Jussi Halla-aho siirtyy sanoista tekoihin

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja OikeistoMuro, 19.08.2006.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. julla

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2007
  Viestejä:
  7 062
 2. julla

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2007
  Viestejä:
  7 062
  "Oikeus tuomitsi raiskaajan maksamaan uhrilleen korvausta 6000 euroa."

  Muistaakseni yksi vankilapäivä maksaa noin 200€, joten toisaalta yli kuukauden ehdoton vankeusrangaistus olisi tullut veronmaksajille jo kalliimmaksi.
  Tässä pitäisi antaa ehdoton vankeustuomio ja karkoittaa raiskaaja välittömästi. Palautuksen kohdemaan asiaksi jäisi sitten pistää raiskaaja lukkojen taakse.

  Myös kaikki avustukset Irakille välittömästi poikki jolleivat suostu vastaanottamaan kansalaisiaan. En kyllä kannata avustuksia alunperinkään, mutta ainakaan niitä ei pidä missään nimessä maksaa samaan aikaan kun Irak kieltäytyy yhteistyöstä. Täydellisen hölmöläisen hommaa.
   
  Viimeksi muokattu: 22.12.2018
 3. lolleropallero

  Rekisteröitynyt:
  31.05.2017
  Viestejä:
  1 148
  Jos mun postaukset ahdistavat noin vietävästi, niin laita ignoreen. Tai skippaa viestit kun näet kirjoittajan nimimerkin. Aika lapsellista vikinää tuollainen.
  Laskeskelin tuossa muutama päivä sitten tännekin noita tilastoja auki, ja niiden mukaan irakilaisista maahanmuuttajista 1,3 % on syyllistynyt seksuaalirikokseen Suomessa. Sillä oletuksella, että jokainen ko. rikos on uniikki eli tekijä on eri. Itse uskon, että joukkoon mahtuu moninkertaisia rikollisia, jolloin todellinen prosentti on pienempi, mutta koska en tätä voi todistaa, niin käytän tuota mainittua lukua. 1,3 % on paljon, aivan liikaa. Jos olisi minusta kiinni, niin jokainen raiskaaja - niin suomalainen kuin maahanmuuttajakin - pakkosteriloitaisiin ja lähetettäisiin jonnekin Siperian tundralle väkisinmakaamaan karhuja. Tuollaiset ihmissaastat eivät ole yhteiskuntakelpoisia yksilöitä eikä tekotavalla ole minun mielestäni merkitystä.
  Tämä kuitenkin jättää sen toisen puolen auki. Sen, että 98,7 % ei ole tehnyt ko. rikoksia. Mielestäni aika merkittävä osa.
  Toki helpointa olisi olla päästämättä ketään maahan, etenkään Irakista. Olisiko se kuitenkaan paras ratkaisu? Omasta mielestäni ei, koska valtaosa on kuitenkin syyttömiä niiden muutaman mätäpaiseen perseilyyn. Olisi laiska ratkaisu laittaa rajat kiinni tämän takia.
  Tarkoitus ei ole nyt siirrellä maalitolppia, vaan tuoda tämän ”vähemmistö perseilee -> kaikille viiteryhmän jäsenille kollektiivinen rangaistus” -ajattelumallin hullunkurisuus esille. Esimerkiksi alle 24-vuotiaista ajokortillisista miehistä n. 1 % syyllistyy rattijuopumukseen. Luku on hyvin epätarkka, tiedostan sen, koska ajantasaisia tilastoja on vaikea löytää ikäryhmittäin. Tuorein löytämäni rattijuoppotilasto iän perusteella on vuodelta 2014 ja ajokorttitilasto vuodelta 2017. Pointti kuitenkin on, että etenkin nuoret miehet ovat valtava riski tieliikenteessä, mutta siitä huolimatta nuorille miehille myönnetään jatkossakin ajokortti, mikäli he vain läpäisevät koulutuksen. Itse en enää kuulu ko. viiteryhmään, mutta olisihan se aikanaan vituttanut aika rankasti, jos ajokortti olisi jäänyt saamatta sen takia, että osa viiteryhmään kuuluvista perseilee. Tai jos siirrytään maakuntatasolle, niin Lapissa asuvat ovat aivan ehdotonta pohjasakkaa, kun eivät välitä laista tuon taivaallista.

  Mun mielestä rikollista ainesta ei tarvitse päästää maahan, omasta mielestäni ei ole koskaan tarvinnutkaan. Mutta ongelman ratkaisemiseksi on kuitenkin oltava parempia vaihtoehtoja kuin ”rajat kiinni” tai kategorinen tietyn maan kansalaisten käännytys rajalla. Tai vaihtoehtoisesti kollektiiviset rangaistukset pitäisi ottaa muidenkin kohdalla käyttöön.
   
  juhog81 tykkää tästä.
 4. Blackstone

  Rekisteröitynyt:
  11.10.2002
  Viestejä:
  571
  Alma-kysely: Jussi Halla-ahon perussuomalaiset antoivat myrskyvaroituksen

  https://www.aamulehti.fi/a/201371968

  Toki halutessaan tätä voi selittää vaikka millä, mutta voisiko pienen pieni mahdollisuus olla, että viimeaikaisilla musuraiskauksilla olisi osuutta asiaan?
   
  Viimeksi muokattu: 22.12.2018
 5. innos

  Rekisteröitynyt:
  05.09.2001
  Viestejä:
  3 189
  Sanoin kyllästyttää, ei ahdistaa. Saivartelun ammattilaisen luulisi tajuavan eron. Mutta toisaalta et näe omien vikinöidesi lapsellisuutta myöskään, joten antaapa olla.

  Eikä tietenkään mitään menettelytapojen muutosta siellä päässä harkita, vaan paras vaihtoehto on tarjota ignorea, ikään kuin se olisi ollut tavoitteena alusta pitäen. Mutta hyvä on, saat tahtosi läpi, vaikka lupasin itselleni, että pidän estolistan tyhjänä.
   
 6. furesis

  Rekisteröitynyt:
  04.07.2013
  Viestejä:
  3 518
  Maahanottamista on täysin tarpeetonta tarkastella sen valossa kuka raiskaa ja kuka ei.

  Raiskaukset ovat jäävuoren huippu, sen alla on paljon muutakin rikollisuutta. Tätä rikollisuuttakin olennaisempaa on tarkastella kehitysmaalaisten maahanmuuttoa julkisen talouden kannalta. Kehitysmaalaiset ovat näin katsottuna yksiselitteisesti kansantaloudellinen rasite; hieidän työllisyys roikkuu pohjalukemissa sukupolvesta toiseen ja elävät tukien varassa.

  Kokonaisuuten tarkastellen he eivät vie työpaikkojamme eivätkä kehitä maahan uutta Nokiaa. Kiva jos yksittäisiä pyllynpyyhkijöitä, pizzan pyörittäjiä sekä bussikuskeja saadaan, mutta kokonaisuus ratkaisee

  Voitko vielä selittää siis miksi kehitysmaalaisia pitää ylipäätään ottaa maahan, koska suurin osa ei pakene mitään sellaista vainoa, mitä kv-sopimuksissa tarkoitetaan? Raiskaukset ja muut kulttuuriset rikastumistarinat saadaan tämän kaiken kaupan päälle.

  Se, että maa X on persläpi, ei voi olla ainoa syy päästä maahan Y.

  E: ja tämä kaikki olisi suomen kannalta niin älyttömän helppoa maantieteellisen sijainni vuoksi. Ruotsi, viro ja norja ovat turvallisia maita, joista tuleville voi kaikille sanoa, että pysykää siellä piste.
   
  Viimeksi muokattu: 22.12.2018
 7. julla

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2007
  Viestejä:
  7 062
  Todennäköisesti luku on paljon suurempi kuin 1.3%. Niistä vain ei ole tehty ilmoitusta/ei olla saatu kiinni/ei ole vielä tuomiota. Linkin videossa hyvin tyypillinen tapaus joka ei päädy tilastoihin. Veikkaan että hyvä jos edes 1/20 tällaisista tapauksista tulee poliisin tietoon ja vaikka tuleekin niin poliisi ei löydä tekijöitä ja juttu kuivuu siihen: https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/8e53bfa3-c3b9-4d47-b8e5-5182d9ede97e


  Tuokin on jo aivan käsittämätöntä että suuri joukko irakilaisia tulee kerralla maahan, ja jo vuoden parin sisään on tehty mittavat määrät seksuaalirikoksia. Kuinka moni näistä syyllistyy tulevaisuudessa tai on jo syyllistynyt mutta ei ole ehtinyt tilastoihin.. Saattaa olla että pahin on vielä edessä kun porukkaa alkaa hillua kielteisen päätöksen kanssa poissa vastaanottokeskuksista saaneena vaikka kuinka paljon.

  Omasta mielestäni kollektiiviinen rangaistus on aivan oikein tällaisissa tapauksissa. Ei ole mitään järkeä ottaa tänne esim. irakilaisia miehiä jotka syyllistyvät KRP:n tilastojen mukaan 40 kertaa useammin seksuaalirikokseen kuin kantaväestöön kuuluva mies. Minkä ihmeen takia pitäisi ottaa riskiä kun aivan takuuvarmasti tiedetään että se johtaa tuhansien suomalaisten lisäkärsimyksiin vuodessa varsinkin kun lasketaan perheen kärsimykset lisäksi, kun esimerkiksi perheen tyttö tai äiti raiskataan. Minä en hyväksy syyksi "mutta kun suurin osa ei syyllisty", tai HAN-syitä. Valtavasti suurempi riski ja lisäkärsimykset eivät ole millään muotoa hyväksyttävä hinta.

  Ei siitä pääse mihinkään että lollerot, vesat, splicet, beatmet sun muut unelma-ihmiset sen sijaan ovat tämän tuhansien suomalaisten lisäkärsimyksen valmiita hyväksymään hintana, koska "ihmisoikeudet". Aiheutuneiden uhrien ihmisoikeuksista ollaan unelma-poppoossa huomattavasti vähemmän kiinnostuneita...
   
  Viimeksi muokattu: 22.12.2018
  furesis tykkää tästä.
 8. electron06

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2006
  Viestejä:
  4 233
  Miksi keskittyä vain irakilaisiin. Rikoksia tekevät myös muut paremman elintason pakolaiset kuten marokkolaiset, afgaanit, somalit jne.
   
 9. julla

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2007
  Viestejä:
  7 062
  Pitää toki keskittyä yleisesti tähän korkean riskin lähi-idän ja afrikan sankareihin. Irakilaiset ovat kuitenkin kaikista ongelmallisin ryhmä, koska raiskaavat ja tekevät seksuaalirikoksia eniten, eikä heitä pysty palauttamaan jos eivät itse hyväksy palautusta.

  Tilanne on varsin absurdi. Ilman papereita tullaan lorvimaan, raiskaamaan ja tekemään rikoksia ja jäädään Suomeen vaikka tekisi mitä, koska ei pystytä palauttamaan.. Kulut ja kärsimykset kärsii suomalaiset veronmaksajat perheineen.
   
  Viimeksi muokattu: 22.12.2018
 10. electron06

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2006
  Viestejä:
  4 233
  Totta tämä. Tänne on helppo tulla mutta pois ei saada.
   
 11. furesis

  Rekisteröitynyt:
  04.07.2013
  Viestejä:
  3 518
  Siksi tänne ei pitäisi laskeakkaan heitä. Ovat kuin härkejä ja töykeitä vieraita, jotka jäävät loisimaan nurkkiin ja joista ei päästä eroon
   
 12. dephy

  Rekisteröitynyt:
  03.07.2001
  Viestejä:
  514
  olisi hienoa jos tulevaisuudessa junes lokka tekisi saman tempun kuin tony halme aikanaan ja tunkisi eduskuntaan.
   
 13. The Grenadier

  Rekisteröitynyt:
  03.04.2008
  Viestejä:
  604
  Mistä minä tiedän? Vastasitko nyt oikeaan kysymykseen? Lue uudestaan. Edelleen on helpompi puuttua mitä ainesta maahan päästetään.
   
 14. The Grenadier

  Rekisteröitynyt:
  03.04.2008
  Viestejä:
  604
  Tätähän tässä haetaan takaa. Outoa että ei haluta sanoa noin.
   
 15. lolleropallero

  Rekisteröitynyt:
  31.05.2017
  Viestejä:
  1 148
  Jotenkin koomista, että persun mielestä yksi syy rajojen sulkemiselle on se, että turvapaikan hakijat ovat toistaiseksi työllistyneet huonosti. Tai siis ajavat busseja ja pyörittävät pizzoja, mutta eivät rakenna uutta Nokiaa. Eli ei pelätä, että maahanmuuttajat vievät työpaikat, vaan pelätään sitä, että maahanmuuttajat tulevat samoille sossu- ja työttömyystukiapajille.

  Etenkin persuissa on vahvasti vallalla käsitys, että itsellä on tietenkin täysi oikeus elää täytenä turhakkeena yhteiskunnassa, loisia päivät pitkät ja ryypätä sossurahat, ja valittaa siitä kuinka rahat ei riitä. Tämä vain siksi, että sattui syntymään Suomeen. Muilla tätä oikeutta ei tietenkään saa olla, koska mitäs syntyivät muualle. Eli yhtäkkiä ilmainen raha onkin ongelma. Paitsi ettei olekaan, kun se kohdistuu itseensä. Siitäkin huolimatta, että ei ole tuonut elämänsä aikana mitään positiivista (paitsi ehkä sukupuolitautitesteissä, kun sai kylän pubiruusulta tippurin), vaan on sen sijaan toiminut pelkkänä rahareikänä. Onhan se nyt inhottavaa, jos joku muualle syntynyt tulisi samoille apajille.
   
 16. lolleropallero

  Rekisteröitynyt:
  31.05.2017
  Viestejä:
  1 148
  Luin uudestaan. En nähnyt kysymystä.
  Totta kai on helpompi puuttua yhteen yksittäiseen asiaan. Miksi sen pitäisi riittää?
  Miksi 99 % pitäisi kärsiä siitä, että 1 % perseilee? Edelleen, n. 1 % alle 24-vuotiaista miehistä on jäänyt kiinni rattijuopumuksesta, todennäköisesti luku on paljon suurempi, koska jossain peräperseessä ei ole poliiseja. Pitäisikö lopuilta alle 24-vuotiailta miehiltä kieltää autoilu, koska se 1 % on helvetin vaarallista sakkia? Kyseessä olisi helppo ratkaisu, jolla parannettaisiin kaikkien meidän turvallisuutta liikenteessä.
   
  juhog81 tykkää tästä.
 17. AHPU

  Rekisteröitynyt:
  01.02.2004
  Viestejä:
  259
  Nyt on kyllä helvetin huonoa trollausta, jopa sinulta.
   
 18. julla

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2007
  Viestejä:
  7 062
  Niin, taloudellista ongelmaahan ei olisi jos matut parantaisivat huoltosuhdetta. Tällöinhän tulisi vain enemmän verorahoja ylläpitämään hyvinvointiyhteiskuntaa ja palveluita.
  Ongelma on se että matut huonontavat huoltosuhdetta, joten se on tosiaan niin sosiaaliturvasta kuin muistakin esim. julkisista terveyspalveluista ennen pitkää pois.
  Käsittääkseni suomalaiset eivät kuitenkaan halua USAn mallia, joten matuja ei pystytä kovin suuria määriä elättämään ilman että hyvinvointiyhteiskunta rappenee radikaalisti.

  Punaviher-mallissa raha kasvaa puissa ja sähkö tulee töpselistä, ja minulla on kyllä käsitys että vasemmistoliiton kannattajissa on enemmän loisijoita kuin persuissa.
   
  Viimeksi muokattu: 22.12.2018
 19. The Grenadier

  Rekisteröitynyt:
  03.04.2008
  Viestejä:
  604
  Siis miten kärsiä? En puhunut mistään rangaistuksista etukäteen.
   
 20. julla

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2007
  Viestejä:
  7 062
  Liikenne on täysin välttämätöntä. Matujen elättäminen ja haaliminen tänne raiskailemaan ja loisimaan ei ole millään mittarilla yhteiskunnallisesti kannattavaa, eikä varsinkaan välttämätöntä.
   
  Viimeksi muokattu: 22.12.2018
 21. Blackstone

  Rekisteröitynyt:
  11.10.2002
  Viestejä:
  571
  Kerro nyt samalla, kun prosenttilaskuista tykkäät, kuinka iso prosentti näistä viimeksi tulleista musuista on työllistynyt/eivät ole sossun elättejä? Miksi meillä on valtion rajat jos kuka vaan paperiton voi tulla? Miksi rakennamme itsellemme hyvinvointiyhteiskuntaa ja annamme sen vastikkeetta muukalaisille?
   
 22. dephy

  Rekisteröitynyt:
  03.07.2001
  Viestejä:
  514
  Ählyt on sellainen rotu ettei ne viittisi työtä tehdä pitsanpyörityksen lisäksi. Räpläävät älyluurejaan kivipestyissä, valmiiksi rikkinäisissä farmarihousuissaan. Somaleita ja muita näkee jonkun verran töissä siivousalalla ja se on ok kunhan eivät ahdistele naisia ja puukota.
  Suomalainen perusturvalla elävä elää pääsääntöisesti resusemmissa ja halvemmissa vaatteissa sekä vähemmissä parfyymeissä kun juhlapaikanhakijat.
   
  Viimeksi muokattu: 23.12.2018
 23. cam70

  Rekisteröitynyt:
  31.10.2006
  Viestejä:
  5 744
  Viimeksi muokattu: 23.12.2018
 24. furesis

  Rekisteröitynyt:
  04.07.2013
  Viestejä:
  3 518
  Monta vuosikymmentä ja sukupolvea on mielestäsi "toistaiseksi"?

  Kotimaiseen loisimiseen pätee sama kuin kotimaiseen rikollisuuteenkin. Sitä on aina eikä voida poistaa, mutta näin lyhesti kysyttynä voisit vihdoin kertoa, miksi sitä pitää tuoda ulkomailta lisää. Et voi perustella tätä edes sodan, vainon tjsp. pakenemisella, sillä suurin osa tulee Eurooppaan sen takia, että kotimaa on kehitysmaa.
   
 25. Kala

  Rekisteröitynyt:
  06.08.2000
  Viestejä:
  1 775
  Unohtamatta kohtaa, että ansaitsevat keskimäärin enemmän kuin kepulaiset tai demarit.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti