Kerro miksi tänään vituttaa! :(

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja SnOopCOm, 25.07.2008.

 1. Zalasha

  Rekisteröitynyt:
  10.12.2003
  Viestejä:
  1 642
  Naapuriin muutti sarjapolttaja ja parveke haisee paskalle koko ajan. On koneellinen ilmastointi, mutta lämpötila nousee yli 27 jos pitää parvekkeen ovea kiinni. Vitun vittu. Saatanan parveketupakoitsijat. Ehdotan huomenna talonmiehelle että hakevat tupakointikieltoa yhtiöön, varmaan suostuvat heti... Not. Piti vielä muuttaa siihen juuri kesäkuun alusta kun olisi kiva pitää auki, nyt ei kerkeä edes muuttaa pois. Perkele.
   
 2. furesis

  Rekisteröitynyt:
  04.07.2013
  Viestejä:
  3 518
  Pikku juttu mikä vituttaa, mutta taas kun tulin kaupasta kotiin, niin huomaan, että ostamani kinkkupaketti menee vanhaksi huomenna ja ostamani lihat näemmä tänään.

  Olen aiemminkin törmännyt tähän, että pienet ja ahneet K-kauppiaat tuntuvat harrastavan tätä kusetusta, että laittavat pokkana tänään tai huomenna vanhaksi menevät tuotteet ensimmäiseksi tarjolle usein ilman mitään punalaputuksia tai muuta merkintää. Oppiinpahan taas muistamaan tämän jos kusettajakauppiaan kauppaan toiste menee.

  Tai no eihän se kusetusta varsinaisesti ole, mutta ei kyllä kovin asiakaslähtöistäkään toimintaa. S-ryhmällä vanhaksi menevät tuotteet on sentään merkattu reilusti päiviä etukäteen -30% tarroilla.
   
 3. Kikero

  Rekisteröitynyt:
  15.07.2002
  Viestejä:
  366
  Vituuttaa ihmiset jotka ostavat tuotteita kaupasta katsomatta päiväyksiä!
   
 4. Behöv

  Rekisteröitynyt:
  03.08.2004
  Viestejä:
  2 401
  No tämä. opetelkaa FIFO niin ette osta tuotteita jotka fiktiivisesti menevät huonoksi juuri sinä päivänä kun on päätetty (poislukien botuliini)
   
 5. lolleropallero

  Rekisteröitynyt:
  31.05.2017
  Viestejä:
  1 148
  Vituttaa ihmiset, ketkä ovat parasta ennen -päivämäärien sokeita orjia. Jos jotain pakkaukseen on kirjoitettu, niin se tietenkin menee ihan viimeistään sinä päivänä täysin käyttökelvottomaksi; parempi heittää mieluummin jo viikkoa aiemmin pois. Saatanan uusavuttomat tunarit.
   
 6. InsaneFinn

  Rekisteröitynyt:
  02.08.2004
  Viestejä:
  3 151
  Tänään vitutuksen kohteena taksikuskit. Monesti aiemminkin katsonu noitten holtitonta autonkäsittelyä, mutta tänään meinasi yksi ajaa päälle.

  Sörnäisessä ei aamulla ennen kuutta ole vielä liikennevalot päällä ja kun julkisilla kuljen, niin olin lähestymässä ratikkapysäkkiä. Aina tulee suojatietä ylittäessä katsottua, etten lähe sitä ylittämään, jos auto on jo lähellä. Sama rutiini myös tänäkin aamuna.

  Katoin kyllä, että auto tulossa, mutta oli sen verran kaukana, ettei vaaratilannetta pitänyt tulla. Taksi sitten tulikin suojatielle vauhdilla ja tämän viime hetken jarrutus yksinään ei olisi riittänyt törmäyksen välttämistä. Onneksi sen verran hereillä oltiin, että kerkesin sen verran hypätä sivuun, että selvisin säikähdyksellä.

  Jälkikäteen jäi harmittamaan, etten ottanu auton rekisterinumeroa tai peräti autosta kuvaa, niin varmasti oisin vieny asiaa hieman eteenpäin.
   
 7. Kubbih

  Rekisteröitynyt:
  18.09.2003
  Viestejä:
  988
  Citymaasturi meni katolleen ojaan. Oisko 20 autoa pysähtynyt tien molemmin puolin. Suurinosa porukasta seisoi tien pientareella kuvaamassa. Hirveä trafiikki tien yli kun jengi haki kameroita autoistaan. Tiellä 100km/h rajoitus. Meinasin yhden päälle ajaa kun yhtäkkiä autojen välistä juoksi tien yli. Hullunpitkä jono molempiin suuntiin kun ihmiset töllisteli autoistaan citymaasturia. Kylläpä pahoitin mieleni kun olin luullut, että onnettomuuspaikalla autetaan onnettomuuden uhreja. Kerkesin ajaa aika pitkälle ennenkuin eka ambulanssi ja paloauto ajoi vastaan. Siellä paikanpäällä varmaan suurin työ saada siviilit pois jaloista...
   
 8. Desgorr

  Rekisteröitynyt:
  11.10.2010
  Viestejä:
  3 561
  Siis mitä helvettiä? Ihanko oikeasti tällaistakin tapahtuu... Itse olen oppinut, että sinne turmapaikalle ei jäädä turhaa kekkuloimaan, ellei sitten pysty jotenkin auttamaan. Ja muutenkin vähintään epäilyttävää touhua kuvata toisten kärsimystä turmapaikalla.
   
 9. Messmaker

  Rekisteröitynyt:
  06.07.2005
  Viestejä:
  1 765
  Tämä Murobbs, Sampsan kehdolla keinutte....
   
 10. conrad10

  Rekisteröitynyt:
  02.11.2012
  Viestejä:
  1 401
  Pöytätuuletin hajosi. Saatavuus on Suomesta nolla helteiden takia. Tilasin kaksi Saksan ebaysta. Arvioitu saapuminen Suomeen on 9 päivän päästä, joka on 10 päivän sääennusteen mukaan viilein päivä, +25 astetta. Ehkä sopivasti saan ne käyttööni, kun enää ei ole tarvetta.
   
 11. electron06

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2006
  Viestejä:
  4 876
  tori.fi :stä ostin omani kun yksi tuuletin hajosi.
   
 12. abneri

  Rekisteröitynyt:
  08.02.2017
  Viestejä:
  189
  Joskus sitä vaan ei pysty ymmärtämään lajitoverien ajatuksenkulkua..Ja ne ilmeisesti eivät halua ymmärtää sinun pointtiasi.

  Antakaas kun kerron:

  Ruokatunnilla tuli puheeksi joulun lähestyminen ja siihen liittyvät askareet,muunmuassa jouluvalojen ripustelu ikkunoihin.
  Väki kertoili kaikenlaisia teippailuvirityksiä sun muita,ja minä mainitsin että löin ikkunanpokiin pienet naulat sinne yläreunaan joihin on nyt joka joulu pirun näppärää ja nopeeta törkätä
  jouluvalot kii,ei tarvitse enempiä niiden kanssa väkertää.

  Jumalauta mikä protestimyrsky!!

  Nuoret miehet kailotti etteivät he ainakaan hakkaa kuuden tuuman nauloilla ikkunoita ja seiniä paskaksi joka joulu joidenkin saatanan valojen takia!
  Jollakin oli keittiössä laatat ikkunaseinällä,ei voi siihen tolkun ihminen nauloja takoa!(Ikkunanpoka=seinä?)
  Alumiiniset ikkunanpokat olivat yllättävän yleisiä naulauksenestäjiä,ja huoli asunnon arvonalenemisesta moisen hulluuden seurauksena oli ilmiselvää.

  Lisäksi niihin nauloihin repeää verhot,kaihtimet ja ikkunanpesijän ranteista valtimot.

  Pakkohan mun oli sitten "puolustella" (Eli lyödä löylyä lisää) että ei ne pintaruosteiset nelituumaiset niin pahasti sieltä silmiin ota,vaikka onhan ne väännetty vähän koukulle että valokaapelit niissä pysyy.
  Vähänhän ne pokat on lohkeilleet kun joka vuosi lyön toistakymmentä naulaa sinne.:D:D

  Ja eräät otti oikein kierroksia että on kyllä tyhmää touhua tommonen..:think:

  EDIT: Piti oikein vähä mittailla noita käyttämiäni "nauloja",pituutta 10-12 mm ja paksuus ehkä millin luokkaa.Eli siis ilmeisesti kuusituumaisia..

  Ja täytyy nyt muistaa ettei kenenkään ole pakko niitä nauloja omaan kotiinsa (Tai muidenkaan)hakata,kukin tyylillään.:kippis:

  Mutta että tällaisesta asiasta jotkut oikein silminnähden suuttuu..vau..
   
 13. Ekaros

  Rekisteröitynyt:
  26.12.2006
  Viestejä:
  1 933
  Gigantti ja toimituksen hankaluus... Tilasin tarjous puhelimen tiistaina. Odotin että saisivat tuon postiin seuraavana päivänä ja hyvällä tuurilla perjantaiksi. Mutta ei... "odottaa käsittelyä" joka aspan mukaan tarkoittaa että tuote on lähtenyt varastolta... Mutta minne? Ei ainakaan koodia ole saatu seurantaan lisättyä...
   
 14. ie1

  Rekisteröitynyt:
  01.01.2013
  Viestejä:
  6 524
  Gigantista ei kannata tilata mitään kiireessä. Toimitusajat on tuskastuttavan pitkiä. Usein tuotetta ei myöskään ole oikeasti varastossa, jos sitä on vain muutama jäljellä.
   
 15. Kala-Kalle

  Rekisteröitynyt:
  13.01.2016
  Viestejä:
  1 624
  Vituttaa kun eilen meni olkapää sijoiltaan ja nyt on harvinaisen ärsyttävä olo olkapäässä. Ei varsinaisesti särje eikä satu, mutta tuntuu vieläkin vittumaisemmalta kuin perussärky.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti