Keskustelua Kiinasta tilattavista puhelimista

Viestiketju alueella 'Älypuhelimet ja taulutietokoneet' , aloittaja JouBqa, 27.01.2013.

 1. mheinine

  Rekisteröitynyt:
  26.10.2001
  Viestejä:
  202
  Osaisitteko auttaa, kun asustelen Shanghaissa ja pitäisi tuoda faijalle joku puhelin täältä suomeen. Itselläni ollut Xiaomi redmi note 3 snapdragon ja nykyään Mi Max, joissa kummassakaan ei ole FDD-LTE:tä, eli 4G ei toimis uomessa siellä, missä tarvitaan.

  Katsoin, että Huawei P9lite esim. sisältää FDD-LTE:n (ainakin osa malleista) mutta mistä tuon tiedon saa varmennettua, jos luuri on kädessä (ajattelin mennä ihan kivijalkakauppaan kiertelemään)
   
 2. hyrsylä

  Rekisteröitynyt:
  05.05.2013
  Viestejä:
  313
  Yleensä lukee paketissa ja jotenkin edellyttäisi, että kivijalkaliikkeessä saa sen verran palvelua että taajuus selviää. :D
   
 3. Dalle

  Rekisteröitynyt:
  03.11.2015
  Viestejä:
  141
  Shanghaissa se voi olla kyllä hieman vaikeaa löytää henkilöä joka puhuu englantia niin hyvin, että osaisi auttaa. :D Tai ei ainakaan siinä liikkeessä ollut missä vaihtokaverin kanssa käytiin hänelle ostamassa Xiaomi Redmi 1S (aikaa tästä muutama vuosi). Liike taisi olla itseasissa China Unicom -myymälä. @mheinine
   
 4. Leifhackman

  Rekisteröitynyt:
  04.08.2016
  Viestejä:
  74
  En huomannut, että kukaan olisi vielä kommentoinut, mutta huomasin että Verneellä on "Vernee Mars Global Presale" käynnissä hintaan $229 (norm. 249). Ihan vakuttavan näköinen vehje.

  Edit: Jaa, siellähän on joku lisäalennus millä 300 ekaa saa vielä 30€ lisää pois hinnasta, eli 199 jää hintaa.

  Harmi, kun tänne kiinasta tilattavien luurien alle ei enää pysty peurstamaan omia threadejään eri merkkisille luureille. Olisihan sitä voinut ja voisi vieläkin vaan tuonne Tasku-tasolle aloittaa omat threadit eri merkkisistä puhelimista ja vaikka yleisenkin ulkomailta tilaamiskeskustelunsa. Ei tämäkään nyt niin nopealla vauhdilla tämä "kokonaiskeskustelu" etene, mutta jos muutaman päivän on tänne kurkkaamatta, niin hyvän aikaa saa lueskella ennenkuin taas saa selville missä mennään. Toisaalta taas on ihan hyvä, että tulee samalla luettua myös muihin luureihin ja tähän kiinantilaustouhuun liittyvät postaukset niin siinä syntyy asioista yleisempää kuvaa ja käsitystä samalla. Pitää vaan toivoa, että kauheasti ei tule lisää innokkaita lukijoita ja kirjoittelijoita tähän threadiin, että jaksaa kahlata :)
   
  Viimeksi muokattu: 23.09.2016
 5. DD-Indeed

  Rekisteröitynyt:
  15.06.2016
  Viestejä:
  460

  Haha, joo, kylhän jutut täällä on aikaslailla menny moneen suuntaan. Yks homma ois loistolisä tuohon pulmaan: viestitagit. Niihin vois aina lisätä sen asian, mistä viestissä puhutaan ja pelkästään niitä voisi sitten hakea erikseen. :kippis:
   
 6. Särkylääke

  Rekisteröitynyt:
  13.12.2010
  Viestejä:
  467
  Vernee mars ei kyllä vakuuta kun sisään on tunkastu P10 ja maksaa enemmän kuin apollo lite jossa on X20. Toisaalta ehkä se jopa toimii oikein toisin kuin apollo lite.
   
 7. henkihoo

  Rekisteröitynyt:
  29.12.2013
  Viestejä:
  117
 8. Anon4340

  Rekisteröitynyt:
  22.11.2001
  Viestejä:
  488
  Näinhän tässä tuntuu olevan (Miui Global 7.3 Stable (7.3.2.0.0 LHOCNDD)). Ilmeisesti XDA:lla myös joku saanut dx.com:sta toimittajan rommilla (sama kuin minulla) ja mitä ikävintä niin valmiiksi unlockattu, josta nyt ei tiedä onko virallisesti vai ei. Todennäköisesti ei. Yritin itsekkin päivittää virallista rommia puhelimen ohjelmalla, mutta ei onneksi halunnut asentaa.

  C:\Program Files (x86)\Minimal ADB and Fastboot>fastboot oem device-info
  < waiting for device >
  ...
  (bootloader) Device tampered: false
  (bootloader) Device unlocked: true
  (bootloader) Charger screen enabled: true
  (bootloader) Display panel:
  OKAY [ 0.153s]
  finished. total time: 0.154s

  C:\Program Files (x86)\Minimal ADB and Fastboot>
  Tuolta lisätoiminta ohjetta, jota yritän itsekkin seurata.
   
 9. Filpos

  Rekisteröitynyt:
  27.11.2008
  Viestejä:
  819
  Mielipidekysymys mutta jos on flip cover niin itse en pitäisi mitään näytönsuojaa enää. Ei se näyttö siitä ota osumaa sen 1-3v aikana jota tuota näyttöä käytät. Mulla on edellisen kännykän näytönsuoja vielä jossain tallessa asentamatta ja nykyisenkin lojunut jo vuoden kaapissa... kun ei tartte niin ei tartte. Noista opin jo ja en tilannut enää uuteen tablettiin näytön suojaan koska siinä on juurikin flip cover. Mutta kaikki tavallaan.
   
 10. Mulla on tosiaan sama versio Xiaomi Note 3:sessa. Oli niin monimutkaisia ohjeita että ei meinannut tajuta :) Jotain sai kumminkin jo tehtyä kun sääti tuon videon ohjeiden mukaan. Eli ainakin SuperSU tuli.

  Luuri vaikuttaa oikein hyvälle 150 euron hintaiseksi.  Tuon videon avulla sain asennettua CyanogenMod 13 version. Sai samalla puhelimen suomeksi.

  Nyt sain open gapps:in myös asennettua kun vain osasin laittaa oikean ARM64 paketin. Eli ne google ohjelmat.
   
 11. Pusherman

  Rekisteröitynyt:
  02.08.2004
  Viestejä:
  8 886
  Banksin dynamic GAPPS on helppo, kun se hoitaa bittisyydet automaattisesti.

  CyanogenModissa rootin saa päälle developer options kautta, se ei tarvitse erikseen SuperSU asennusta.
   
 12. henkihoo

  Rekisteröitynyt:
  29.12.2013
  Viestejä:
  117
  Tuolla oli aiemmin juttua et jos verneris haluaa saada tuon roaming merkin pois tuosta 4G kyljestä niin pitäs hommata nano-sim,mut voiko se edes tähän verneeseen käydä,ku sen tiedois lukee et dual micro-sim?
   
 13. DD-Indeed

  Rekisteröitynyt:
  15.06.2016
  Viestejä:
  460
  Adapterilla käy. Ja toisekseen, kun tilaat uuden kortin, ni siinä on kaikki korttikoot, repäiset irti vaan niitä kehyksiä, jos haluat pienemmän.

  Eli: kokonainen SIM-kortti ---> mini-SIM ---> mikro-SIM ---> nano-SIM
   
 14. DTS

  Rekisteröitynyt:
  25.07.2006
  Viestejä:
  459
 15. Heikki82

  Rekisteröitynyt:
  11.10.2010
  Viestejä:
  26
  Voitko testata toimiiko mobiilipankit ja esim. Sonera viihde?
   
 16. jan11

  Rekisteröitynyt:
  11.01.2013
  Viestejä:
  298
 17. hena21

  Rekisteröitynyt:
  31.10.2012
  Viestejä:
  128
  Kohta viikon ollu ja on huikee kampe. Kamera kohtuullinen, pikkusen hidas tarkennus mutta varmaan korjattavissa. Täähän on pienempi ku iphone 7 plus fyysisiltä mitoiltaan. Antutu antaa 140k jos sillä on väliä. Ei ole esiintynyt enempiä bugeja. Porukka valitellut sormenjälkilukijasta eikä tuo kyllä erityisen hyvä ole, toimii kuitenkin.
   
 18. Anon4340

  Rekisteröitynyt:
  22.11.2001
  Viestejä:
  488
  Pyöritellyt nyt kaiken näköisiä rommeja ja pari kokeilemaani CM13:ta olisi tarvinnut varmaankin pari-kolme patchia että olisi kaikki lähtenyt toimimaan ja en jaksanut selvittää. Parhaimmillaan sain puhelimen niin jumiin että ainoa mihin puhelin käynnisty oli fastboot. Toisaalta kaiken tämän säätämisen jälkeen uskon bootloaderin olevan nyt virallisesti avattu :) Lopulta palasin xiaomi.eu:n beta rommiin, jonka nyt voisi olettaa toimivan. MIUI:ssa itseäni häiritsee ettei ole aakkosjärjsestyksessä olevaa listaa asennetuista ohjelmista ja kun ohjelmat jakaa kansioihin ei sama ohjelma voi olla useammassa kansiossa. Noihin jos jallain olisi vinkkiä (voi olla etten vai osaa ;) ). Eikähän tästä hyvän puhelimen saa, mutta tämän kokemuksen perusteellä lukittu bootloader ja varsinkun uudelleen lukittuva on kyllä iso miinus. Samoin jos puhelimesta on useita hardware versioita.
   
 19. henkihoo

  Rekisteröitynyt:
  29.12.2013
  Viestejä:
  117
  Osaako joku suositella kiinasta pukinkonttiin halapaa ja hyvää tablettia? Vaatimuksina 3g,4g yhteydet suomen olois mahdollinen sim-kortti paikka,RAM vähintään 2Gt,näyttö vähintään 10'' Tai onko jossai tabletti ketjua erikseen? Hinta maksimissaan 120e.
   
 20. Xiaomi Redmi Note 3:
  CyanogenMod 13 oli tosiaan asennettuna ja Resurrection Remix. Jälkimmäisellä testasin ja ei taida toimia. Ainakaan mobiilipankki nodean nettitunnukset ei toimineet. Eli ei toimi tuolla ensimmäiselläkään.
  Samaan tulokseen tulin että CyanogenMod ei ole toimiva.

  Fastbootin ilmeisesti sain säädettyä ekalla kerralla ja se TWRP Recovery (Team Win Recovery Project) on aina lähtenyt päälle. Eli kännykkä sammuksiin ja käynnistys volume up päällä. Joku ihme jomma kun en millään saanut mitään xiaomin rom:ia asennettua. Tein alussa TWRP:llä varmuuskopion ja äsken palautin sen. Piti vielä tehdä TWRP:llä tehdasasetusten palautus, niin pääsi lukitusnäytöstä yli. Sitten Mi account meni lukkoon, mutta siitä selvittiin kun muistin laittaa siihen oikean salasanan :D

  Eli nyt on taas myyjän räpellys rom päällä, eli versio 7.3.2.0.0 ja se xiaomin lukko ilmeisesti on epävirallisesti avattu koska itse en ole lukkoa avannut.
  Joku vika tuohon kyllä tuli koska sormenjälkilukija ei enää toimi. Itselle se ei ole onneksi suuri menetys.
  Täytyy joskus keksiä jotain räpellettävää kun vaan keksisi mitä. Onneksi ei kovin helposti mene rikki :)

  Itse kyllä tykkään EMUi:stä. Vähän samaa tyyliä kuin Honor 6:sessa tai vaikka iphonessa. CyanogenMod ihan menetteli, mutta mielestäni EMUI on vähän hienompi.
   
 21. juhat1000

  Rekisteröitynyt:
  16.08.2014
  Viestejä:
  1 697
  Itselläni toimii nordean appsit xposedilla
   
 22. Toimiikos nämä tuplasim-vehkeet jos molemmat simmit samalta operaattorilta? Muistelen että ainakin joissakin puhelimissa olisi sama IMEI kummassakin sim-paikassa, ja tämän takia ei välttämättä pelaa saman operaattorin liittymillä.
   
 23. jaripetteri

  Rekisteröitynyt:
  13.11.1999
  Viestejä:
  2 000
  Ainakin Redmin 3S:ssä on kaksi imeitä ja näyttäsivät olevan peräkkäiset. Tai muuttuu siinä kaksi viimeistä numeroa mutta tuo viiminen lienee jokin tarkistusnumero.
   
 24. jaripetteri

  Rekisteröitynyt:
  13.11.1999
  Viestejä:
  2 000
  Harmi, CM13:nen lienee ainoa tapa saada tuo suomenkieliseksi ja meidän 8v ei vielä oikeen kieliä hallitse. Toki tuollahan se opettelisi... :) Ilmeisesti yhtä raakile Note 3:sessa tuo CM13:sta? Rouva tuossa testaili tuota 3S Prota ja tykkäsi eli joutunen hankkimaan toisen, joko Note tai samanlaisen... Mitens Vernee Thor, onko siinä CM13 käyttökelpoinen?

  Tarvii tuolla tosiaan lähteä eteenpäin, estääkö roottaus pankkiohjelmien käytön?
   
 25. samptaro

  Rekisteröitynyt:
  09.05.2007
  Viestejä:
  969

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti