KFC, Burger King, Wendy's jne. Suomeen?

Viestiketju alueella 'Ruoka ja juomat' , aloittaja Pak'ma'ra, 04.04.2010.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. mattipappa

  Rekisteröitynyt:
  24.03.2001
  Viestejä:
  460
  KFC olisi kyllä ihan kelpo vaihtoehto mäkkärin ja hesen rinnalle. En tiedä onko noissa standardi annokset ympäri maailmaa mutta ainakin hollannissa KFC n. 8 euron kanasetti + ranskalaiset oli melkosen täyttävää tavaraa verrattuna johonkin big mac ateriaan. Ja varmaan proteiiniäkin löytyy enemmän.

  Muisteloista innostuneena päätinkin tänään tehdä kanankoipia (halvimpia tietenkin) ja jäi ärsyttämään kun sieltä luiden ja jänteiden välistä oli niin hankala onkia sitä kanaa. Mitähän kanan osaa pitäisi ostaa, että saa tollasen näppärän yhdestä luusta koostuvan palan jonka voi syödä ympäriltä puhtaaksi?
   
 2. Peruskorjaaja

  Rekisteröitynyt:
  23.10.2009
  Viestejä:
  793
  Tulipa taas päivitettyä reilun kahden viikon ajan amerikan pikaruokaketjuja breakfast- ja lounasaikaan. Voittajaksi tuli Wendy's; todella mehukkaat pihvit, mainostivat, että on pakastamattomasta lihasta. Mahtaako Wendy's olla muuallakin kuin amerikoissa?

  KFC saa mielestäni edelleen pysyä poissa. Söin extra crispy boneless compon, jossa oli kahden, fileistä liimatun kananpalan lisäksi bisquit sekä perunat. Kananpalat olivat rasvaisia, mauttomia ja kuivia, kuvittelisin, että jossain amerikkalaisissa jättivankiloissa tarjotaan tälläistä mautonta bulkkiruokaa.

  Taco bell sen sijaan olisi mielestäni tervetullut Suomeen. Ruoka näyttää ja tuntuu terveelliseltä ja on hyvää.
   
 3. tjkri

  Rekisteröitynyt:
  22.12.2010
  Viestejä:
  229
  Milloin Wendy's on tullut eteläamerikkaan? :O
   
 4. vipe

  Rekisteröitynyt:
  20.07.2000
  Viestejä:
  8 045
  Kysytkö tosissasi vai onko tuo joku viisastelun yritys?

  Nopea Google-haku kertoo ainakin vuosiluvun 1990 Argentiina. Lopetettu jossain vaiheessa ja myöhemmin avattu uudelleen.
  Tuossa on joku lista
  Wendy's - Wikipedia, the free encyclopedia
  Ton listan lisäksi näyttäis olevan Moskovassa 6kpl.


  Niin ja toi Taco Bell on mun mielestä ihan hirveetä paskaa. Melkein viimeisenä omalla listalla. :rolleyes:
   
 5. kumisetä

  Rekisteröitynyt:
  Viestejä:
  0
  Joo, näin vähä ounastelinki. Onks sit Hardee's enempi Jenkeis, Carl's Jr ku löytyy muualtakin.
   
 6. be aggressive

  Rekisteröitynyt:
  08.12.2006
  Viestejä:
  996
  Ainakin vielä viime vuosituhannella Kreikassakin oli Wendy'sejä ja sitä ihmettelen, etten ole koskaan Filippiineillä Wendy'siin törmännyt, vaikka se listassa olikin. Mäkkejä, Jollibeetä, BK:ta, KFC:tä etc burgermestoja on kyllä joka ostari täysi, mutta Wendy'siä en ole nähnyt koskaan.
   
 7. Yanney

  Rekisteröitynyt:
  08.01.2003
  Viestejä:
  2 028
  USA:ssa syödään nykyään enemmän burritoja kuin hampurilaisia, joten saisi noitakin paikkoja tulla Suomeen...

  Sellainen ketju kuin Chipotle ilmeisesti käyttää tavallista laadukkaampia raaka-aineita ja luomulihaa, ja ruoka on maukasta, joten tuollainen saisi kyllä tulla Suomeen... Joku Taco Bell lienee ihan paskaa tuohon verrattuna.

  Itse en ole koskaan käynyt USA:ssa, joten ei ole henk. koht. kokemuksia.

  Jos muuten haluaa nähdä, mitä eri pikaruokaketjut myyvät USA:ssa ja mihin hintaan, niin tässä hyvä sivusto: Fast Food Menu Prices | Don't Be Surprised By The Cost of Fast Food

  Käy kyllä vituttamaan noi hinnat näin suomalaisittain... Big Macin normaalihinta on yllättävän "korkea" ($3.99), mutta muuten hintataso on pääasiassa todella halpaa Suomeen verrattuna, ja noi lienee lähinnä normaalihintoja, eli erikoistarjoukset on vielä erikseen.

  Hampurilaisketjuista yksi pidetty on esimerkiksi Whataburger, jonka perusburgeri maksaa vain $2.94, vaikka ihmiset ilmeisesti pitää tuota laadukkaampana paikkana kuin mäkki tai BK...

  Taco Bellistä saa perus-burritoja ja tacoja yhdellä taalalla...
   
 8. be aggressive

  Rekisteröitynyt:
  08.12.2006
  Viestejä:
  996
  Ei ole sellaista yksiselitteistä asiaa, kun Bic Macin hinta USA:ssa, vaan hinnoissa on mestakohtaista heittelyä. Eli New Yorkissa saattaa olla jopa liki taalan kalliimpi Bic Mac kun jossain Arkansas'n perukoilla.
   
 9. Yanney

  Rekisteröitynyt:
  08.01.2003
  Viestejä:
  2 028
  OK. En tiedä, mistä toi hinta on sitten revitty, mutta jos se on joku keskimääräinen hinta niin melko "kallis" silti.

  Big Mac Indexissä muuten käytetään USA:n osalta hintaa $4.20... http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/9/9b/Big_Mac_index_50USD_2columns.png (Big Mac Index on hieman leikkimielinen tapa mitata ostovoimaa eri maissa.)
   
 10. joenssen

  Rekisteröitynyt:
  15.02.2012
  Viestejä:
  850
  Taco Belliä toivon tänne, koska se toisi ihan uuden ruoan pikaruokamarkkinoille. Mäkkärin wrapit on ok mutta pieniä ja kalliita.
   
 11. fly_er

  Rekisteröitynyt:
  23.01.2004
  Viestejä:
  5 209
  Taco Bell tai vastaava olisi kyllä kiva. Lontoossa kävin sellaisessa taco/burrito paikassa joka teki burritoja subway tyyliin eli sait itse valita mitä täytteitä halusit. Reilunkokoinen burrito ja juoma oli muistaakseni jotain 5£ tms. ja oli hyvää sekä täyttävää. Alkaa olemaan jo liikaa näitä burgeripaikkoja, vähän vaihtelua niin olisi kiva.

  Meikäläisen lähikarvakäsi vissiin maksaa verot kun halvin pizza taitaa olla 7€. Kotipizzakin löytyy vierestä mutta koskaan en ole käynyt ja tuskin niillä hinnoilla tulen käymäänkään.
   
 12. Peruskorjaaja

  Rekisteröitynyt:
  23.10.2009
  Viestejä:
  793
  Taco Bell panostaa vähemmän pullaleivän myymiseen. Lihaa, tuoretta salaattia sekä papuja on hyvässä suhteessa jauhoihin. Toki saa sieltä hiilihydraattiakin tilattua. TB tai vastaava olisi kyllä hyvä korvike/lisä hamppari- tai karvakäsimestoille.

  USA:ssa on myös lukuisia kahvilaketjuja kuten Dunkin' Donuts ja Krispy Kreme. DD voisi sopivan tarjontansa vuoksi olla tien varsilla huoltamojen sivussa kilpailemassa apsien rinnalla. Toki vaikeaa on amerikkalaisten ketjujen tulla tänne: ruokailutottumukset erilaisia, pitäisi säätää tuotteita, joka on vaikeaa. Kilpaillut markkinat, jonne jalansijan saaminen kestää vuosia. Tuotanto ja logistiikka, tuonti vai tehtaiden rakentaminen lähimaille? -kalliita molemmat. Jakeluketjun rakentaminen, pitäisi aloittaa heti kohtuullisen isosti vaiko sitten samalla Pohjoismaiden ja Baltian kanssa? Jne... Pohdittavaa on.

  Mitenkähän BK on ratkaissut yhteytensä ketjuun, tuottaako se jostain Ruotsista vai mistä tavaransa?
   
 13. Kisko ja sen Kaveri

  Rekisteröitynyt:
  09.09.2006
  Viestejä:
  2 619
  Ei juma. Ystävä kävi viime torstaina BK.ssa. Teki "ennätysen". Kun oli päässyt kassalle tilaamaan niin siitä hetkestä 28 minuuttia meni tilauksen saamiseen... Ei ole todellista.
  Ja oli tuon ajan kuulemma kassalla. 1 aikuinen ja kaksi lasta. Heh.
   
 14. Peridermal Jesus

  Rekisteröitynyt:
  01.02.2009
  Viestejä:
  2 811
  Mitä vikaa Arnoldsissa on? Helsingissä muutenkin aika paljon hyviä kahviloita, ei tarvitse noita Jenkkilän maissisiirappisafkoja tänne.
   
 15. fly_er

  Rekisteröitynyt:
  23.01.2004
  Viestejä:
  5 209
  HINTA. Yksi saatanan pieni donitsi maksaa 3€, vertaa jenkkilän dunkkinit 1$/kpl. Eipä juuri tule käytyä arnoldsilla kuin kerran kaksi vuodessa juurikin tuon riistohinnan takia. 2€ nyt voisi moisesta donitsista maksaa muttei 3€:a.
   
 16. Peruskorjaaja

  Rekisteröitynyt:
  23.10.2009
  Viestejä:
  793
  Arnoldsin valikoimat on aika vaatimattomia dunkinin tarjontaan. Arnoldsilla lähinnä eri värisiä donutseja, sitte taitaa pari muffinia ja kinkulla täytettyä vesirinkilöitä?? Dunkinilla pullavarannot ja sandwichit toiselta planeetalta.
   
 17. Nomber

  Rekisteröitynyt:
  15.07.2002
  Viestejä:
  4 910
  Probleemana varmaan kumminkin se, että ihan sama mikä ketju tänne suomeen tulee niin hinnat on 3 kertaiset verrattuna usa:an kun siellä kumminkin pienemmät verot jne.
   
 18. Mirrocle

  Rekisteröitynyt:
  25.11.2003
  Viestejä:
  175
  Carl's Jr. oli kyllä kelpo vaihtoehto Mäkille jenkeissä. Mut eniten kyllä himottais saada In-n'-Out, mutta ne nyt ei laajentele sellaista tahtia toki. Kyllä taas burgerikuola valui kun muisteli.
   
 19. Athos

  Rekisteröitynyt:
  14.12.2012
  Viestejä:
  2 362
  Big Kahuna Burger sais tulla Suomeen.
   
 20. be aggressive

  Rekisteröitynyt:
  08.12.2006
  Viestejä:
  996
  Totta ja jeesuksesta seuraava presidentti.
   
 21. Nomber

  Rekisteröitynyt:
  15.07.2002
  Viestejä:
  4 910
  in n out on kyllä loistava paikka. Sen sijaan fat burger varmaan kauhein paikka missä olen syönyt. Pari ekaa haukkausta kyllä äärettömän hyviä, mutta rasvan määrä niin järjetön, että kovin paljoa ei voi syödä.
   
 22. Edelläkävelijä

  Rekisteröitynyt:
  19.01.2013
  Viestejä:
  786
  Helsingin Burger King testattu. Whopper oli maukas purilainen. Ei vastaavaa ole hesellä tai mäkkärissä. Siihen ne hyvät puolet sitten jäi.

  Miinukset:


  • ranskalaiset mauttomia
  • henkilökunta hidas
  • ravintola käsittelee muita pikaruokaloita vähäisempiä asiakasmääriä hitaammin, eli porukka jonottaa ja odottaa tilausta kauemmin kuin muut syö (paikka on tosiaan puolityhjä ja ajoittain enemmistö on jonossa)
  • sisätilat suhteellisen ankeat
  • häviää kokonaisuutena mäkkärille sen verran pahasti ettei edes Whopper auta
  • dippivalikoima huono
  Ei tarvitse käydä uudestaan ja ei todellakaan ollut kaiken hypen arvoinen paikka.
   
 23. ideavaras_b

  Rekisteröitynyt:
  27.07.2012
  Viestejä:
  173
  eli kantsii mennä vaan whopperin takia? sisätilat ankeet kyl haittaa ihan helvetisti! niin hieno paikka oli vuosikymmenet. tarjoisivat täysi-ikäisille ees kaljan ja whopperin ni jonot pidentyisivät ja voisin itteki olla siel :)
   
 24. anidabi

  Rekisteröitynyt:
  02.11.2005
  Viestejä:
  3 778
  Kyllähän edelläkävijä ihan asiaa puhuu. Vaikka purilaiset maistuvatkin niin jonot ja ankeat sisätilat vie fiilistä. Kyseinen paikka on ihan liian iso siihen nähden kuinka nopeasti pystyy toimittaan tilauksia.

  Jospa tuo ajan saatossa muuttuu paremmaksi kun enemmän mestoja avataan niin ei ole puoli suomea yhden ravintolan jonossa. Sen verran harvoin purilaisia vedän etä jatkossakin burger kingiin matka käy.
   
 25. Antwerp

  Rekisteröitynyt:
  27.03.2000
  Viestejä:
  1 670
  White Castle vois tulla suomeen.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti