Kerro miksi tänään vituttaa! :(

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja SnOopCOm, 25.07.2008.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. ie1

  Rekisteröitynyt:
  01.01.2013
  Viestejä:
  6 523
  Taitaa Maranthesta kuitenkin tuntua, että se juniori onkin fiksumpi ja tämäpä sitten ahdistaakin ja vituttaa :D
   
 2. Maranthe

  Rekisteröitynyt:
  24.09.2012
  Viestejä:
  1 591
  snip
   
  Viimeksi muokattu: 30.05.2016
 3. kermeli

  Rekisteröitynyt:
  14.11.2011
  Viestejä:
  1 382
  Saispa unta
   
 4. Melbac

  Rekisteröitynyt:
  15.01.2001
  Viestejä:
  10 374
  Normaaliahan toi on eli talvella ollaan sen tutun ja turvallisen kanssa ja kesällä sitten hypitään kukasta kukkaan ja syksyllä taas sitten ehkä takaisin sen tutun ja turvallisen luo.. :D:D
   
 5. zs6234i

  Rekisteröitynyt:
  09.05.2016
  Viestejä:
  6
  Meillä kaikki alkoi eilen.
  Toinen ei olekaan enää ihan varma, mitä haluaa. Edetty kuulemma liian nopeasti.
  Toki, tottahan se on, aika haipakkaa ollaan menty, mutta omat ajatukset on täysin kirkkaat, niin toisen epävarmuus kalvaa..
  Ei kuitenkaan ainakaan vielä sinkkuilla, varsin kun asutaan pakon edessä eri kaupungeissakin saa sillä toisen tarvitsemaa "välimatkaa."
   
 6. kermeli

  Rekisteröitynyt:
  14.11.2011
  Viestejä:
  1 382
  juuh 22:00 nuq, 30min unta ja heräsin. Siitä sitten pyörittiin 7 asti aamuun, muutaman kerran nukahin ihan muutamaks minuutiks. Iltavuorokin viellä asatana. Heräsin ihan jäätävään rintakipuun, siis sellaiseen lihaskipuun, koskaan tuollaistakaan käynyt. Vittu että vituttaa.
   
 7. kala-ana

  Rekisteröitynyt:
  13.01.2012
  Viestejä:
  962
  Lääkärin vastaanotolle.
   
 8. bathory

  Rekisteröitynyt:
  05.02.2003
  Viestejä:
  14
  Hypätessä veteen pamahti tärykalvo paskaksi:facepalm:...Tohtori määräs antiloopit ja kipulääkkettä, ja sano kalvon paranevan itsestään, kun se ei vaan tulehdu.
   
 9. onkimato

  Rekisteröitynyt:
  30.04.2016
  Viestejä:
  815
  Äläs nyt manaile, itsellä meni kerran korvat niin tuhannen tukkoon että en kuullut juurikaan mitään. Ilmeisesti jatkuva kuulokkeiden käyttö vähän keräili vaikkua korvakäytävään ja sitten korvat täyteen vettä --> liikenteessä ei kuullut autojen ääniä oikein, ihmisten puheesta ei saanut selvää jne. Kerrassaan kamala tilanne ja opetti vähän asettumaan kuurojen maailmaan. Ehkä jopa vielä tehokkaammin esti kuulemasta kuin korvatulpat. Kaksi päivää kärvistelin ja sitten lääkäriin. Ekaksi lääkäri heitti ne perus "Moro moro! mitäs vaivaa....?" ja minä siinä sitten katon suu montulla ja pamautan suusta ulos "TÄH?!?" kun en kuullut mitään. Rupesi sitten nauramaan ja sanoi kuuluvalla äänellä että joo, eiköhän se tullut selväksai mikä vaivaa. kunnon imurointi ja taas kuului.
   
 10. Split-

  Rekisteröitynyt:
  11.06.2008
  Viestejä:
  497
  Tämä! 13 vuotta ja sinne meni. Jos vitutukseen vois kuolla.....
   
 11. bathory

  Rekisteröitynyt:
  05.02.2003
  Viestejä:
  14
  Tuo on käynyt itellekki kaks kertaa ja huuhtelemalla hoitu molemmat. Tälläkertaa se kalvo sit vaan repes. Nyt sieltä on tihkunu jotain verensekaista jo toista päivää, mut kai se siitä pikkuhiljaa alkaa parantumaan.
  Ilman kunnon kipulääkkeitä on todella tuskanen olo, sen viimeyö osoitti..Onneksi nyt on sekin asia kunnossa :)
   
 12. EAQ

  Rekisteröitynyt:
  16.01.2013
  Viestejä:
  260
  Meillä on kaksi autoa. Toinen Clio 2005 ja toinen Citroen C5 business tourer 2010. Ajoin Clion parkkiin sunnuntaina 18:30 omalle paikalle (meillä on vierekkäiset paikat). Sitten vähän ennen kymmentä menin hakemaan tavaraa citikasta ja rupesin kattelemaan että mitäs v*ttua... karsee naarmu kyljessä! Eipä siinä mitään, rupesin kattelemaan lisää niin koko oikea kylki naarmutettu ihan paskaks, takapuskuri ja vielä vasemmalta lokarin päältä ja takaovi myös. Sitten rupesin kattelemaan muijan clioa... sama homma. Kummatkin takapellit, kummatkin takaovet, takaluukku ja jopa takaikkuna. Oli vielä ihan kunnon tuherruksia peltiin asti.

  Eipä siinä, soittoa poliisille joka kävi oikeestaan vaan ottamassa vaurioista valokuvat. Maanantaina ennen töihin lähtöä tein laput taloyhtiön postilaatikoille jos joku on nähny / kuullut jotain. Päivän mittaan tuli vihjeitä että kaksi meidän pihan lasta on nähty riehumassa niillä main. Muija ilmoitti toisen isälle että ne on nähty siellä jos se kyselis pojaltaan. Noh... se oli taluttanu pojan autoille ja kysellyt ohimennen syyttämättä mistään jolloin poika oli kertonut olleensa yhden tytön kanssa siinä ja että tyttö on naarmuttanu (Sanonut että kyllä näihin saa piirtää) autoja.

  Siitä sitten ottamaan yhteyttä tytön vanhempiin jotka ovat unkarilaisia ja joista vain nainen ymmärtää edes vähän suomea. Illalla näiden päästyä töistä koko porukalla autoille kattelemaan tuhoja. Tyttö oli kieltänyt kotonaan tehneensä mitään ja se isä kiukutteli mulle miten voin syyttää sen pientä tyttöä moisesta tekosesta! Sanoin että en syyttele ketään vaan kerroin vaan mitä mulle on kerrottu. Autolla tyttö sitten tunnusti kivellä naarmuttaneensa autoja ja poikakin sanoi lopulta että oli mukana hommassa.

  Isä pyysi myös anteeksi käytöstään ja vakuutteli lapsen olevan kiltti jne. Tosiaan en olisi itsekkään uskonu näitten pikku kullannuppujen sitä tehneen... parempiakin kandidaatteja olisi ollut. Onneksi niiden kotivakuutus taitaa moisen korvata olisi muuten tullut helvetin kalliiksi. Kaveri arvioi pelkästään citikan maalauksen maksavan 4000€ -->. Toinen lapsista 5v ja toinen puol vuotta vanhempi.... eivät oikeen tajunneet minkälaista tuhoa ovat saaneet aikaseks.

  Lapset on lapsia... enpä minä niitä syyttele mutta ottaa vaan päähän kaikki ylimääränen vaiva ja se että omiin vakuutustietoihin jää tästä kumminkin merkintä... ja ylimaalattu on aina ylimaalattu jos autoa meinaa jossain vaiheessa myydä. Lisäksi Clion maalaus tulee niin kalliiksi että se varmaan menee lunariin niin joutuu sitäkin miettiä mitä sen kanssa tekee...
   
 13. slattie

  Rekisteröitynyt:
  13.07.2001
  Viestejä:
  1 082
  Otat kertakorvauksena mitä vakuutusyhtiöstä saat ja ajat 2005 vuoden rellulla jossa on hieman naarmuja kyljessä rahat lompakossa. Win-win?
   
 14. Diaz\

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2008
  Viestejä:
  17 972
  No tämä. Kunhan nyt fiksaa sen verran ettei ala ruostumaan?
   
 15. nappati

  Rekisteröitynyt:
  21.11.2014
  Viestejä:
  44
  Flunssa
   
 16. BFWaldo

  Rekisteröitynyt:
  27.03.2012
  Viestejä:
  1 738
  Hyvä että jokin muu potee samaa ongelmaa. Toista päivää sieraimet täynnä tavaraa ja koita nyt tässä sitten elää kun helvetin kuuma kämpässä.
   
 17. Diaz\

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2008
  Viestejä:
  17 972
  Vituttaa kun on annettu yksiköillä hinnoiteltu urakkahomma tuntipalkalla tehtäväksi eikä ole käyty kunnolla läpi millaisella tahdilla sitä pitäisi tehdä, että urakka pysyy kannattavana. Nyt yksi jamppa on sitten tehnyt ns. viimeisen päälle (ei siis ole lusmuillut, vaan tehnyt liian hyvää laatua) kaksi viikkoa ja laskutettavaa siitä on kertynyt joku vajaa tonni. Itsekin tein samoja hommia täytehommina hetken aikaa ja omakin saldo (tehty arvo tunneilla jaettuna) on melko köyhää katsottavaa, mutta vitunko minä sille voin kun ohjaus on ollut asian suhteen vähän heikohkoa. :smoke:
   
 18. Oestrus Taurus

  Rekisteröitynyt:
  30.10.2011
  Viestejä:
  2 414
  Yes! Kotisiivous peruttu. Ostin nimittäin toissa kesänä "Robin Hoodista" (Nykyinen Tokmanni) Sini siivousmoppi-setin. Olin tuolloin heti innoissani sen tehosta odotin mitä ilolla että pääsisin taan ensi viikolla moppaamaan. No, viikon inspiraatio oli unohtunut ja tänään otettuani ilmeisemmin neljättä-tai viidettä kertaa historiassaan kyseisen mopin käteen, huomasin että se sieni on murentunut.

  Katsottuani internetistä päädynkin siihen lopputulokseen, että siinä olisi pitänyt käyttää jotain hemmetin liinaa (ja se erikseen ostaa). Se joka oli murentunut, oli joku pehmuste sen väliin poistamaan liikkeestä kitkaa joka mopin paineesta muodostuu. En minä tuota paljoa harmittele, koska rautakaupasta saa uusia mutta taitaa siirtyä joulusiivoukseksi koko moppaus. Tätäkin ispiraatiota oli jo pitemmän aikaa saanut ponnistella ja se tässä kyrpii mikäli se on jo huomenna historiaa. Tai sitten pitäisi nyt tänään lähteä rautakauppaan, moisen sienen takia... Ei hyviä vaihtoehtoja kummatkaan, ainoista sellaisista.
   
 19. PK_

  Rekisteröitynyt:
  07.07.2007
  Viestejä:
  387
  Vituttaa tänään ja on vituttanut useasti aiemmin:

  Ihmiset, jotka eivät osaa noudattaa liikennesääntöjä. Korostuu erityisesti polkupyörällä liikuttaessa, jolloin toiset pyöräilijät, jalankulkijat ja autoilijat eivät osaa huomioida muuta liikennettä. Moottoripyörät ovat harvoin ongelma ja poikkeuksena voisi heittää myös maantiepyörillä liikkujat, jotka ainakin taajamien ulkopuolella tuntuvat liikkuvan fiksusti.

  Pyörällä ajaessa jalankulkijat kävelevät keskellä kevyenliikenteenväylää ja jos pyörille on keskustassa erillinen maalattu kaista niin tottakai pitää kävellä keskellä sitä. Jos on bussipysäkki lähellä pyörille maalattua kaistaa niin bussia odotetaan seisomalla keskellä pyörätietä. Yleensäkin jalankulkija ei tietenkään osaa valita tien oikeaa tai vasenta laitaa vaan mennään keskellä ja mahdollisimman monta vierekkäin. Jos vierekkäin on kävelytie ja pyörätie erotettuna metrin muurilla niin kävelijä valitsee pyörätien.

  Autot antavat pyöräilijälle tilaa suojatiellä silloin kun pyöräilijä on väistämisvelvollinen ja vastaavasti silloin tullaan päälle kun on väistämisvelvollisuus ja pyörätienjatke. Jos autoilijalle on stop-merkki, jonka ohi kulkee pääasiassa kevyenliikenteenväylä niin autot eivät anna merkille mitään arvoa.

  Toiset pyöräilijät.. no ei tietenkään osata ajaa tien oikeassa laidassa. Jos kyseessä on vanhempi henkilö, erityisesti nainen, niin silloin ajetaan keskellä tietä, vasemmassa laidassa tai vaihtoehtoisesti seilataan koko tien leveydellä. Välillä myös kännykkä kädessä ja lapsi perässä, joka tietenkin toistaa kaiken mitä vanhempi tekee. Päässä on tietenkin pyöräilykypärä ja vauhti 10 km/h, jotta on edes jotenkin liikkeellä. Sitten laitetaan kauppojen edustalla se saatanan pinkki mammapyörä telineeseen vaikka olisi jalka, että varmasti pyörän edessä ja takana oleva kori ja metrin leveä tanko vievät telineen viereiset paikat. Jos on valittavissa yhdistetty pyörätie/kävelytie, tien toisella puolen kävelytie ja autotien laita niin valitaan mikä tahansa muu kuin pyörätie.

  ps. Terveiset lehmälle, joka melkein ajoit päälleni vihreällä vanhalla paskakotterollasi tänään viiden aikaan Lahdessa Kivistönmäenkadun-Lahdenkadun risteyksessä. Olisit pysähtynyt kuuntelemaan palautetta. Oli varmasti vaikeata huomata auton edestä tuleva pyöräilijä, kolmio ja kyltti "varo kohtaavaa liikennettä".

  Perkele.
   
  Viimeksi muokattu: 31.05.2016
 20. Diaz\

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2008
  Viestejä:
  17 972
  Meillä on "pihakadulta" tullessa (se on ihan oikea katu joka johtaa kerrostalorykelmän luo) joku päättänyt rakentaa korkean aidan blokkaamaan näkyvyyden oikealle ja tietysti siinä risteyksessä on myös pyörätie. Toki siinä on kolmio ym. mutta about 100% autoilijoista vetää 30-40 km/h siinä kohtaa ja pysähtyy suojatien päälle katsomaan tuleeko autoja.

  En tiedä kuinka paljon tossa kolaroidaan mutta tänä keväänä olisin keilannut pyöräilijän kahdesti jos en pysähtyisi ensin siihen aidan nurkalle ja sitten vasta valuttelisi suojatielle.
   
 21. Corex

  Rekisteröitynyt:
  14.07.2001
  Viestejä:
  3 831
  Kunnan byrokraattien palvelualttius...rahaa ottavat kyllä vastaan mutta sitten kun pitäisi hoitaa oma osuus niin mitään ei tapahdu kuukausiin (venepaikan hankinta). Kuinka vaikeaa on yhden avaimen lähettäminen kysyn vaan?
   
 22. Proc

  Rekisteröitynyt:
  09.11.2000
  Viestejä:
  2 147
  Googlaat "näkemäalue" ja kotikuntasi nimi perään. Sitten sopiva viranomainen tekemään töitä palkkansa eteen.
   
 23. Diaz\

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2008
  Viestejä:
  17 972
  0,8 metriä Espoossa. Perhana, meenpä mittanauhalla kattomaan ens sunnuntaina. :D
   
 24. PK_

  Rekisteröitynyt:
  07.07.2007
  Viestejä:
  387
  Kiitos, että teet noin. Tämän päivän toisessa vitutustapauksessa nuori jantteri ajoi talon parkkihallista kadulle suoraan ereen ja alkoi vasta sitten ihmetellä tuleeko autotiellä autoja ja pyöräilijänä jouduin vetämään lukkojarrutuksen kävelytie/pyörätie-yhdistelmällä, että ei osu auton keulaan.

  Jonain päivänä luovutan ja annan ihan vapaasti mennä päin autoa. Katsotaan sitten mitä mieltä vakuutusyhtiöt ovat.
   
 25. Zerrod

  Rekisteröitynyt:
  07.07.2009
  Viestejä:
  1 872
  Kiljuvat penikat vituttaa. Parista naapurin pennusta lähtee enemmän ääntä kuin kokonaisesta koulusta välitunnilla.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti