Kerro miksi tänään vituttaa! :(

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja SnOopCOm, 25.07.2008.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. mehu

  Rekisteröitynyt:
  16.01.2014
  Viestejä:
  169
  kipu yltyy täälläkin, mutta siivouspäivä. ei auta itku. ja olen suht neuroottinen siivooja. ja heräsin vasta nyt kun katsoin aamun kokkiohjelmia. hemmetti! no kyllä toi ykskin kuorsaa vielä, potkas perhana päähän ku vaihto asentoo..

  tänään vituttaa myös:
  - eikö toi yläkerran naapuri tovereineen osaa ikinä pitää naamaansa kiinni?
  -miks toi jääkaappi vinkuu hillittömästi
  - pvillerei oli ottanut patterin pois päältä..eipä ole kylmempi eipä.
  -miljoona puhelua oli tullut, en aio soittaa kenellekkään.
  -katselin virastopapereita ja meni hermot.
   
 2. mehu

  Rekisteröitynyt:
  16.01.2014
  Viestejä:
  169
  anteeksi, ei tälle saisi nauraa? mutta nauroin. voin kuvitella sun koittamassa tekemään jotain kivaa esim koneellasi ja alkaa nuo kaikki metelit, ilmeesi on varmaan "ei vittu, ei helvetti " :D :D päivän paras!

  mutta tuohon en ota kantaa miten noita asukkaita sijoiteltaisiin asumaan, voisin antaa tuon yläkerran alituiseen kusella käyvän juopporemmin sinne yhtiöön kanssa asuskeleen. onneksi ne puhuu ehkä jotain somaliaa suomen päälle niin kaikkea ei ymmärrä. onneksi.
   
 3. MUROPAKETIN HINTAVERTAILU

  Päivän tarjoukset
  Yhteistyössä
 4. kermis

  Rekisteröitynyt:
  22.02.2001
  Viestejä:
  945
  Voi Vittujen takatalvi!

  polkasin kakkos biilin käymään takapihalta kuukauden pituisilta talviunilta.
  muutaman sadan metrin ajon jälkeen syttyi öljynpaine valo palamaan ja takaisn käännyttyä kotia kohti koko saatanan pannu jämähti kiinni!


  vituttaa kuin hampaatonta oravaa tammikuun pakkasissa

  Ä
   
 5. poroGOD

  Rekisteröitynyt:
  22.10.2002
  Viestejä:
  3 412
  Piti tehdä yksi pieni, ehkä tunninpitunen, duunijuttu tänään. Mut ei, koko päivä on ollut täysin joojoo menoa ja pian ohi, eikä vieläkään kiinnosta tehdä sitä. Ei edes ole paha homma, itseasiassa hauska ja mieluisa, mutta ei vaan jaksa sammuttaa telkkaria ja ryhtyä hommiin... Huomenna paska osuu tuulettimeen, omaa tyhmyyttä tietty, ellei sitten yöllä tekis tuota pois ja pilaisi unirytmin...
   
 6. Oltorno

  Rekisteröitynyt:
  03.01.2004
  Viestejä:
  7 624
  Töisvitutus. Pitäs saada enempi palkkaa (niin aina).

  6kk tehnyt 2k palkalla 4k palkallisen hommia. Korvauksena saanut 10% ton 2k päälle. Nyt taas pyydetty 2kk jatko. Sanoin että hommat jää siihen jos ei tule vähintään 20%. Nauropäin naamaa... Vittu olkoot saatana vituttaa jo muutenkin kun pientä oravaa.

  Vanhaankin ollut ihan tyytyväinen, mutta kun ei tää tilanne mee omaan oikeustajuun. Toi 10%:kin oli aikasemmin ihan maksimi mitekään ei kuulemma pysty maksamaan enempää. Nyt selvis sitten, että pystyykin. Vaatii vaan vähän enempi työtä herrasväeltä. Niinpäniin.

  Löytyykö jostain jotain työnteon minimit abc? Eli jos homma menee ihan vituiksi niin alan kyllä tekemään ihan sitä ehdotonta minimiä enkä yhtään enempää. Ei kuulu mulle oon tällä vaan töissä asennetta peliin.
   
 7. Visperi

  Rekisteröitynyt:
  04.04.2013
  Viestejä:
  150
  Oikea puoli kielestä kipeänä kun puraisin syödessä. Ei jaksa oikein puhua kun sattuu ja joutuu varomaan kieltä. Kuulostan myös varmaan aika hassunhauskalta.
   
 8. Tiirikka v:2

  Rekisteröitynyt:
  26.12.2012
  Viestejä:
  1 046
  Vituttaa juu...

  -kirjotin ~pitkähkön (ainakin puhelimella) viestin muroon, ja suljin vahingossa välilehden.
  -puhelimen lagaus ja en jaksaisi vetää sileäksi. (em. viesti juuri vuodatus tästä)
  -tämä kertomus http://murobbs.plaza.fi/1705841107-post87.html
  -genre josta tykkään eniten on aika epäsuosittu (ainakin tuntuu siltä) -> pelko sen kuihtumisesta. Rupee vaan vituttamaan kun kuuntelee hyvää biisiä.

  E: Tässä viestissä kuvautuukin asiat hyvin:
  http://murobbs.plaza.fi/1705645555-post2.html
  Ongelmana on vaan se, että kun jos oon josksus vaikka kuukauden kuunnellut pelkästään uudempaa materiaalia. Sitten kun menen kuuntelemaan omasta musakirjastosta jonkun vanhemman biisin niin se vaan iskee ja ei voi käsittää miten on voinut kuunnella sellaista paskaa kuukauden :s
   
  Viimeksi muokattu: 19.01.2014
 9. *Crispies*

  Rekisteröitynyt:
  13.12.2005
  Viestejä:
  1 686
  Edelläkävelijän viestiin.. Joskus aikanaan ensimmäisen kämpän alakerrassa asui korttivajaa nainen ja hänen miehensä; aamulehdenjakaja. Tietäähän ne rytmit, kahdelta heräsi ukko ja jossain siinä yön vaiheina tämä vajakkinainen alkoi hokemaan sitä "Seppoa". Viimeistään siinä puol viiden mais se oli jatkuvaa "SEPPOA!!" ja "KULTAA!!", ku ukko palas kotio.

  Ihminen herkistyy näille äänille ja kun ne pääsevät hermoon ni -joka- kerta heräsi siihen lähestulkoon ensimmäiseen inahdukseen. Siinä sängyssä pyöriessä nousivat mieleen vain erilaiset astaloiden käsittelytavat hiljentääkseen sepotuksen. Muutaman viikon jälkeen olin jo sitä vaille valmis, että asuntoa on vaihdettava, kunnes pihamummot, ah nuo kaikkitietävät taloyhtiöiden kyylät, tiesivät kertoa, että tuo sepottaja ja Seppo ovat pistäneet lusikat jakoon.. ja sepottaja lähtee lähipäivinä hoitokotiin... Aaaaah...

  Sitä voittajafiilistä osallistumatta arvontaan! :p
   
 10. ilkka99

  Rekisteröitynyt:
  21.06.2001
  Viestejä:
  2 196
  Ompas onnellinen loppu tuolla tarinalla. Itse meinasin vuodattaa vitutuksesta mutta tarinasi jälkeen hymy nousi taas huulille.:kippis:
   
 11. korvaoo

  Rekisteröitynyt:
  19.03.2003
  Viestejä:
  4 383
  paskasti nukutun yön jälkeen aamuherätys oli taattu kun diisselikipassa sisätilalämppäri kärähtäny. Eli aamun ajot töihin pakasteena vitunmoisessa katkussa. Hyvä ettei diisseli loppunu kesken ja niin sitä pitikin vielä palella tankilla ja nyt sitten ollu pakki sekasin koko aamun. Onneks ei oo kovin isosti hommia niin kaippa tää tästä menee...
   
 12. Catrik

  Rekisteröitynyt:
  15.03.2008
  Viestejä:
  2 148
  Osanotot :( Edellisen kämpän yläkerrassa asui joku vanha juoppopariskunta, ryyppäys saattoi alkaa keskiviikko-iltana kello yhdeksän ja aamulla kun lähti töihin niin kuului vielä jotain hädintuskin puheeksi ymmärrettävää molinää. Korvatulpat pelastaa ja päivät oli hiljaisia.

  Mutta mites tossa sun tapauksessa, onko taloyhtiölle valitettu vai onko noilla joku va..erityisten ihmisten erityisoikeus mölytä tarpeettomasti?
   
 13. Alceste

  Rekisteröitynyt:
  22.04.2010
  Viestejä:
  1 355
  Sama
  Sori Edelläkävijä :)
  Oletko muuten piruuttasi ajatellut sotaa?

  Mä olen muistaakseni hamassa menneisyydessä kuvannut faijan sotaa naapureitaan vastaan, mutta toistetaan: 4. kerroksen naapureista kuului satunnaisesti sellaista ääntä kuin keilapalloja olisi vieritelty pitkin lattiaa. Faija asui 2. kerroksessa (ja sääli sitä väliin jäänyttä 3. kerroksen asukkia josta ei ikinä kuulunut mitään) ja oli tuolloin helvetin lyhytpinnainen, joten keksi kääntää kirjahyllyn päällä olevat kaiuttimet kohti kattoa. Tunki alle vielä kamaa niin että ne olivat katossa kiinni. Sitten vola täysille ja parin tunnin ulkoilulenkki...
   
 14. Gemmi

  Rekisteröitynyt:
  02.02.2010
  Viestejä:
  537
  Suoja kännit on kans hyvä vaihtoehto:D. Varsinkin kun ei ite tunnu kuskia saavan sillon kun tarvittis=en muuten kuskaa muitakaan:smoke:.
   
 15. Nahkasorsa

  Rekisteröitynyt:
  27.08.2008
  Viestejä:
  345
  Varmaan kuukauden ajan ei meinannut millään saada unta, sängyssä tuli pyörittyä aina aamuyöhön asti. Nyt vihdoin kun perkele nukahtaa ajoissa niin ei pääse sängystä ylös. Sama nukkuuko 3h vai 12h, aamulla väsyttää niin saatanasti, että kusikin tippuu hidastettuna.
   
 16. zezuz

  Rekisteröitynyt:
  08.02.2012
  Viestejä:
  543
  Kyllä se niin on että alkoholi on vaan syvältä helvetistä... Taas se "en ryyppää enää koskaan" -fiilis päällä
   
 17. Mirrocle

  Rekisteröitynyt:
  25.11.2003
  Viestejä:
  175
  Tänään korpeaa että autosta oli tyhjentynyt akku (jääny ovi auki) ja selkää jomottaa hemmetisti. Eikä helpota että tekemistä on taas. Mut v*ttuakos tässä, eteenpäin.
   
 18. SuperPepsi96

  Rekisteröitynyt:
  30.12.2012
  Viestejä:
  840
  Tänään vituttaa se, että unohtui työmarrkinatukihakemuksesta työpäivän pituus laittaa, MUTTA EI SITTEN KENELLEKKÄÄN VITUN VALOPÄÄLLE KELALTA TULLUT MIELEEN VAIKKA SOITTAA ASIASTA JA VITTU KERTOA, jolloinka olisi päässyt vaikka paikanpäälle täyttämään paperin loppuun.

  Ei kun laitetaan paerit takasin niin saa olla nälissään vittu 2 viikkoa.... Jumalauta että nää virastot osaa hoitaa asiansa....
   
 19. Pennoinen

  Rekisteröitynyt:
  20.01.2011
  Viestejä:
  423
  Puristaa rintaa ja vituttaa. Verenpaine ja pulssi pilvissä. Pienimuotoista paniikkikohtausta vissiinkin pukkaa.
   
 20. Nyt jäi vähän epäselväksi, että kumpi teki virheen, sinä vai Kelan työntekijä?
   
 21. Zat

  Rekisteröitynyt:
  08.10.2002
  Viestejä:
  5 440
  Kai tuo piti ennemmin tulkita, että byrokratia vituttaa ja se, että pikkuvirheistä rangaistaan. Tokihan postaaja itse teki sen varsinaisen virheen.
   
 22. SuperPepsi96

  Rekisteröitynyt:
  30.12.2012
  Viestejä:
  840
  Minähän erehdyksissäni unohdin merkata, mutta kela sen virheen on tehnyt, kun eivät voineet soittaa, vaikka numero kyllä lukee jokaisessa saatanan paperissa. Nopeammin olis hommahoitunut kun olisivat soittaneet ja paikanpäällä olis käynyt laittamassa uudet paperit, kun se, että laitetaan takasin postiin ja venaillaan turhaan vittu rahoja.. Saapahan sitten taas viikon miettiä että millä sitä elää.. 2.44€ ei paljoa persettä lämmitä
   
 23. nikale

  Rekisteröitynyt:
  20.02.2013
  Viestejä:
  1 405
  Eli sinä teit virheen jonka jälkeen KELA toimi niinkuin KELA toimii.
   
 24. SuperPepsi96

  Rekisteröitynyt:
  30.12.2012
  Viestejä:
  840
  Ei, edelleenkin kela on tehnyt virheen, kun eivät ole voineet ilmoittaa, VAIKKA VITTU NUMERO LÖYTYY!
   
 25. Zat

  Rekisteröitynyt:
  08.10.2002
  Viestejä:
  5 440
  Viralliset lomakkeet kannattaa täyttää oikein, niin moiselta välttyy.

  Valtion virastot tuppaavat toimimaan kankeasti.
   
 26. King_Diamond

  Rekisteröitynyt:
  16.01.2002
  Viestejä:
  1 341
  Kiinnitä huomio erityisesti kohtaan "KELA toimi niinkuin KELA toimii."
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti