Kasvojen hoito

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja HERRA-GENTOO, 04.07.2008.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. eniten vaikuttaa ruokavalio ja auringon välttäminen. kaikenlaiset kalliit rasvat on huijausta. korkeintaan saa syövän niistä kemikaaleista, jotka imeytyy ihon läpi. etenkin miehellä hedelmällisyys on vaarassa, jos käyttää paljon kosmetiikkatuotteita.
  [signature]kovat jätkät juo kaakaota[/signature]
   
 2. Joo, ja sitten saa syövän myös niistä makeutusaineista. Kyllä sut on nähty jo.
  [signature]Yhtenä päivänä olet pulu, toisena patsas.[/signature]
   
 3. futuuri

  Rekisteröitynyt:
  04.02.2002
  Viestejä:
  369
  Aamulla miedolla vesi-saippualla ja illalla pelkällä vedellä.

  Kannattaa pitää mielessä, että liika jynssääminen poistaa ihoilta luonnollisen bakteerikannan ja edistää vieraiden pöpöjen kasvua.[signature]-Muumipapan silinterihattu on kadonnut-
  <3[/signature]
   
 4. nappeis

  Rekisteröitynyt:
  23.04.2007
  Viestejä:
  48
  Meikit pois silmämeikinpoistoaineella, sitten herkän kuivan ihon puhdistusemulsiota, Clearasil tai aprikoosikuorinta, kasvovesi, lopuksi kosteusvoide yöksi. Nii juu ja rauhoittavaa silmänympärysvoidetta ostin juuri :>
  Monet tuntemani päälle parikymppiset miehetkin hoitaa ihoaan jos jonkinlaisilla "mömmöillä" ja musta se on ihan kiva, että hoitaa jos jotain ongelmaa naamansa kanssa kerran on.
  [signature]moi.[/signature]
   
 5. Voihan sitä hoitaa, vaikkei mitään ongelmaa edes ole. Mielummin käytän kosteusvoidetta kuin kuljen rutikuivalla naamalla.
  [signature]Yhtenä päivänä olet pulu, toisena patsas.[/signature]
   
 6. futuuri

  Rekisteröitynyt:
  04.02.2002
  Viestejä:
  369
  Normaali naama ei ole rutikuiva.[signature]-Muumipapan silinterihattu on kadonnut-
  <3[/signature]
   
 7. Corex

  Rekisteröitynyt:
  14.07.2001
  Viestejä:
  3 831
  Pesen itseni mäntysuovalla. Ja tämä ei ole edes vitsi. Nykyajan hömpötyksiä nämä niveaactiveprovitaminplus400% shmapoot ja voiteet.

  Rasvoissa on se huono puoli kun kerran käyttää niin ilman ei voi olla. Varsinkin huulirasvoissa. Ei iho enää tuota normaaleja suoja-aineita jos niitä saa ulkopuoleltakin. [signature]- Tyhmä kerskuu hevosellaan, hullu vaimollaan ja lahjaton lapsillaan[/signature]
   
 8. MLPCustoms

  Rekisteröitynyt:
  31.05.2008
  Viestejä:
  81
  Sekaiholle tarkoitettuja tuotteita.

  Omaa lärvääni hoidan halvimmilla kaupasta saatavilla aineilla. Olen huomannut, että meikäläisen turpa ei ymmärrä kalliiden tuotteiden päälle, joten ihan sama mitä naamariinsa työntää. Mulla on vähän rasvanen iho, mutta rasvaselle/sekaiholle tarkotetut myrkyt kuivattaa liikaa, joten käytän normaalin hipiän aineita (tämä vinkkinä myös muille ihonsa kanssa taisteleville). Kerran viikossa kuorinta ja naamio.


  [signature]http://lilylioneye.spaces.live.com[/signature]
   
 9. Jakkiis

  Rekisteröitynyt:
  14.01.2005
  Viestejä:
  18
  Nivean kasvorasvaa ja kasvovedellä tulee putsattua naama aamuin illoin. Kyllä se kummia on tehnyt kasvoille - ei finnejä, ei punoitusta ja öljyisyys kateissa.
  [signature]wax on.
  wax off.[/signature]
   
 10. Nuttunen

  Rekisteröitynyt:
  29.01.2008
  Viestejä:
  0
  Itsellä käytössä tämä sarja http://www.aconordic.com//default.asp?sid=3234
  Hyvä hinta-laatu suhde. Apteekit myy ja samaa tuotesarjaa saa myös miehen iholle sopivana. http://www.aconordic.com//default.asp?sid=3235

  Nivealla on myös hyvä sarja miehen ihonhoitoon.
  Rasvaiselle iholle:http://www.nivea.fi/products/show/4975
  Kosteuttava normaalille iholle: http://www.nivea.fi/products/show/4976
  Hellävarainen herkälle iholle: http://www.nivea.fi/products/show/4977

  Oikeanlaisella tuotteella peseminen on aika tärkeää, tavallinen saippua on liian pesevä kasvojen iholle. Pesun jälkeen myös rasvaaminen on tärkeätä ja peuaine on liian pesevä, jos naama tuntuu kiristävältä pesun jälkeen.

  http://www.lorealparis.co.uk/minisites/menexpert/index.asp?testCookie=true
  Tossa vielä linkki Lorealin miesten tuotesarjaan, jota saa ihan päivittäistavarakaupoista. Avo käyttää tuota ja on kuulemma tykännyt.
   
 11. JEEK

  Rekisteröitynyt:
  01.09.2006
  Viestejä:
  207
  pakko laittaa rasvaa suihkun jälkee kun muuten naama kuivahtaa
  [signature]E4300 3,3ghz, Kingston hyperX 800 mhz 2x1gb, ASUS P5N SLI, 7600GT. äkspox 360 ja 32" lcd[/signature]
   
 12. dellflow

  Rekisteröitynyt:
  26.06.2006
  Viestejä:
  550
  Mun avo*mies* käyttää samaa... ;)
  [signature]MacBook Pro 15" <3
  Tanuki <3
  ii2.org/dellflow[/signature]
   
 13. http://yle.fi/akuutti/arkisto2007/010507_c.htm
  [signature]kovat jätkät juo kaakaota[/signature]
   
 14. Severih

  Rekisteröitynyt:
  14.06.2008
  Viestejä:
  12
  Itse pesen naaman päivittäin vedellä. Saippuaa laitan naamaani vain jos shampoota sattuu joskus vahingossa valumaan. Naaman iho on paremmassa kunnossa kuin 10v itseäni nuoremmilla ja todella paljon paremmassa kunnossa kuin ikäisilläni naisilla. Turhat kemikaalit, viina, tupakka ja epäterveelliset elintavat ne ihon tuhoavat ja voiteet parhaimmillaan vain lievittävät tästä johtuvaa oireilua.

  EDIT: Talvella laitan todella purevalla pakkasella vaseliinia naamaan.
   
 15. GirlT

  Rekisteröitynyt:
  18.06.2008
  Viestejä:
  674
  Illalla poistan meikit Nivean puhdistusmaidolla ja laitan Nivean kevyesti kosteuttaavaa naamarasvaa. Aamulla pesen naaman vain vedellä ja laitan samaa kosteusvoidetta. Tuosta lähisiwastahan nuo on hankittu, ja pitkällisten puhdistusaine+kosteusvoide -yhdistelmien kokeilemisen kautta hyväksi comboksi todettu. Käytän kesällä normaalin iho puhdistusainetta, mutta talvella iho kuivuu niin, että joudun vaihtamaan herkän ihon puhdistusaineeseen. Tuo Nivean kosteusvoide sopii mun iholle ympäri vuoden. Oon noita käyttäessä huomannut, että jotain perää siinä on, että saman sarjan tuotteita kannattaisi käyttää. Iho pysyy rauhallisena. Nivean kosteusvoiteessa tuntuis olevan sellanen jippo, että jos sitä laittaa enemmän niin se silottaa kuivat kohdat hyvin. Jos tuntuu, ettei tarvitsisi ihon kosteutusta ollenkaan, voidetta saa tosi ohuen kerroksen vedettyä helposti. Meikin alle pitää joku voide laittaa.

  Muuten olen helppouden ystävä ihon hoidossa. Kasvojen kuorinnan teen noin kerran viikossa. Kasvonaamioita käytän silloin kun muistan eli pari kolme kertaa kuukaudessa.

  edit. Onko naisille kasvosaippuaa, sellaista palamuotoista? Mieluiten sellainen, jossa on puhdistusaineen ominaisuudet, ei saippuamainen eli poistaisi ihon omat rasvat liiaksi ja ärsyttäisi ihoa. Kuulostaisi kätevältä ottaa saippuapalasta vähän saippuaa käteen lavuaarin vierestä ja hinkata naama. Ei tarvisi avata pulloa ja kaadella oikeita määriä käteen jne.
   
 16. mossi

  Rekisteröitynyt:
  16.06.2004
  Viestejä:
  144
  Joskus teininä kokeilin Clearasilia. Sellaista alkoholipohjaista sinistä litkua. Hyvin tuli finnit sillä. Ennen sen käyttöä mitään ollut. Tollainen 10 vuotta tuli sitten kokeiltua kaikenlaisia mömmöjä kasvoihin. A-vitamiinipillerikuuria (mikä se aknekuuri nyt on) en sentään ottanut. Sillä muuten lähti kavereilta kaikki finnit.

  Ja sitten tarinaa. Pari vuotta sitten olin vierailemassa japanilaisessa kosmetiikkatehtaassa. Siellä sain kunnian olla jonkun uuden japanilaisen kasvojenanalysointilaitteen koekaniini. Isännät olivat varsin tyrmistyneitä. Ihoni ikä oli joku 73 vuotta tms. Yleisön joukossa oli yksi israelilainen tyttö, jolla kävi niin sääliksi mun ihoa, että lahjoitti jotain israelilaista kasvovoidetta. Sanoi, että lopettaa kasvojen pesemisen aineilla, käyttää sitä sen antamaa voidetta pari kuukautta ja sitten vaan kosteusvoidetta kun homma alkaa toimia. Totta turisi. Tuolla haalealla vedellä vesipesu + kosteusvoidelinjalla menty siitä asti ja ei ole paljoa finnejä ollut. Joskus vielä jokunen pukkaa jos on joku lakki päässä hangannut tms., mutta muuten iho hyvässä kunnossa. Heti jos erehtyy talvella kuumaan suihkuun menemään niin sitten kyllä niistä saa nauttia.

  Eli vastaukseni on vesipesu + Erioil.
  [signature]http://penninvenyttaja.blogspot.com Hintavertailut ja säästämisvinkit.[/signature]
   
 17. qozzop

  Rekisteröitynyt:
  15.06.2008
  Viestejä:
  64
  Ihan saippualla pesen kasvot ja vielä tänäkin päivänä naama osoittaa oikeaan suuntaan.

  En keksi muuta syytä kayttää kaikenmaailman rasvoja yms. tavaraa kasvoihin ellei ole paha iho ongelma kasvoissa tai käyttää meikkejä naamassa joka päivä. Näin ollen yleensä miehet tarvitsevat jotain rasvaa naamaan vain jos on joku paha iho ongelma tai jotain. Onhan niitä tietty meikkaavia miehiäkin olemassa.
   
 18. Henkel

  Rekisteröitynyt:
  15.03.2005
  Viestejä:
  252
  Itse olen huomannut L'oreal Men Hydra Energetic-sarjan kosteusvoiteen ja puhdistusgeelin toimiviksi. Puhdistusgeeli ei kuivata ihoa ja kosteusvoide ei tee iho rasvaisen tuntuiseksi eivätkä ole mitenkään hinnallakaan pilattuja.
   
 19. SnOopCOm

  Rekisteröitynyt:
  27.11.2000
  Viestejä:
  131
  Näin käy jos en käytä suihkun jälkeen kasvorasvaa: kuiva iho -> rasvainen iho -> isoja finnejä pitkin naamaa.
  [signature]"Now, if your boss is a sadist, then you have a big problem. In that case, fire your boss and get a new job."
  --Donald Trump[/signature]
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti