Keskustelufoorumin sisällisota - eli muron hajoaminen ("Sampsan uusi foorumi"-keskustelu)

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Echi, 16.10.2016.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. IDKF

  Rekisteröitynyt:
  09.01.2010
  Viestejä:
  494
  Palauttakaa nyt herranjumala se editointimahdollisuus takaisin, tai tehkää systeemi jolla on mahdollista päivittää listoja esim. ketjun ensimmäisissä viesteissä.

  Jotkut tosiaan polttavat sen talon avioeron sattuessa, mutta se on verrattain pieni porukka kokonaisuuteen nähden. Itsellä ei ainakaan kiinnosta tuhota ilmaiseksi saataville luomaani materiaalia(viestejä) Otavan ja Sampsan avioeron takia, se nyt ei ainakaan kenenkään etu ole. Todennäköisesti näiden viestinsä tuhoavien materiaalilla nyt ole edes mitään arvoa suomalaisille, kun eivät sitä edes itse niitä arvostaneet.

  Loppujenlopuksi ainoa merkitsevä asia on, että Otavamedia nyt onnistuisi edes jollain tavalla välittämään fiiliksen, että ainakaan kaikki käyttäjien tuottaman sisällön avulla saatu mainostulo ei valu ylläpitäjien etelänmatkoihin vaan investoitaisiin myös johonkin uuteen.

  edit. Jos muroa mieli pelastaa, niin nyt liinat kiinni, osingot minimiin ja kaikki mahdollinen kuluista ylijäävä tulovirta uusien ominaisuuksien luontiin jolla saadaan käyttäjät pysymään, tai mahdollisesti jopa rahoitusta tuohon ulkopuolelta. Raha ja tunnettavuus on nyt se ainoa millä Io-techiä pystytään haastamaan kunhan saadaan kanavoitua se käyttäjille lisäarvon tuottamiseen. Jotta käyttäjät saadaan pysymään, Murobbs:n täytyy käyttäjille tarjota Io-Techiä enemmän.
   
  Viimeksi muokattu: 18.11.2016
 2. Juhalius

  Rekisteröitynyt:
  09.10.2010
  Viestejä:
  4 558
  Jos pelätään scriptejä niin luulisi olevan kohtuu helppoa laittaa joku "suttukuva varmennus" editointiin...
   
 3. MUROPAKETIN HINTAVERTAILU

  Päivän tarjoukset
  Yhteistyössä
 4. IDKF

  Rekisteröitynyt:
  09.01.2010
  Viestejä:
  494
  Toisaalta hyvä uudistus vois myös olla Otavalta laittaa joku henkilö muroa pyörittämään, samaan tyyliin kuin Sampsa aikanaan tai vastaavasti nyt on tuolla Io-Techillä. Kaveri sitten pyörisi täällä ja laittaisi persoonansa peliin ja olisi yhteisössä mukana. Duunina olisi muron kehittäminen, vastaava rooli missä Sampsa oli, mutta kasvonvaihdos, on varmasti käyttäjienkin mielestä tervettä kun tulee uutta persepektiiviä ja ideoita. Io-Tech nyt kuitenkin on perinteistä Sampsaa eikä siellä sinällään mitään uutta ole mitä Samppa ei olisi jo jättänyt tänne Muron puolelle, kopio murosta kymmenen vuotta sitten.

  edit. Asua
   
 5. G-MIES JERRY COTTON

  Rekisteröitynyt:
  20.03.2001
  Viestejä:
  10 629
  Kuka ikinä siihen nimitettäisikään, vihaisi tää "tietty porukka" sitä ja kaveri joutuisi vaan loputtoman vittuilun ja hyökkäävän käytöksen kohteeksi. Joskus ihan oikeasti vaan kannattaa vetää hiljaisuuden muuri päälle kun on selvää, että mikään vastaus ja mikään järkevästi toteutettavissa oleva teko ei rauhoita pahimpia kohkaajia. Aika parantaa haavat.
   
 6. IDKF

  Rekisteröitynyt:
  09.01.2010
  Viestejä:
  494
  Varmasti näinkin, mutta ei nyt tuota tarvi kokea jotenkin Sampsan kilpailijana tai syrjäyttäjänä, Sampsa on tehny mahtavan duunin murossa, mutta kyllä nyt jokaisella ideat lopulta loppuu ja on virkistävää vaihtaa duunia ja antaa jonkun muun jatkaa siitä mihin edellinen jäi.
   
 7. heyrst

  Rekisteröitynyt:
  31.12.2001
  Viestejä:
  5 617
  Noh kerropas millaisilla tavoin estäisit käyttäjiä luomasta ketjua jonka nimi olisi sama kuin toisella foorumilla? Uudella foorumilla ketju lukkoon ja modelta varoitus että tsot tsot teit ketjun samalla nimellä et meneppäs sinne toiselle foorumille keskustelemaan? Odotan mielenkiinnolla miten sinä suitsisit käyttäjät siten etteivät jatka samoja keskusteluja uudella foorumilla.

  Reaktiossa olllut mitään defensiivisyyttä vaan turhautumista millaisia idiootteja sitä ihmiset ovat.
   
 8. ilevile Banned

  Rekisteröitynyt:
  01.04.2002
  Viestejä:
  356
  Jos suurennoslasilla niin ei tainnut olla tästä kyse, ainakin niitä ideoita toteutetaan nyt vähän toisella tahdilla jossain muualla kuin täällä :)
   
 9. kautium

  Rekisteröitynyt:
  31.01.2007
  Viestejä:
  17 398
  Olisihan se aika huvittavaa, jos uudella foorumilla ei voisi keskustella jostakin sen vuoksi, että samasta aiheesta on jo suosittu ketju jossakin muualla.
   
 10. G-MIES JERRY COTTON

  Rekisteröitynyt:
  20.03.2001
  Viestejä:
  10 629
  Oliko tää sarkasmia koska just niinhän tuolla uudella foorumilla on toimittu?
   
 11. kautium

  Rekisteröitynyt:
  31.01.2007
  Viestejä:
  17 398
  Siis miten on toimittu, estetty tekemästä ketjuja joista on keskustelua muualla? Ei todellakaan ole estetty (eikä pidäkään estää), eli joko käsitit väärin tai olet muuten vain pihalla.
   
 12. G-MIES JERRY COTTON

  Rekisteröitynyt:
  20.03.2001
  Viestejä:
  10 629
  No just siksihän siellä on esimerkiksi lukittu noita kusetusketjuja, että Murossa on niistä jo hyvä ja suosittu ketju olemassa.
   
 13. heyrst

  Rekisteröitynyt:
  31.12.2001
  Viestejä:
  5 617
  Oliko näitä Zinzino lisäksi kovin montaa, joka olisi beta-vaiheessa olevan foorumin resursseille turhan kuuma peruna.
   
 14. kautium

  Rekisteröitynyt:
  31.01.2007
  Viestejä:
  17 398
  En tiedä mikä on tilanne jonkin yksittäisen ketjun kohdalla, mutta laajemmassa mittakaavassa mitään sellaista kieltoa ei ole ja taitaapa olla niin, että kaikki aktiivisimmat ketjut siellä ovat jatkumoa murossa aloitetuille yleisille aiheille.
   
 15. G-MIES JERRY COTTON

  Rekisteröitynyt:
  20.03.2001
  Viestejä:
  10 629
  No syyksi mainittiin kyllä Muron ansiokkaat ja aktiiviset ketjut. En tiedä, onko taustalla haastemiehen pelko mutta sehän olisi aika noloa uudelta foorumilta?
   
 16. heyrst

  Rekisteröitynyt:
  31.12.2001
  Viestejä:
  5 617
  Tuohon vastattiin ylläpidon toimesta foorumilla paremminkin enkä sitä ala sieltä tänne toistaan.
   
 17. Mechanical Man

  Rekisteröitynyt:
  01.12.2001
  Viestejä:
  1 295
  Toisin kuin tällä foorumilla, sillä toisella on ihan avoimesti keskusteltu miksi tietyt ketjut on lukotettu eikä aiheesta tule avata keskustelua.
   
 18. G-MIES JERRY COTTON

  Rekisteröitynyt:
  20.03.2001
  Viestejä:
  10 629
  No nyt aletaan olemaan aika vahvasti makuasioiden parissa. Eli täällä saa aika vapaasti jauhaa esimerkiksi Zinzinosta pilkalliseenkin sävyyn mutta ylläpito on poistanut ilmeisesti jotain henkilötietoja tai vastaavia ja moderaattori kertoi mitä tapahtuu parhaan tietonsa mukaan. Siellä toisella foorumilla koko aiheesta ei saa keskustella, ilmeisesti nyt siis siksi, että haastemies ahdistaa? Kuitenkin se tuntuu monelle kelpaavan niin hyvin, että tänne asti vaivaudutaan vielä loggautumaan nuo zino-, onecoin- ja muut jutut jauhamaan :think:
   
 19. heyrst

  Rekisteröitynyt:
  31.12.2001
  Viestejä:
  5 617
  Eiköhän odoteta noiden suhteen foorumin kypsymistä. Kuten mainittiin noihin annettiin foorumilla paremmatkin perustelut, jotka olivat järkeenkäyviä. Toki se on vittumaista parin ketjun takia hypätä toiselle foorumille ja kyseisiä ketjuja odotellaan uudelle avautuvaksi.

  Josta päästään siihen että tämäkö olisi se tapa jolla estettäisiin ettei "kopioketjuja" olisi niin paljoa kuin on.
   
 20. OrgaNik

  Rekisteröitynyt:
  19.01.2015
  Viestejä:
  770
  Eihän se luetun ymmärtäminen nyt voi olla noin helvetin vaikeaa. En minä ole ollut kieltämässä yhtään mitään yhtään mistään, vaan toivoin io-techille omaa identiteettiä suoran kopioinnin sijaan. Eikä nykytilanteessakaan ole mitään väärää, tämä nyt on vain minun henkilökohtainen mieltymykseni. Kuten jo mainitsin, tilanne varmasti muuttuu betavaiheen jälkeen.

  Oliko nyt jo tarpeeksi selkeästi ilmaistu, vai käynkö hakemassa ratakiskoa?
   
 21. G-MIES JERRY COTTON

  Rekisteröitynyt:
  20.03.2001
  Viestejä:
  10 629
  Erityisesti huvittaa nää hermannit, jotka käy avaamassa täysin samansisältöisen ketjun molemmille foorumeille. Toisia vituttaa keskustelun hajoaminen mutta jotkut ilmeisesti haluavat käydä samaa molemmilla palstoilla :D
   
 22. IDKF

  Rekisteröitynyt:
  09.01.2010
  Viestejä:
  494
  Mitä uutta tuonne uudelle sivustolle siis on tulossa? Alun perusteella siis vaikutti perinteiseltä SERMIES + foorumi kombolta, mutta en nyt ole lähiaikoina seurannut.
   
 23. Tässä kiteytyy aika hyvin kaikki se mikä itseä korpeaa. Se on juurikin sitä "Munatonta" touhua jotä täällä on ihmetelty eikä pelkästään moderaattorien vaan nimenomaan omistajatahon toimesta myös. Juuri se että mistään ei mitään tiedoteta ja selleinen epäilys velloo että jotain paskaa puuhataan selän takana kun asioita tapahtuu mutta virallinen linja on kauttaaltaan emmätiiä[​IMG]
   
 24. Onko tässä ideana se että kasvottoman massa tapauksessa palvelut voidaan helposti kilpailuttaa ja paskaa hämmentää ne ketkä sen halvimmalla tekevät (mieluusti ilmaiseksi että tulee mahd. paljon hilloa omistajille) näin ollen aina kun pitää kuluja karsia niin voidaan vaikka joku aurinkorantojen alkoholisoitunut halpatyöläinen palkata kääntelemään uutisia googlella[​IMG]
   
 25. Moderaattorit kertoivat aikamoisen painostuksen jälkeen. Varmaan ilman sitä ei olisi kuulunut yhtään mitään[​IMG]
   
 26. heyrst

  Rekisteröitynyt:
  31.12.2001
  Viestejä:
  5 617
  Niin.. Käyttäjät on foorumin sisältö ja muodostavat identiteetin. Joten miten jos foorumi on muron käyttäjistä tullut olisi sen identiteetti erilainen kuin jatkumo siitä mihin murossa keskustelut jäi. Ajan myötä kunnei enää keskustelut ole jatkumoita erot selkiintyy ihan varmasti.

  Edelleen kaipaan miten sinä saisit käyttäjät johdettua siten että ne loisivat eri identiteetin eikä keskustelisi samoista asioista jotka jäi kesken. Jollet keksi käytän susta nimimerkkiä Mr. Obvious havaintojesi johdosta.
   
  Viimeksi muokattu: 18.11.2016

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti