisteröitynyt:
  05.08.2014
  Viestejä:
  928
  Emmätiiä, missä tahansa tuotteessa kun käy näin osa vaihtaa merkkiä. Tässä uutisessa tuo siirtyminen Appleen lienee tarkoitettu jonkilaiseksi näpäytykseksi Samsungille mutta mun mielestä saa vain käyttäjän vaikuttamaan hölmöltä, vika ei ollut androidissa mutta vaihdetaan käyttöjärjestelmää vaikka maailma on täynnä android puhelimia joiden akut ei poksahtele. Vähän sama kuin olisi uutisoitu että Volkkarin päästöskandaalin uhri olisi vaihtanut traktoriin.
   
 20. Ademeion

  Rekisteröitynyt:
  20.12.2013
  Viestejä:
  285
  Korjatu versio samasta virkkeestä:

  - Mielestäni ihan oleellinen seikka mainita, että YKSITTÄINEN KÄYTTÄJÄ siirtyy näiden tapauksien johdosta Samsungin leiristä muiden valmistajien tuotteisiin.
  Toimittajan henkilökohtainen kiinnostus ei ole uutisarvon kriteeri. Yksityishenkilöinä tunnemme usein kiinnostusta asiohin, joilla ei ole yleisempää merkitystä. Toimittajan tärkeimpiä työkaluja on suhteellisuudentaju, ja täsä tapauksessa suhteellisuudentaju kertoo, että yksittäisen ihmisen puhelinvalinnalla ei ole uutisarvoa. Uutisarvoinen asia on tässä tapauksessa palamaan syttynyt puhelin ja sen tapahtuman merkittävät seuraukset, ei palamaan syttyneen puhelimen omistajan tulevat puhelinvalinnat.
  Epäolennaisen sisällön karsiminen ei ole "tiedon pimittämistä". Olet tuskin tähän mennessäkään ottanut juttuihisi lähdetekstien jokaista yksityiskohtaa. Katsotko näissä tapauksisa pimittäneesi tietoa? Uutissisällön kopioiminen netin sekalaisilta uutissivustoilta ilman riittävää kriittisyyttä ja sisältövastuun siirtäminen näille sivustoille on takuuvarma resepti journalistiselle epäonnistumiselle.
  Ei ole yhdentekevää vaan erittäin tärkeää millaiset asiat mediassa esitetään tärkeinä, sillä media on yksi voimakkaimpia ihmisten ajattelun ja mielikuvien muokkaajia. Uutismediassa on käynnissä viihteellistyminen, joka tarkoittaa, että uutissisältö ja uutisten käsittelytapa valitaan uutisarvon sijaan yhä enemmän viihteelisin perustein. Tämän kehityksen huomaaminen ja torjuminen on tärkeää, ja sitä päämärää tällaisten palautteiden on tarkoitus edistää.

  Toivottavasti sinulta ei unohdu, että asiasta tässä kommenttiketjussa annettu palaute koskee vain tämän yhden jutun yhtä kohtaa. Mielestäni Taskumuron jutuissa on aika vähän näitä ongelmia, toisin kuin eräiden isojen tekniikan uutissivustojen jutuissa. Ei siis anneta asian paisua isommaksi kuin se on :-)
   
 21. ChickenLegs

  Rekisteröitynyt:
  12.12.2012
  Viestejä:
  3 430
  Sun pitäisi kuitenkin ymmärtää, ettei se tee kenenkään "leiriläistä", että sattuu nyt vaan omistamaan tietynmerkkisen laitteen. Eikä se tee kenestäkään leirin vaihtajaa, että ostaa seuraavalla kerralla toisen valmistajan puhelimen.

  Tämä sanasta sanaan kääntäminen alkuperäisestä jutusta ärsyttää niin helvetisti. Tässä tapauksessa on vielä selvää, että The Vergen toimittaja on kirjoittanut kuvauksen tapahtumista suoraan sanoen täysin idioottimaisesti, joten minkä ihmeen takia se on pitänyt kopioida sellaisenaan?

  "Herra Green" ei varmasti ole laittanut puhelinta taskuunsa silloin, kun se on alkanut puskea savua. Eikä hän varmasti ole vain ohimennen pudottanut sitä lattialle. Tämä nyt on tavallaan spekulointia, mutta todennäköisesti laite on alkanut savuta taskussa ollessaan, jolloin mies on ottanut sen taskustaan pois ja pudottanut lattialle.
   
 22. ie1

  Rekisteröitynyt:
  01.01.2013
  Viestejä:
  6 524
  No eipä tarvi Samsungia ostaa jatkossakaan..
   
 23. Griffin

  Rekisteröitynyt:
  29.11.1999
  Viestejä:
  17 160
  Taitaa samsungilla olla korkea aika kutsua koko puhelinmalli kertakaikkisen takaisin ja perusteellinen uudelleensuunnittelu.
  Jos on näin äkkiä jo AINANKIN 3 tapausta korjatullakin mallilla, niin vika ei ole korjaantunut.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti