Kone TV tason sisälle?

Viestiketju alueella 'Kotelot ja modifiointi' , aloittaja evokki, 24.05.2017.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. evokki

  Rekisteröitynyt:
  04.03.2013
  Viestejä:
  741
  Olisi Mini-ITX kokoonpano/pelimylly GTX 970 ja Intelin i7:lla. Kone on nyt pöydän alla toisella puolella huonetta. 10m HDMI kaapelia 4k/60fps/4:4:4 tuella on vaikea löytää. Olisiko typerää ottaa osat pois kotelosta ja laittaa semmoisenaan TV tason sisälle? Noin koneen saisi lyhyellä HDMI johdolla kiinni telkkariin, netin saisi myös vedettyä paremmin johdolla telkkariin... Ainut mikä mietityttää on se, että näppäimistölle ja hiirelle pitäisi hommata 10m USB jatkokaapelit. Voikohan tuo lisätä esim hiireen inputlagia? FPS peleissä kun ei saisi mitään ylimääräisiä lageja tulla.
   
 2. Tussumagneetti

  Rekisteröitynyt:
  10.04.2007
  Viestejä:
  106
  Itellä ollut nyt pari vuotta ihan täysverinen ATX-kokoonpano tv-tason sisässä. Otin kaapista hyllylevyn ulos, löin siihen komponentit mm. kaksipuolisella teipillä kiinni, ilman mitään ruuveja. Hyllylevy kaapin pohjalle ja takaseinä irti ja jotain hyttysverkkoa siihen nitojalla kiinni, pysyy isommat pölyt ulkona. Kuulostaa varmasti sotkuiselta ratkaisulta, mutta eipä tuota ulospäin edes huomaa. Ja hyvin toimii. Pääasiassa Netflixin katseluun tuota käytän, ja siksi näppäimistöksi riittää Logitechin näppis-touchpad -combo.

  Käsittääkseni noissa langattomissa pelihiirissä on aika pieni inputlagi nykyään. Itseä ei ainakaan haittaa. Langaton hiiri siis pää-setupissa.
   
 3. Timbaus

  Rekisteröitynyt:
  29.01.2009
  Viestejä:
  192
  Ei koko kotelo sitten mahtuisi tv-tason sisään?

  Itsellä on ikean bestå-taso ja sen sisällä Cooler masterin elite 130 -kotelo. Pituudesta ei aivan mahtunut, joten tein takalevyyn aukon, josta kotelo pilkistää noin sentin verran ulkona. Samalla ilma pääsee mukavasti takaa ulos.

  Pelikäytössä en ole testaillut, mutta normisurffailussa ja Netflixin katselussa lämmöt pysyy hienosti kurissa, eikä tuulettimia oikeastaan kuule sohvalle ollenkaan :)
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti