Kingdom Come: Deliverance (PlayStation 4, Xbox One, Windows, Linux, macOS)

Viestiketju alueella 'Pelit ja konsolit' , aloittaja anenle, 23.01.2014.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. mska

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2001
  Viestejä:
  933
  Miten te olette saaneet rahaa tässä? Tottunut, että löysää on kaikissa pelaamissani peleissä, mutta tässä se on päivästä toiseen kituutusta ollut ainakin alussa :D
   
  Viimeksi muokattu: 15.05.2018
 2. Jezetus

  Rekisteröitynyt:
  04.07.2006
  Viestejä:
  1 746
  Aika helposti rahaa saa. Keräät vaan kaikki kamat ja myyt. Sitten tietty käyt vähän varkaissa esim. paikoissa jossa on aseita (ja myyt ne). Eniten tuntuu rajoittavan ostajaehdokkaiden varallisuus ja näin ollen laatikko on täynnä tavaraa ja sitten vain tietyin väliajoin käyt myymässä lisää kamaa kun ne on saanut rahaa jotta voi ostaa sulta. Jos oot niin alussa että et ole tutustunut tyyppeihin, jotka ostaa varastettua kamaa niin kannattaa sitten suosiolla pelata vielä hiukan eteen päin.
   
 3. Aisamaassa

  Rekisteröitynyt:
  07.04.2018
  Viestejä:
  2
  Uusia päivityksiä taas tullut, ja kyllähän tämä alkaa olla jo top kolme open world-roolipeli.
  Witcher 3, Skyrim, K.C. Deliverens
   
 4. JuppeH

  Rekisteröitynyt:
  27.04.2013
  Viestejä:
  105
  main tehtävä 10menossa ja koin sattumalta äkkirikastumisen. katsoin vierestä kun ritarit taistelivat keskenään kävin lopuksi loottimassa hävinneet raadot. jännä ei ritari kamoja voi edes kaikkia käyttää, kun ukkoni ei jaksa.
  jännä peli kyllä. piti heti tehdä save että kamat on turvassani. hyviä market paikkoja kaipaisin. tiedän vain eteläisimmän ison kylän

  löysin interaktiivisen kartan josta löydän kaiken
   
  Viimeksi muokattu: 03.07.2018
 5. mäksä

  Rekisteröitynyt:
  16.05.2002
  Viestejä:
  892
  Myllärit. Ja ylipäätään mitä enemmän ja useammin myyt, niin muutaman päivän sisällä ne myy tavarat eteenpäin ja niillä on kaksinkertainen määrä rahaa ostaa sulta.
  Eli kannattaa nyt ensisijaisesti tukea mylläreitä kun ostavat myös varastetun tavaran ja myyt muutaman päivän välein.
  Rattayn apteekkari on kyllä lopulta myös todella rahamiehiä.
   
 6. JuppeH

  Rekisteröitynyt:
  27.04.2013
  Viestejä:
  105
  xboxille tuli n.300mt päivitys tänään.
  täytyy vähän miettiä keitä on myllärit.
  eka bugi koettu. harjoitus ukon kanssa kun toistin montakertaa niin hänellä ei enään käsi noussut joten siihen tilaan jäin jumiin. koska harjoitus alueelta ei pääse pois.
   
 7. mäksä

  Rekisteröitynyt:
  16.05.2002
  Viestejä:
  892
  Kun sulla aukeaa koko kartta niiden alku juttujen jälkeen, niin sun koti (Missä on Teresakin) on myllärin luona. Teet sille tehtäviä niin se alkaa ostelee. Sen jälkeen saat auki muitakin mylläreitä kartasta ja niille kans tehtäviä.
   
 8. ApeeApina

  Rekisteröitynyt:
  26.09.2008
  Viestejä:
  1 256
  Tulipa tämä jokin aika sitten latailtua. Alun paljousähkyjärkytyksen jälkeen kun hommaan pääsi vähän sisään, niin onpas koukuttava peli. Luontokin on vaan jotenkin niin hienosti toteutettu, että siellä välillä hortoilee ihan vaan maisemia ihaillessa. Aurinko valaisee pelimaailman niin realistisesti, enkä muista nähneeni samaa muussa pelissä. Ainoat narinan aiheet on jotenkin keskenkeräisen oloiset tai puuttuvat animaatiot naamapuolella, mikä tekee hahmoista vähän nukkemaisia. Sitten se taistelu, joka on kyllä monipuolista ja hienoa teknisesti, mutta taidan vaan olla liian yksinkertainen oppiakseni sen ja harmittaa kun joutuu vaan skippailla kaikki kähinät ettei tule turpaan. Vaikuttaa niinkuin olisi 1v1 varten suunniteltu koko systeemi kun se lukittuu aina yhteen viholliseen kerrallaan samalla kun muut pistelee miekalla kylkeen ja selkään. Sitten se menee sellaiseksi pyörimiseksi ja sekoiluksi kun yrittää vähän kääntyä tai perääntyä ja tuntuu ettei oma äijä tottele ollenkaan ja kompuroi vaan siellä. Koitin jotain lukitusta löysäävää modia tuohon, mutten huomannut erikoisempaa eroa. Olisipa tuohon laitettu joku vaihtoehtoinen "arcade mode" niin olisi kaikille jotain.

  Myös yhdessä kohtaa tunsin itseni vähän idiootiksi, kun piti Ginger-miehen piilomökkiä etsiä ja siellä oli A-merkki keskellä metsää. Oletin, että se tarkoitti sitä metsää yleisesti ja yritin hiki päässä etsiä ja miettiä että mitä paikkaa se kuvaus nyt oikein tarkoittaa, mikä ihmeen lampi mistä lähtee joku polku mökille. Sitten ei tarvinutkaan muuta kuin mennä suoraan sinne A-merkille ja siellähän se oli, öööh. Minkähän takia tuo oli niin suoraan näytetty, kun yleensä ne on olleet niitä "etsi tältä alueelta"-juttuja.

  Ei kai se auta kun koettaa treenata siellä Pertin aitauksessa sitä tappelua, jos se joku päivä alkaisi jopa sujumaan niin että siitä voisi naatiskella eikä lennä näppikset ja hiiret aina seinään.

  Edit: Mitä noita 2018 vuoden taisteluvideoita youtubesta katselin, niin pisti vähän ihmetyttämään kun niissä vihollislauma ikäänkuin odotteli vuoroaan, eikä koskaan käynyt pelaajan päälle yhtäaikaa. Onko joku päivitys tehnyt vihollisista päällekäyvämpiä kun minulla ne kyllä käy joukolla päälle ja mukiloi joka suunnasta?
   
  Viimeksi muokattu: 04.03.2020

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti