Kaverit hylännyt =( Uusia ystäviä muropaketista?

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja RokkiKarhu, 19.03.2012.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. RokkiKarhu

  Rekisteröitynyt:
  29.07.2008
  Viestejä:
  254
  Onko mahdollista saada uusia kavereita muropaketista. Kaikki frendit pisti välit poikki, kun jouduin sairaalaan.:( Sairastan psykoosisairautta ja elämä menee päin helvettiä =( :confused:
   
 2. Tmu^

  Rekisteröitynyt:
  09.08.2009
  Viestejä:
  403
  Suosittelen käymään täällä ja kysyttävän saman kysymyksen uudestaan.

  http://murobbs.plaza.fi/rapellys-ja-testaus/

  :smoke:

  Mikäli oikeita kavereita elämään haetaan, niin kone kiinni ja ulos seuraa etsimään.
   
 3. MUROPAKETIN HINTAVERTAILU

  Päivän tarjoukset
  Yhteistyössä
 4. Byte

  Rekisteröitynyt:
  12.09.2000
  Viestejä:
  89
  En usko, että tämä on paras paikka löytää seuraa. Kukaan ei nykyään ota ketään tosissaan ja kaikkien tarkoituksena on vain jakaa vihaa ympärilleen.

  Noi mielialasairaudet on kyllä rasittavia, kun niitä on vaikea näyttää kavereille. Ja kaverina niitä on hankala aina kestää. Ne, kun eivät näy ulospäin jatkuvasti. Kannattaa kuitenkin muistaa, että on kuitenkin pahempiakin sairauksia, joten ole onnellinen, ettet sairasta esim. alzheimeria :) Suosittelen hakeutumaan johonkin vertaisryhmään, jossa on muita samanikäisiä psykiatrisista ongelmista kärsiviä. Saa helposti vastauksia omiin ajatuksiin ja kenties niitä kauan kaivattuja kavereita! Näitä ryhmiä löytyy varmaan terveyskeskuksen avustuksella (oletan, että käy kuitenkin ammattiauttajalla).
   
 5. kq0130

  Rekisteröitynyt:
  30.03.2003
  Viestejä:
  1 182
  Vetäsit maton kaverin alta samantien. Onhan noita muro/räpä miittejä varsinkin kesäisin joihin voi mennä mukaan. Kaipa sieltä löytää ystäviä?
   
 6. Donkameni

  Rekisteröitynyt:
  22.05.2009
  Viestejä:
  180
  Sulla on vääränlaisia kavereita. Ei sairaus ole sinun vikasi. Omassa kaveripiirissä yks on pari kertaa kertaa pimahtanu täysin, mutta kaikki tukee häntä täysillä.
   
 7. Hobitton

  Rekisteröitynyt:
  08.06.2007
  Viestejä:
  447
  Kuulostat hienolta mieheltä. Kuten edellä jo mainittu niin kannattanee siirtyä tuonne rävän puolelle, siellä minäkin enimmäkseen postailen :)
   
  Viimeksi muokattu: 21.03.2012
 8. RokkiKarhu

  Rekisteröitynyt:
  29.07.2008
  Viestejä:
  254
  Sut mä muistakin! Oltiin samassa ryhmässä! :o
   
 9. Oestrus Taurus

  Rekisteröitynyt:
  30.10.2011
  Viestejä:
  2 414
  Kannattaisikohan valoittaa vähn sitä sairautta? Itsellä on ainakin kaksi skitsofreenistä tuttavaa. Toinen on muuten ok mutta keskustelee seinille ja toinen epäilee joka paskareissun jälkeen synnyttäneen lapsen, joka on varastettu. syytökset ovat kovat ja myös kieltää kuulemma äitinsä.

  Sitten oli maanisdepressio tuttava (tosin huumeisiin menevä), joka kerran parahti repsikan paikalla itkuun, väitti lyönneensä puukolla edellisiltana baarissa jotakin, vaikka hyvin oli menossa myöhemminkin mukana työkkärin pakkokurssilla (henkilö asuu taajama-alueella)
   
  Viimeksi muokattu: 24.03.2012
 10. prophecy_

  Rekisteröitynyt:
  25.12.2007
  Viestejä:
  1 059
  Mikä helvetti siinä on että kaikilla teineillä on nykyään joku sairaus tai jostain muusta syystä pitää vetää lääkkeitä.
   
 11. kepardos

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2009
  Viestejä:
  215
  Ystävät vaatii liikaa.
   
 12. Pohjois-Savon Salainen Poliisi

  Rekisteröitynyt:
  26.06.2001
  Viestejä:
  81
  AP: Mistäpäin olet?
   
 13. RokkiKarhu

  Rekisteröitynyt:
  29.07.2008
  Viestejä:
  254
  Sama poppoo on ollut kohta 10v en tajua mikä kääntää heidän kelkan tuollalailla. Kaveri otti tukiasunnon, senjälkeen vaihtoi jouluna numeron, kun olin sairaalassa, just silloin, kun olisin tarvinnut kavereiden tukea.

  Kauheeta jäädä yksin!
   
 14. Gl4c13r

  Rekisteröitynyt:
  08.11.2008
  Viestejä:
  1 768
  Itse saanut mielensairauksiin apua tuttavilta ja perheeltä ja tietenkin akuuttitilanteessa hoitoa sairaalasta. Itse olin monta vuotta huonossa tilanteessa kun en suostunut syömään lääkkeitä ja lihoinkin paljon. Nykyään eli vuonna 2012 tilanne on jo tasaisempi ja takana on kolmannen sektorin tukiasumista vajaa kaksi vuotta jonka jälkeen pääsin omaan vuokraasuntoon takaisin. Minulle myönnettiin työkyvyttömyyseläke paperit 2010 ja olen sen jälkeen yrittänytkin takaisin työelämään mutta helppoa ei ole ollut.

  Suosittelen syömään varsinkin psykoosisairauteen niitä estolääkkeitä jos vaan uskot mitä lääkärit sinulle kertoo ja neuvovat koska mitä vähemmän sinulle psykooseja tulee ajanmittaan sitä helpommalla voit päästä. Jos taas olet lääkekielteinen ja joudut aina kerran vuodessa tai vastaavaa hoitoon niin tilanne voi mennä helposti huonompaankin suuntaan.

  Yksi vaikemmista asioista tuossa sairaudessa on se että miten tulla toimeen jos ei voi tehdä töitä joten jos saa rahallista apua sisaruksilta tai vanhemmilta esim. ruokaan niin se voi olla todella tärkeää.

  Mutta koskien psykoosisairauksia niin kannattaa kuunnella lääkäreitä koskien hoitoa ja lääkitystä. Joskus voi myös käydä niin ettei ensimmäinen lääke käy hoitokeinoksi ja silloin pitää kokeilla jotain muutakin lääkettä.

  Mutta neuvoksi annan myös sen ettei missään nimessä kannata antaa periksi ja kannattaa pitää yhteydet ja suhteet läheisiin kunnossa. Kannattaa myös yrittää opiskella jos suinkin mahdollista tai olla jopa välillä töissä jos onnistuu. Jos tulee takapakkia olossa niin kannattaa mennä Psykiatriselle hoitoon mutta sen neuvona voin sanoa itse saman kokeneena että helpommalla voi päästä kun noudattaa lääkärin antamia ohjeita koskien lääkitystä ja yrittää pitää kunnostaan huolta vaikka harrastamalla kevyttä liikuntaakin. Ja ruoan kanssa kannattaa olla varovainen koska liika syöpöttely helposti nostaa painoa. Lääkkeiden käyttöön liittyy myös se että lääkkeitä käyttäessä ruokahalu voi kasvaa koskien aivoja ja aivoissa olevaa tunnetta koskien ruokahalua ja silloin elopaino voi kasvaa liikaakin.

  Mutta aina kannattaa sun tilanteessa jos juuri olet sairastunut niin kannattaa hakea apua lääkäreiltä ja hoitajilta ja pitää omaisiin suhteet kunnossa. Ja tukiasuntoja mielenterveyskuntoutujille on saatavilla monissa kaupungeissa joita pitävät kolmas sektori. Monesti niissä asunnoissa asuminen voi olla myös suht. koht. edullistakin.

  Tässä hiukan neuvoja sulle jo veteraanilta...
   
 15. byrokraatti Banned

  Rekisteröitynyt:
  16.08.2009
  Viestejä:
  1 122
  Päihteet ja huumeet.
   
 16. Jäck

  Rekisteröitynyt:
  Viestejä:
  0
  Ne on sitä aspartaami -sukupolvea:smoke:
   
 17. Kyseon

  Rekisteröitynyt:
  08.03.2010
  Viestejä:
  7
  Jep, vanhempiansa ja isovanhempiensa käyttäminä. Tähän lisäksi vielä saasteet ja yksilöllisyyden täydellinen unohtaminen. Puhumattakaan sopeutusmisvaikeuksista luonnottoman nopeasti kehittyneen yhteiskunnan pyörteissä. Geeniperimä ja mahdollisuus luonnolliseen elämään huononevat koko ajan.

  Kumma miten vanhemmat jaksavat aina syyllistää nuorisoa. Kukakohan niille tämän maailman rakensi ja antoi kasvatuksen?
   
 18. Lapsennappaaja- sossutäti

  Rekisteröitynyt:
  10.12.2005
  Viestejä:
  154
  Liikaa viikkorahaa ja liian vähän tukkapöllyä.:smoke:
   
 19. CoooL

  Rekisteröitynyt:
  13.12.2001
  Viestejä:
  151
  En jaksanut lukea kuin otsikon mutta miksi olet hylännyt kaverisi?
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti