1. Vain 14 vrk rekisteröityneenä olleet käyttäjät voivat lisätä ilmoituksia kauppa-alueelle.
  Poista ilmoitus

Lahjoitetaan Kaikenlaista [Turku]

Viestiketju alueella 'Lahjoitetaan tavaraa' , aloittaja pyreksi, 07.12.2017.

 1. pyreksi

  Rekisteröitynyt:
  20.12.2005
  Viestejä:
  4 091
  Tuote: 
  ATK, kaikki muu
  Maksutapa: 
  Toimitustapa: 
  Uusi alue, niin uusi ja päivitetty lahjoitusketju, mukana toki joitain vanhoja kaappiin jääneitä juttuja, joita olen yrittänyt lahjoittaa täällä jo aiemminkin. Nouto mieluisin, mutta postittaa voin kaikkea mihin jokin järjellinen laatikko tms pakkaustapa löytyy, pieni vaivanpalkka postitettaessa suotavaa. Lisäilen ketjuun kaikenmoista sittä mukaa kun jotain sopivaa vastaan sattuu.

  Eli Turussa olisi tavaraa jouten:  1. Fujitsu L1300 läppärin kuoret, sisällä risa emo, ei näyttöpaneelia/näppistä. Kuoret taisivat olla ok kuntoiset.
  2. Iso tietsikkatuoli mallia saksan ebay, piti olla nahkaa mutta vaikuttaa pääosin tekonahalta. Kolhuja käsinojissa ja kuluneisuutta päällisen laidoissa, istuinosa pääosin kuitenkin ehjä. Alkuperäinen jalusta kippasi joskus, joten hankin tähän toisen, en vaan ehtinyt sovittaa paikalleen kun tuli hankittua näppärämmän kokoinen tuoli. Tällä hetkellä osina lämpimässä häkkivarastossa, mukaan saa kaikki istuinosat, kaikki ruuvit, alkuperäisen jalustan ehjänä säilyneet osat ja toisen täysin ehyen jalustan, jonka voi sovittaa tuoliin itse. Tätä en postita.
  3. TJ Ääretön bändin levy "vapaa" + joku sinkkukin samalta poppoolta. Jotain mitälie suomirokkia, tullut joskus kilpailuvoittona tms. Itse levyt varmasti priimakunnossa kun ei ole paljon kuunneltu, kuorissa voi olla elämän jälkiä.
  4. Kirjalahjoituksista jäljellä vielä Autokoulun Oppikirja vuosituhannen vaihteen tienoilta, sekä joku "hauska" lahkokirja, Herbert W Armstrongin Mystery Of The Ages. Senverran ohuita (kumpikin alle 3cm paksuja), että kulkenee kirjekoon lähetyksenä tarvittaessa.
  5. Celeron 1,7Ghz "SL68C" s478. Toimi kun koetin jokin aika sitten, piikit suoria.
  6. Joku ihan pro-mallin ser-viivakoodinlukija, mahtoi olla ainakin 25-pin D-liitin uros ja varmaan joku muukin liitin. Mistä lie aparaatista, lisätietoja saa kysyä jos uskaltaa.
  7. 50-levyn CD-spindlekotelo, lähes täynnä vanhoja ajurilevyjä, jos muinaiset cd:t kiinnostaa esim koristeiksi...
  8. Rikkinäisiä CD/DVD asemia, kerro jos tarvit vaikka peltikuoret 5.25" kovokehikoksi, tai jotain...
  9. Yllätyskaapelilaatikko. Tämän kokoan yhteen kunhan joku kertoo tälläisen haluavansa, kun isohko laatikollinen (arvio 3-10kg) varmasti löytyy ylimääräistä kaapelia. Ei siis mitään uutta tavaraa eikä juurikaan mitään mikä nykykoneisiin sopisi, mutta vanhempaa esim. elektroniikan rakenteluun sopivaa kaapelia. Myös (smart)postilla, jos ottaja maksaa laatikosta jokusen euron vaivanpalkkaa postien lisäksi. Noutajalle saattaa muuttua yllätyskassiksi, jos laatikoista on uupelo.
  10. "Remote temp transmitter 433 Mhz", eli mitä ilmeisimmin joku lämpötila-anturi, joka lähettää lämpötilasta tiedon lootaan x. Lootaa x ei oo mulla koskaan ollu, joten toi on täysin turha, mistälie tullut. Seinäkiinnitysteline mukana, näkyy syövän AAA pattereita. Mahtanee kirjeessä kulkea tarvittaessa.
  11. Dell Dimension 4550 koneen koppa. Ihan varmaan jees esim. modaukseen, jos haluaa vähän erikoisemman lookin. ATX tai mATX emo ei mene suoraan kiinni, kun tarvittava emokelkka puuttuu, varmaan innokas poraa pohjapeltiin kiinnitysreiät, ja modaa etupaneelin liittimen sopivaksi. Koppa ilmainen, jos haluaa mukaan myös koppaan sopivan, toimivan 300w Dell powerin, niin sen saa 10€ hinnalla mukaan.
  12. Savox Com-control kypäräpuhelinohjaushässäkän osaa. Ainakin muutama kaapeli, kuorihilpettä, joku piirilevy yms pikkusälää kyseiseen vehkeeseen. Kokonaista tollaista en omista, lähinnä noita hilppeitä tuli jossain läjässä, ottakoon ken tarvii.


  Tavoittaa yv:llä tai ketjuun, ihan miten parhaaksi näkee.

  Kamat menee sille joka ensimmäiseksi hakee tavaran pois, varatakin jotain voi jos kertoo milloin on hakemassa ja ei mene liian pitkän ajan päähän. Noudettaessa mitään noutopalkkiota ei tarvi tuoda, saa toki jotain vaikka olutta antaa jos haluaa mutta kenenkään edelle ei lahjuksilla pääse. :p
   
  Viimeksi muokattu: 07.04.2018
 2. pyreksi

  Rekisteröitynyt:
  20.12.2005
  Viestejä:
  4 091
  ^
   
 3. pyreksi

  Rekisteröitynyt:
  20.12.2005
  Viestejä:
  4 091
  ^
   
 4. pyreksi

  Rekisteröitynyt:
  20.12.2005
  Viestejä:
  4 091
  ^
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti