Kohta särkyy sydän, eli isoja ryppyjä rakkaudessa.

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja ekilaattori, 16.12.2006.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Hömm

  Rekisteröitynyt:
  14.08.2005
  Viestejä:
  27
  On kyllä helvetin hyvä thread meikäläiselle, joka ekaks eros tyttöystävästään 2 vuoden seurustelun jälkeen ja sitten meni heti sekaantumaan oikein kunnolla ailahtelevaan muijaan. Ei tulevasta joulusta tulekkaan niin vittumainen, kiitos kaikille! :) Saa nähdä tuleeko sitä vielä avauduttua tänne..
   
 2. d^_^b

  Rekisteröitynyt:
  04.12.2006
  Viestejä:
  970
  Jo ajatuskin yhteisestä tilistä jonkun muijan kanssa karmii.

  [signature]Voin pahoin lähinnä liiasta valvomisesta ja kofeiinin yliannostuksesta ;)[/signature]
   
 3. Ravistettava ennen käyttöä

  Rekisteröitynyt:
  15.09.2005
  Viestejä:
  123
  Yhteinen tili naisen kanssa alkaa kuulostaa hyvältä jos hänen sukunimensä on esim. Herlin, Wahlroos, Erkko tai Vigren... ;)
   
 4. Psilocyb

  Rekisteröitynyt:
  24.02.2005
  Viestejä:
  9
  viittiskö joku tiivistää onks täs tapahtunu mitn, ei ny jaksa lukee 20 sivuu :o onko kukaan murtunut vielä? verta? kyyneleitä? luun palasia?
  [signature]Har har har har...[/signature]
   
 5. orbi

  Rekisteröitynyt:
  31.03.2003
  Viestejä:
  195
  Lue nyt vaan, tää on hyvä ketju.



  [signature]I have Alzheimer, but thank god I don't have Alzheimer.[/signature]
   
 6. Psilocyb

  Rekisteröitynyt:
  24.02.2005
  Viestejä:
  9
  en muista mihin jäin, noh olkoot kai se on pakko ku ei kukaa voi vetää summausta tapahtumist :f
  [signature]Har har har har...[/signature]
   
 7. Paramedic

  Rekisteröitynyt:
  31.10.2002
  Viestejä:
  348
  Janin profiilista tiivistelmä.
  http://plaza.fi/muropaketti/bbs/profiili-4819ba45-473f-485d-8928-082236394b2d

  [signature]Look up, Frank. Full moon. The blood's gonna run tonight. I can feel it. Our mission: to save lives.[/signature]
   
 8. Narf

  Rekisteröitynyt:
  10.02.2005
  Viestejä:
  4 152
  Totta,sä jäät ja se eukko lähtee.
  Ai vitsit oli hyvä tiivistelmä ja eikös se joudu lähtemään kenen nimeä ei lue vuokrasopimuksessa?
  Nonii oikee teko heitä se eukko just tollee helvettii,ei tollasta pompottelua tarvii kattella.
  Kiitä vaan onneas ettei teiän yhteinen kassa ehtinyt pitkällä ja olisit naimisissa "onnellisesti"
  [signature]Naantali
  - I'm the most anticipated, most celebrated, Most loved and the motherfuckin most hated -[/signature]
   
 9. Alph

  Rekisteröitynyt:
  17.01.2004
  Viestejä:
  29
  Voihan yhteinen tili olla myös ns. taloustili, johon molemmat laittavat joka kuukausi tietyn summan rahaa ja sieltä sitten maksetaan vuokra, vesimaksut, netit yms. yms.
  Ei se tarkoita sitä, että molempien tulos menevät lyhentämättömänä ko. tilille.

  [signature]eposti: pyo jossain postiloota.net[/signature]
   
 10. Narf

  Rekisteröitynyt:
  10.02.2005
  Viestejä:
  4 152
  Sano hyvästit sun rahoilles mitä olet laittanut tonne.Ja tosiaan,se kenen nimi kuitissa seisoo on tavaran omistaja.
  Vaikka olisit asunut 20 vuotta avoliitossa ja omistaisit kaiken niin eron tullessa eukko jäis puille paljaille.
  [signature]Naantali
  - I'm the most anticipated, most celebrated, Most loved and the motherfuckin most hated -[/signature]
   
 11. Kiefer

  Rekisteröitynyt:
  27.04.2001
  Viestejä:
  878
  Joo. Luonto on ehkä suunnitellut homman siten, että miehiä on varaa "kuolettaa" enemmän kuin naisia nuoruusiällä, mutta todellisuudessa tänä päivänä ero kuolleisuudessa lienee aika marginaalinen. Toki poikia varmaan kuolee enemmän kuin tyttöjä, mutta ei niin paljon, että se mitenkään tasapainottaisi tuota sukupuolijakaumaa. Sitä varten tarvittaisiin käytännössä sota...

  Poikia syntyy noin 5% enemmän kuin tyttöjä, ja ero ei paljon tasoitu vielä 30 ikävuoteen mennessä. Se on aika iso ero, ja vaikuttaa moniin ilmiöihin yhteiskunnassa...

  Ero tasoittuu vasta 50 ikävuoden tuntumassa, mutta toisaalta markkina-arvoon vaikuttaa muutkin asiat kuin pelkkä yksilöiden määrä, ja käytännössä esim. 30-40 -vuotiaan, asiallisen miehen markkina-arvo ainakin ikäistensä naisten keskuudessa on varmastikin suurempi kuin jonkun 20v hepun. Naisilla ikä vähentää arvoa huomattavasti, kun taas miehillä pelkän iän merkitys ei ole niin suuri.
   
 12. Psilocyb

  Rekisteröitynyt:
  24.02.2005
  Viestejä:
  9
  Itselleni on kyl käynyt noin, että jalat lähtenyt alta. Uskomaton tunne kyllä kun joku naksahtaa päässä sillä hetkellä, kun saat vihdoin sanotuksi asiat toiselle ja vastaus on vielä positiivinen ja sitä hymyä et saa pois naamaltasi millään, kun olet rakastunut (lue; lujasti ihastunut) ja tiedät, että toinen kokee jotain saman kaltaista sillä hetkellä myös... Meni kyl monta yritystä ja niin aina luullu et joo tää se on tähän mä oon tosi "rakastunut", mutta täytyy kyl myöntää, että en mä niistä edellisistä oo välittänyt pätkääkään siihen verrattuna mitä tän tyypin kanssa on ollut... Jännä juttu toi kyl, kantsii jatkaa ettimistä ni kaua, että oot aivan satavarma jutusta ja viel päässäs tapahtuu jotain uskomatonta kun tapaat tämän kyseisen henkilön tai ei nyt vielä tapaaminen mutta sit ku o alkuhässäkät väännetty ja oot uskaltanut avautua :)

  Yhel tutul ihan samanlainen tilanne ku sulla... Tosiaa nyt vaan relaat vähä aikaa ja teet kaikkee hauskaa kavereittes kanssa ja et "eti" mitn uutta vaan elät vaan niin ku normaalisti ja yrität tehä ittes eka onnelliseks ja sit sieltä joku takertuu sun verkkoihin ja taas mennään! :)

  [signature]Har har har har...[/signature]
   
 13. Psilocyb

  Rekisteröitynyt:
  24.02.2005
  Viestejä:
  9
  VIT mitä kakkaa... Mulla ois kyl päässä pimentyny jo aivan totaalisesti, jos olisin sun tilanteessa, muija ulos ja pikkasen vikkelään!!! juma...


  [signature]Har har har har...[/signature]
   
 14. ogukan

  Rekisteröitynyt:
  17.11.2005
  Viestejä:
  107
  Laki tuskin ottaa siihen kantaa kumpi asuntoon saa jäädä. Kannattaa muistaa, että loppupeleissä päätöksen vuokralaisesta tekee vuokranantaja. Eli irtisanokaa sopimus ja antakaa hänen tehdä päätös. Tekee sen sitten vaikka kolikkoa heittämällä, tai ties vaikka ottaa kokonaan jonkun ulkopuolisen. Tämän threadin perusteella toki äänestän sinua asuntoon. Jos nainen niin kovasti haluaa maailmaa nähdä jne, niin aloittakoon sitten itsenäistymisen siitä asunnon etsimisestä...

  Ihan pakko kysyä. Minkälainen asunto teillä on, kun siihen kerran kannattaa yksinkin jäädä asumaan? Ymmärrän kyllä, että sinulle muutto voi olla hankalaa, mutta noin.. kaikki asunnot joissa olen vaimoni kanssa asunut yhdessä ovat olleet sen verran kalliita, ettei yksin asuminen niissä olisi ollut kummallekkaan mielekästä. Mahdollista kyllä, mutta kaipaa sitä ihminen elämäänsä muutakin kuin pelkkää vuokranmaksua. Enkä nyt puhu edes mistään ökyasunnoista.

  Tavarat ja rahat täytyy vain yrittää jakaa. Suosittelen joustamaan. Aika moni tuttu on sanonut, että eroamista ja etenkin tavaroiden jakamista on helpottanut paljon, kun on asuttu eroamisen jälkeen vielä yhdessä jonkin aikaa ja saatu rauhassa käytyä asiat läpi.
  Jos sinulla on käyttöoikeus hänen nimissään olevalle yhteiselle tilille(pankissa määritelty, ei pelkästään yhteinen sopimus) ja hän ei suostu jakamaan rahoja, niin itse varmaankin siirtäisin oman osuuteni pois kylmän viileästi. Muutoin mikäli hän ei suostu rahoja antamaan, niin joudut lähinnä hakemaan niitä ulosoton/oikeuden/tms kautta ja se tuskin on kannattavaa..

  [signature]Aivan varmasti, ehkä.[/signature]
   
 15. Falkkoni

  Rekisteröitynyt:
  21.12.2006
  Viestejä:
  130
  Kuulostaa kyllä _TÄYSIN_ uskomattomalta. Ämmä haluaa yksinäisyyttä ja nuoruuden kokemuksia, jättämällä sankarimme reetrikin. Sitten ollaan heittämässä ukkoa pihalle, kun neidille on ilmeisen mahdoton ajatus tehdä itse, oma-aloitteisesti jotain. Minä tuossa tilanteessa pitäisin kämpästä ja tavaroista, jotka luokittelen omakseni (vai löytyykö kuitteja?), kiinni kynsin ja hampain. Et nyt jumalauta anna tuumaakaan periks. Semmoisen kuvan on saanu, että aikaisemmin olit rankasti tossun alla. Nyt olemalla vahva ja määrätietoinen ja pistämällä hanttiin, saat laitettua exäsi pasmat kunnolla sekaisin. Ne eukon tilillä olevat rahat, toivottavasti ei ole paljoa, sillä niitä et saa koskaan takaisin. Jollei tämä prinsessa muutu radikaalisti luonteeltaan ja asenteiltaan. Jos neiti vie asian eteenpäin, niin sitten katsele tilanne uudestaan. Ja kuten edellä on jo sanottu: ole asiallinen, älä lähde lapselliseen huutamiseen ja rääkymiseen mukaan. Siinä tuntee vastapuoli itsensä helvetin tyhmäksi, kun toinen sivistyneesti yrittää ratkoa asioita samalla kun itse vain päättömästi rääkyy. Ja jollei tunne, niin on kyllä oleellisia osia hypätty yli aivojen ja ajattelun kehityksessä. Kunhan nyt vaan et yhtään lipsu tai näytä ulospäin heikolta.
   
 16. ODI

  Rekisteröitynyt:
  12.06.2000
  Viestejä:
  774
  Muija jätti, se saa häipyä. Tietenkin voitte jatkaa yhdessä siellä kämpässä asumista ja katsoa kumman pokka pettää, olikos sen elokuvan nimi Ruusujen Sota (War Of The Roses) http://www.imdb.com/title/tt0098621/, jeps, näytti olevan. Eli jos muijas ei suostu lähtee, niin rupeet pitää kavereiden kanssa pussikalja ja pokeri iltoja. Sitten kun se tuo kostoksi jonkun äijän kämpille, niin itse tuot venäläisen huoran. Ja mielellään otat yhteyttä vaikka maikkariin, että jos tehtäis uusi tositv ohjelma nimelta "Ero: keneltä kantti pettää!"


  Mutta jos ihan asiallisesti ajatellaan, niin kyllä sä voit kämppään jäädä, eri asia on että jaksatko katsoa/kuunnella nalkuttavaa/valittavaa naista sen puolitoista kuukautta ennen kuin se tajuaa häipyä. Jos jaksat, niin sitten se on palkitseva suoritus. Naisten on turha sanoa että jos dumppaavat äijän, ja asuvat yhteisessä kämpässä että kämppä kuuluu hänelle. Jos olisi lapsia, niin silloin ymmärtäisin että lapset jäävät kotiin, sen ihmisen kanssa jonka luona asuvat (yleensä äiti, mutta omassa kaveripiirissänikin on pari poikkeusta). Ei kannata antaa tuossa vaiheessa periksi naisten krokotiilinkyynelille, niitä se tulee asian tiimoilta varmasti vuodattamaan ja PALJON. Ja syyttämään että teet kiusaa. Jos sovussa pystyy jakamaan, niinkuin omalla kohdalla kävi aikoinaan, niin homma on ohi 10:ssä minuutissa...

  Nim: Villeroy&Boch astiasto mukaan :)

   
 17. d^_^b

  Rekisteröitynyt:
  04.12.2006
  Viestejä:
  970
  Naisen logiikka: Kun mies jättää naisen, se on miehen vika. Kun nainen jättää miehen, sekin on miehen vika. Lopputulos: Naisen logiikan mukaan, nainen saa aina pitää kaiken, koska miehessä on aina vika.
  [signature]Voin pahoin lähinnä liiasta valvomisesta ja kofeiinin yliannostuksesta ;)[/signature]
   
 18. ODI

  Rekisteröitynyt:
  12.06.2000
  Viestejä:
  774
  Kun kerran naiset on noin pahoja niin saako tää muron yhteishenki pian aikaan sen, että kaikki murolaiset dumppaavat omat siippansa myötätunnosta? Siinä olisi taas iltapäivälehdillä kirjoitettavaa, että baaarit olisivat täynnä 220cm pitkiä, kovatuloisia, 200kg penkistä ja vähintään 30cm peniksen omaavia sinkkumiehiä :D
   
 19. d^_^b

  Rekisteröitynyt:
  04.12.2006
  Viestejä:
  970
  lol
  [signature]Voin pahoin lähinnä liiasta valvomisesta ja kofeiinin yliannostuksesta ;)[/signature]
   
 20. Oltorno

  Rekisteröitynyt:
  03.01.2004
  Viestejä:
  7 624
  pieni update asian tiimoilta olis kohdallaan :).
  [signature]E6600, MSI Neo-F, 2x1Gb 800Mhz DDR2, GF 6600(DX10 kortteja odotellessa), P180B + Seasonic 500W, G15+MX510[/signature]
   
 21. Paramedic

  Rekisteröitynyt:
  31.10.2002
  Viestejä:
  348
  Sitä saatkin odottaa, koska reetrikki on luultavimmin luovuttanut kiltisti tietokoneensa muun omaisuutensa tavoin ex-siipalleen. Jannu hiippailee luultavasti tynnyri yllään tällä hetkellä jossain päin suomea asuntoa etsimässä.

  [signature]Look up, Frank. Full moon. The blood's gonna run tonight. I can feel it. Our mission: to save lives.[/signature]
   
 22. d^_^b

  Rekisteröitynyt:
  04.12.2006
  Viestejä:
  970
  Hopefully not. Se olis jo aika häpeällistä.
  [signature]Voin pahoin lähinnä liiasta valvomisesta ja kofeiinin yliannostuksesta ;)[/signature]
   
 23. Hömm

  Rekisteröitynyt:
  14.08.2005
  Viestejä:
  27
  Pakko ihan pikkusen kertoa mitä tapahtunu <: Erosin 2 vuoden suhteen jälkeen, "kaveri" alko lohdutteleen, kaveri jonka poikaystävä asui 200km päässä. Mitenkäs sitten kävikään? No nainnikshan se meni. Tämä -kaveri- sano eroavansa poikaystävästään, koska suhde oli muutenkin sekasin. No eroaminen kesti 2-3 päivää, poikaystävä oli kuulemma ottanut asian "kivasti" ja oli sitten vielä exänsä luona pari yötä. Poikaystävä ei tienny tyttöystävän pettäneen, kunnes lukas tytön viestit <: vielä sittenkin tyttöystävä sano et se oli vaan pari pusua ja ei mitään ihmeellistä, itekkin menin lupaamaan etten mitään kerro :P Noh sitten kuulin poikaystävältä et ne oli nainu ton 2-3 päivää, ilmankos se oli ottanu sen niin kivasti :D Nooh sitten sanoin et tänä iltana saa lähteä ukkos jos vielä multa jotain haluaa. Seuraavana aamuna tuli poikaystävältä viestiä, et olipas kivat panot ollu taas <: En voinu olla laittamatta, et "tietäisitpäs kaiken". Tästäkös ukko lähti aikas vikkelään ja aikas kauas. Tämä tyttöystävä/kaveri halus taas mun kanssa alotella ja ajattelin, et täytyypäs tehä pikkunen kosto et tyttö oppii ja suostuin. Poikaystävä laitto vielä tälle kaverille viestiä, et sillä oli ollu useampi petikumppani siellä missä oli asunu ja tyttö oli et "onneks petin sitä sun kanssa". Parin päivän päästä tuli viestiä et tyttö ei voikkaan alkaa mihinkään kun rakastaa ukkoaan niin paljon ja samaan aikaan tuli ukolta viestiä et se muuttaa tänne samaiseen kaupunkiin sen luokse ja ne on taas yhdessä.

  Siis ei jumalauta, onko kellekkään muulle käyny samantyylistä? Ite luulin et tota tapahtuu vaan saippuasarjoissa. Tää asia on toisaalta naurattanu todella paljon, mut toisaalta ajattelen sitä likkaa vieläkin lähes kokoajan koska oli niin "mukava". Tietenkin tässä ei auta syyttää muuta kuin itteään, kun tuli lähettyä varattua kokeilemaan.. Ei toistu, toivottavasti <: Toisaalta tuli itekkin käyttäydyttä aika pellemäisesti koko huvin aikana, mut vitutti vaan aivan suunnattomasti kun oli niin ihastunu. Kivointa kaikessa on, et saan nähä tätä kyseistä tosi "kaveria" vielä seuraavat 2,5 vuotta samassa oppilaitoksessa, ei mene suotta järki :P Naiset kun ei onneks oikuttele yhtään.

  Olen miettiny pääni puhki miten tyttö voi pelleillä noin kahden miehen kanssa ja miten kaks pettäjää päätyy sitten lopulta yhteen? Kun ne on niin samanlaisia? <: Ehkä vastaus kaikkeen on vaan se ikä, nimittäin <18, niin voiko paljon odottaa?

  Anteeks tekstin sekalaisuus, hyvä jos tosta nyt edes joku saa jonkin kuvan mitä on tapahtunut. Oli vaan pakko avautua, kun ei ole voinu kertoa kun yhdelle ihmiselle ja sekin hiukkasen "äijä" asenteella. Pisti likka niin pirusti pään pyörälle.
   
 24. amiraali petterson

  Rekisteröitynyt:
  02.05.2004
  Viestejä:
  172
  Tajunnut mitään tosta ..

  [signature]olen amiraali petterson ..[/signature]
   
 25. Deus Ex

  Rekisteröitynyt:
  19.09.2004
  Viestejä:
  2 182
  Jos jollain on tavoitteena "fuck his brains out" niin Maraspask on ainakin onnistunut siinä.
  [signature]Outstanding Achievements in the Field of Excellence.
  Das Schutzenfest niemals mehr gesehen.[/signature]
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti