Jussi Halla-aho siirtyy sanoista tekoihin

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja OikeistoMuro, 19.08.2006.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. splice

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2011
  Viestejä:
  11 725
  Jaa, vieläkös joku ryssärakastajien sanomista välittää? Pitäsi tämän pellukan ensiksi tarkistaa sanakirjasta mitä isänmaallisuus tarkoittaa, sen jälkeen lopettaa Venäjän pussiin pelaaminen ja vasta sitten tulla kertomaan mielipiteitään Suomen politiikasta.
   
 2. cam70

  Rekisteröitynyt:
  31.10.2006
  Viestejä:
  5 751
  Kerropas nyt suoraan miten venäjämielisyys persuissa käytännössä tapahtuu? Mikä osoittaa, että ne on venäjämielisiä?

  No tiedän sen, että sieltä tulee EU-kriittisyys, järkevä suhtautuminen pakolaispolitiikkaan sekä ilmastopolitiikkaan. Oletko huomannut, että ne juuri ovat venäläisvastaisia. Sinähän ihannoit mm. Venäjän hävittäjiä.

  Ja haittasiko sua venäläisten mökkikaupat. Eipä haitannut. Persuja kyllä haittasi.
   
  Viimeksi muokattu: 01.06.2019
 3. splice

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2011
  Viestejä:
  11 725
  Osa euroopan "kansallismielisistä" poliitikoista ihailee avoimesti Putinia, näin tekee esim. persujen paras italialainen ystävä Salvini (jonka kanssa persut siis alkavat avoimeen yhteistyöhön ja jonka pillin mukaan menevät tästä eteenpäin).

  Huomioi, monet esim. Ruotsidemokraatit pitävät Salvinia liian venäjämielisenä, Halla-Aholle tämä ei ole ongelma ja haluaa ehdottomasti samaan leiriin. Hän valittelee että venäjämielisyyttä käytetään vain lyömäaseena persuja vastaan mutta "#¤vetti soikoon, jos ei halua olla venäjämielinen sitten ei tee yhteistyötä venäjämielisten kanssa. Putinin pussiin voidaan pelata monella tavalla. Näin yksinkertaista, tyhmempikin ymmärtää. Pakolaispolitiikkaa, EU- kriittisyyttä voi ajaa ihan ilman Putinin rakastamistakin, ryhmiä on muitakin kuin se joka näin tekee EU:ssa. Valintoja on tehtävä, ja tämä on Halla-Ahon valinta ei kenenkään muun.

  Huvittavintahan tilanteessa on se että puheissa kyllä tuomitsee rankimmalla tavalla Putinin toimet ( esim. Krimin valloitus ) mutta käytännössä sitten liittyy ryhmään joka ajaa sanktioiden poistamista ja jonka pomo Salvini levittelee avoimen ihailevia viestejä Putinista. Kuka tahansa täysjärkinen näkee tässä ison ristiriidan.
   
  Viimeksi muokattu: 01.06.2019
  juhog81 tykkää tästä.
 4. cam70

  Rekisteröitynyt:
  31.10.2006
  Viestejä:
  5 751
  • 1.2: Henkilöön menevää offtopiccia
  Eli ei taas mitään. Voisitko vastata esim. miksi ihannoit noita ryssien SU-koneita. Ja miksi puolustat ryssien mökkikauppoja, jotka selkeästi vaarantavat Suomen turvallisuutta. Sekä Suomen sisäistä turvallisuutta selkeästi vahingoittavaa pakolaispolitiikkaa? Ethän sä kyllä osaa noihin vastata kun olet ryssätrolli.

  Kerropas suoraan oletko vastaan muslimien invaasiota, venäläisten mökkikauppoja?

  Jos et ole, niin selkeästi olet ryssätrolli.
   
  Viimeksi muokattu: 01.06.2019
 5. splice

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2011
  Viestejä:
  11 725
  Juu onhan se vaikeaa kun ei ymmärrä lukemaansa. Sympatiat ovat puolellasi.

  Ja ihan vinkkinä ( jälleen kerran ) tässä ketjussa ei keskustella nimimerkki splicestä, vaan nykyisin myös venäjämielisenä tunnetusta Jussi Halla- Ahosta.
   
  juhog81 tykkää tästä.
 6. cam70

  Rekisteröitynyt:
  31.10.2006
  Viestejä:
  5 751
  Eli et osannut vastata. Varmasti sua ahdistaa. En kyllä toivo voimia ryssätrollille mutta helpotusta sulle.
   
 7. Link999

  Rekisteröitynyt:
  15.09.2003
  Viestejä:
  29
  Olet täysin politiikkaa ymmärtämätön. Salvini ei kuulu Perussuomalaisiin. Eihän Persut ole vastuussa toisten puolueiden hölmöyksistä. Tiedän että vetoat eu-tason "yhteistyöhön", mutta olet täysin poliittisesti ymmärtämätön kommentissasi. Et tiedä yhteenliittymän tavoitteita. Tottakai politiikassa tehdään yhteistyötä toisten puolueiden kanssa, vaikka kaikki puolueen tavoitteet eivät kohtaisikaan. Varsinkin EU tasolla. Voit verrata tilannetta suoraan Suomen tämän hetkisiin hallitus neuvotteluihin. Paljon erilaisia puolueita, jotka muodostavat yhteisen kannan hallitusohjelman pohjalta. Osilla puolueista on kynnyskysymyksiä, joista eivät jousta. Sama tässä, Persut eivät varmasti halua Venäjä myönteisyyttä. Sellainen yhteinen politiikka myös estäisi yhteistyön. Eihän Perussuomalaiset ole vastuussa toisten hölmöistä kommenteista, tai politiikasta. Väitteesi on yhtä absurdi, kun väite vasemmistoliiton yrittäjä myönteisyydestä, koska tekee yhteistyötä Keskustan kanssa.
   
  Viimeksi muokattu: 01.06.2019
 8. splice

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2011
  Viestejä:
  11 725
  Oikeastaan en edes tiedä kumpi on huolestuttavampaa, se että persuilla on palava halu liittoutua venäjämyönteisten kanssa vai se että persujen kannattajat eivät tästä välitä pätkän vertaa. Sen sijaan, kyllä hyökätään täydellä voimalla niitä vastaan jotka tilanteesta huolestuvat.
   
 9. electron06

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2006
  Viestejä:
  4 330
  Tai se kun kerrot että persut/Halla-aho ovat venäjämielisiä ja kun kysytään perusteluja niin vastauksessa pyörii italialaiset ja ruotsalaiset poliitikot. Voiko sitä ihminen enemmän olla pihalla jutuistaan.
   
  Viimeksi muokattu: 01.06.2019
  Stoker tykkää tästä.
 10. splice

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2011
  Viestejä:
  11 725
  Mielenkiintoista. Jo muutama vuosi sitten nähty minkälaista menoa eurooppaan ajavat, nämä pro russian puolueet ja henkilöt. Täytyy pitää mielessä, ettei persu aina tarkoita sitä mitä sanoo, tai sitten tarkoittaa aivan eri asiaa mitä sanoo, joka jättääkin monet pohtimaan oikeita tarkoitusperiä.

  An Unholy Alliance: The European Far Right and Putin's Russia
   
 11. notareal

  Rekisteröitynyt:
  21.04.2008
  Viestejä:
  4 402
  Ilmeisesti Halla Aho ja persut ei ole oikeaa putinististä äärioikeistoa kun en äkisilmäyksellä huomannut mainittavan tuossa.
   
 12. Kala

  Rekisteröitynyt:
  06.08.2000
  Viestejä:
  1 810
  1. Perussuomalaiset eivät ole äärioikeistoa
  2. Perussuomalaisten puheenjohtaja on pitkän kaavan venäläisvastainen
  3. Toisin kuin suurin osa muista puolueista, Perussuomalaiset pyrkii ylläpitämään puolustuskykyä - mysteerisiä aina idästä päin tulevia punaisia vastaan

  Vihreä olisi lienee parempi väri nykyään, huomioiden Krimin tapahtumat ja kuinka vihreällä liikkeellä on paljon pidempi "myötämielinen" historia itänaapurin kanssa kuin yhdelläkään tämän hetkisellä äärioikeistolaisliikkeellä. Uusi hallituksemmekin on läppeensä suomettumisen historian läpikäynyt. Jostain syystä kuitenkin vain persuista on saatu aikaiseksi Putinin sylikoira, vaikka käytännön toimet ovat olleet päinvastaisia. Mutta niinhän se propaganda toimii, viedään huomio pois itsestä vierittämällä asia kolmannen osapuolen niskoille.

  Kysymys siis kuuluu, että miten perussuomalaiset liittyvät asiaan, joka käsittelee oletettujen eurooppalaisten äärioikeistoliikkeiden oletettuja venäjäkytköksiä? Tämä on erityisen mielenkiintoinen kysymys silläkin, koska kyseinen artikkeli käsittelee nimenomaan todellista äärioikeistoa, joka on paljon pienempi määrällisesti kuin niin sanoakseni oletettu äärioikeisto. Artikkelissa siis käsitellään vain muutamaa äärioikeistoliikettä. Ilmeisesti Splice olettaa tämän nyt koskettavan kaikkia jossain vaiheessa väitettyjä ääroikeistolaisia liikkeitä.
   
  Viimeksi muokattu: 17.06.2019
  Stoker tykkää tästä.
 13. splice

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2011
  Viestejä:
  11 725
  Miksi sotket äärioikeiston tähän? En puhunut mitään äärioikeistosta. Far right ei tarkoita yksinään äärioikeistoa, far right - puolueet tälläkin hetkellä istuvat euroopan parlamentissa, iso osa heistäkin pelaa Putinin pussiin ( ihan kuten vaikkapa suomalainenkin puolue Pers ) ja ovat luokiteltavissa oikeistoradikaaleiksi - ihan kuten pers. Sillä on ero puhutaanko oikeistoradikaaleista vai äärioikeistosta, mutta laitaoikeisto on aina yhtä osuva nimitys.

  Definition of 'the far right'
  politics

  the more extreme supporters or advocates of social, political, or economic conservatism or reaction, based generally on a belief that things are better left unchanged

  https://www.collinsdictionary.com/dictionary/english/the-far-right

  Seuraavalla kerralla edes vastaa siihen mistä keskustellaan, äläkä lähde vastailemaan päässäsi juuri keksittyihin mielleyhtymiin.

  No sittenhän hän ei halua liittoutua eurooppalaisen Putinin sylikoiran kanssa ajaakseen yhteistä politiikkaa euroopan tasolla. Eiku :rolleyes:

  Kuten huomaat, joskus teot merkitsevät enemmän kuin sanat.
   
  Viimeksi muokattu: 27.06.2019
 14. electron06

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2006
  Viestejä:
  4 330
  Niin, tämä on vain sinun oman pään sisällä mietitty subjektiivinen mielipide.
   
 15. splice

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2011
  Viestejä:
  11 725
  Eli sinun mielestäsikö pers ei aja radikaaleja muutoksia yhteiskuntaan laillisin keinoin? Jos he näin tekevät, ovat he kategorisesti radikaaleja, jokainen varmasti ymmärtää eron oikeistoradikaalin ja äärioikeiston välillä. Äärioikeisto kun pyrkii päämääriinsä laittominkin keinoin, oikeistoradikaali ei näin tee.

  Ja ihan yleisesti tiedossa tämä asia näistä määritelmistä, en ymmärrä miten tästä edes saa keskustelua aikaiseksi.
   
 16. electron06

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2006
  Viestejä:
  4 330
  Vasemmistoradikaalit eli sdp ja vihreät ajaa monikulttuurillista maailmaa maahamme. Melko radikaaleja muutoksia ajavat yhteiskuntaan. Tätä juurikin persut vastustavat.
   
  Viimeksi muokattu: 27.06.2019
 17. Stoker

  Rekisteröitynyt:
  24.07.2000
  Viestejä:
  1 035
  Mitä radikaaleja muutoksia persut muka ajavat Suomeen? Ennemminkin persut vastustavat muutoksia. Eli ovat konservatiivisia - kannattavat olemassa olevan rauhallisen tilanteen säilyttämistä. Ei se, että Suomeen siirretään massoittaen väkeä Afrikasta ja Lähi-idästä ole mikään normaali asia. Vasemmisto taas ajaa tätä muutosta, jonka on havaittu muuttavan yhteiskuntaa kaikilla mittareilla paskempaan suuntaan.
   
 18. seebra

  Rekisteröitynyt:
  08.05.2002
  Viestejä:
  4 289
  Samaa sarjaa kuin hemmon käyttämät "klonkku" ja "klunks". Taustalla luultavasti samanlainen ilmiö kuin muinaissuomalaisten pelossa karhua kohtaan, senkään nimeä ei haluttu sanoa suoraan vaan keksittiin kiertoilmaisuja kuten kontio tai otso.
   
 19. splice

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2011
  Viestejä:
  11 725
  Kyllähän se tulee ihan siitä kun "glumb" kuluu joka haastattelussa ( voimakas nielemisen ääni ) , nähtävästi itsekin tietää puhuvansa niin paljon p¤skaa että meinaa tukehtua siihen. Keskusta on kesk, kokoomus on kok, persut ovat pers. Hetken kun mietit niin huomaat että varsin loogista.

  Tämä järjen jättilainen nyt vasta sitten erosi Suomen Sisusta :facepalm:

  Eikö mielestäsi ole melko radikaalia kun pyritään määrittelemään koko ihmisarvo uudelleen? Se kaikista keskeisin asia, minkä varaan koko länsimaiset yhteiskunnat ja demokratia on rakennettu, nyt pitäisi romuttaa.

  J-ha on tullut jo aikaisemmin tunnetuksi kommenteistaan kuinka tuottavuuden yhteiskunnalle tulee määritellä ihmisarvo, eikä oikeastaan mikään muu. Tuo jos mikä on sairauden huipentuma.
   
  Viimeksi muokattu: 29.06.2019
 20. electron06

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2006
  Viestejä:
  4 330
  Onhan se tietty ihaltavaa kulttuuria kun näillä mehmeteillä ei ole naisille juuri minkäänlaista ihmisarvoa. Naiset ovat samassa kastissa lampaiden kanssa. Molempia raiskaavat.
  Tätä ihailtavaa ja radikaalia ihmisarvoa vasemmisto ja vihreät toivottavat maahamme tervetulleiksi.
   
 21. Stoker

  Rekisteröitynyt:
  24.07.2000
  Viestejä:
  1 035
  Mitä ihmettä oikein tarkoitat ihmisarvon uudelleen määrittelyllä? Entä suomalaisten ihmisarvo silloin, jos Eurooppa muuttuu Afrikaksi tai Lähi-idäksi, kuten Dalai Lama varoitteli? Et taida välittää lainkaan siitä, millaisessa yhteiskunnassa tulevat sukupolvet asuvat.
   
 22. splice

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2011
  Viestejä:
  11 725
  Jahas, klonkku on aloittanut suoranaisen valehtelun tai ainakin kunnon foorumitrollien tapaan äärimmäisen whataboutismin:

  "HALLINTOVALIOKUNNAN jäsen Mikko Kärnä (kesk) syytti Halla-ahoa Twitterissä valehtelusta, koska tämä sanoi, että ”kaikki saavat jäädä” maahan.

  – Kukaanhan ei ole antanut tällaista ilmoitusta, eli ihan yksiselitteisesti valehtelet, Kärnä hyökkäsi."

  https://www.is.fi/politiikka/art-2000006312123.html

  Ehkäpä trumpmaiseen idiotismiin vajoaminen ei sovi halla-aholle. Lähelle kyllä päästään.
   
  Viimeksi muokattu: 18.11.2019
 23. seebra

  Rekisteröitynyt:
  08.05.2002
  Viestejä:
  4 289
  Kuulostaa aika samanlaiselta trollaamiselta kuin miten Orpo syyttää perussuomalaisia siitä, että ne haluaa laittaa rajat kiinni ja laivoja ja mersuja ei voida enää tehdä Suomessa. Jostain syystä tämä Petterin häikäisevän korkeatasoinen ja kansalaiset lähes vakuuttava argumentointi ei näytä häiritsevän sinua :think:

  https://www.satakunnankansa.fi/a/5eff231c-4671-4ada-ab66-945c55f6d494
   
  Kala tykkää tästä.
 24. dio natale

  Rekisteröitynyt:
  12.04.2009
  Viestejä:
  1 369
 25. dio natale

  Rekisteröitynyt:
  12.04.2009
  Viestejä:
  1 369
  Tässä teille sitä unelmaanne:)teillä on unelma
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti