Kaiuttimet tietokoneeseen 2.0 tai 2.1 (200e->)

Viestiketju alueella 'Viihde-elektroniikka, kamerat ja Hifi' , aloittaja Jonkkapwn, 25.04.2010.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Moukula

  Rekisteröitynyt:
  31.12.2001
  Viestejä:
  1 604
  edit: meni lukihärön piikkiin tämä editti

  Tason hävikki voi olla sitä luokkaa ton Y-kaapelin jälkeen, että joudut kasvattamaan gaineja merkittävästi, eli voi näkyä äänenlaadussa ikävästi. Tämä on toki subjektiivinen ja laitteistosta riippuvainen asia.
   
 2. Jonkkapwn

  Rekisteröitynyt:
  25.04.2010
  Viestejä:
  50
  Joo no kyllähän noita kaiuttimia ja kuulokkeita voi aina käydä vaihtamassa koneen takana. Mutta sehän onnistuu kuitenkin silläviisiin että on RCA-RCA piuha ja sitten RCA-XLR adapterit kaiuttimin päihin ja RCA-3,5mm adapterit tietokoneenpäihin ja sitten Y-liittimellä koneeseen kiinni?
  Edelleen mietityttää tuossa edellisessä viestissä mainitut asiat etuvahvistimista jne. joita on mainittu aikaisemmin.
   
 3. Kainy

  Rekisteröitynyt:
  17.02.2003
  Viestejä:
  313
  Ostat tällaisen kaapelin niin pääset helpolla: AUDIOKAAPELI 3M 2xPLUGI - 3,5MM ST.PLUGI / KLOTZ | Audiojohdot | Kaapelit ja liittimet | F-Musiikki

  Ja Y-liitin koneen päässä toimii hyvin, jossei kuulokkeiden käyttäytymistä mikrofonina lasketa. :)
   
 4. Jonkkapwn

  Rekisteröitynyt:
  25.04.2010
  Viestejä:
  50
 5. Bronn

  Rekisteröitynyt:
  24.01.2010
  Viestejä:
  34
  Mites THE T.AMP TA1050 MK-X -vahvistimen saisi helpointen tietokoneeseen kiinni? Meniskö ihan 3,5mm stereo - 2 XLR uros kaapelilla. Molemmat kanavat pitäisi siis saada tuosta käyttöön. Ymmärsin sen verran tuosta että jos tuon signaalin (tai mikä ny onkaan) esim. "IN A" liittimeen niin pelkästään A-kanava on käytössä.

  Ton kaveriksi olis tarkotus pistää myöhemmin aktiivisubbari. Onnistuneen varmaan helpointen kun hakee biltemasta 3,5 mm - 2 kpl 3,5 mm haarotuskappaleen. Toiseen liittimeen vahvistimille menevä johto ja toiseen liittimeen subbarille menevä johto.
   
 6. Juholmi

  Rekisteröitynyt:
  20.08.2006
  Viestejä:
  392
  Ja tällä hetkellä vahvistin on päässyt Hong Kongista muutaman kymmenen kilsan päähän Guangzhouhun. 18 päivää mennyt maksusta (16 päivää postittamisesta) eikä juuri mitään ole tapahtunut. Kyllähän se on aina varauduttava pitkiin toimitusaikoihin Kiinasta tai vastaavasta paikasta tilattaessa, mutta joka tapauksessa ottaa päähän.
   
 7. Makylator

  Rekisteröitynyt:
  27.11.2000
  Viestejä:
  240
  Itse tilasin samoihin aikoihin Shenzen Audio Storesta TP21:n ja se saapui reilussa viikossa maksusta. Ihan pätevältä peliltä vaikuttaa, mutta koska ei ole vertailupohjaa, niin paha arvioida tarkemmin.
   
 8. Sorrel07

  Rekisteröitynyt:
  16.03.2010
  Viestejä:
  5
  Lainataanpas ketjua:

  Aloittajan tapaan olisi tarvetta saada uusi äänentoisto tietokoneeseen. Tämän hetkinen logitechin 2.1 setti on ajan mittaan alkanut vain harmittamaan ja varaston nurkassa lojuisi käyttöä vailla oleva aktiivisubi eli tämä MindTech S-10 - Ljudia - Multimedia Hemelektronik Karaoke PA anläggning DJ utrustning Ljus utrustning .
  Tarkoitus olisi siis hommata vahvistin ja kaiutinpari. vahvistimeksi olen miettinyt procasterin av-4330, koska tämä olisi omaan asuntoon muuton jälkeen helppo siirtää olohuoneeseen kotiteatteri käyttöön. Vahvistimeksi ei varmasti kaikkein paras, mutta varmasti paljon parempi kuin nykyinen setti. kaiutinpari onkin sitten kysymys. en tiedä olisiko se jalustakaiutin vaiko lattiakaiutin? budjetti on noin 400e ja tuo procaster olisi verkkokaupassa hintaan 180e joten kaiutinparille jäisi hintaa 200-250e. Kuten varmasti monikin huomaa niin olen aika tietämätön näissä asioissa joten apu olisi todellaki tarpeen.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti