Keskustelua omista autoista!

Viestiketju alueella 'Autot ja muut moottoriajoneuvot' , aloittaja VincentV, 03.01.2006.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. VincentV

  Rekisteröitynyt:
  01.03.2001
  Viestejä:
  316
  Toivottavasti tällaista threadia ei vielä ole.
  Kertokaapas auto-historiikistanne. Hyviä ja huonoja muistoja omista peltilehmistänne. Kuvia voisi laittaa myöskin.

  Oma kaareni on seuraavanlainen...

  Ensimmäisen oman (ja velattoman) autoni sain vuonna 2000 isältäni. Todellinen pappa-betalar tykki, eli Toyota Corolla KE20 (-77)! 1,2 litran koneella oleva pimppirauta. Kertaakaan ei jättänyt tielle ja oli varsin hauska laite kaikenkaikkiaan. Tosin nurkka-ajoon lähinnä soveltuva, sillä moottoritielle ei hirveästi asiaa ollut. Satasen vauhdissa meteli ja tärinä oli päätähuumaavaa. Katkojan kärjet kerran, öljyt muutamaan otteeseen ja kesä/talvi renkaita tuli vaihdettua, muuten ei mitään.
  Sokerina pohjalla... Auto on vieläkin omistuksessani, ja makaa kaverini kesämökin tallissa odottamassa laittoaan. Sen meinaankin joku kaunis päivä tehdä. On niin makia auto :)

  Toisen autoni sain myöskin isältäni vuonna 2002, uskokaa tai älkää. Tällä kertaa kyseessä on varsinainen herkku vuodelta 1986, eli Opel Ascona. Navy-sininen todella loistokuntoinen Opeliski, jonka 1,3-litran koneella uskalsi jopa mennä motarille. Tosin tuolla koneella ja kropalla ei hirveästi ohiteltu. Tämäkin sattui olemaan varsin loistoyksilö, jossa ei ilmennyt mitään vikaa, ei edes ruostetta liiemmin. Tuhnu, muuten hyvä peli.

  Seuraavaksi ostin itse (!) auton, keväällä 2004. Honda Accord 2.0IS vm. -95. Hyvä ja mielestäni hyvännäköinen japski, jonka ajo-ominaisuudet olivat hieman toista luokkaa Opeliin verrattuna. Tämä kaveri jo lähti ohituksissa ja olin todella tyytyväinen Honikkaani. Jämäkkä ja vahva peli. Ainut ongelma oli ilmastoinnin puute (nälkä kasvaa syödessä (vertaa -77 Corolla).

  Sitten tein elämäni virheen...

  Autokuume oli kova viime keväänä, ja täpinöissäni ostin liian nopeasti auton. Ostin nykyisen katiskani, eli Ford Mondeo 2.0GT Automaatti, vuosimallia -99. Kyllä tuli tehtyä iso virhe. Varustelista oli vaikuttava; Automaatti (emännän pyynnöstä, ja miksei itsekin), kuppipenkit (joista kuskin sähkösäätöinen), ilmastointi, kattoluukku (bonusta), tuulilasin lämmitin (eli vastuksilla toimiva, miksei muuten ole yleistynyt?), sähkölasit yms. 2-litrainen kone oli myöskin riittävä.
  Mittarissa oli ostohetkellä 79000km ja edellinen (ja ainut) omistaja sanoi auton olevan ok.
  Ennen ostoa löytyi toimimaton ilmastointi (syyläri vuoti) ja puhjenneet takakaiuttimien kalvot. Autoliike korjasi A/C:n ja vaihtoi kajarit.
  Muutaman ajan päästä cd-soitin, sittemmin Philips-merkkiseksi todettu, lakkasi soittamasta levyjä. Autoliike ei enää korvannut ja kuultuani hinnan Fordilta, en viitsinyt ruveta korjaamaankaan. Kuunnellaan sitten radiota.
  Nyt talven mittaan vikoja, etenkin sähköpuolella on ilmennyt enemmänkin. Keskuslukko reistailee, ja välillä tuntuu että sillä onkin oma pirullinen tahtonsa. Valot eivät toimi välillä, joutuu laittamaan virrat pois ja takasin (tekee harvoin tätä kylläkin). Perseenlämmitin ei toimi kuskin puolella. Sähköpenkki kuulostaa siltä, että rupeaa vetelemään viimeisiään.
  Rasittavinta kuitenkin on se, että kuskin kuppipenkin reunus osuu minun ajoetäisyydellä oveen, ja pitää aivan jumalatonta meteliä ja natinaa kokoajan. Muutenkin auto nitisee ja natisee joka helvetin paikasta ja jättää täten varsin halvan maun koko autosta. Rumakin se on nytkun sitä katselee tarkemmin... saatanan sämpylä.

  Olisi pitänyt vaan kuunnella omaa järjen ääntä, ja jättää nämä hopat ihan suosiolla. Paska mikä paska. Vaihtoon vaan, kunhan rahaa saan. Ei voi suositella...

  Varmaankin seuraava autoni tulee olemaan joko Honda, tai sitten Saab. Saabeja olen jonkin verran ajellut, ja varsinkin 9-5 Aero on vakuuttanut. Vanha Hondani jätti hyvän ja laadukkaan vaikutelman itseeni, joten ehkä kuitenkin mieluummin ostan jonkun uudemman Accordin.

  Mites teillä muilla?[signature]Never trust a thing that can bleed for five days and still not die!
  Leffa-kokoelma[/signature]
   
 2. t11ker1

  Rekisteröitynyt:
  05.12.2001
  Viestejä:
  189
  Itselläni majailee pihalla vuoden 1991 mallinen Honda Accord CB3 sedani, mitään moitetta ei ole löytynyt, auto on iso ja tilava, niin tavaratilalta kuin takapenkkiläisten jalkatilastakin, kulkee kiitettävästi sillä kakslitrasella pannulla, eikä jää jalkoihin, sen verta on vakuuttanut että seuraava auto jonka ""isona"" hankin, tulee olemaan myös Honda ja Accordi.[signature].::
   
 3. VincentV

  Rekisteröitynyt:
  01.03.2001
  Viestejä:
  316
  Samoilla linjoilla siis mennään, mukava kuulla että muutkin tykkää Honikoista :)[signature]Never trust a thing that can bleed for five days and still not die!
  Leffa-kokoelma[/signature]
   
 4. hynkel

  Rekisteröitynyt:
  11.01.2002
  Viestejä:
  412
  Ittellä on menossa nyt toinen auto, ensimmäinen oli taattua romurautaa, natsipakastin vuodelta 1997. Tuon ostin joulukuussa 2003, joskin ajokortin sain vasta vuoden 2004 keväällä. Mittarissa oli ostohetkellä 95k ja hyvinhän se autokin toimi, kunnes vaihdelaatikko sanoi itsensä irti. VW Polo Classic/6K:ssa on nimittäin tyyppivikaa noissa laatikoissa, niiden laakerit ei kestä. Noin 125k paikkeilla laukesikin ensimmäinen laatikko tyyppiä DCJ ja uuden metsästys alkoi. Stockmann-autosta sanottiin, että tehdaskorjattu irtoaisi asennettuna reilulla kolmella tonnilla, vanha laatikko pitää antaa vaihdossa.. Siispä liian kallis. Yhdeltä purkamolta löytyi sitten peräänajettu samanlainen volkkari, josta kyseinen vaihdelaatikkokin löytyi. Muutaman satasen maksoin siitä, ajettu oli noin 60k. Tämä loota kestikin puolisen vuotta, sitten petti laakeri. Kyllä vitutti. Auto lähti vaihtoon. http://irc-galleria.net/view.php?nick=hynkel&image_id=7215748

  Tuli katseltua uusia kärryjä ja laadustaan tuttu Korea (täältä se LG:kin tulee) vakuutti sitten Hyundai Getzillä sen verran paljon, että tuli ostettua se. Hinta mitälie yli 15ke, siispä vajaa 40 % hinnasta piti ottaa liisingillä isältä ja äidin isältä. Getzillä on nyt ajettu jokunen tuhat kilometriä ja tuntuu sentäs toimivan, ongelmia ei ole ollut. Velkaa on edelleen maksettavana pois ja intin aikana se ei pahemmin tule edes lyhenemään. Moottorin koko on 1.4 ja tehoa on yllättävänkin paljon, 97 heppaa. http://irc-galleria.net/view.php?nick=hynkel&image_id=26036442

  Toivottavasti tuo kestää ongelmitta useita vuosia, takuutakin on 5 vuotta ja tarrat on kaikki ehjiä :)[signature]TST-Läppäri (Armada 1560D) on iskussa. Onneksi ylipäällikkö vaihtuu jo vuonna 2012.

  Inttiblogi tjsp ehkä sitten joskus, WordPress pitäis saada asennettua ja säädettyä.
  // hynkel //[/signature]
   
 5. ramram

  Rekisteröitynyt:
  13.08.2002
  Viestejä:
  2 369
  Nii mullaki. Honda on autojen kingi. Uusi Accord Tourer 2.4 Executive olis ihan kiva, kun tää nykynen -97 sedani jää píkkuhiljaa pieneks. Emännän Civicin (-94) vois vaihtaa vaikka uuteen CR-V:hen kunhan asuntolaina on maksettu (30 vuoden päästä).
   
 6. Goddamn

  Rekisteröitynyt:
  28.09.2004
  Viestejä:
  857
  ""omat autot (ei isukkien)"" sanoo hän ja heti ensimmäisenä mainitsee kuinka sai isukiltaan autonsa. Myös seuraavan. Nuo olisi pitänyt jättää mainitsematta kokonaan viestissäin, koska omalla rahalla ostetun auton minä käsitän oikeasti omaksi. Isältä saatua autoa ei mielestäni voi sanoa omaksi, vaan se on juurikin vain isältä saatu auto.
   
 7. VincentV

  Rekisteröitynyt:
  01.03.2001
  Viestejä:
  316
  No, laskekaa sitten nuo kaksi ensimmäistä pois jos häiritsee. Tosin, nuo kaksi olivat rekisterissä omalla nimelläni, ja kyllähän mä vissiin niistä pari tuoppia olutta maksoin :)
  Kyse nyt ei kuitenkaan ole mistään 50k? autoista kuten tuossa toisessa threadissa, vaan nyt puhutaan korkeintaan 2000mk rasseista.[signature]Never trust a thing that can bleed for five days and still not die!
  Leffa-kokoelma[/signature]
   
 8. esclave noir

  Rekisteröitynyt:
  18.07.2004
  Viestejä:
  72
  Kun täytin 18 sain BMW E60 545i:n. Tuolla on tullut ajettua uudesta saakka niin ei ole muita autoja kerennyt kertyä. Ja on tosiaan mun nimissä eikä isukin.
   
 9. Oh5hrm

  Rekisteröitynyt:
  24.07.2000
  Viestejä:
  1 064
  lähetäänpä vuodesta -93
  eka auto esko 1.3L -83 ostin keväällä ja kesällä kerkesin pyörittää vajaa 30tkm. loppukesästä lähti lunastukseen. törppö ajo kylkeen.

  merkkiähän ei vaiheta ja ostamaan esko 1.3 -84 tulikohan rullattua noin vuosi ja konevaihtoon. kone huoneeseen laitetiin xr3 (1.6 tehdasviritteinne)
  tällä rullattiin ja jonkin aikaa. kerran liukkailla keleillä töppäsin itse ja lyhensin hiukan keulaa. -> oppirahat omasta taskusta.
  autotta ei kauaan pystynyt olemaan joten piti ostaa joku tilalle.

  eteen sattu volvo 340 -86 ?? jos en ihan väärin muista .
  ehottomasti huonoin auto mitä on itsellä ollut. ei kauaan auto hallussani viihtynyt.
  tilalle piti saada lisää tehoa.

  Mazda 626 2.0 gti -89. mielestäni oli ihan hyvä auto jämäkkä alusta yms. heikkonalenkkinä pellit ei kestäneet ja iskarin yläpäät piti hitsata pariinkertaan takaanta.

  Nissan sunny 1.4i -93 kerankin hiukan tuoreeman auton parissa. no eipä sekään autuaaksi tehnyt. alusta oli hirveä kiikkulauta ja tehoa ei koneesta löytynyt kun alamäessä :) pellithän tässäkin alko heti hajoamaan käteen.

  BMW 318is -90 varsin mukava peli. kestävä ja muutenkin ok alustaltaan. ainoa syy auton vaihtoon nykyiseen noi kilometrit.
  tähän mennessä yhteen johtopäätökseen olin pääsyt ei ainakaan riisikuppia tähän taloon. joten kestetään saksalaisessa laadussa siispä alle päätyi johtotähti.

  Mb190 2.0L -89 hakusessa kyllä oli w124 korisarja mutta yksilö kun sattu käsiin niin korista oli hiukan tingittävä.
  nykyiseen olen ihan tyytyväinen ainakin meilkein. jos jotain pitää huonoja puolia ettiä niin melkein toi alusta on suhkot pehmeän olonen. Toki myös puhtia sais koneesta hiukan enemmän löytyä.
  saa nähä kuin kauan auto nyt palvelee todennäkäsesti pidempään. pistetään mielummin rahaakiini pyörän vaihtoon isommaksi, jos mahdollista. [signature]Mielipiteeni on voinut muuttua, mutta ei se tosiasia, että olen oikeassa.
  http:\\oh5hrm.no-ip.com[/signature]
   
 10. Olivia Wilden reinkarnaatio

  Rekisteröitynyt:
  18.03.2001
  Viestejä:
  59
  Pari autoa ollut..tai no toinen noista on edelleen:

  Ensimmäinen oli Peugeot 405 Mi16. Esson Baari (tm) -jutuista huolimatta oikein mukava auto ajaa ja eipä siinä niitä vikojakaan pahemmin ollut. Hyvillä varusteilla kelpo peli. Vaihtoon meni kun teki mieli uudempaa.

  Nykyään tulee ajeltua -98 Alfa Romeo 156 2.5 V6:lla. Koeajon jälkeen oli pakko ostaa, kaasua polkiessa nostaa väkisin virnettä naamalle. Ajettavuus on ihana ja tehojakin melkein riittävästi. Ei ehkä se opiskelijaystävällisin kulutukseltaan, mutta mitäs pienistä...

  Keväällä himottaisi pyöräkuumeen (taas..) iskiessä vaihtaa alle pari pyörää vähemmän, joku 600-900cc sporttipyörä olisi passeli koulumatkoille. ;]
  [signature]Kyynikko on vain pettynyt idealisti[/signature]
   
 11. Exc x

  Rekisteröitynyt:
  30.09.2001
  Viestejä:
  465
  Itsellä ensimmäinen ""auto"" Lada Samara vm. -94 jonka sain mutsilta kun eivät kakkosautoa tarvinneet enää. Kyllähän se kauppa-autona meni opiskellessa vuodet 2002-2003 ja toki sillä tuli ajettua kotia aina 350km vkl:sin. Bensaa meni vähän kun 1.5l kone taisi olla.

  Sitten tulikin ostettua Peugeot 405 MI16 vm. -92. Ostin sen Ruotsista kesällä 2003 kun siellä asuin ja auto levisi 2 viikon jälkeen. Vein takaisin liikkeeseen ja sain rahani pois.

  MI16:ta kun etsin niin etsinnät jatkui ja kävinkin katsomassa lähes kymmentä MI16:ta ennen kuin seuraavani ostin. Elokuussa 2003 ostin sitten Peugeot 405 MI16 vm. -94 eli se facelift malli, ja tämänkin Ruotsista. Autosta maksoin 3300? ja veroja Suomeen tuodessa 1000? ja Suomessa myin sen elokuussa 2005 5100?:lla. Hintahan olisi ollut voitollinen jos ei laskettaisi varaosiin mennyttä rahaa, ja MI16:han sitä meni :)

  Sitten oli tuon ämärin aikana pari kuukautta kesällä 2005 Datsun Cherry vm. -82. Se oli sellanen 200? väliaikaisauto kun MI16 oli vähän osina :)

  Ja autot on ostettu omalla rahalla joka on ansaittu jopa oikeita töitä tekemällä. Ei ole pappa betalar tai vastaavaa. Toki joskus sai vähän avustusta korjauksiin :D


  Edit: kuva vielä rakkaasta exästäni (jonka muuten osti 73v pappa Mikkelistä mökkiautokseen! :D )
  [​IMG]

  [Edited by: Exc x on 3.1.2006 4:16][signature]AMD Athlon 64 3500+ Venice | Asus A8N-SLI | Kingston 1024MB DDR 400MHz | Club 3D GeForce 7800GT 256MB | Seagate Barracuda SATA 250GB | Nec ND-3540 Black 16X DVD+/-R/RW | Antec Sonata II, 450W | Logitech Deluxe Keyboard | Logitech G5 Laser Mouse | 2kpl 19"" Compaq V900[/signature]
   
 12. tutkija

  Rekisteröitynyt:
  02.09.2001
  Viestejä:
  366
  volvo v40 -00 2.0T oli eka auto ja siis hommasin auton vasta kun työ sitä vaati. nyt haussa uusi auto, volvo tai bmw, koeajo kertoo :D[signature]Suomessa on 5 miljoonaa rakennusalan asiantuntijaa ja sitten vielä ihmetellään miksi taloissa on kosteus- ja homevaurioita
  Desktop1: Shuttle SN85G4, AMD64 3200+, 1GB 400MHz, EIZO 778, Asus N6600GT Desktop2: Shuttle ST20G5, AMD64 X2 4200+, 1GB 400MHz, EIZO 778, ATI Radeon Express 200 Server: AMD64 3200+, 1GB 400MHz, matrox g400 Network: 2.3/2.3 Mbit/s
  [/signature]
   
 13. Jote

  Rekisteröitynyt:
  07.10.2002
  Viestejä:
  11 737
  Menossa ensimäinen auto, jonka sain äidiltäni 1.5v sitten ajokortin saatuani. Ford Fiesta 0.95 -79. Ei ole erityisen mukava, eikä ainakaan ripeä, mutta olen silti rakastunut:x. Autoa on säilytetty lähes koko elämänsä ajan lämpimässä tallissa. Viimeiset kymmenen vuotta ennen minulle siirtymistä auto seisoi tallissa käytännössä ajamattomana. Mittarissa oli 100tkm kun otin Fiestan käyttöön. Auto on minun hallussani vielä kymmenen vuoden päästä ja se on lupaus!(ellei satu pahaa kolaria)

  [Edited by: jote on 3.1.2006 4:41]
   
 14. ^TD^

  Rekisteröitynyt:
  29.11.2002
  Viestejä:
  1 131
  [whine]Ei ole autoa tälle pojalle siunattu...[/whine]  ... vielä, mutta ensi kesänä olisi tarkoitus kesätyön päätyttyä hommata opintolainan kanssa auto. Kaverit sai ylipuhuttua tässä hiljattain, että semmosen voisi ottaa. Ja auton merkistä ei ole mitään epäilystä, alkuvuodesta kun täytin niin sitä olin kuskina niin perkeleen monella autolla. Baijerilainen pihaan tulee ja jos merkistä joudun luopumaan (hintataso kun on aika korkea kuitenkin, itse kun en amiksen vikaa omista, joten pitäisi kohtuu kunnossakin olla) niin ainakin takaveto sen pitää olla, Enhän minäkään kävele käsillä :^O


  E: [offtopic]Paljonkos sitä pitää btw sijoittaa, että saapi kohtuukuntosen BMW:n? Vuosimallia 90 --> olis toivomukses.[/offtopic]

  [Edited by: ^TD^ on 3.1.2006 5:00][signature]MSI K7N2G-ILSR , Axp 2400+, Zalman cnps-6000cu, Hercules Radeon 9700 Pro 128+ zalman vga cooler, Kingston ddr 512mb 333mhz pc-2700x2, Logitech Cordless Desktop Comfort (langaton näppis) ja mx518 hiiri (matto func industries surface 1030) Samsung dvd 16x/48x, LG DVD +- RW DL, Nokia 447ZiPlus 17[/signature]
   
 15. Tyler

  Rekisteröitynyt:
  20.12.2001
  Viestejä:
  977
  Ajelen -93 mallisella Peugeot 205:lla. En muista paljoako on ajettu tarkalleen, oisko vajaa 250k? Vikoja ei ole ollut ja vie minut paikasta toiseen 5,5l/100:lla. Maksoikin vain 500e.

  Ensimmäinen autoni oli -86 Mitsubishi Lancer 1,8D, josta en halua puhua.[signature]Tyler
  Tyler's blog

  Tyler- @ IRCNet[/signature]
   
 16. AlKu

  Rekisteröitynyt:
  23.03.2000
  Viestejä:
  81
  Ensimmäinen auto:
  Volvo Amazon -64 :) Ehdottomasti ihanin autoni toistaiseksi. Kummisedältäni ostin tuon aikanaan ensiautokseni ja hyvinhän se palveli nuoren miehen jokapäiväisessä käytössä liki kaksi vuotta. Väri oli valkoinen ja sisuta punaista plyyssiä :) Emännän kanssa kierrettiin jopa yksi pitempi lomareissukin tuolla autolla: 1700km kahden viikon aikan ristiin rastiin suomea, auton huippunoopeuden ollessa matkan aikana 90km/h ;)

  Toinen auto:
  Ford Sierra -85 Volvon jäätyä harrasteautoksi ostettiin käyttöautoksi toinen takatuuppari. Muuten hyvä auto, pohja mätäni alle vuodessa oston jälkeen.

  Kolmas auto:
  Ford Sierra farmari -84. Sinällään hyvä auto, palveli mainiosti vuoden päivät, mutta tekniikka rupesi pettämään.

  Farkun möin pois viime syyskuulla ja siitä asti olen ollut vailla autoa. (tai siis: onhan tuo harrasteauto vielä tallissa, mutta ei jokapäiväisessä käytössä enää) Julkisilla kulkee hyvin kaupunkiin ja töihin pääsee kimppakyydillä :)
  Kaikki autoni ovat siis olleet omalla rahalla ostettuja, takavetoisia ja varustettu 2-litraisilla vapaasti hengittävillä kaasarikoneilla ;)


  EDIT 04.02.08:
  Oltuani vuoden ilman autoa hankin kulkineeksi -91 1.6 Nissan Sunnyn. "saniainen" palveli mainiosti vajaan pari vuotta, mutta nyt kun perhe on kasvamassa päätimme siirtää sen eläkkeelle.

  Viides auto onkin nyt sitten -01 2.0 Nissan Primera farkku. Eli yhden erehdyksen jälkeen on jälleen palattu kaksilitraisten pariin, vaikkakin veto on siirtynyt "väärään päähän" :)

  Amazon:kin on jo siirtynyt seuraavan harrastajan hoiviin, syystä että itselläni ei tuossa välillä ollut tiloja missä autoa säilyttää ja rakentaa. Jonkin sortin harrasteauto on kyllä taas hakusessa nyt kun on oma talli missä laitella :)[signature]Alkupolku -blog/tjsp
  [/signature]
   
 17. Shadow_man

  Rekisteröitynyt:
  05.06.2005
  Viestejä:
  400
  Ensimmäisen autoni faija maksoi koska olin amiksessa autopuolella ja siitä piti tulla projektini, aito oli Mazda 626 2.0 -87. Nykyisen petoni, Fiat Unon ostin katsastusaseman pihalta faijan kaverilta ja hintaa oli pari kymppiä. Alle laitettu alut, takalaatikossa pari halppis subbaria, 6x9, vahvari ja jonkun näköinen mp3 soitinkin löytyy.
   
 18. Stolen

  Rekisteröitynyt:
  12.12.2000
  Viestejä:
  986
  Eka auto Ford Sierra 3D -87.
  Kahden litran kaasutinmoottorilla, melko bensarosvo.
  Ei jättänyt välille vaikka lähellä käytiin, joku alipainesäädin tai muu vastaava ihme mötikkä sano työsopimuksen irti.
  Luotin autoon silti kuin muuriin, taisin kävästä sillä 3 kertaa helsingissäkin(matkaa 650km suunta täältä pohjoisesta).

  Nykyinen rassi Volvo 740 GL -87, kahden litran kaasutinmoottorilla.
  Aah, rakastan <3
  450tkm mittarissa mutta silti käy ja kukkuu.
  Kertaakaan ei välille ole jääty vaikka olen rullannut tällä noin 45tkm.
  Ja hesanreissuja on tälläkin uskallettu tehdä.
  Bensastahan se tämäkin tykkää, kaikki menee mitä tankkiin laittaa.

  Edit: tuskin tulen koskaan ostamaan itselleni etuvetoista autoa, kyllä se takaveto on ihan ykköspeli, varsinkin talvikäytössä. No kyllähän jotkut väittää ettei takavedolla pääse liikkeelle mutta se on vaan osaamattomuutta :)

  [Edited by: Stolen on 3.1.2006 6:35][signature]Simple and easy.[/signature]
   
 19. Hopeapaa

  Rekisteröitynyt:
  24.01.2005
  Viestejä:
  567
  Käykää SVF:ltä kuikuilemassa, samalla nimimerkillä löytyy...[signature]8088/8MHz->386sx/20MHz->486DX2/66MHz->5x86/150MHz->K6/300MHz->K6-2/300MHz->K6-2/450MHz->AthlonXP/1900MHz[/signature]
   
 20. seebra

  Rekisteröitynyt:
  08.05.2002
  Viestejä:
  4 445
  Eka omalla rahalla ostettu auto oli Escort vm. -80, jonka ikäviin puoliin kuului taipumus syttyä tuleen ja ""juuttuvakurkkuisen"" kaasuttimen talviominaisuudet. Sen sai myös todella herkästi heittämään perän menosuuntaan hitaissa ja loivissa kaarteissa vaikka alla oli uudet nastarenkaat.

  Sitten oli pari Saabia, 99 vm -81 ja 90 vm -87. Molemmat olivat hyviä pelejä, vaikka pikkuvikoja niissä riittikin.

  Eka uutena ostettu auto oli Fiat Punto vuonna 1999, lähinnä siitä syystä että Saabista sai käsittämättömän hyvän hinnan vaihdossa. Se toimi kuin kello, ja hyvien kokemusten perustella se vaihdettiin uuteen Stiloon kun se alkoi jäädä vähän ahtaaksi. Stilolla kerittiin ajaa 160tkm kunnes viime kesänä vaihdettiin samanmerkkiseen diesel-farkkuun.

  Pihassa on lisäksi kakkosautona Ford Bronco II vm. 90, mutta siinä on vähän laittoa.[signature]Oletko jo rikkonut uutta tekijänoikeuslakia, edes törkeän huolimattomuuden johdosta?[/signature]
   
 21. mjkr

  Rekisteröitynyt:
  27.07.2003
  Viestejä:
  503
  Ensimmäinen auto oli Bmw 316 1.8 pierupurgin sähköisesti ohjatulla kaasarilla. (ensimmäinen ja viimeinen bmw)

  Sitten tuli hankittua -89 mallin Ford Sierra 2.0i, ihan mukava menopeli päästellä mutta töiden alkaessa oli pakko
  siirtyä dieseliin joten työjuhdaksi hankittiin Mazda 626 2.0D. Luotettavampaa autoa saa hakea, 100tkm tuli ajettua
  eikä jättänyt tielle edes laturinhihna katkettua 100km päässä kotoa.

  Kuitenkin tehokkaampaa autoa teki mieli joten ruotsista tuli haettu Audi 100 -92 2.5Tdi, todella mahtava auto loistavalla koneella.6kk jälkeen tuli tilaisuus vaihtaa hieman tuoreempaan -03 mallin TDCi mondeoon jolla on nyt sitten 2kk/8tkm päästelty huolettomasti.

  Saabismihan on sairaus ja Foordismi mielisairaus mutta ompahan ainakin taivaspaikka turvattu :)

  Kortti ollut 3 vuotta, ajokilometrejä kertynyt arviolta 200tkm.
   
 22. finbatt

  Rekisteröitynyt:
  01.08.2000
  Viestejä:
  1 291
  -93 Opel Astra farmari kaksilitraisella koneella. Ostin reilu vuosi sitten 2½k?. Mukava auto kunhan pitää vauhdin alle 130kmh. Ajettu 280tkm, itse ajanut 40tkm. Tänä joulunakin kuljetti kaksi ihmistä, koiran ja aivan helvetisti tavaraa :) toista tuhatta kilsaa ilman ongelmia. Minun aikana vaihdettu laturi ja jarrulevyt/-kengät, molemmat loppuunkulumisen takia.

  Mukavia muistoja tuosta autosta riittää, kun sillä on tullut kuskattua koiraa treeneihin pennusta asti milloin missäkin korvessa. Mukaan mahtuu kaikki tarpeellinen kama koiran häkistä alkaen. Farkussa mahtuu nukkumaankin mukavasti, kun kaataa takapenkit :) Onhan tuolla tullut haettua monta osaa tietokoneeseen pääkaupunkiseudulta, silloin kun on jaksanut lähteä ajelemaan. Astralla ajaminen on opettanut sen, että seuraavassa autossa on neljä vetävää pyörää, automaattivaihteet ja enemmän maavaraa, mielellään myös enemmän tavaratilaa.[signature]I see dead pixels[/signature]
   
 23. Juppa

  Rekisteröitynyt:
  19.01.2002
  Viestejä:
  61
  Vasta 2kk sitten ostin ensimmäisen oman auton, VW Golf -98. Kortti on ollut 5 vuotta, ja toki olen muilla autoilla ajanut aika paljonkin, mutta nyt vasta siis oma auto.
   
 24. hijaCker

  Rekisteröitynyt:
  27.08.2003
  Viestejä:
  14
  Vähän enne kesää ostin VW Golf GTI -99 , sillä on tullut ajeltua tähän päivään saakka. :)
  Huoltoon pitäs viedä tossa 2vko:n päästä :Z[signature]CPU:A64 [email protected] 2,3GHZ( CNPS7700-CU / Näyttis: X800XT PE / Memory:Kingston HYPER-X 1GB / HDD:480GB / Näyttö: ViewSonic VX924 (19"", 3 ms) / G5 LASER MOUSE & Internet Navigator SE [/signature]
   
 25. Mianpa

  Rekisteröitynyt:
  20.01.2001
  Viestejä:
  535
  Itse ostin oman ekan autoni vajaa kuukausi sitten. Auto on saksasta tuotu Audi A4 2.8 Quattro, vm.-97. Ja nyt voin jo melkein todeta että en enää halua kaksi pyörä vetoisen koskea, varsinkaan talvikelillä.[signature]Ihmiset jotka luulevat tietävänsä
  kaiken, ärsyttävät meitä, jotka
  tiedämme kaiken.[/signature]
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti