KFC, Burger King, Wendy's jne. Suomeen?

Viestiketju alueella 'Ruoka ja juomat' , aloittaja Pak'ma'ra, 04.04.2010.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Kisko ja sen Kaveri

  Rekisteröitynyt:
  09.09.2006
  Viestejä:
  2 619
  Tosiaan tyhjiä pöytiä siellä on aina. Liian lyhyt kassatiski on suurin syy tuohon ettei vedä porukkaa. Ja toinen on se, että pyrkivät tekemään tuotteet valmiiksi asiakkalle tiskillä. Ja erikoisjälkiruoat vievät aikaa. Myös tuo jonon pitäminen on vanha sissimarkkinointi keino.

  Eli päin helwettiä suunniteltu koko paikka.
   
 2. Athos

  Rekisteröitynyt:
  14.12.2012
  Viestejä:
  2 356
  Ei ois kovin järkevää ainakaan. Kääntyy itseään vastaan. Eilenkin kävin siinä ovella niin vasta saapumassa ollutta porukkaa kääntyi pois kun ei jaksanut jäädä jonottaa. Kyllä tuo jonon vetämättömyys tulee kalliiksi.
   
 3. be aggressive

  Rekisteröitynyt:
  08.12.2006
  Viestejä:
  996
  Onneks steissille aukeaa kohta toinen. Elielin tiloihin mahtuu ainakin niin pitkä tiski, että jonot vetäis, jos niin halutaan. Pari kertaa oon jo suunnitellu BK:ssa käyväni, mutta aina se helvetin jono on ollu pihalle asti, enkä ala pihalla burgermestaan jonottamaan.
   
 4. iNdo

  Rekisteröitynyt:
  09.07.2005
  Viestejä:
  4 339
  Noissa tiloissa melkein parempi noin, silloin ekoina päivinä sisältä niin tukossa että aika trapetsia tarjottimien kanssa..
   
 5. JouBqa

  Rekisteröitynyt:
  10.03.2010
  Viestejä:
  3 117
  addressi vaan pystyyn että kfc suomeen
  wendyski vaikka. carls jr on 2013 alkanut kansainvälistymään myös, tanskasta löytyy jo

  [YOUTUBE]WmeWQA1SZAA[/YOUTUBE]
  muhdimpi mainosversio toki :)
   
 6. ketunhäntä kainalossa

  Rekisteröitynyt:
  01.03.2009
  Viestejä:
  2 825
  Burger King, Helsinki: Arvostelut | Eat.fi

  Itse en ole käynyt, kun ei niin paljoa kiinnosta että suostuisin ulkona asti jonottamaan. Eikä siellä ole vieläkään onnistuttu saattamaan nettiin ruokalistaa, niin en tiedä olisiko siellä mitään syötävääkään.
   
 7. Frenchie

  Rekisteröitynyt:
  04.05.2002
  Viestejä:
  659
  Tuli lauantaina käveltyä pariin otteeseenkin BK:n ohi ja huomasin, että jonoa oli ulkona siihen nurkalle asti, mutta sisällä ihan väljää. Portsari siinä piti juuri ovea auki ja näin selvästi sisään, kassalla näkyi muutamia ihmisiä jonossa, mutta varmasti jokainen niistä ulkojonossa olevista olisi sopinut sisälle jos niikseen olisi.

  Jatkoin siitä sitten matkaani Mäkkiin päin ja ihan mielenkiinnosta vilkaisin miltä siellä näyttää jonojen suhteen: koko paikka oli kuin ammuttu täyteen ihmisiä. Käytännössä siis varmaan kummassakin oli yhtä paljon asiakkaita, toisia vaan seisotettiin ulkona.

  Toki siellä sisällä asiakkaana ollessa on varmasti rauhallisempaa nauttia niitä burgereita kun se ihmispaljous jonottaa ulkona, mutta silti kyllä vähän huvittavalta tuo BK:n jono vaikuttaa.
   
 8. -Dist

  Rekisteröitynyt:
  25.05.2009
  Viestejä:
  4 835
  Perjantaina oli ihan päinvastainen tilanne. Oltais käyty kaveriporukalla syömässä ja vaikutti hyvältä kun ulkona ei ollut jonoa ollenkaan. Noh ovi auki niin jonohan olikin pakkautunut sinne sisälle, ja eipä siis ainoastaan ovelle asti vaan kiemurteli sinne vasemmalle pöytien väliin missä ihmiset söivät .. *facepalm* Ei näin ..

  Parempi siis että pitävät ulkona sitä jonoa ja porukka saa syödä rauhassa sisällä. Jäi käymättä tuon takia + joku sanoi siinä jonossa että olivat odottaneet jo 25min .. Subista sai sentään patongin parissa minuutissa :D
   
 9. Moguli

  Rekisteröitynyt:
  28.06.2001
  Viestejä:
  583
  Miksei ne tarjoilijat ja/tai myyjät tuo niitä tuotteita jälkikäteen pöytiin? Ainakin Hesellä ja Mäkkärillä tehdään noin, jos ei tilattua tuotetta ole valmiina... saavat asiakkaan nopeasti pois kassatiskiltä roikkumasta.
   
 10. iNdo

  Rekisteröitynyt:
  09.07.2005
  Viestejä:
  4 339
  Talon tapa?
  Näin oon ainakin ollut ulkomailla BKssa näkevinäni että toimitaan..
   
 11. Fact0ry

  Rekisteröitynyt:
  11.04.2005
  Viestejä:
  2 290
  Monessa maassa näin tehdään myös mäkkärissä, mutta näemmä Suomessa ei.
  Monessa mäkkärissä myös ketsupit annetaan noissa hemmetin kertapusseissa, ja joskus ne myös maksavat erikseen.

  Suurella väkimäärällä muuttuu melkoiseksi härdelliksi tuo annosten valmistumisen odottaminen, kun ei välttämättä tiedä siitä pitkästä tarjotinrivistä, että mikä on oma jne.
   
 12. Kisko ja sen Kaveri

  Rekisteröitynyt:
  09.09.2006
  Viestejä:
  2 619
  Muistaakseni haluavat erottatua muista sillä, että "meillä tehdään tilaus valmiiksi joka asiakkaalle", siis tiskillä? Näin taisin lukea jostain.
   
 13. kautium

  Rekisteröitynyt:
  31.01.2007
  Viestejä:
  17 398
  No niin, nyt on Burger King Suomessa, eli sitä ei tarvitse enää ylistää (eikä kommenttien perusteella kannatakaan). Mitäs aletaan odottamaan ja hehkuttamaan seuraavaksi?

  KFC:n kanannahka -ja leikkuuperkepallerot ovat kuulemma suosittuja maailmalla, joten josko sellaista vähitellen tänne meillekin. :D
   
 14. Athos

  Rekisteröitynyt:
  14.12.2012
  Viestejä:
  2 356
  Hankitaan niillekin joku pieni tila parhaalta paikalta keskustaa jostain kadunkulmasta. Mahtuu jono luikertelemaan kulman taakse. :p

  Taidanpa jatkossakin nauttia Bueger Kingin antimista vain ulkomailla. Onhan se kiva kun on edessä 3-5 vetävää kassaa ja muutama ihminen jonossa. Saat tilauksenkin kätevästi tarjottimelle valmiiksi parissa minuutissa. Näin sen kuuluu toimia. Meinasi pari kertaa mäkissä käyneenä alkaa vituttaa kun molemmilla kerralla lyötiin ranskikset ja juoma tarjottimelle ja sanottiin et tuu 3 min päästä hakee burgerisi. Toisessa sai vielä jonkun piipperin mukaan. Voisko mikään ikävämpää olla kuin etsiä paikka, aloitella syömään ja kesken kaiken nousta taas ylös hakemaan hampurilaistaan. Ei näin.
   
 15. kumisetä

  Rekisteröitynyt:
  Viestejä:
  0
  Hardee's! Sen voisivat tuua tänne, joskin tuskin saisivat pidettyä hintoja kurissa. Burgerit siel oli kyl aiva tajuttomia.
   
 16. konvehteja

  Rekisteröitynyt:
  27.12.2012
  Viestejä:
  4 166
  Minä olen tämmöisissä paikoissa jättänyt lähtiessäni tarjottimen pöytään, ja pyrkinyt välttämään menemästä toiste. Tuon ymmärtäisi, jos ateriasta saisi alennusta, mutta samanhintaista on, kuin muissakin ketjun paikoisssa, jossa tuodaan ruoat sentään pöytään.
   
 17. kala-ana

  Rekisteröitynyt:
  13.01.2012
  Viestejä:
  962
  Sama. Eilen en saanut purilaista samantien niin haistatin myyjälle vitut ja vaihdoin ravintolaa.
   
 18. svrn

  Rekisteröitynyt:
  06.02.2004
  Viestejä:
  1 845
  Myyjien/tarjoilijoiden tehtävähän se on muutenkin kerätä ne tarjottimet pois pöydistä. Ei ne asiakkaat siellä töissä ole.
   
 19. Old(F)Art

  Rekisteröitynyt:
  20.03.2013
  Viestejä:
  261
  Ja asiakkaan tehtävänä olisi maksaa siitä, mutta kun ne ei maksa.

  Eräässä lounaspaikassa oli aikanaan se käytäntö että sait joko itse viedä astiat pois tai ihan vapaasti jättää astiat pöytään, mutta se maksoi euron ekstraa, aika moni vei itse astiat pois.
   
 20. svrn

  Rekisteröitynyt:
  06.02.2004
  Viestejä:
  1 845
  Ravintolaan mennessäni oletan myös maksavani siististä ympäristöstä (ainakin penkit ja pöydät) missä nauttia ateria. Hampparipaikkojen tapauksessa joudun aina pettymään, paikat ovat törkyisiä. En siis palauta tarjotinta.
   
 21. HarhaanJohtaja

  Rekisteröitynyt:
  02.03.2003
  Viestejä:
  225
  Veikkaisin, että muutkin ravintolat olis ainakin lähes yhtä törkyisiä, jos niissäkin asiakkaat töhrisi ja roskaisi samalla tavalla.
   
 22. anidabi

  Rekisteröitynyt:
  02.11.2005
  Viestejä:
  3 778
  Tänään tuli koeajettua burger king. Jonoa oli mukavasti sisällä, mutta onneksi se veti kuitenkin suht nopeasti. Jos olis ollut ulkona niin olis varmaan karsinut osan jonottajista.

  Hampurilaisten osalta ei pettänyt BK taaskaan. Kyllä ne vaan on niin meheviä ja maukkaita. Ei paljon mäkkiin enää asiaa kun purilaisten osalta viedään kuin pässiä narusta. Mäkki vaikuttaa sellaiselta köyhän miehen purilaiselta verrattuna whopperiin tai varsinkaan steakhouseen. Heseä en tähän keskusteleen ota mukaan ollenkaan, sieltä en ole ostanut mitään vuosiin kun joka kerta aina vaan pettänyt. Hese on mielestäni aika lähellä snackya mikä muuten ihan jees, mutta purilaiset aika lähellä sellaista perus rekkamiesgrilliä. Elkää käsittäkö väärin, tykkään rekkamiesgrillien burgereistakin, mutta en kaikkien. Purilaisia kun ei tuu niin hirveenä syötyä niin sitten kun sitä haluaa niin haluan parasta näin ollen BK:n asiakkaana pysyttelen edelleen ja mäkkiin vaan jos ei oo parempaa tarjolla.

  Ranskalaisista en yleensä välitä, mutta kokeilin niitä tällä kertaa ja maun ja koostumuksen osalta olivat hyviä nekin. Ei ehkä ihan mäkkärin hieman kiinteämmän oloisia, mutta onneksi eivät olleet mitään vetisiä paskoja kuitenkaan.


  BTW, eikö olis aika muokata sitä mäkki vs. hesen ketjun otsikkoa modernimpaan aikaan nyt kun BK löytyy suomesta?
   
 23. Old(F)Art

  Rekisteröitynyt:
  20.03.2013
  Viestejä:
  261
  Mutta kun et maksa, oletat vaan maksavasi.
  Rakennetaan suomeen vippikulttuuri tai korotetaan pikaruokamätön hintaa 20% (ilman että myynti kärsii), niin voit myös maksaa etkä vaan olettaa maksavasi.
   
 24. jjx

  Rekisteröitynyt:
  23.12.2001
  Viestejä:
  14 148
  Nakkikioskillakin varmaan hankkaat kiukkuisena takaovea ja vaadit päästä sisään - tokihan olet maksava asiakas joten onhan sinulla oikeus päästä pöytään istumaan ja ruoasta nauttimaan :D

  Mielestäni rajaa on järjetöntä vetää siihen maksaako vai ei. Eri paikoissa on eri siisteystaso ja asiakkailla on mainio mahdollisuus äänestää lompakollaan. Itse en tykkää Hesen sotkuisuudesta => en juurikaan asioi siellä. Toisaalta ymmärrän että tuo on heiltä ihan tietoinen valinta, siisteyden ylläpito vaatisi henkilökuntaa ja maksaisi. Se että sotkee itse lisää sillä verukkeella että paikka on jo ennestään sotkuinen on lapsellista.
   
 25. absolut1

  Rekisteröitynyt:
  13.04.2008
  Viestejä:
  461
  hyvä narikka tunnetaan myös nimellä:

  [​IMG]

  [​IMG]
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti