KHL (Kontinentalnaya Hokkeynaya Liga)

Viestiketju alueella 'Urheilu' , aloittaja S62B50, 01.05.2014.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Zat

  Rekisteröitynyt:
  08.10.2002
  Viestejä:
  5 440
  Oho, Torpedon halliin on saatu täksi illaksi HD-kamerat paikalle. :)
   
 2. Edqar

  Rekisteröitynyt:
  04.10.2013
  Viestejä:
  310
  Yllätti kyllä mukavasti ^^


  Edit. Onko tuo "helikopteri kuva" ihan vaan radio-ohjattava ja lisätty vaan kopun ääni :D
   
  Viimeksi muokattu: 02.03.2016
 3. J4n1

  Rekisteröitynyt:
  10.10.2005
  Viestejä:
  4 994
 4. Jesus Saves Banned

  Rekisteröitynyt:
  31.08.2014
  Viestejä:
  1 356
  Narrit ulkona ja hyvä näin. Kun taso ei riitä niin se ei riitä. Vaikka budjetti oli liigakausia suurempi hassattiin yli miljoonan vuosipalkat Olimbin, Kozunin ja Aaltosen kaltaisiin alisuorittajiin ja muutamaan NHL-kehäraakkiin. Tanskalaiset olivat hyviä, Karlsson oli hyvä, omat junnut vakuuttavia mutta ei se vaan riitä tosipeleissä.
   
 5. Selixi

  Rekisteröitynyt:
  03.11.2012
  Viestejä:
  168
  Niin siis varmaan tarkoitit, että yhteensä yli miljoonan vuosipalkat, koska yksin kukaan noista kolmesta ei minkään lähteiden mukaan tienannut yli 450-650k kaudessa. Jokatapauksessa Olimb ja Aaltonen alisuorittivat kunnolla ja Kozunillakin olisi ollut potentiaalia tehdä enemmän maaleja jos joskus laukoisikin.

  Torpedo pelasi paremmin joukkueena ja ansaitsi mennä jatkoon. Toki varsin likaisestihan he pelasivat kun teloivat vastustajia ja filmasivat, mutta maassa maan tavalla. TsSKA tiputtaa heidät joka tapauksessa kovalla mutta rehdillä pelillään.
   
 6. kevyt_maito

  Rekisteröitynyt:
  22.12.2012
  Viestejä:
  297
  Liigasta viis, narrit tykkää alottaa lomat ajoissa :smoke: Ehtii pari kuukautta hiihtääkki vielä! Ehkä isompaa budjettia ens kaudelle?
   
 7. Vilmunen

  Rekisteröitynyt:
  24.04.2010
  Viestejä:
  349
  Jokereiden moottorista loppu kyllä bensa lopussa. Tollanen määrä mitä oli poissaoloja nii varmasti näkyisi jokaisessa jengissä. Tämän kukkuraksi kun rosvolauma vielä hoiti meidän kärki puolustajan saigonille ja itse selviää ilman mitää penaltia.

  Wirtaselle tänään kaksi? jäähyä, tyhjästä suti ohi maaliviivalla ja omalla sinisellä josta rybyille voittomaali. Ei ollu julli Wirtasen päivä tänään. Nämäkin olisi voitu unohtaa, JOS oltaisi tehty niistä lukuisista pakoista maalit pari enemmän myös yv ei toiminut runkosarjan tavoin. YV:eet olisi voitu myös hyödyntää tehokkaammin aikaisemmissa peleissä. Olisi varmaan iha eri ääni kellossa tällä hetkellä!

  Tuomareista sen verran, että vihelsi rosvoilta sen mikä oli pakko ja Jokereille jos vähänki oli aihetta ja lopun hoiti Moskova. Kaiken kruununa tämän illan lopun Jesse Joensuun jäähy. Ei nyt prkl tollasta naurettavaa kaatumista vihelletä playoff kiekossa kun pelataan ratkaisusta!!! Mutta ei me siihen kaaduttu, iha omaan tehottomuuteen hävittiin tämä sarja.

  No eiköhä TsSKA hoida ton rosvolauman lauluun. Tollasella jäähyilyllä jos jatkaa niin TsSKA rokottaa kyllä armotta toisin kuin Jokerit!

  Kaiken järjen mukaan pitäisi tuomarilinjankin kääntyä nyt Torpeedoa vastaan:D
   
 8. Pedrosa

  Rekisteröitynyt:
  19.07.2014
  Viestejä:
  1 972
  Tää kausi taiski sit olla huonompi ku viime kausi? :(
   
 9. Kozone

  Rekisteröitynyt:
  21.11.2011
  Viestejä:
  910
  Oli selvästikin huonompi.

  Viime kaudella pelaamisessa oli selkeä idea jonka jokainen pelaaja sisäisti, peli näytti läpi kauden varsin hyvältä ja joukkue oli pirteän näköinen. Ei ollut myöskään loukkaantumisia kovinkaan paljoa.

  Tällä kaudella taas sitä punaista lankaa ei löytynyt ja läpi kauden tuli sellaisia tilanteita jossa vaikutti että pelaajat mietti että mitäköhän tässä pitäs tehdä. Loukkaantumiset verottivat todella rankalla kädellä ja playoffeissa oli useampikin pelaaja ihan rättiväsynyt. Sen lisäksi siellä oli muutenkin alisuorittajia ihan liikaa. Ensimmäisenä tulee mieleen Aaltonen ja Kennedy, ensimmäinen pellaili puolivaloilla ja jälkimmäinen antoi kasvot häviäjälle. Kennedy näytti ihan oikeasti lähikuvissa pikkupojalta joka on joutunut kiusatuksi koulun pihalla. Toinen kesken kauden tullut vahvistus Pelletierkin oli kunnon huti. Jälkikäteen on helppo sanoa, mutta Mäkisen veljekset olisivat korvanneet nämä kaksi Amerikan poikaa ihan mennen tullen.
   
 10. sranat

  Rekisteröitynyt:
  04.01.2008
  Viestejä:
  2 104
  Maailman toiseksi kovinta lätkää ja ammattituomarit, näin minulle markkinoitiin erään murolaisen toimesta KHL-sarjaa, miten on mahdollista että juuri siitä mistä Jokeri fanit on syyttänyt liigaa, niin ne kohtaa samat ongelmat Venäjällä? Onko narreilla mennyt yli odotukset, kun taas syyttää tuomareita? Eikö puuhastelun pitänyt loppua, kun päädyitte äiti Venäjän syliin, nyt taas kaikki on tuomareiden vika.
  CHL finaalia ja Jokereiden pudotuspelejä katsoneena, Jokerit olisi hävinyt ihan pystyyn Frölundan tai Kärppien tasoisen joukkueen kanssa.

  Ja tuo ei ole vittuilua, pelaajilta puuttuu Jokeri sydän, eli ei pelata logolle. Ostetaan pelaajia, jotka pelaa pelkästään palkasta, eikö ne mäkisen kaksoset heti pelanneet paremmin, kun oli sydäntä pelissä mukana vaikka oli mestis tasoa.

  http://www.eliteprospects.com/player.php?player=91104
  http://www.eliteprospects.com/player.php?player=91108
   
  Viimeksi muokattu: 04.03.2016
 11. EnterSandman

  Rekisteröitynyt:
  25.08.2001
  Viestejä:
  2 332
 12. LocDogg

  Rekisteröitynyt:
  28.11.2012
  Viestejä:
  138
  Jokereiden toinen kausi KHL:ssä - Mitä jäi käteen? (Linkki vie mun blogisivulle / It'z Hockey Time)

  Kirjoitin perjantaina tyhjentävän kirjoituksen tästä kuluneesta kaudesta sekä tästä pelleilystä ja huolesta omaa rakasta seuraa kohtaan. Herättääkö murolaisissa mitään tunteita tuo kirjoitus?
   
 13. Jesus Saves Banned

  Rekisteröitynyt:
  31.08.2014
  Viestejä:
  1 356
  Ihan turhaa mussutusta kuinka Jokerit kaatui juuri tuomareihin tai politikointiin. Korkeintaan siihen, ettei Rotenberg & Co ei tarjonnut tarpeeksi rahoitusta pelaajahankintoihin, jos ryssälinjalle lähdetään. Ensimmäisellä kierroksella tippui myös Jokereita kovempia joukkueita kuten Lokomotiv, Sotsi, Kazan ja Avtomobilist. Jokerit "tuomaripelillä" kaatanut Torpedo näytti jälleen kyntensä kun laukoi suvereenin runkosarjaykkösen, CSKA:n nurin 2-1 ja vieläpä vieraskentällä. Kun Jokerien pelillinen tai valmennuksellinen taso ei riitä niin se ei riitä. Erkan eväät yksinkertaisesti loppuivat kesken eikä pelaajahankinnat vakuuttaneet. Puhuttiin kuinka venäläiset ovat yksiköitä ja Erkan suomalaisjoukkue joukkue isolla J:llä. Siitä huolimatta esim. Torpedo, Moskovan Dynamo ja CSKA esittivät selvästi parempaa viisikkopelaamista kuin Jokerit.
  Jokerit ei ole pärjännyt edes kotimaan liigassa vuosiin, viimeksi tuli joltain HPK:n jämäjengiltä turpiin pleiereissä.
   
 14. sranat

  Rekisteröitynyt:
  04.01.2008
  Viestejä:
  2 104
  http://www.jokerit.com/fysiikkavalmennus-ja-huolto
  Olisko tuolla osastolla parantamisen varaa? Kuntohuippu kun pitäisi olla keväällä, eikä syksyllä. Miten pelaajia on treenattu kevättä kohti, vai onko ollut sama kun liigassa, syksyn mestari, kevään häviäjä mentaali päällä?
   
 15. S62B50

  Rekisteröitynyt:
  16.06.2009
  Viestejä:
  7 270
  Nonyt tuli asiantuntevaa postailua! Joukkuehan oli kokonaisuutena kasattu paremmin, kuin edellinen ja käytössä oli laajempi runko.

  Eikai nyt jumalauta kukaan kuvittele voittavansa playoffsarja jos siellä pelataan 3 pakilla tai hyökkäyksestä kaatuu ukkoa toisensa perään? Tai se että Petteri Wirtanen on 2. sentteri? Regin pelasi piikitettynä, Kapanen oli ulkona, ennestään Korpikari joutui lopettamaan uransa, Pöysti, Huhtala, Jormakka, Hagman, Väänänen, Larsen, Talaja jne

  Avainpelaajia ajettiin tahallaan paskaksi eikä Torpedosta joutunut sen sijaan kukaan vastuuseen. Ainoastaan Jaakola on ensi kauden alun huilissa. Kaksi identtistä maalia joista Jokereiden hylättiin ja Torpedon ei. Hagman ei saanut palata kentälle lainkaan, mutta Topredon kaveri sai vapaasti palata tekemään ratkaisumaalin sen jälkeen, kun hän lähti kuolleena kentältä pois.

  Ei. Tämähän on Jokereilla maailmanluokkaa ollut nyt pari kautta.


  https://www.firstbeat.com/fi/uutise...n-keskeista-kehittymisessa-ja-menestymisessa/

  http://www.jokerit.com/joulukalenterin-5-luukku
   
  Viimeksi muokattu: 08.03.2016
 16. Jesus Saves Banned

  Rekisteröitynyt:
  31.08.2014
  Viestejä:
  1 356
  Tämän kauden hankinnat ovat olleet huomattavasti viime kautta heikompia. Viime kauden menestykssestä vastasi LOKOMO ketju, tällä kaudella ei ollut yhtään tehokasta hyökkäysketjua vaan ainoastaan yksittäisiä valopilkkuja kuten Regin, Jormakka ja JJ. Sairastupa korjasi saumat playoff menestykseen ja Erkan pelitapa oli yksinkertaisesti läpiskoutattu. Jokerit ei pärjännyt fyysisiä, röyhkeitä ja aktiivisesti karvaavia seuroja vastaan, mikä huomattiin viimeistään Torpedo sarjassa.
   
 17. Vilmunen

  Rekisteröitynyt:
  24.04.2010
  Viestejä:
  349
  Jokereilla oli kauden lopussa 18 pelaajaa loukkaantuneena ja Regin veti kummatki olkapäät piikitettynä. Tohon nähden niin ihan hyvin ne kyllä veti.

  http://www.jokerit.com/kurri-edessa-uusi-alku
  http://www.radiocity.fi/vapaalla/jo...alkeenkin-uusi-sopimus-jo-suunnitteilla-89886

  PS. Torpeedo sai muuten eilen maistaa omaa lääkettään Tsska vastaan. Tsskan Panin Grigory veti Torpedon Potapovia suoraan poikkarilla päähän. Videota en tilanteesta löytänyt, mutta matsin näin eilen. Tämä oli varmaan sitä kunnioitusta mitä skudra nosti esille ennen sarjan alkua:rolleyes:

  http://www.iltalehti.fi/khl/2016030621227337_jr.shtml
   
  Viimeksi muokattu: 10.03.2016
 18. Matroskin

  Rekisteröitynyt:
  31.01.2014
  Viestejä:
  765
  Kurikassa tippui mämmit hämmästyksestä kun Mietaa luki uutisen, jossa kerrottiin SKA:n palkkaavan ensi kaudeksi Jokerien tämän kauden parhaan pistemiehen.
   
 19. mkt8

  Rekisteröitynyt:
  10.01.2012
  Viestejä:
  600
  -
   
  Viimeksi muokattu: 17.10.2016
 20. FuLL

  Rekisteröitynyt:
  07.04.2002
  Viestejä:
  4 288
 21. mkt8

  Rekisteröitynyt:
  10.01.2012
  Viestejä:
  600
  -
   
  Viimeksi muokattu: 17.10.2016
 22. EnterSandman

  Rekisteröitynyt:
  25.08.2001
  Viestejä:
  2 332
  http://www.iltasanomat.fi/khl/art-2000001160602.html

  Aika jäätäviä lukemia, no enskauden jälkee bluesin tilalle sm-liigaa :) Lipunhintoja pitäis nostaa ja pelaajien palkkoja laskea aika reilulla kädellä, tuskin rotenberg jaksaa loputtomiin rahoitella. Tekeeköhän ska samansuuntaista tulosta, liikevaihto kuitenkin viisinkertainen jokereihin nähdet. Jos tappiotkin samaa luokkaa nii aika kallis harrastus omistaa jääkiekkoseuroja :D
   
 23. Jesus Saves Banned

  Rekisteröitynyt:
  31.08.2014
  Viestejä:
  1 356
  Hieman mediakriittisyyttä kaivattaisiin, kun uutisoijana on SM-Liigan televisio-oikeudet omistava Sanoma konserni (KHL:n verivihollinen). Itse KHL-Liiga on voitollinen, toisin kuin SM-Liiga, joka teki miljoonatappiot rahakkaasta televisiosopimuksesta huolimatta. Jostain "mystisestä" syystä Sanoma-mediat välttelivät aihetta. Onneksi Sanomalla ei ole yksinoikeutta Suomen uutiskentällä.

  Rahaa poltettu holtittomasti, SM-liigalle jättitappiot!

  http://www.iltalehti.fi/smliiga/2016031521263590_sm.shtml
   
 24. Matroskin

  Rekisteröitynyt:
  31.01.2014
  Viestejä:
  765
  Pravdan ja RT:n mukaan Jokerit teki 10 miljoonaa ruplaa voittoa. Tappiosta puhuminen on fasistien propagandaa, jonka tarkoitus on vahingoittaa Venäjää.
   
 25. S62B50

  Rekisteröitynyt:
  16.06.2009
  Viestejä:
  7 270
  Jokereiden osaomistaja sanoi ettei kinosta paljon tuli tappiota. Antaa mennä vaan.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti