Kerro miksi tänään vituttaa! :(

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja SnOopCOm, 25.07.2008.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. SAKK

  Rekisteröitynyt:
  20.10.2013
  Viestejä:
  430
  Typerä joulu edessä. Kaikki on niiiiiin, niiiiin hyviä toisilleen. Tapanina kaikki muuttuu takaisin. Kaikkein parhaat ihmiset menevät joulukirkkoon, mielellään sellaiseen mistä menot kuvataan telkkariin. Muuten ei kirkko kiinnosta, jos ei joku satu kuolemaan tai menemään naimisiin. Vittu, että vituttaa toi tuleva hurskastelu.
   
 2. Meduuusa

  Rekisteröitynyt:
  17.07.2012
  Viestejä:
  355
  Nyt meni kyllä koko päivä harvinaisen vittumaisesti.
  Heräsin klo 1:30 enkä saanut unta. Menin alakerran sohvalle selaamaan muron YK:ta. Yhtäkkiä havahdun seinän takaa kuuluvaan rapinaan. Jep, talon rakenteissa asuu jotain vitun hiiriä. Eipä tuotakaan tullut aikaisemmin huomattua.

  Päätän ratkaista hiiriongelman aamulla. Klo 4 menen taas sänkyyn ja nukahdan 6:30. Näen painajaisia ja hätkähdän hereille 7:00 valmiina torjumaan ovista ja ikkunoista tunkeutuvan jyrsijäinvaasion, jota uneni käsitteli. Painajaisesta traumatisoituneena en saanut enää loppuyönä unta, ja unen määrä jäi hieman yli tuntiin.

  Aamulla olin siis ihan jumalattoman väsynyt kun oli jo valmista univelkaa, enkä jaksanut edes ajatella koko hiiriongelmaa. Aamu meni tietokonekoteloa rakennelkessa, mutta keskittyminen oli niin paskaa että edistyminen jäi negatiiviseksi.

  Heitin pian hanskat tiskiin ja lähdin Plantageniin vastuksia ostamaan. Ei löytynyt, mutta kaverini sanoi pikaisen googlauksen jälkeen että Biltemasta löytyy.

  No, lähdin sitten Biltemaan, ja ajettuani epähuomiossa parista liittymästä ohi saavuin kohteeseen. Parinkymmenen minuutin kulutta jouduin toteamaan että ei ole niitä vitun vastuksia. Päätin sulkeutua himaani koko loppupäiväksi kun ei mistään tuntunut tulevan mitään.

  Kotimatkalla juutuin ihan perhananmoiseen ruuhkaan ja radionkin tarjonta oli ihan täyttä paskaa.

  E: No niin, kruunasin sitte päivän astumalla joulukuusenkoristeen päälle ja nyt on jalka verillä. Siis ei JUMALAUTA_OIKERSTI KU TÄÄ ELÄMÄ ON PERSEESTÄ VÄLILLÄ. Hyvää yötä vaan kaikille, meitsi lähtee nukkumaan
   
  Viimeksi muokattu: 23.12.2013
 3. Kyljysv

  Rekisteröitynyt:
  22.02.2009
  Viestejä:
  756
  Itkettää ja ahdistaa saatana
   
 4. buffa

  Rekisteröitynyt:
  25.08.2010
  Viestejä:
  1 879
  Eilen pitkästä aikaa ensimmäinen lomapäivä ja eikös perkele flunssa iskenyt. Voi vitulla päähän. Onneksi konjakki vähän lämmittää mieltä. Niin ja joulu vituttaa. Ihan suolesta, juuri tuon yllä mainitun syyn takia.
   
 5. ie1

  Rekisteröitynyt:
  01.01.2013
  Viestejä:
  6 523

  Eikö ole perhettä, jonka luona viettää joulua vai?
   
 6. Kyljysv

  Rekisteröitynyt:
  22.02.2009
  Viestejä:
  756
  Juuri tulin porukoilta, en oikein viihdy siellä, ei ne edes vietä joulua niinkään. Onneksi kämppis tulee kohta himaan niin saan ehkä hänen kanssaan parempia fiiliksiä.
   
 7. ie1

  Rekisteröitynyt:
  01.01.2013
  Viestejä:
  6 523

  Mikäs vanhemmissa tökkii? Liikaa alkoholia käytetään? Suomalaisten alkoholinkäytöstä kertoo ehkä jotain, kun aina toivotetaan kaikkialla "rauhallista" joulua..
   
 8. Kaiutin

  Rekisteröitynyt:
  26.08.2000
  Viestejä:
  468
  Karaoke vituttaa saatana!

  Olisi lähistöllä mahdollisesti hyvä pubi, mutta aina kun siellä käy ns. "suositumpaan aikaan" eli muulloin kuin arkisin klo 16, on siellä saatanan karaoke. Ihmiset ei osaa laulaa ja kaikki vielä tykkää siitä. Edes itse pubin pitäjä ei tykkää siitä mutta "pakko olla kun asiakkaat tykkää siitä".

  Ei muuten, mutta kun ei rajoitu edes lähipubiin, mutta kun perkele pitää keskustankin paikkoja ruveta välttelemään sen perusteella missä on milloinkin karaoke ja missä ei.

  Näin siis vittu Tampereella, saatana.

  Hyvää joulua!
   
 9. Maranthe

  Rekisteröitynyt:
  24.09.2012
  Viestejä:
  1 591
  Kalija vituttaaaa. Kalijaa. kalijaa.. kohta tulee kalijaa jo korvista. Kön en hokassu ostaa kirkasta ennen joulua. Nyt sitten tänäänki yrittäny humaltua keppanasta. 12 olusta hain ABC:lta, mutta ei vaan nouse päähän enää. maanantaina 7 olusta, tiistaina 11 ja tänään 12. En tiiä. huomennaki taitaa olla Alko kiinni.....

  Jos huomenna ottaa niin täytyy sitten ostaa ainaki 24 annosta huomiselle. Resistanssi nousee yllättävän äkkiä jos ottaa päivittäin.
   
 10. Juffex

  Rekisteröitynyt:
  16.12.2005
  Viestejä:
  6 525
  Saunalahden ADSL. Kaikki meni päin vittua kun Elisa osti PPO:n. :mad:

  - Teoreettinen nopeus tippui 24/1 -> 20/1
  - Kättelynopeus tippui ~19000kbps -> 14000kbps (down)
  - Hinta nousi 39€/kk -> 45€/kk
  - Pätkii joka vitun välissä kun taas PPO toimi vakaasti kuin mikä.
  - Asiakaspalvelu hidastui niin ettei voi edes asiakaspalveluksi enään kutsua.
  - Paskalahden mielestä kaikki kunnossa.
  - Tekee aina mieli korkata shamppanjapullo kun uppi pääsee 50kt/s lukemiin.

  Toivottavasti Elisa/Saunalahti järjestää jonkun työntekijöiden virkistysillan jossakin saaristossa ja joku paikallinen Breivik vierailee siellä. :kippis:

  :mad:
   
 11. SuperPepsi96

  Rekisteröitynyt:
  30.12.2012
  Viestejä:
  840
  Eukko valittaa siitä,e ttä oon tuhlannu itteeni ja koneeseeni 500€ ja häneen en penniäkään, mutta itse sitten heittelee hevoseensa rahaa 20 000€ ja mitäs mä sain? Ainii, haukut siitä kun koneeseen joutui ostamaan uutta rautaa...

  + sitten tänään tulis 2 vuotta täyteen, niin tää laittelee kavereilleen viestejä Facebookissa ''linkkaan vaan sen sannin - me ei olla enää me - biisin sen seinälle ja sit vaa et "kuuntele tää ni ehkä valkenee"' (Ja oi kyllä, on lupa lukea toistemme viestit)
   
 12. Juffex

  Rekisteröitynyt:
  16.12.2005
  Viestejä:
  6 525
  Vaikka olisi kuinka lupa ja kuinka yhteinen sopimus niin ketä voi kiinnostaa toisen osapuolen viestit?

  Hieman yksityisyyttä molemmin puolin.
   
 13. Stuntman Mike

  Rekisteröitynyt:
  11.08.2001
  Viestejä:
  1 578
  Vituttaa joulu vieläkin. Joka vuosi samaa paskaa ja morkkis jälkikäteen kaiken sen teennäisyyden ja mukamukavuuden jälkeen. Ei vittu ymmärrä tätä koko joulutouhotusta. Piti lomaa olla, mutta vitut, väsyneempi kuin ennen koska joulu. Vitun joulu ja markkinatalous. Saatan kun vituttaa.
   
 14. SuperPepsi96

  Rekisteröitynyt:
  30.12.2012
  Viestejä:
  840
  Semmosta ihmistä, jota petetty joka vitun suhteessa (myös tässäkin) ja kun toiseen ei voi luottaa.
   
 15. nakedtrio1

  Rekisteröitynyt:
  15.08.2013
  Viestejä:
  183
  No nyt kyllä vähän vituttaa. Aika perseestä tollanen.
   
 16. Juffex

  Rekisteröitynyt:
  16.12.2005
  Viestejä:
  6 525
  Tiedän tunteen, mutta siltikin se yksityisyys on säilytettävä. Kaiken avain on puhuminen asioista eikä viestien yms lukeminen.

  Jos suhteessa on tarve toisten viestejä tutkailla niin kyllä suhteessa on muutakin vialla. Jos ajatellaan, että luottamus kasvaa tuollai pikkuhiljaa niin eletään melkoisessa laatikossa. Ei se alkoholistikaan kuiville pääse viinaa juomalla.
   
 17. nakedtrio1

  Rekisteröitynyt:
  15.08.2013
  Viestejä:
  183
  Mitä? Jätkä sanoi juuri pettäneensä tyttöystäväänsä ja saa myötätuntoa. Ei ymmärrä.
   
 18. Juffex

  Rekisteröitynyt:
  16.12.2005
  Viestejä:
  6 525
  Missä annoin myötätuntoa? Tarkoitin yleisesti, että tiedän tunteen petetyksi tulemisesta, epäilyksistä ja "tutkimisen" tarpeesta.

  Ja sanoiko hän pettäneensä vai tarkoittiko, että häntä on petetty?
   
 19. SuperPepsi96

  Rekisteröitynyt:
  30.12.2012
  Viestejä:
  840
  En kyllä sanonut että minä olisin ketään pettänyt missään vaiheessa.

  Kyllä se on toinen osapuoli ollut joka kerta, anteeksi jos käsitit edellsien viestini jotenkin väärin.
   
 20. Iivana Tuhma

  Rekisteröitynyt:
  27.06.2010
  Viestejä:
  176
  Onko muut havainnu kateutta jos käyttää rahaa vähän enemmän. Esim. Taannoin pelasin kännissä klubilla 200e max. panoksella joka oli siinä paikassa 10e. Jakaja kihisi kiukusta ja ehdotteli että lopetan ku en osaa ym. paskaa vaikka en edes mitenkään provosoinut. Ei tuo edes ole paljoa pelattu, mutta ilmeisesti kyseisessä teinipaikassa se on paljon enemmän mihin on totuttu. Kyllä jäi paska maku suuhun.

  Eilen kävin ostamassa läjän raketteja 250e viidelle sukulaispojalle joiden perheen kanssa tulee vietettyä uusivuosi. No eikös myyjä koko ajan näreissään kysele ja ihmettele eikö vähempi riitä. Joku tuote oli päässyt loppumaan ja en ehtiny edes suuta avata jos oisin korvaavan halunnu tilalle, kun tää sanoo että kyllä noi nyt riittää. Kusetti vielä yhden tähtisädetikkupaketin ja oli lisännyt hintaan 3e liikaa mitä kotona tarkistin.

  Mitä vittua nyt oikeesti. Olettais että saa parempaa palvelua mitä enemmän käyttää fyrkkaa, mutta ilmeisesti ei saa ainakaan tässä pitäjässä.

  Ja ei en ole rikas tai kuvittele olevani. Perus duunari.
   
 21. finlandery

  Rekisteröitynyt:
  06.07.2010
  Viestejä:
  2 501

  asiakaspalautetta vaa johonki kohtuu korkeelle, siellä luulis asiakkaiden rahat kiinnostavan... Se on kyllä jännä joillakin tosiaan, kun luulis että raha kelpaa, mutta sitte jos vastassa onki itteä enemmä rahaa käyttävä kaveri nii alkaa suoranaine vittuilu. Ittelle tollases tilantees, jos joku sanois että nyt riitti, nii oisin lyöny kamat takas kassalle ja sanonu että eiköhä se tyhjä pussiki sitte riitä+vieny rahat viereiseen kauppaan


  asiaan... Joka aamunen pahoinvointi, jos herää liian aikasin. Työttömänä ei niin haittaa, mutta töissä käydessä oli kohtuu hankala, ku aina enne 10 herätessä tms (ei oikee väliä mihin ``järkevään`` aikaan menny nukkuu), nii pahoinvointi+mahakipu jne. Mitään järkevää syytä tolle oo löytyny, ku katoo jossain tunnissa ku on ollu hereellä/nukkuu sinne pitempää...
   
 22. Sir Badger

  Rekisteröitynyt:
  10.10.2013
  Viestejä:
  534
  Oot raskaana tai darrassa? Tai ehkä et sittenkään.

  Takana kaverin muuttopäivä ja suurin osa 12-tuntisesta yövuorosta. Ehdin sentään käydä kotona suihkussa Tässä vähän taukoa pidän, kun ei meinaa oikein pää toimia...
   
 23. fiffi

  Rekisteröitynyt:
  23.03.2010
  Viestejä:
  152
  Auton akku zippas ja katto vuotaa prkl :mad:
   
 24. make-92

  Rekisteröitynyt:
  24.06.2013
  Viestejä:
  397
  Vituttaa darra, päässä pyörii ja väsyttää :mad:
   
 25. Admiral Graf Spee

  Rekisteröitynyt:
  15.10.2007
  Viestejä:
  1 730
  Ei se darra itsekseen tule, joten tyhmästä päästä kärsii koko ruumis.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti