Kerro miksi tänään vituttaa! :(

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja SnOopCOm, 25.07.2008.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Casual.M

  Rekisteröitynyt:
  18.08.2008
  Viestejä:
  1 067
  No sitähän mä kysyin, että otanko tehtävän liian tosissani, vai ovatko tytöt oikeassa siinä, että sillä ei ole väliä onko video mistään kotoisin. Siis ihan oikeasti, tämä ei ole sarkasmia. Tällä hetkellä ainoastaan ihmetyttää, miten voi toisilla olla noin välinpitämätön ja jopa syyttävä asenne, mutta ehkä vika on todellakin minussa itsessäni, enkä vain tajua.
   
 2. *Crispies*

  Rekisteröitynyt:
  13.12.2005
  Viestejä:
  1 676
  I feel U bro! Jos pienellä vaivalla saisi priimaa, mutta ennemmin tyydytään nillittämään ties mistä ja lopputuloksestakin halutaan "kuha menee läpi" -tasoista niin kyllä ollaan tekemisissä idioottien ja tyhmien kanssa. Mut noinha se taitaa vähänkään isompien ryhmien kans olla, että rimaa hipoen yli...
   
 3. kupoli

  Rekisteröitynyt:
  13.07.2010
  Viestejä:
  91
  uusi auto hajos kuukauden sisään ostosta. vmp ja kyseessä kolme vuotta vanha caara.
   
 4. Teepee1

  Rekisteröitynyt:
  11.11.2014
  Viestejä:
  3 236
  Kai se nyt sentään oli liikkeestä ostettu?

  Itseäni alkaa vituttaa rankasti työt. Jo monta vuotta ollut ihan järjetöntä paskaa. Nyt alkaa olla jo siinä pisteessä että vapaille jäädessä rupeaa kyrpimään ajatus vapaiden loppumisesta.

  Vitutusta maximoi se että tajusin juuri etten tule koskaan saamaan niin paljon rohkeutta kerättyä jotta tuolta pääsisi pois.
   
  Viimeksi muokattu: 17.09.2017
 5. SilentHill

  Rekisteröitynyt:
  02.09.2014
  Viestejä:
  12
  DHL oli lähettänyt tärkeät tuontiauton paperit entiseen osoitteeseen ja seurannan mukaan joku vanhan osoitteen uusi asukas oli jopa kuitannut ja ottanut vastaan!!!:facepalm:
   
 6. nick_amongst_others Banned

  Rekisteröitynyt:
  04.06.2017
  Viestejä:
  26
  vituttaa lukea uutisista että tupakan hinta nousee x:n verran. http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201709202200405976_u0.shtml
  ja ne ihmiset, siellä kommenteissa. "Hyvä vaan kun tupakan hinta nousee!"
  mä en edes keksi mitään sanomista aiheeseen enää, tää on niin tyhmä juttu.

  no sit... puolituttu ilmeisesti on tappanut itsensä, jos se on siis onnistunut. se ei mua sinänsä liikuta, mut oisin lyönyt vetoa kuoleman kanssa elääkö se vai ei. oisin tehnyt sille hommia tulevaisuudessa, mut ei sitten. ehkä se elää, ehkä ei. eilen oli hieno päivä, mutta maailma muistuttaa meitä aina uudestaan rajusta todellisuudesta. eikö menis edes viikko, etteikö tapahtuisi jotain synkkää?

  harmittaa vieläkin se yks parinpäivän takainen vitosen antaminen luuserikerjääjähuijaajalle. kuinka pitkään kestää että unohdan sen? seuraavalla kerralla kun joku kysyy massia, sytytän setelin palamaan niiden silmien edessä ja katson kuinka he vaipuvat epätoivoon. siihen asti tämä jää mielen päälle minua vaivaamaan. toivottavasti voitan lotossa jonkun verran, jotta viittisin sytytellä vitosia tuleen kerjäläisten edessä juhlan kunniaksi. kuvasta enää puuttuisi maaninen nauraminen ja oikea pukeutuminen. kosto tulee olemaan suloinen...

  edit: oh, minua myös loukkaa se että täällä netissä valitetaan saamattomuudesta ja sitten kun saadaan niin valitetaan kuinka huono narttu oli alapään laaduiltaan. mä en ole tällaisesta kovin usein edes päätäni aukonut, oliko pieni vai iso kulli. mitä helvettiä se kokemus toisille lopulta kuuluu? tietty jos on tunteellinen stoori se on ihan kirjoittamisen arvoinen, mut tollaset selän takana paskanpuhumiset menee etiketin ylitte. harmittaa moni muukin asia mut eiköhän täs oo tarpeeks tälle aamulle. mua voi tietenkin leimata siveyden sipuliksi kun en pidä seksikokemuksien jakamista hyvänä asiana, siitä vaan. toivoisin kuitenkin että jakaisitta seksikokemuksianne vaikka 4chanissa, internetin roskaläjässä. tai ihan missä tahansa muualla missä päivänvalo ei paista niin vahvasti.
  suorastaan masentavaa miten ihmisistä välillä kirjoitetaan niin tarpeettoman esineellistävästi. ekana tulee mieleen ... kaikki väkivaltainen kirjoittajaa kohtaan. seuraavaksi tulee mieleen jonkinmuotoisen kärsimyksen aiheuttaminen kirjoittajalle - ja se olisikin paras. kolmanneksi turha, hukkaanheitetty sanallinen protesti. neljännessä asteessa mulle vaan tulee paha mieli. veri saattaa kiehua, tai sitten vain menen itkemään sängylle. aika säälittävää. jos hakkaisin itseäni veitsellä raivon vallassa, olisiko se coolimpaa? en kuitenkaan tartu toimeen vaan jatkan ihmettelyä. toivottavasti ihmislaji tuhoutuu ja pääsen todistamaan sitä.
   
  Viimeksi muokattu: 21.09.2017
 7. Moloch

  Rekisteröitynyt:
  04.11.2010
  Viestejä:
  1 135
  Verkkokauppa.com oli tänään alkaen klo 9:00 tarjouksessa 19,90 euroa Lenovo Tab 10 kokonaista 100 kpl.
  Olin aamulla valmiina ja kun kello löi 9:00 niin tiesihän sen taas miten siinä kävi.: virheilmoitusta ja odottamattomia ongelmia sekä ruuhkaa servereillä.
  Eli en saanut tablettia mutta onnittelut niille jotka saivat...
   
  Viimeksi muokattu: 21.09.2017
 8. jtuominen79

  Rekisteröitynyt:
  11.05.2017
  Viestejä:
  556
  Naiset jotka käyvät jakamassa itseään varatuille ukoille ja valittavat kuinka mies oli sika kun ei jättänytkään vaimoaan. Ihan kuin eukossa itsessään ei olisi mitään vikaa tuossa yhtälössä.
   
 9. Teepee1

  Rekisteröitynyt:
  11.11.2014
  Viestejä:
  3 236
  Hyvin pitkälti samaa mieltä. Miesten ja naisten pitäisi ihan oikeasti oppia ottamaan vastuu tekemisistään. Se että tekoja puolustellaan rakastumisella, humalalla tai jollain muulla tekosyyllä on täyttä paskaa. Aikuinen normaalijärkinen ihminen pystyy vaikuttamaan omiin tekoihinsa. Jos nainen antautuu varatulle miehelle tai mies naiselle se on täysin oma valinta ja paljastaa minun mielestäni erittäin ison puutteen moraalissa. Piste.

  Vituttaa muutenkin koko nykymeininki. Elämäntilanteesta riippumatta tuntuu ihmiset olevan valmiita pistämään koko entisen elämänsä paskaksi hyvin pienistä syistä. Me ollaan vieraannuttu miehen kanssa kun lapset vie ajan. <.- erotaan välittömästi ei edes yritetä korjata tilannetta tyyppisesti. Tai sitten lähdetään ensimmäisen ihmisen matkaan joka sattuu tarjoamaan vähänkin huomiota..
  Kaiken pitää olla niin ihquu täydellistä ja pilvissä tanssimista. Vittu jokainen aikuinen ihminen ymmärtää ettei elämä oikeasti ole tälläistä aina.
   
  Viimeksi muokattu: 21.09.2017
 10. jtuominen79

  Rekisteröitynyt:
  11.05.2017
  Viestejä:
  556
  Eipä tuota tuon paremmin voisi sanoa.
   
 11. dj_pirtu

  Rekisteröitynyt:
  30.07.2001
  Viestejä:
  1 915
  Työpaikka. Olen ollut nyt tässä kusiluolassa jo 7(!) vuotta ja ihmettelen sitä itsekin. Viimeinen pari vuotta on ollut jo aivan pelkkää paskaa. Välillä olen ollut päälomalla ja välillä muuten vain lähtenyt ovet paukkuen puhtaasta vitutuksesta.

  Joo, mulla on työpaikka ja pitäisi olla tyytyväinen mutta missä menee raja kun mielenterveys alkaa pettämään ja vapaa-ajallakaan ei aina pysty nauttimaan elämästä kun sen 5 päivää viikossa vaan vituttaa kokoajan.

  En ala syitä erittelemään mutta riisto, nöyryyttäminen ja kusettaminen on aika osuvia sanoja mitä täällä saa kokea.

  Koko syksyn nyt hakenut aktiivisesti töitä ja toivottavasti kohta natsaa, vaihtoehtona on loparit mielenterveyden säilyttämiseksi mutta taloudellinen kusitilanne ei myöskään houkuta ja taas on mielenterveys vaarassa.

  Puolen vuoden pääloma voisi olla vaihtoehto ja sinä aikana todellakin hankkia toinen duuni.

  Älkää vaan ikinä koskaan tulko mihinkään Nummelalaiseen teknologia-alan yritykseen töihin.
   
 12. Grez

  Rekisteröitynyt:
  30.04.2001
  Viestejä:
  6 173
  Tästä nyt ei selvinnyt että oliko mies luvannut jättää vaimonsa, vai oliko se vaan tuon naisen oma olettamus. Ensimmäisessä tapauksessa mies tosiaankin oli sika kun ei pitänyt lupaustaan. Jälkimmäisessä tapauksessa ei.
   
 13. abneri

  Rekisteröitynyt:
  08.02.2017
  Viestejä:
  189
  Aikuinen "Mies" kutsuu maitoa mammaksi.:confused:

  `nuff said.

  Jaa,tarkennetaa ny vielä että kyseessä Ensitreffit alttarilla-pari,jolla ongelmia alkumetreillä.(IHME)

  (Vaimolta muuten tulee nää tarkennetut tiedot,itse en ohjelman kohderyhmään kuulu.:rolleyes:)

  Jos kyseessä olisi Isä joka jokeltelee max.1,5v lapsen kanssa niin olis vielä ymmärrettävää mutta että puhuu noin aikuiselle naiselle,omalle vaimolle..

  Maito = Mamma. Ei jumalauta.

  Jos minä vaimolle noin sanoisin niin toisen kerran jälkeen hän pyytäisi mua hakemaan vasaran työkaluboksista.

  Ja vetäis mua sen sorkkapäällä silmien väliin.

  Ja olisin sen ansainnut.

  .."Pitäiskö ottaa mammaa tohon kyytipojaksi..?"-Petri 40v.:facepalm:
   
 14. PornReindeer

  Rekisteröitynyt:
  31.10.2000
  Viestejä:
  5 095
  Mikä ihme siinä ohjeistuksen noudattamisessa on niin vaikeaa, kaikki pitäisi tehdä aina itse. Tuli suursäkki mursketta pihaan ja olin edellisenä iltana näyttänyt opastajalle paikan mihin säkki tulee niin ettei ole tiellä. No missä on säkki? Pari metriä sivussa aiotusta paikasta keskellä kulkuväylää, josta pitäisi saada puulasti läpi seuraavaksi. :facepalm:
   
 15. JoMu

  Rekisteröitynyt:
  17.06.2000
  Viestejä:
  266
  Tiedän kyllä tunteen hyvin. Itse olen harkinnut, että irtisanoudun vain. Voisi olla vapauttava ja huojentava teko. Ei tarttis enää miettiä kotonakaan työpaskaa. Uusi alku niin sanotusti. Kumpi on tärkeämpää: tod.näk. vain hetkellinen notkahdus lompakossa vai hermolomakierre kaikkine lieveoireineen.
   
 16. JeppeJKL

  Rekisteröitynyt:
  12.09.2011
  Viestejä:
  717
  Itse lähdin aikoinaan työpaikasta, jossa muutaman vuoden jälkeen alkoi työilmapiirin tukkoisuus/negatiivisuus tökkiä ihan toden teolla. Puntaroin taloudellisen vakauteni ja mielenterveyteni välillä, eikä valintaa tarvinnut kauan miettiä. Irtisanouduin ja päätös oli omalla kohdallani ainoa oikea.

  Kannattaa siis kuunnella itseään ja tunnustaa tosiasiat mihin on tultu. Jos tilanne ei työpaikalla tule paranemaan nykyisestä, tuskin oma työnhyvinvointikaan tyhjästä kohenee - päinvastoin vaikeammaksi menee. Uuden työpaikan kun voi aina löytää, uutta pääkoppaa ei.
   
 17. MaZo

  Rekisteröitynyt:
  22.11.2002
  Viestejä:
  1 399
  Samaa tarinaa itselläkin, alkuun kaikki ihan hyvin, oikeastaan työilmapiiri noin työkavereiden kesken oli hyvä mutta yrityksen johto rupes paskantamaan niskaan urakalla.
  Tämä sitten rupesin nakertamaan sen ohella että tylsistyi hommaan, vetkuttelin liian pitkään vaihdon kanssa ja nyt kun 1,5 vuotta ollut muualla niin huomannut että ois pitäny pari kolme vuotta aiemmin vaihtaa.
   
 18. harism_

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2006
  Viestejä:
  73
 19. ie1

  Rekisteröitynyt:
  01.01.2013
  Viestejä:
  6 524
  Joo ei jaksa yhtään mitään jankkausta enää. Keskustelu on jatkunut täysin samanlaisena ja iPhonekäyttäjän vääristynyt stereotypiakin Android-käyttäjien keskuudessa elää edelleen täysin muuttumattomana. Yleensä jos joku "keskustelee" iOS-laitteista on lopputulos täysin luokaton.
   
 20. kupoli

  Rekisteröitynyt:
  13.07.2010
  Viestejä:
  91
  Maanantai, ei mulla muuta.
   
 21. lobo3

  Rekisteröitynyt:
  08.01.2007
  Viestejä:
  455
  Vituttaa kun Rbot uutiskeräimessä ei ole vielä lähteiden suodatusta ja joutuu katselemaan paskauutislinkkejä a'la Como, Arvokisat, Findance, Stara yms.
  Vielä enemmän vituttaa, kun katsoo kuinka suosittuja edellä mainittujen lähteiden klikkihuoraus- ja tämäjulkkisvilauttitissiäkatsokuvatseksiwau -uutiset ovat.
   
  Viimeksi muokattu: 09.10.2017
 22. PornReindeer

  Rekisteröitynyt:
  31.10.2000
  Viestejä:
  5 095
  Remppasin keittiön viime talvena ja ajattelin ostaa Franken altaaseen rullattavat teräsritilät altaiden päälle. Koska Frankella löytyy noista omat versiot, niin ajattelin ostaa kalliimman alkuperäisen niin sopii täydellisesti. No ostin alkuperäisen osan (Suositushinta alv. 24 % 102,92 €) tai siis kaksi eli yhden molempiin altaisiin. No mitä sain? Silkkaa paskaa. Altaan halkaisija 410mm, ja nuo ritilät ovat 420mm pitkiä. Tulee siis ruhtinaalliset 5mm reunojen yli ja ei sisällä mitään lukituksia. Laita siihen nyt muutaman kilon valurautapata kuivumaan kun pienestä hipaisusta koko systeemi romahtaa altaaseen. Vittu mitä paskaa.

  p.s. En toki maksanut suositushintaa vaan tilasin tuon Saksasta, mutta osittain sehän on ongelma kun mites palautan nuo. Eiköhän tuosta jää postikulut maksettaviksi molempiin suuntiin.
   
 23. MadPike

  Rekisteröitynyt:
  08.03.2016
  Viestejä:
  2 160
  Samaa mieltä kummastakin.

  Ja toi varattujen mukaan/varattuna mukaan, kaikki pettämiseen liittyvä kyllä on selkärangatonta paskaa vaan, ja väite että "kaikilla on riski ryhtyä pettämään. Sinulla ei ole vaan ollut tilannetta jossa joutuisit siihen." on pelkkää muiden syyllistämistä omasta heikkoudestaan. Kyllä minulla on ollut "tilanteita" ja osaan sanoa 100% varmaan että en pettäisi tai pistäisi muuta pettämään. Samaten kuten osaan sanoa 100% varmasti, että jos pankkijonossa joku unohtaa ottaa nostamansa rahat mukaansa, en ota niitä omaan taskuuni vaan huikkaan niiden omistajalle. Jos on moraalia ja järkeä, niin ei hetken himot tai ahneus noiden yli mene.
   
 24. Bumper

  Rekisteröitynyt:
  01.06.2004
  Viestejä:
  950
  Myönnettäköön, että mun Muropaketin käyttö on viime aikoina ollut lähinnä pahantuulista kommentoimista jonninjoutaviin asioihin, mutta rohkenen silti hyväksikäyttää palstaa yhä edelleen ja avautua koska vitutus-lvl on jossain niin korkealla ulkoilmakehässä että happi meinaa loppua.

  Mä en vaan käsitä miten voi ihmisen elämä olla jatkuvasti yhtä vitun ylämäkeä ja vastoinkäymistä. Mulla kuitenkin oli ihan hyvät lähtökohdat tähän elämään. Vaan aina kun näyttää, että elämä alkaisi olla jotenkin mallillaan, niin jotain paskaa tapahtuu - joko omasta tyhmyydestä tai vitun paskasta tuurista johtuen. Opiskeluaikoina tuli masennuttua, eli käteen jäi paperien sijaan pelkkä velka Kelalle. Tuon jälkeen sitten olikin pari vuotta helpompaa elellä työ- ja parisuhteiden suojissa, mutta totta kai sekin ihanuus sitten lopulta päättyy ja kädessä on taas lisää velkaa, särkynyt sydän ja lopputili. (Lopputili ja ero osuivat ihan sattumalta samoihin aikoihin) Sitten vuosi armotonta työnhakua, Kelan kanssa hävitty taisto työttömyystuista - ja lisävelkaa jota piti elääkseen ottaa. Nyt kun on monen lyhyen paskatyön jälkeen vihdoin päässyt pysyvämpään duuniin, niin senttiäkään ei jää ylimääräistä kun maksaa menneen elämän virheitä ja vastoinkäymisiä pois. Kesällä murtui jalka alle ja tämä viikko alkoi sillä kun peura hyppäsi auton eteen. Ja arvatkaa oliko persaukisella siinä mitään kaskoa?

  Tässä vaiheessa jo melkein toivoo, että olisi joku alkoholisoitunut, huoleton elämänkoululainen mutta kun ei luonto anna periksi siihenkään. En enää tiedä mitä tekisin, ei vaan ole enää tahdonvoimaa yrittää mitään kun kaikki kusee kuitenkin.

  No, sainpahan vähän purettua höyryjä. Onhan tää aika huomiohuora -kategorian tekstiä mutta ei voi mitään.
   
 25. furesis

  Rekisteröitynyt:
  04.07.2013
  Viestejä:
  3 518
  Jaaha, taas tätä verotietopaskaskaa seuraava viikko. Mitään muuta ei lehdissä ole kuin, että paljon salkkarien Seppo tai Tauski tienasi. Ketä oikeasti kiinnostaa?
   
  Viimeksi muokattu: 01.11.2017

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti