Jussi Halla-aho siirtyy sanoista tekoihin

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja OikeistoMuro, 19.08.2006.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. juujuunaas

  Rekisteröitynyt:
  08.10.2018
  Viestejä:
  444
  Sinä halusit tänne lähi-itäläisiä raiskaamaan ja tappamaan suomalaisia (ja haluat heitä edelleen), sinä sait heitä tänne. Kanna vastuusi ja myönnä asia.

  Teitä varoitettiin mitä tänne lähi-itäläisten ja afrikkalaisten päästämisestä seuraa, ette uskoneet. Ette vieläkään myönnä asiaa, koska se tekisi teistä kanssasyyllisiä ja paljastaisi kuinka typeriä olitte/olette monikulttuurisuuskiimassanne. Ei yhtään päästettyä matua>ei uhreja.
   
  Viimeksi muokattu: 21.12.2018
  kusiainen tykkää tästä.
 2. Blackstone

  Rekisteröitynyt:
  11.10.2002
  Viestejä:
  666
  Se on kumma juttu että se olet aina sinä, joka ymmärretään väärin, tai toiset eivät vastaavasti ymmärrä lukemaansa. Kertoisiko se kirjoittajasta jotain jos aina ymmärretään väärin?
   
 3. lolleropallero

  Rekisteröitynyt:
  31.05.2017
  Viestejä:
  1 148
  Missä olen sanonut näin?
  Kyllä se tässä vaiheessa kertoo enemmän viestin vastaanottajasta. Jos minä sanon, että tuomitsen kaikki raiskaukset ja seksuaalirikokset ja haluan poistaa niistä 100 %, niin menee täysin kuulijan piikkiin, jos saa sen mielessään muotoon ”raiskaamiset ovat vain välttämätön paha kulttuurinrikastumisessa”. Vaihtoehtoisesti voit etsiä viestihistoriastani sellaisen viestin, jossa puolustelen ainuttakaan raiskausta. Muussa tapauksessa olet yksinkertaisesti väärässä.
   
 4. The Grenadier

  Rekisteröitynyt:
  03.04.2008
  Viestejä:
  614
  Haluat poistaa 100% raiskauksista, kuten minäkin. Kuitenkin tuntuu olevan ongelma jos halutaan olla päästämättä maahan henkilöitä joiden todennäköisyys toteuttaa raiskaus on 10-kertainen. Outoa logiikkaa.
   
  kusiainen tykkää tästä.
 5. lolleropallero

  Rekisteröitynyt:
  31.05.2017
  Viestejä:
  1 148
  Jälleen yksi olkiukkojen rakentelija lisää.
   
 6. innos

  Rekisteröitynyt:
  05.09.2001
  Viestejä:
  3 189
  Eh, ja varmaankin niihin 100% tapauksien vähentämiseen toimii ihan tismalleen samat keinot samalla tavalla. Tavoitteet pitää pilkkoa osiin, ellei halua halvaantua runsauden paljouteen.

  Kaikki haluaa saada 100% työlistasta tehtyä pois. Siinä tavoitteessa harva onnistuu tekemällä vähän kaikkea samaan aikaan.
   
 7. The Grenadier

  Rekisteröitynyt:
  03.04.2008
  Viestejä:
  614
  No tämmöinen kuva viesteistäsi on jäänyt. Että ei olla muka huolissaan kuin ulkomaalaistaustaisten raiskauksista. Minä poistaisin kaikki raiskaukset, ensimmäisenä realistesena vaihtoehtona tuonti-raiskaajien pääsyn evääminen maahan. Ja joo, en tiedä etukäteen kuka niistä semmoinen on, sen takia tiukempi kontrolli kaikille ketkä tulee maahan.
   
 8. Paapaa

  Rekisteröitynyt:
  14.04.2005
  Viestejä:
  11 048
  Tuuheaa olkiukkoilua. Yhä edelleen vasttu raiskauksista on tekijällä, eikä välillisesti kellään, joka mahdollistaa potentiaalisen raiskaajan vapaana olemisen ennen kuin mitään rikosta on tapahtunut. Poliitikko, joka antaa jokaisen miehen Suomessa kävellä vapaana kadulla ei ole vastuussa yhdestäkään raiskauksesta, jonka joku näistä miehistä tekee.
   
  juhog81 tykkää tästä.
 9. beatme

  Rekisteröitynyt:
  24.04.2013
  Viestejä:
  3 945
  Kannatan autonomisia autoja ja sähköautoja. Jos ja kun joku kuolee autonomisen auton vuoksi tai polttaa talonsa sähköauton vuoksi, niin olenko vastuussa. No jokainen olkoon mitä mieltä haluaa.

  Näitä nyt voi jokainen keksiä ihan niin paljon kuin haluaa.
   
  juhog81 tykkää tästä.
 10. innos

  Rekisteröitynyt:
  05.09.2001
  Viestejä:
  3 189
  No jos sähköauton turmatilasto on nolla, niin aika paha pistää ketään vastuulle. Mutta jos turmatilasto ei ole nolla, niin kuinka paljon se saa olla, jotta sähköauton puolestapuhujia voidaan ansaitusti alkaa kuumottaa?
   
 11. lolleropallero

  Rekisteröitynyt:
  31.05.2017
  Viestejä:
  1 148
  Miten tämä persujen tai Halliksen huolestuneisuus muiden kuin ulkomaalaistaustaisten seksuaalirikoksista näkyy mm. missään?
  Miehet tekevät näistä rikoksista yli 99 %. Laitetaanko kaikki miehet keskenään jollekin autiolle saarelle? Jäljelle jäisi se vajaa prosentti. Joskaan en tiedä kohdistuvatko naisten tekemät seksuaalirikokset pääasiassa miehiin vai toisiin naisiin. Mikäli miehiin, niin sekin ongelma poistuu suurimmalta osin. Vai aloitetaanko tässäkin helpommasta eli poistetaan se pienempi osa eli naiset maasta?
  Eikö ole kivaa kun vastapuoli rakentelee olkiukkoja?
   
 12. electron06

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2006
  Viestejä:
  4 306
  Eikös olisi helpompaa jos ei päästettäisi lainkaan maahan näitä itämaantietäjiä raiskaamaan lapsia ja naisia? Rikoksia ja raiskauksia tehneet saavat tietty automaattisesti paluulipun kotimaahansa. Miksi naiset pitäisi poistaa, ovatko he mielestäsi syyllisiä raiskauksiin?
   
  Viimeksi muokattu: 21.12.2018
 13. lolleropallero

  Rekisteröitynyt:
  31.05.2017
  Viestejä:
  1 148
  Et varmaan osannut lukea ihan koko kappaletta kuitenkaan? Eivät naiset tietenkään ole syyllisiä siihen, että tulevat raiskatuiksi. Ovat syyllisiä, jos raiskaavat itse.

  Rikoksia ja raiskauksia tekevät automaattisesti sinne samaan liettualaiseen vankilaan, kuin mihin Tanska meinaa kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneet lähettää. Kaikki, jotka Suomessa tehtailevat minkäänlaisia rikoksia. Luvataan vaikka hernekeittotorstai kaikille, niin ei tule suomipojillekaan koti-ikävä ja paha mieli. Turha sitä rikollista saastaa on täälläkään hyysätä.
   
 14. electron06

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2006
  Viestejä:
  4 306
  Itse ehdotit "helpompaa ratkaisua" eli poistetaan naiset maasta.

   
  Viimeksi muokattu: 21.12.2018
 15. innos

  Rekisteröitynyt:
  05.09.2001
  Viestejä:
  3 189
  Kyllästyttää jo niin vitusti lukea tällaista aivokääpiötä paskaa, että kunpa sinä tajuaisit mennä sinne autiolle saarelle. Ja datayhteys pysyvästi pois, jotta et pääse saastuttamaan bittiavaruuksia.

  Et vieläkään jaksa tajuta, että pinnalliset kriteerit ei riitä pitkälle. Ei ihonväri eikä sukupuoli. Tarvitaan mukaan niitä ajatusmalleja ja ideologioita. Ja antipatioita.
   
 16. beatme

  Rekisteröitynyt:
  24.04.2013
  Viestejä:
  3 945
  Jos joku laiminlyönyt valvonnan vastuita tai rikkonut muutoin lakia. Jos kannatan, kehun ja ajan sähköautolla, niin en voi koskaan olla vastuussa jos jonkun.toisen auto kärähtää ja palaa talo mukana.
   
 17. furesis

  Rekisteröitynyt:
  04.07.2013
  Viestejä:
  3 518
  En ole nyt niin tarkkkaan seurannut ketjua eilen tai tänään, mutta mulle on tullut käsitys, että palleron ja ehkä muidenkin, jotka tuntevat persuja kohtaan vih.. anteeksi, antipatioita, ratkaisu on se, että raiskauksia pitää käsitellä yhtenä mieskulttuurin ongelmana, jossa ei erotella raiskauksia tekotavoiltaan tai muiltakaan yksityiskohdilta, ja niihin pitää löytää yksi ratkaisu, eikä osaratkaisuja. On vain miehiä ja raiskauksia, joita yhdistää miehinen raiskaus- ja väkivaltakulttuuri. Eli raiskauksissa ei ole syytä erotella raiskaajia esimerksiksi taustaltaan.

  Osa taas erottaa maahanmuuttajien raiskaukset yhdeksi raiskausten ongelmalliseksi alaryhmäksi, joihin heidän mielestään on helppo puuttua, esimerkiksi rajoittamallla sellaisten tulijaryhmien maahanpääsyä, joilla on törkeä yliedustus raiskaustilastoissa. Heidän mielestään näihin olisi helpointa puuttua ensisijaisesti ja sitten keskittyä ratkomaan suomalaisten raiskaus- ja väkivaltaongelmaa sikäli kuin sille on jotain tehtävissä.

  Näkemyseroja. Siitä voi väitellä kumpi vai kampi on enemmän oikeassa.:kahvi:

  En syytä ketään enkä laita sanoja palleronkaan suuhun. Sanoin vain millainen käsitys minulle on muodostunut ja sen voi aina korjata.
   
  Viimeksi muokattu: 21.12.2018
 18. cam70

  Rekisteröitynyt:
  31.10.2006
  Viestejä:
  5 751

  Kyllä sä voit tuomita mutta edistät niitä. Siitä ei vaan mihinkään pääse. Itse estäisin muslimimaahanmuuton joten en mitenkään edistä sitä touhua.
   
 19. beatme

  Rekisteröitynyt:
  24.04.2013
  Viestejä:
  3 945
  Kyllä "me" tiedetään tuon ratkaisuvaihtoehdon olemassa olo. Ei vain haluta sanoa jokaiselle, että sori ei voi tulla, kun saatat raiskata ehkä joskus jonkun tulevaisuudessa.

  Paremmat selvitykset pakolaisleireillä ja mieluiten kokonaisia perheitä tai alaikäisiä sijoitusperheisiin. Siinä pari nopeaa ajatusta mitä itse tekisin jos olisin päättämässä. Radikaalimpana ajatuksena oma pakolaiskaupunki, mutta siellä se vasta rikoksia tapahtuisikin jos ei olisi normaalia yhteiskuntarakennetta. Tämä siis sijaitsisi jossain lähempänä kriisialuetta. Vain ajatus, en oikeasti näe toteutuskelpoisena.
   
 20. Japi 111

  Rekisteröitynyt:
  13.03.2016
  Viestejä:
  583
  " Paremmat selvitykset pakolaisleireillä ja mieluiten kokonaisia perheitä tai alaikäisiä sijoitusperheisiin."

  Tuo vastaa aika hyvin kiintiöpakolaisia, jota suurin osa varmaankin kannattaa, jäisi juhlapaikan hakijat vähemmälle.


  YK:n pakolaisjärjestö UNHCR määrittää, ketkä tarvitsevat eniten apua. He ehdottavat vain pientä osaa näistä pakolaisista kiintiöpakolaisiksi eri maihin. UNHCR lähettää Suomelle ehdotettujen pakolaisten asiakirjat Maahanmuuttovirastoon.

  4
  Maahanmuuttovirasto vastaa kiintiöpakolaisten valinnasta. Kiintiöpakolaisten valintaan osallistuvat myös kuntien edustajat ja/tai elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskusten (ELY) edustajat sekä suojelupoliisi.

  5
  Viranomaiset matkustavat maahan, jossa UNHCR:n ehdottamat pakolaiset oleskelevat. He haastattelevat pakolaiset. Erittäin kiireellisten hätätapausten valintoja voidaan tehdä ilman haastattelua UNHCR:n asiakirjojen perusteella.

  6
  Maahanmuuttovirasto päättää haastattelujen ja asiakirjojen perusteella, ketkä valitaan Suomen pakolaiskiintiöön. Virasto myöntää heille pakolaisaseman ja oleskeluluvan Suomeen.

   
 21. beatme

  Rekisteröitynyt:
  24.04.2013
  Viestejä:
  3 945
  Tiedän. Kun vain saisi laajennettua menetelmää.

  En usko kaikkien persujenkaan olevan tuota vastaan. Ne taas jotka ovat, niin ovat myös niitä kenen kanssa en voi jakaa ymmärrystä. Tässäkin ketjussa aika monta sellaista haukkumassa ties miksi jos kannattaa edes tuollaista muslimien auttamista.
   
 22. Anselmi71

  Rekisteröitynyt:
  20.03.2013
  Viestejä:
  220
  No jos toteuttavat omaa käyttäytymismallia niin paskaako tuo meille kuuluu. Samaa touhuahan ne kotimaassaankin harrastaa. Ja voihan sinne iki-ihanaan kuvitteelliseen pakolaiskaupunkiin antaa heille nihan vapaat kädet toteuttaa omaa oikeusjärjestelmäänsä niin ei tule sun kaltaisille paha mieli. Voivat mun puolesta vaikka sharialain ottaa käyttöön tuolla kunhan eivät yritä vaatia meidän länkkärien sitä omaksuvan. Sä et tietenkään näe sitä toteuttamiskelpoisena koska mielestäsi heidät pitää elättää muiden työllä koska muuten se on rasismia...huokaus.
   
 23. beatme

  Rekisteröitynyt:
  24.04.2013
  Viestejä:
  3 945
  Eli sinäkin olet näitä, että raiskauksia&murhia on eriarvoisia ja ei meidän kannata puuttua, vaikka voisimme edes yrittää. Sinä laitat rajan auttamisella/puuttumisella rajoihin ja kansallisuuksiin, ehkä uskontoon. Entäpä ajatus et sen kuin naapurissa hakatkoon vaimoa, eipä tuo meille kuulu ja laitetaan vain tv:tä kovemmalle. Kai sekin sitten ok, on vain eri kohdalla raja auttamiselle ja se on oman kodin seinät.

  Ja viimeinen on taas sitä samaa roskaa, että työnnetään sanoja toisen suuhun. En minä halua elättää ketään perheeni ulkopuolista, mutta voin auttaa jos joku tarvitsee apua. Mietipä sitä vaikka jouluna, että mitä eroa noilla asioilla on, kun kävelet joulupadan ohi kaupungilla.
   
  Viimeksi muokattu: 22.12.2018
 24. Tlapio

  Rekisteröitynyt:
  28.04.2010
  Viestejä:
  1 591
  Nii eli olet valmis ottamaan tänne porukkaa muttet kuitenkaan ole valmis rahoittamaan niitten kuluja.
  Mitä jos siihen verokorttiin lyötäisiin ruksi että olen valmis vaikka veroissa maksamaan 10 pakolaisen kulut?
  Ite laittaisin 0 kohtaan ruksin
   
 25. julla

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2007
  Viestejä:
  7 106
  Juuri näin. Raiskausten estämisessä ei ole mitään järkeä niputtaa kaikkia raiskauksia yhteen ja syyttää yleisesti vain mieskulttuuria, kuten unelma/feminismi -ideologian mukaan tehdään.
  Kun saadaan hyvin suuri tilastollinen poikkeama tietyille ryhmille, sitä on kaiken logiikan mukaan tarkasteltava erikseen mistä se johtuu ja mitä asialle voidaan tehdä.

  Tiedämme että tämän suuren tilastopoikkeaman ehkäisyyn olisi ollut yksinkertainen ratkaisu, toisin kuin kantasuomalaisten raiskauksiin. Tiesimme jo vuosia aikaisemmin että tällainen valtavan suuri tilastopoikkeama on varmuudella tulossa ja siitä varoitettiin. Mitään ei kuitenkaan tehty. Ennemminkin lisättiin lasten, nuorten naisten ja tyttöjen sinisilmäisyyttä antamalla yltiöpositiivinen kuva tulijoista ja vähättelemällä tai pimittämällä riskejä rasismin vastustamisen nimissä (tyyliin kuvat alla).

  Kyseessä on ollut selkeä valinta. Autetaan äärimmäisen pientä määrää maailman ihmisistä joista suuri osa ei ole edes virallisesti oikeutettuja turvapaikkaan, vaan ovat vain ilmaisen elatuksen perässä, samalla tuhoten maan sisäinen turvallisuus ja altistaen vuodessa satoja ellei tuhansia lapsia, tyttöjä ja naisia seksuaaliselle väkivallalle ja raiskauksille, +muut lisääntyneet rikokset, murhat ja terrorismi. Sekä tietysti miljardi-luokan menot vuodessa tämän systeemin ylläpitämiseksi
  Tämä tehdään ja nämä seuraukset ollaan valmiita kestämään, koska halutaan esittää Suomen olevan "länsimainen humanitaarinen oikeusvaltio". Minun mielestäni tässä ei ole mitään järkeä.

  [​IMG]
  [​IMG]
  RefuHome:n julkaisemia sittemmin poistettuja kuvia.
   
  Viimeksi muokattu: 22.12.2018

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti