Kerro miksi tänään vituttaa! :(

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja SnOopCOm, 25.07.2008.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. teppemies

  Rekisteröitynyt:
  07.04.2005
  Viestejä:
  3 809
  Taitaa olla niin, että merkki kertoo, missä kohtaa loppuu tunnelissa ajoa koskevat liikennesäännöt. Aivan kuten tunneli alkaa -merkki kertoo, mistä alue alkaa.
   
 2. Sym

  Rekisteröitynyt:
  03.01.2013
  Viestejä:
  354
  Ero, masennus, loputon suo. Vittu ku mikään ei suju. Työssäkäyntiki on raskasta ja pää alkaa pikkuhiljaa pehmenemään kaikkeen tähän.

  Olkaa parisuhteessa olevat kiitollisia ja antakaa aikaa sille murulle..
   
 3. Peltsii

  Rekisteröitynyt:
  14.01.2013
  Viestejä:
  283
  3 vuotta sitten erosin itse 8 vuoden parisuhteesta naisen yksipuolisella ilmoituksella. Voin sanoa, että hetken se vituttaa, mutta sitten alkaa paistamaan päivä risukasaan. Voi kuinka hieno sinkkuvuosi siinä olikin, jälkeen päin noi asiat vasta ymmärtää. Nyt reilu 1.5v ollut uudessa suhteessa ja en vaihtais päivääkään.

  Eli turha siitä erosta/naisesta on masentua, se nyt vaan kuuluu elämään ja sille erolle on aina syynsä...Jotka ehkä itse näkee vasta hiukan myöhemmin. Nyt nauttimaan vapaudesta:kippis:
   
 4. Välihessu

  Rekisteröitynyt:
  28.05.2016
  Viestejä:
  222
  Erehdyin aamutuimaan lukemaan uusimmat tuosta viereistä kiristyskirjesaagasta.. Ei vaan mahdu omaan oikeuskäsitykseen, että syyttömyyttä pitää todistaa kuukausien/vuosien takaisista tapahtumista vain sen takia, että joku väittää sun ladanneen jynkkyä vaikka viime jouluna. Varsinkin jos striimaa jynkkynsä. Jossain banaanivaltiossa näitä pitäisi vain tapahtua.

  Symille toki tsemppii, at least you got your job.
   
 5. BFWaldo

  Rekisteröitynyt:
  27.03.2012
  Viestejä:
  1 738
  Vituttaa kun korvassa on joku vahalukko tjsp. ja ei tunnu lähtevän millään. Remowaxilla (vai miten lie kirjotetaan) sain sen kahdeksi päiväksi pois mutta nyt tuli takas. Vasemmasta korvasta tulee ääni läpi huonommin kuin vasemmasta, aivan vitun vituttavaa jos kuulee ääntä kauempaa jolloin eron huomaa helposti.
   
 6. nutjob

  Rekisteröitynyt:
  13.06.2015
  Viestejä:
  301
  12 tunnin työpäivä. Tulen kotiin rättiväsyneenä ja avaan ulko-oven. Ripulipaskan imelä haju lävähgtää kasvoilleni. Koira on vääntänyt jäätävän kokoiset löysät tortut lähes uudelle, valkoiselle karvalankamatolle ja sänkyyn. Koko asunto haisee paskalta. Yritän pestä mattoa kylppärissä kyyneleet silmissä ja välillä pönttöön yökkien. Hästenssin petaria en edes yrittänyt pelastaa vaan kuskasin sen kiroillen roskakatokseen. Kun tulen roskis-reissulta löydän uudet köntsät keittiön valkoiselta karvalankamatolta.
   
 7. User-ID #1234

  Rekisteröitynyt:
  19.03.2009
  Viestejä:
  5 017
  Koira piikille tai hoitoon ystävän/tutun luokse työpäivän ajaksi. Tai hanki kaveri koirallesi. Sitten kiroa kun koko kämppä on laitettu kaverusten puolesta lunastuskuntoon. :p
   
 8. nutjob

  Rekisteröitynyt:
  13.06.2015
  Viestejä:
  301
  Ajatus käväisi pikaisesti mielessäni. Tuolla on vielä ulkoiluttaja joka käyttää sitä aina puolilta päivin tunnin lenkillä. Eniten vituttaa ehkä se, että aina jos oksetuttaa/paskattaa on etsittävä se lähin matto jolle toimittaa se nestemäinen lahja. Lattiapintaakin löytyisi joten miksi pitää aina tehdä matolle? Ovatko koirat salaa kusipäitä?
   
 9. Diaz\

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2008
  Viestejä:
  17 972
  Fiksu koira. Helpompi heittää se ikean vitosen matto roskiin kun alkaa puunaamaan lattiaa. :comp:
   
 10. teppemies

  Rekisteröitynyt:
  07.04.2005
  Viestejä:
  3 809
  Kirjoitin jo pitkän tekstin, mutta jätetään nyt kuitenkin väliin, sitä kun ei myöhemmin saa pois, jos mahdollisesti haluaisi.

  Kiitos @Muropaketin toimitus, haista vittu, kasvoton paskahousu.

   
 11. tsube552

  Rekisteröitynyt:
  04.01.2012
  Viestejä:
  94
  Terveyskeskukseen vaan, niin hoitajatäti huuhtelee korvat auki.
   
 12. warrraw

  Rekisteröitynyt:
  19.10.2015
  Viestejä:
  3
  Ota yhteyttä terveysasemalle tai johonkin yksityiseen lääkärifirmaan. Tuohon on helppo apu, kun hoitaja huuhtelee korvasi vesiruiskulla. Sillä lähtee kaikki ylimääräiset vahatukokset korvasta. Ei ole edes mitenkään kivulias toimenpide.

  Minulle on kerran tehty tuollainen, kun lääkärintarkastuksen yhteydessä lääkäri totesi, että korvat ovat täynnä vahaa. En ollut itse tajunnut asiaa ollenkaan, mutta toimenpiteen jälkeen huomasi, että kuulo parani huomattavasti.
   
 13. Sym

  Rekisteröitynyt:
  03.01.2013
  Viestejä:
  354
  Unettomuus vaivaa, herään keskellä yötä ja ajatukset ei lakkaa laukkaamasta. Selvinpäin nukkumaan meneminen mahdotonta.. Täytyisköhän tässä alkaa mennä sinne lekuriin joskus? Voinko mä siis mennä hakemaan terveyskeskukseen apua? Tilanne alkaa olee aika akuutti ja voimat lopussa.
   
 14. Ruttunaama

  Rekisteröitynyt:
  24.01.2013
  Viestejä:
  168
  Työsuhteessa olevana voit hakeutua työterveyteen. Sinne vaan niin saat apua ongelmaan.
   
 15. Sym

  Rekisteröitynyt:
  03.01.2013
  Viestejä:
  354
  Vuokratyö ja meillä ei oo erikseen työterveyttä, joten siksi kyselin.
   
 16. Desgorr

  Rekisteröitynyt:
  11.10.2010
  Viestejä:
  3 207
  Ja onnistuu muuten näppärästi ihan itse tehtynä kotonakin. Hakee vain apteekista tarpeeksi ison ruiskun (Noin 100 ml), jonka sitten täyttää kädenlämpöisellä vedellä ja ruiskuttaa korvaan. Ihan täysillä ei kuitenkaan kannata ruiskuttaa, tuossa saattaa saada paskalla tsäkällä tärykalvon hajalle.

  Remowaxia voi myös käyttää apuna pehmittämään vahaa.
   
 17. jake styles

  Rekisteröitynyt:
  19.04.2002
  Viestejä:
  1 250
  Siksi koska koiran jalat luistaa helposti alta ainakin liukkaalla laminaatilla/parketilla, eli helpompi tehdä tarpeet matolle. Tietty jos sulla on esim. muovilattia niin sitten se saattaa ollakin silkkaa vittuilua :D
   
 18. N1kkel

  Rekisteröitynyt:
  12.10.2013
  Viestejä:
  1 095
  Opiskelu ei maistu ja opinnot eivät edisty siten, kun on suunnitellut. Pahinta on, kun ei oikein voi syyttää kuin itseään. Tuntuu ettei ole energiaa eikä motivaatiota. Voi olla, että vaadin itseltäni liikaa tai sitten olen opiskelemassa väärällä alalla.
   
 19. Murhh

  Rekisteröitynyt:
  30.03.2012
  Viestejä:
  994
  Taas osui kohdalle maanantaikappale.. Uudessa monitorissa 3 kuollutta pikseliä. Kesällä ostin television jossa aivan hirveitä valmistusvirheitä ja myös kuolleita pikseleitä. Palautukseen ja tilalle toinen televisio, ja olihan siinäkin kuollut pikseli keskellä ruutua.

  Paskaa ja paskaa.
   
 20. kermeli

  Rekisteröitynyt:
  14.11.2011
  Viestejä:
  1 382
  Nukahdin 22.00 paikkeilla, heräsin 23.30. Uudelleen unta sain varmaan 12 jälkeen, heräsin 2.00 ja siitä asti ollutkin hereillä :smoke: kohta salille ja iltavuoroon ja huomenna aamuvuoroon, en nauti tästä.
   
 21. Steeltape

  Rekisteröitynyt:
  01.12.2009
  Viestejä:
  17 061
  Soitin aamulla arvauskeskukseen, tarvitsen lisää saikkua. Lääkärille ei saanut aikaa, mutta hoitaja sanoi laittavansa viestin ja että lekuri soittaa tänään asiasta, jatkohoidosta ja saikkutodistuksesta jne. Mutta kun ei ole soittanu ja kello on jo puoli viisi.:mad: Ja kiitos kehityksen hienouksien, arvauskeskukseen ei voi näinä aikoina soittaa niin että sieltä joku ihminen oikein vastaisi puhelimeen, joten mitenkään en voi saada yhteyttä sinne. Puhelut menee automaattiin ja automaatti ei tee tähän aikaan päivästä mitään muuta kuin kehoittaa soittamaan ensiapuun jos on jokin hätä. Voihan vitun vittu. Selitä tätä sitten töissä pomolle että missä saikkutodistus. No, luultavasti joutuu joka tapauksessa soittamaan sille lekurille ajan keskiviikkona, mutta ihme mämmimistä.:mad:
   
 22. Mescalineman

  Rekisteröitynyt:
  25.10.2013
  Viestejä:
  388
  Visa "suljettu", vaikka rahaa on, kaikki maksut maksettu ajoissa,. Parastahan tää on huomata just viikonloppuna, kun ei saa millään yhteyttä pankkiin ennen maanantaita. Luultavasti olen törpötellyt jotain turvarajojen yli joihin ei ole tullut kiinnitettyä mitään huomiota vuosiin. Verkkopankista ei näy mitään tietoa. Ei saatana.
   
  Viimeksi muokattu: 10.12.2016
 23. Itellä meni lukkoon vastottain koska olin käyttänyt kortin väärää turvakoodia netissä. (käytin aivan oikeaa koodia)
  Lukko onneks aukesi OP:n chatin kautta. Harmitti vaan kun ostokset jäi kassalle.
   
 24. Zerrod

  Rekisteröitynyt:
  07.07.2009
  Viestejä:
  1 872
  Nämä on näitä ensimmäisen maailman ongelmia mutta silti vituttaa.
  Koneessa on parin vuoden ajan kylmillä ilmoilla joku tuuletin pitäny aika vitunmoista ääntä jokusen minuuttia kunnes lämmenny ja vasta nyt aattelin että tutustutaas mikä siellä ääntää. No tottakai se on virtalähteen tuuletin \o/
  Toivottavasti on sen verran höllää johdoissa että paikallaan voisi vaihtaa, vaikka tietty tulevaisuutta varten voisi hommata uudemman modulaarisen virtalähteen...
   
 25. Lagittaja

  Rekisteröitynyt:
  29.07.2009
  Viestejä:
  7 128
  Räkäflunssa. Perkele.
  Noh, tuli sentään nyt eikä jouluna.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti