KFC, Burger King, Wendy's jne. Suomeen?

Viestiketju alueella 'Ruoka ja juomat' , aloittaja Pak'ma'ra, 04.04.2010.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
  1. T0mi

    Rekisteröitynyt:
    30.07.2002
    Viestejä:
    4 735
    No tämä. En edes usko, että kovimmat KFC-fanaatikot ovat käyneet koko ravintolassa muuten kuin Google Street View'lla. :facepalm:
     
  2. ?

    Rekisteröitynyt:
    20.06.2007
    Viestejä:
    7 305
    Jos KFC:tä tekee mieli niin onhan meillä SFC Mannerheimintiellä. Samaa "laatua".
     
  3. Casual.M

    Rekisteröitynyt:
    18.08.2008
    Viestejä:
    1 068
    Mikäs tuossa KFC:ssä sitten on niin paskaa? En ole itse koskaan käynyt siellä, kysyn mielenkiinnosta. Rustoista kanaa? Vähän syötävää? Huonot mausteet? Liian rasvaista?
     
  4. Peridermal Jesus

    Rekisteröitynyt:
    01.02.2009
    Viestejä:
    2 811
    Eihän siellä myydä mitään muuta kuin uppopaistettua paskaa.
     
  5. Peruskorjaaja

    Rekisteröitynyt:
    23.10.2009
    Viestejä:
    793
    Uppopaistettua skeidaa, joka on vielä saatu mauttomaksi. Liha on takuuvarmasti kasvatettu ja piikitetty kaikella mahdollisella ja mahdottomalla hormoonilla ja antibiootilla.

    Jenkkipikaruokalat kun puhuvat crisp'stä, se rasvassa paistettua taikinaa, minä puhun tällöin löllötaikinasta. Tilaapa vaikka mäkkärissä kanasalaatti, niin tyttö kysyy tuleeko crisp vai grillattu?

    KFC on sellainen once-in-the-life-time-experience, yksi kerta riittää. Saat sata kertaa parempaa kanaa niinkin alkeellisella tavalla, että ostat vaikka niitä s........n hunajamarinoituja fileepihvejä Atrialta ja paistat -muttet kuivata- voissa. Ja syöt uuniranujen kanssa.
     
  6. nook1e

    Rekisteröitynyt:
    29.10.2003
    Viestejä:
    795
    KFC oli kyllä aika paskaa kun Espanjassa kävin.
     
  7. Moebbels

    Rekisteröitynyt:
    23.10.2011
    Viestejä:
    559
    KFC oli hollannissa ihan siedettävää mutta briteissä suorastaan etovaa. On tosiaan poskettoman rasvaista ja maussa erottuu lähinnä suola.
     
  8. jtmonroe

    Rekisteröitynyt:
    21.08.2008
    Viestejä:
    665
    Popeyes'lla oli joitain ihan ok safkoja, sen voisi paljon mieluummin tännekin päin ottaa jos kerran pakko olisi joku tuollainen kanahöttöketju olla.

    Popeyes Louisiana Kitchen | Fried Chicken Tenders | Popeyes Biscuits
     
  9. Roisin

    Rekisteröitynyt:
    13.02.2009
    Viestejä:
    254
    KFC:n twisteri tulisella mössöllä hyvä.

    Muita kyseisen paikan tuotoksia en ole testannut.
     
  10. Simple

    Rekisteröitynyt:
    12.11.2002
    Viestejä:
    303
    Ei pisteitä KFC:lle täältäkään. Liian rasvaiset ja suolaiset pöperöt. Samaan hengenvetoon kyllä sanottava, että kun ekan kerran kävin Carl's Jr.ssa, mieleen jäi vain se tunne, kuin suu olisi vuorattu suolalla ja ihralla Super Starin syömisen jälkeen. Lisäksi ainakin paikallisissa Carlseissa sämpylät imevät kaiken kosteuden lisukkeista itseensä ja hajoavat muussikksi purilaista syödessä. Pidemmmän päälle alkanut tuo tympimään enkä enää mestassa käy, vaikka maultaan parhaat purilaiset tekevätkin. Noista nimistä, käsittääkseni Hardee's on ketjun nimi itärannikolla kun taas lännessä se on Carl's Jr.

    Paljon kehuttu Five Guys oli lopulta pienoinen pettymys, koska maku oli purilaisessa sama kuin hyvissä rekkagrilleissä Suomessa. Ei siis mitenkään mullistava kokemus, vaikka Wendysin ohella parhaat pikaruokahampurilaiset tekevätkin.
     
  11. jjx

    Rekisteröitynyt:
    23.12.2001
    Viestejä:
    14 148
  12. lemkmii

    Rekisteröitynyt:
    05.11.2011
    Viestejä:
    164
    Egyptissä KFC oli aivan kamalaa, mutta muualla se on ollut jees. Pakko ulkomailla reissatessa on kerran kävästä boneless box vetäsemässä. Tykkään siitä crispistä, oli kuka tahansa mitä mieltä hyvänsä. Ja kana on tasalaatuista, ainakin omalla kohdalla. Nam. Rasvasta ja suolasta se toki on, mutta jos siellä käy muutaman kerran vuodessa... :)
     
  13. R+L=J

    Rekisteröitynyt:
    04.04.2013
    Viestejä:
    1 157
    Verkkiksen päämajan uloskäynnin vierestä löytyy kyllä erinomaiset hodarit, varsinkin se tulinen on todella hyvä.
     
  14. Peridermal Jesus

    Rekisteröitynyt:
    01.02.2009
    Viestejä:
    2 811
  15. Moon

    Rekisteröitynyt:
    21.06.2006
    Viestejä:
    663
    KFC on ihan kelvollista vaihtelua pelkkiin burger-aterioihin. Zinger-boxin olen muutaman kerran syönyt Saksassa, samoin pari kertaa on vedetty 64 (muistaakseni?) wingsin pönttö neljästään.

    Burger King on valovuosia parempi kuin McDonalds ja Hese.
     
  16. Athos

    Rekisteröitynyt:
    14.12.2012
    Viestejä:
    2 362
  17. kumisetä

    Rekisteröitynyt:
    Viestejä:
    0
    Pystykkö tarkemmi viel kertomaan nuo sisällöt kun tiedät asiasta selvästi. Eli onko vaan vehnäleipiä (onko 100% vehnää) ja eikö lihat oo ite tehty (kenelt ostettu, eli kuka prosessoinu)?
     
  18. be aggressive

    Rekisteröitynyt:
    08.12.2006
    Viestejä:
    996
    Sanoo mies jonka bisnesidea on lyödä patongin väliin halpaa makkaraa ja porkkanaraastetta, ja tehdä sillä miljoonia? Oot sä aika tuuliviiri.
     
  19. jjx

    Rekisteröitynyt:
    23.12.2001
    Viestejä:
    14 148
    MItä tarkoittaa "voimakkaasti prosessoitu liha"? Tarkoittaako se jauhamista vai jotain muuta prosessointia? Voihan ne nakit valmistaa varsin laadukkaastikin, vaikka itse tai omien reseptien mukaan laadukkaista aineista. Suomalaisilla on asenne että makkara on jauhoilla ja nitriitillä höystettyä teurasjätettä muoviputkessa, mutta ei sen tarvitse niin olla(*).

    Vehnäpulla tuskin ongelma, kunhan se on asiallisessa suhteessa muuhun kokonaisuuteen. Eli ei mätetä pelkkää ravinneköyhää leipää.

    (*) ehkä nyhtöpossun jälkeen seuraava "ruokatrendi" voisi olla itse tehdyt makkarat.
     
  20. Maxwel1

    Rekisteröitynyt:
    29.01.2003
    Viestejä:
    878
    CFA ehdottomasti paras pikaruokaketju, ei läheskään niin laajalti levinnyt kuin suurimmat, mutta kannattaa testata jos sattuu törmäämään. In-N-Out ja Five Guys myös erinomaisia, hieman harvinaisempia, mitä päässyt testaamaan
     
  21. hdj_morpheus

    Rekisteröitynyt:
    21.06.2004
    Viestejä:
    614
    Ainakin SF:n In-n-Out ei ehkä ollut niin pikaruokaa. Hieman saa odotella jos jonoa kun tekevät kaikki alusta alkaen. Mutta kyllä hyvää oli.
     
  22. Athos

    Rekisteröitynyt:
    14.12.2012
    Viestejä:
    2 362
    En tiedä mutta eikös tutkimukset ole osoittaneet että mitä tulee syöpäriskiin niin juuri nämä prosessoidut makkarat ovat kaikista pahimpia. Kaikenlaista lisäainetta ja nitriittiä lisätään jotta ne säilyvät ja näyttävät houkuttelevilta, taitaa aika harmaita olla muuten. Enpä jaksa uskoa että tuokaan Alenin paikka viime peleissä jaksaa jauhaa vain laadukasta lihaa. Kun kate on tiukilla niin suurimmalla osalla ellei kaikille tulee houkute lisätä joukkoon jauhoja ja ties mitä teurasjätettä, kunhan jauhaa sekaan niin ei sitä kukaan huomaa ja kustannukset tippuu radikaalisti kun on naudan sydäntä ja teollisesti erotettua siipikarjan lihaa tai kanannahkaa mukana.

    Muutenkin joka on makkaratehtaalla käynyt tai edes dokumentteja makkaranteosta katsonut niin ei niitä enää mielellään syö; suoleen tai muovikuoreen tungetaan paineella todella epämääräisen näköistä valmiiksi pureskeltua mössöä. Koko roska uitetaan suola ja lisäaineliemessä.
     
  23. Geroniimo

    Rekisteröitynyt:
    10.02.2007
    Viestejä:
    1 328
    Parasta varmaan ois ku laittais sisäfileen suoleen ja paistais... Ymmärrän kyllä että noi lisäaineet ja kaikenmaailman nitriitit aiheuttaa närää, mutta esim. tuo koneellisesti erotettu liha. Mikä vika siinä on? Toki se kuulostaa ikävältä, mutta moniko oikeasti tietää mitä se tarkoittaa?
     
  24. jjx

    Rekisteröitynyt:
    23.12.2001
    Viestejä:
    14 148
    Taitaa tämä "prosessointi" olla vähän niinkuin ne kuuluisat E-koodit. Kukaan ei oikein tiedä mitä se tarkoittaa, joten sen on siis pakko olla jotain vaarallista..

    Hodarihan on siinä mielessä kuin hampurilainen, että molemmat voi tehdä halvoista ja huonoista raaka-aineista tai sitten hyvinkin laadukkaasti. Kunnianhimoinen kokki ei sinne väliin mitä tahansa teurasjätettä laita, koska tekee paremman tilin panostamalla laatuun.
     
  25. Geroniimo

    Rekisteröitynyt:
    10.02.2007
    Viestejä:
    1 328

    Koneellinen erottaminenhan tarkoittaa sitä, että esim luista saadaan koneellisesti tarkemmin kaikki liha pois... Eli samaa tavaraa kuin käsinkin leikattu.
     

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti