Jussi Halla-aho siirtyy sanoista tekoihin

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja OikeistoMuro, 19.08.2006.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. splice

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2011
  Viestejä:
  11 940
  Alkaa olemaan jo hieman väsynyttä tuo "punavihervasemmisto"- heittelyt, kun faktat puhuvat täysin päinvastaista:

  Amerikkalaislehden haltuunsa saama raportti paljastaa: Näin Venäjä tuki Trumpin valintaa sosiaalisessa mediassa

  Tästähän on ollut paljon juttua toki maailmalla ( lue: muualla kuin persukuplassa eläville ) ja on varmasti asia joka kannattaa pitää mielessä: Putin iskee juuri siellä missä saa eniten hämmennystä, sekasortoa aikaiseksi tai muutoin vietyä länsimaisia yhteiskuntia epästabiilimpaan suuntaan. Pyrkimyksenä todellakin ei sen enempää tai vähempää, kuin ihmisten yhtenäisyyden hajauttaminen. Kaikki tämä sataa Putinin pusseihin.
   
  Viimeksi muokattu: 19.12.2018
 2. beatme

  Rekisteröitynyt:
  24.04.2013
  Viestejä:
  3 945
  Kyseessä pitäisi olla henkilökohtainen arviointi. Oli lähtömaa mikä tahansa, niin henkilökohtainen turvapaikan saaminen pitäisi olla aina mahdollista. Tämähän koko systeemin ideakin. Osa kritisoi kun turvapaikanhakijalla hienot kuteet, rahaa taskuissa tai koulutukseltaan lakimies. Ei se poissulje turvapaikan tarvetta henkilökohtaisella tasolla. Saatat olla vähemmistöön kuuluva uskonnon takia ja maan uusi diktaattori lahtaa kaltaisiasi.
  Kun juutalaiset Puolassa tiesi, että natsit lähestyvät kylää, niin olisiko heidän pitänyt vain siirtyä toisaalle maassa tai olla pelkäämättä, koska hieno kämppä ja rahaa taskut täynnä. Aivan samalla tavoin Syyriassa ja Irakissakin on henkilöitä, joilla ollut lapset koulussa ja itsellään hyvä työpaikka.

  Tämän vuoksi en ole sulkemassa rajoja maan perusteella, mutta en suoraan sanoen osaa sanoa ratkaisuakaan tuohon erotteluun. Jos osaisin, niin varmaan saisin kasan palkintoja ympäri maailmaa.
   
 3. beatme

  Rekisteröitynyt:
  24.04.2013
  Viestejä:
  3 945
  Ja kaikki saksalaiset ovat syyllisiä juutalaisten tappamiseen? Vai eikö tämä logiikka toimikaan kuin yhteen suuntaan..
   
 4. lolleropallero

  Rekisteröitynyt:
  31.05.2017
  Viestejä:
  1 148
  Kokeile uudestaan: luettele minulle ne konkreettiset asiat, joiden johdosta minä olen vastuussa yhdestäkään raiskauksesta. Unohda olkiukot ja kaiken maailman porttiteoriat, ja luettele ne konkreettiset asiat. Jään odottamaan innolla.
   
  beatme tykkää tästä.
 5. Parencephalous

  Rekisteröitynyt:
  15.02.2014
  Viestejä:
  78
  Kansalaisuuden perusteella syrjiminen ei ole rasismia. Se on jokapäiväistä ja hyväksyttyä toimintaa kansainvälisessä kanssakäymisessä ympäri maapallon. Viisumivapaus perustuu siihen, että vapauden toisilleen myöntäneet maat täyttävät asetetut edellytykset. Niihin kuuluu mm. maan yleinen vakaus, yhteiskunnan rikollisuuden ja korruptoituneisuuden taso, ihmisten salakuljetuksen torjunta, rajavalvonnan laatu, muutamat tekniset kysymykset mm. passeihin ja tietokantoihin liittyen jne. Maahan tulo evätään, jos tarvittavaa viisumia ei ole. Rajan ylittäminen voi estyä siis sen vuoksi, että jonkun maan kansalaisten ns "perseilytaso" on liian kova, jolloin ne nuhteettomatkin kansalaiset kärsivät tilanteesta kollektiivisesti. Vastaavanlaista eriarvoisuutta eri maiden kansalasten välillä on myös mm. akseleilla Pohjoismaat-muut maat, Schengen-maat - muut maat, EU-maat - muut maat, Brittiläisen kansainyhteisön maat - muut maat jne, ja se ulottuu moniin muihinkin asioihin kuin rajojen ylittämiseen. Eri maiden kansalaisia kohdellaan siis eri tavoin samanlaisissa tilanteissa, syrjitään jo pelkästään kansalaisuuden perusteella.

  On perin kummallista, että jos tämä samainen viisumiton henkilö, joka kuitenkin on esittänyt uskottavat dokumentit henkilöllisyydestään ja on tunnistettavissa, hävittäisi matkustusasiakirjansa, valehtelisi nimensä, ikänsä, kansallisuutensa ja kaiken muunkin henkilökohtaisen menneisyytensä ja anoisi Suomessa turvapaikkaa, pääsisi nikottelematta rajan yli, liikkumaan vapaasti maan rajojen sisällä, ohjattaisiin aktiivisesti kanssakäymisiin alaikäisten lasten ja vajaakykyisten vanhusten kanssa, saisi siihen rahallista avustusta, eikä häntä palautettaisi takaisin kotimaahansa, vaikka väärinkäytökset tulisivat ilmi. Mihinkään tällaiseen toimintaan Suomi ei ole sitoutunut kansainvälisesti. Jos joku anoo Suomesta turvapaikkaa, täytyy Suomen viranomaisten tutkia asia, ja jos anomus todetaan aiheelliseksi, turvapaikka myönnetään, ainakin väliaikaisesti, eikä hakijaa palauteta vaaralliseksi arvioituun maahan. Kuitenkin vielä niin, että jos hakija on saapunut maahan turvallisen maan kautta, voidaan anomus jättää käsittelemättä ja palauttaa henkilö sinne takaisin. Turvapaikka-anomuksen käsittelyn aikana hakijalla tarjotaan ruoka, katto pään päälle, välttämättömät tarvikkeet ja vaatetus sekä hoidetaan välittömästi henkeä ja terveyttä vaarantavat sairaudet. Muuhun ei ole velvoitteita kansainvälisesti.
   
  kusiainen, furesis, Ilkko2 ja 1 muu tykkäävät tästä.
 6. SniperFin

  Rekisteröitynyt:
  08.08.2002
  Viestejä:
  4 656
  Jopa YK syrjii kansalaisuuden perusteella kun esim. asettaa pakotteita yrityksille sen perusteilla että toimivat vaikkapa venäjällä ja on venäläisten omistuksessa.
  Samoin yllä mainittu maasta toiseen kulkeminen on helpompaa esim. suomalaiselle kuin vaikkapa somalille.
  Pelkällä suomen passilla pääsee melkeinpä minne tahansa, monen muun maan kanslainen tarvitsee viisumin ja kaikenlaisia tarkistuksia.
   
  Viimeksi muokattu: 19.12.2018
  kusiainen tykkää tästä.
 7. eriävä mielipide Banned

  Rekisteröitynyt:
  02.02.2018
  Viestejä:
  364
  :o väärä ketju
   
  Viimeksi muokattu: 20.12.2018
 8. Ilkko2

  Rekisteröitynyt:
  11.09.2013
  Viestejä:
  952
  Mitä enemmän te luotte vihaa suomalaisten välille sitä tyytyväisempiä venäläinen trollitehdas on. Ei tarvitse lukea kuin kaksi edellistä kommenttia ennen kmmenttiasi, niin huomaa, ketkä pelaavat trollitehtaan laskuun.
   
  Viimeksi muokattu: 19.12.2018
 9. Ilkko2

  Rekisteröitynyt:
  11.09.2013
  Viestejä:
  952
  Henkilön joka puhuu jatkuvasti persukuplasta, putinin trolleista, haukkuu persuja ja Halla-ahoa perusteetta hän ei ole oikea henkilö arvostelemaan punavihervassareista puhumisesta. Juuri punaviherkuplassa elävät vihapuhujat hajotatte länsimaista yhteiskuntaa, luotte sekasortoa, viette sitä epästabilimpaan suuntaan ja pelaatte Putinin pussiin.
   
  Viimeksi muokattu: 19.12.2018
 10. julla

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2007
  Viestejä:
  7 264
  Mamujen perseilyt, seksuaalirikokset, terrorismi, aiheuttavat aivan takuuvarmasti sekaannusta ja hämmennystä, ja vastareaktioita yhteiskunnissa, ei siihen Putinia tarvita. Luonnollinen reaktiohan on ollut ympäri Euroopan turvapaikkapolitiikan kiristämisen suunta, eli juuri se mitä persut ovat alusta asti ajaneet. Lähtökohdat sekaannukset ja vihan aiheuttamiseksi on mahdollistanut juurikin yltiösinisilmäinen turvapaikkapolitiikka jota punavihervasemmisto on ajanut ideologisesti maailmanlaajuisesti. Ei siinä tarvinnut olla minkäänlainen ennustaja nähdäkseen mihin tämä johtaa. Aivan naurettavaa että nyt joku jaksaa sanoa että juu se onkin Putinin vika että tulee vastareaktioita, kun jokainen aivot omistama pystyi sanomaan jo vuosia sitten (ja sanoikin) mihin tämä kehitys johtaa täysin ilman mitään putineita.
   
  Viimeksi muokattu: 19.12.2018
 11. splice

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2011
  Viestejä:
  11 940
  Rasismia ei silti tarvita mihinkään- ei edes sitä "parempaa" rasismia. Valtiotasolla ollaan kyllä kartalla tapahtumista. Äänestä Kokoomusta, niin saat paremman maailman.

  Toisaalta se että ryssätrollit käyttävät mm. maahanmuuttoa lyömäaseenaan ei ole mikään salaisuus, jokaisen "maahanmuuttokriittisen" kohdalla on syytä olla siis varuillaan.
   
 12. ?

  Rekisteröitynyt:
  20.06.2007
  Viestejä:
  7 296
  Maahanmuuttoa? Kerro ihmeessä lisää kuka vastustaa ja tästä on huolestunut? Vai yritätkö taas kerran sekoittaa laillisen maahanmuuton ja muslimi flip flopper turvapaikkabisneksen jossa maahan valuu dokumentit piilossa olevia entisiä islamistiterroristeja ja sotarikollisia?

  Onko Putin siis syyllinen kun matut raiskaavat lapsia Suomessa?
   
 13. Ilkko2

  Rekisteröitynyt:
  11.09.2013
  Viestejä:
  952
  Juuri kuten sinä, käytät maahanmuuttoa lyömäaseena, mitäs sinne venäjälle kuuluu.
   
 14. splice

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2011
  Viestejä:
  11 940
  Suomalaisten luottamus sosiaalisen mediaan romahti – perinteinen media koetaan selvästi laadukkaampana

  Tämä on varmasti paha uutinen jokaiselle propagandanlevittäjälle. Koskee monen monta blokiakin. Suomalaiset ovat mediakriittisempiä kuin on edes luultu. Pitää huomioida, että populismi tarvitsee medianlukutaidottomia nykymaailmassa levitäkseen, ja tieto ja taito sen omaksumiseen onkin aivan kriittisessä osassa. Persujen kannatus tippuu kuin kivi, ihmiset ymmärtäväkin yllättävän paljon ympäröivästä maailmasta - voisiko ajatella niin että tämä kaikki on Halla-Ahon tappioksi?

  In before "punavihervassari" :D
   
 15. seebra

  Rekisteröitynyt:
  08.05.2002
  Viestejä:
  4 382
  Ja tästä johtuu sekin, että meno Suomessa ei ole yhtä hullua kuin Ruotsissa: Ihmiset osasivat kyseenalaistaa me tienataan tällä ja kaikkien taustat tiedetään -toteamukset.
   
  Ilkko2 tykkää tästä.
 16. splice

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2011
  Viestejä:
  11 940
  Ruotsi on paljon edellä Suomea, monellakin mittarilla mitattuna. Ainahan propagandistit pyrkivät suurentelemaan milloin mitäkin omaan agendaan sopivaa ongelmaa, mutta tuo on se karu fakta.
   
 17. seebra

  Rekisteröitynyt:
  08.05.2002
  Viestejä:
  4 382
  Totta. Jossain autopaloissa, konepistooli- ja kranaatti-iskuissa, no go -zoneissa, jihadistiopetuksessa ja vastaavissa ollaan vielä melko kaukana Ruotsista. Ja vastaavan kokoluokan tapahtumia tänne tuskin enää pääsee syntymäänkään, kiitos kriittisesti suhtautuvan väestön joka ei niele kaikkea unelmahöttöä sellaisenaan.
   
  Ilkko2 tykkää tästä.
 18. ?

  Rekisteröitynyt:
  20.06.2007
  Viestejä:
  7 296
  Myös naisten ja lapsien sukuelinten silpomisia tehdään suhteessa enemmän Ruotsissa.
   
 19. splice

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2011
  Viestejä:
  11 940
  Minusta sinällään mielenkiintoista, että riippuen näkökannasta kaksi saman maan ihmistä voivat nähdä asuvansa täysin erilaisilla planeetoilla. Valtioista nyt puhumattakaan. Propaganda ei sinänsä ole vaarallista tai edes haitallista, vaan vasta sitten kun joku sitä alkaa uskomaan. Eipä siinä, otetaan sille :kippis:
   
 20. Japi 111

  Rekisteröitynyt:
  13.03.2016
  Viestejä:
  848
  Se on kumma kun Ruotsin poliisit levittää propagndaa.
  Esim.tuollaista " Viime vuonna maassa oli yli 300 ammuntaa..... Suurin osa ampumisista on tapahtunut julkisilla ja tiheästi asutuilla alueilla. Asialla ovat olleet yleensä parikymppiset miehet......
  Ruotsissa käsikranaattien käyttö erilaisissa rikollisten välienselvittelyssä on myös lisääntynyt rajusti.
  Kun vuonna 2014 käsikranaatti oli mukana kahdeksassa rikollisten tekemässä iskussa, vuonna 2015 tapauksia oli jo 45, selviää poliisien tilastoista (NOA)."
   
  Viimeksi muokattu: 20.12.2018
 21. Rontto

  Rekisteröitynyt:
  04.01.2004
  Viestejä:
  1 761
  Ei niitä käsikranaatteja tarvi pelätä, se vaan hönkääsöö kun osuu kohdalle.
   
 22. seebra

  Rekisteröitynyt:
  08.05.2002
  Viestejä:
  4 382
  Väkivalta ja terrorismi on aiheita, joille en kovin herkästi lähtisi kilistelemään. Taas pamahti Ruotsissa, koulussa tällä kertaa, poliisi tutkii terroritekona eikä propagandaiskuna.
   
 23. ?

  Rekisteröitynyt:
  20.06.2007
  Viestejä:
  7 296
  Koulu evakuoitiin Ruotsin Hässleholmissa mystisen pamahduksen takia – poliisi epäilee terrori-iskua

  Julkaistu: 20.12. 13:01 , Päivitetty: 20.12. 13:19


  https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005941718.html
   
 24. lolleropallero

  Rekisteröitynyt:
  31.05.2017
  Viestejä:
  1 148
  Taitaa Halla-aho olla kuitenkin vanhempi kuin vain parikymppinen. Viitaten siis edelliseen artikkeliin ja langan otsikkoon.
   
 25. cam70

  Rekisteröitynyt:
  31.10.2006
  Viestejä:
  5 774
  Alkaa selkeästi mamuilijoita ahdistamaan. Ja ihan ymmärrettävään se on, kun kaikki mihin on uskonut alkaa romuttumaan. Eihän mamuilussa mitään pahaa olekaan. Muslimimamuilussa kyllä on. Pahin vitsaus tällä pallolla.
   
  Viimeksi muokattu: 20.12.2018

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti