Jussi Halla-aho siirtyy sanoista tekoihin

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja OikeistoMuro, 19.08.2006.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. lolleropallero

  Rekisteröitynyt:
  31.05.2017
  Viestejä:
  1 148
  Ei sellaisia ole. Huomasitko, mitä sijamuotoa sanasta ”mieli” käytin lainaamassasi tekstissä? Löytyy virkkeestä ”Eli mielestäni 100 % seksuaalirikoksista tulee saada kitkettyä pois.” Se on minun mielipiteeni, joka on hälyyttävän eri verrattuna persujen mielipiteisiin. Täältä olen mm. lukenut, että enemmistöä raiskauksista pitää vain sietää, kun on kovin vaikea kitkeä pois.
   
 2. electron06

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2006
  Viestejä:
  4 221
  Siinäpä se. Kukaan muu puoluejohtaja ei ole edes ottanut kantaa raiskauksiin. JHA sentään on ottanut raiskausasian esille. Sisäministeri Mykkänen vain kauhistelee ja Heinäluoma myötäilee että raiskaavathan suomalaisetkin.
  Tarkoitan nyt erityisesti näitä lapsiraiskauksia.

  Heinäluoma: "Heinäluoma kuitenkin kiisti sen ilmeisen tosiseikan, että tämä on maahanmuuttoon liittyvä ongelma, koska sitä on myös kantaväestön piirissä."
  Halla-aho: "
  Tämä ilmiö jossa muslimimiehet, lähinnä islaminuskoisista kehitysmaista tulleet miehet varsin systemaattisesti jahtaavat nuoria tyttöjä, jopa järjestäytyneesti tai sitten yksittäistapauksina, eli tämä on ollut tuttua Euroopasta vuosikymmenten ajan.

  Halla-aho muistutti siitä, miten Britanniaa järkytti taannoin Rotherhamin tapaus, joka oli vuosia saanut jatkua. Kyse oli systemaattisesta netin kautta tapahtuneesta alaikäisten tyttöjen seksuaalisesta saalistamisesta, johon viranomaiset eivät uskaltaneet puuttua siihen rasismisyytösten vuoksi.


  https://www.suomenuutiset.fi/halla-...-seksirikollisuutta-ehkaista-kotouttamisella/

  ed. Toki jokainen raiskaus on liikaa ja tuomiot niistä mitättömät.
   
  Viimeksi muokattu: 18.12.2018
 3. The Grenadier

  Rekisteröitynyt:
  03.04.2008
  Viestejä:
  593
  Miten kitketään? Nythän vaihtoehdoksi tarjotaan tuonti-seksuaalirikollisten maahan pääsyn evääminen. Ei tämä niin vaikeata ole.
   
 4. lolleropallero

  Rekisteröitynyt:
  31.05.2017
  Viestejä:
  1 148
  Millä tavoin se poistaa sen valtaosan seksuaalirikoksista? Kyllä siellä persulla loppuu mielenkiinto aihetta kohtaan sillä hetkellä, kun rajat vedetään kiinni. Siitäkin huolimatta, että ko. rikokset eivät loppuneetkaan.
   
 5. electron06

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2006
  Viestejä:
  4 221
  ..ja muilla puolueilla ei ole mielenkiintoa asiaan senkään vertaa. Persuilla sentään jotain.
   
 6. julla

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2007
  Viestejä:
  7 043
  Jos on tällainen epärealistisen positiivinen ideologinen lähtökohta, niin ilmeisesti sitten kannatat myös sitä että selkeästi yli "baselinen" raiskaavia ryhmiä, kuten lähi-idän ja afrikan muslimimiehiä ei Suomeen oteta, eikö? Arvothan ei siitä yht äkkiä muutu kun astuu rajan yli ja sanotaan että "soo soo, ei saa työntyä tyttöihin/naisiin ilman lupaa".

  Vai meneekö se niin että toisaalla julistat kuinka 100% seksuaalirikoksista pitäisi saada kitkettyä pois, ja samalla toivotat tervetulleeksi lähi-idän ja afrikan halukkaat tulijat maahan, joista esim. tällä hetkellä KRP:n mukaan Suomeen tulleet irakilaiset tekee seksuaalirikoksen 40 kertaa useammin kuin Suomen kansalaiset.
   
  Viimeksi muokattu: 18.12.2018
  kusiainen tykkää tästä.
 7. furesis

  Rekisteröitynyt:
  04.07.2013
  Viestejä:
  3 517
  Eikö se nyt kaikista helpointa ja ilmeisintä ole laittaa laittaa ensin ne tuontiraiskaukset kuriin, koska se olisi periaatteessa hyvin helppoa rajavalvonnalla ja maastapoistamisella.

  Sitten kun tämä raiskauslähde on näin saatu tyrehdytettyä, voidaan miettiä miten estää suomalaista miestä raiskaamasta, vaikka siihen ei mitään yhtä helppoa keinoa olekkaan. Raiskaaminen ei ole suomalaisten kulttuurinen erityispiirre.

  muut poliitikot paitsi persut ensin aina yllättyvät, sitten tyrmistyvät, jonka jälkeen lässyttävät kotoutumisesta ja työryhmistä, jos tulee uusi raiskaus esille. Siitä vallitsee aina nyökkäily ja yhteinen konsesus poliitikkojen ja tutkijoiden kesken, että maahanmuuttoon tapaukset eivät liity. Ei vaikka kaikki julkisuudessa olevat lapsenraiskaajat olisivat täällä muutaman vuoden olleita turhiksia.
   
  Viimeksi muokattu: 18.12.2018
 8. beatme

  Rekisteröitynyt:
  24.04.2013
  Viestejä:
  3 945
  Ei kai kukaan väitäkään, että tuo ei olisi helppo ratkaisu. Ei kai persut monimutkaisiin ratkaisuihin pystyisikään edes.

  Sen sijaan on syytä miettiä onko se mahdollista pitääksemme oikeusvaltion aseman YK:n ja EU:n silmissä ja onko keino ylimitoitettu ja vahinkoa tulee yhtä lailla päätöksen mukana.
   
 9. furesis

  Rekisteröitynyt:
  04.07.2013
  Viestejä:
  3 517
  Jos se onnistui Ruotsilta ja Tanskalta, niin miksei meiltä? Oliko se Orpo vai Sipilä joka sanoi, että olisi onnistunut oikeasti meiltäkin.

  Toki nyt kun maito on maasa, eikä Irak suostu ottamaan edes omiaan takaisin, niin ongelman korjaaminen on vaikeata, se on totta. Ei olisi pitänyt päästää tilannetta eskaloitumaan tähän ikinä.
   
 10. Kala

  Rekisteröitynyt:
  06.08.2000
  Viestejä:
  1 763
  Kysehän on vain siitä, onko paluu omasta tahdosta vai ei. Missä tahansa normaalisti toimivassa valtiossa luvatta maassa olevat eristettäisiin muusta yhteiskunnasta. Tällainen kummasti lisää kiinnostusta palata kotimaahansa, kun aika alkaa käydä pitkäksi. Ei siinä ole edes mitään epäinhimillistä tai kansainvälisten sopimusten vastaista, koska tilanteesta on pääsy pois, eikä mikään sopimus velvoita pitämään luvatta maassa olevia vapaana rajojen sisällä.
   
  kusiainen tykkää tästä.
 11. beatme

  Rekisteröitynyt:
  24.04.2013
  Viestejä:
  3 945
  Moniko rikoksiin syyllistyneistä on näitä karkotettuja, mutta kadonneita?
   
 12. Ertzie

  Rekisteröitynyt:
  30.08.2003
  Viestejä:
  688
  On ehdotettu ankarempia tuomioita. Muut puolueet eivät kannattaneet. Voisitko esittää jonkun muun puolueen joka olisi esittänyt tehtävän edes jotain asialle?
   
 13. Ertzie

  Rekisteröitynyt:
  30.08.2003
  Viestejä:
  688
  Mitä nämä muut puolueet sitten ovat asian eteen tehneet? Mitä on ne monimutkaiset ratkaisut?
   
 14. juujuunaas

  Rekisteröitynyt:
  08.10.2018
  Viestejä:
  440
  Kuka on väittänyt että valtaosa vähenee, en ole ainkaan huomannut enemmistön täällä niin väittäneen? Tokihan Suomen kansalaisuuden saaneet jatkavat sikailujaan ja omasta takaa olevat rikolliset. Olennaista on, että esim. seksuaalirikoksissa epäiltyjen määrä tippuu sen n. 30%. Sinä pallero kavereinesi olet ihan yhtä syypää kaikkien suomalaisten mamujen uhrien kärsimyksiin, aivan kuten Orpo,Sipilä ja Soini ja asiaa heidän puolueissaan kannattaneet ovat. Te olette halunneet nuo rikosten tekijät Suomeen. Teitä varoitettiin ja vähän tyhmempikin olisi tajunnut 2000-luvun rikostilastoihin tutustututtaan mitä oli tulossa. Silti te halusitte, vaikka tiesitte halunne maksava suomalaisuhreja. Vastuunkantoa tuskin tuollaisilta on turha odottaa.
   
  Viimeksi muokattu: 19.12.2018
 15. lolleropallero

  Rekisteröitynyt:
  31.05.2017
  Viestejä:
  1 148
  Laitetaanko tavuviivat vai ymmärrätkö ilman? Lue nyt esimerkiksi se viesti, johon vastasin, ja siitäkin lainaamastani viestistä se lainaus.
  Seuraavaksi, kerro minulle ne konkreettiset asiat, jotka tekemällä minä olen vastuussa yhdestäkään raiskauksesta. Anna tulla vaan. Siihen alle laitat oikein nätin listan niistä asioista. Älä ujostele. Puhutaan siitä vastuun kantamisesta lisää sitten sen jälkeen.
   
 16. beatme

  Rekisteröitynyt:
  24.04.2013
  Viestejä:
  3 945
  Ei sieltä tule vastausta, koska kysynyt samaa. Populistista paskapuhetta lähinnä huudella kuka syyllinen, mutta kun kysytään miten, niin ei osaakaan sanoa. Tuskin edes Väyrystä voisi syyttää, vaikka onkin ollut Arkadianmäellä toisesta maailmansodasta lähtien tai jotain. Saati syyttää tavallista kansaa, joka äänestää muuta kuin persuja.
  Luulisi persujen jo oppineen miten lainsäädäntö menee demokratiassa. Oppositiosta huutelu alle 10% kannatuksella ei ole sitä :)

  Päiväkodissa saattoi saada päätösvallan jos oli eniten äänessä. Sen jälkeen sen tehot jää murossa huuteluun.
   
  lolleropallero tykkää tästä.
 17. splice

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2011
  Viestejä:
  11 448
  Lisäksi liian vähälle huomiolle jäänyt ( etenkin näin vaalien lähestyessä ) venäjätrollien toiminta. Toisaalta osinhan se on sama kuin persujen toimintamalli: mitä enemmän maahanmuuttoon ja vähemmistöihin liittyviä kysymyksiä pidetään esillä sitä sen parempi ryssien trollitehtaalle.
   
 18. innos

  Rekisteröitynyt:
  05.09.2001
  Viestejä:
  3 188
  Mutta tietenkin tuo oma parempi esilläpito on suorastaan trollitehtaiden turmio..
   
 19. Ilkko2

  Rekisteröitynyt:
  11.09.2013
  Viestejä:
  876
  Laittaistko sinä lapsesi kouluun tai päiväkotiin jossa yli puolet oppilaista on mamu taustaisia tai oletko tehnyt niin? Eikös yksi osa sopeutumisesta ole sitä, että lapset oppivat ja sopeutuvat Suomeen ja suomalaiseen kulttuuriin. Se on aika vaikeaa, jos koulussa yli puolet on mamu taustaisia.
   
 20. Ilkko2

  Rekisteröitynyt:
  11.09.2013
  Viestejä:
  876
  Millä perusteella ulkomaisten rikollisten karkottaminen olisi rasimia? Suomesta karkotetaan runsaasti ulkomaisia rikollisia, mutta jostain syystä punavihervasemmisto vastustaa vain tietyistä kulttureista tulevien karkoitusta. Onko suomalaisten rikollisten karkoitus ulkomailta Suomeen rasismia? Onko ilman matkustusasiakirjoja tulevan henkilön maahan pääsyn estäminen rasismia, vai onkohan se vain taas tiettyjen ryhmien kohdalla sitä.
   
 21. Ilkko2

  Rekisteröitynyt:
  11.09.2013
  Viestejä:
  876
  Itse asiassa se on pieni punavihervasemmisto, joka pitää naurettavan suurta ääntä, eikä kykene muuhun kuin persujen haukkumiseen. No tarkoitushan tuolla taktiikalla onkin kääntää keskustelu pois maahanmuuton haitoista.
   
 22. beatme

  Rekisteröitynyt:
  24.04.2013
  Viestejä:
  3 945
  Ja sinä haukuit, että minä rakennan oljesta..

  Rikollisten karkotuksesta en ole puhunut mitään, vaan rajojen sulkemisesta sillä perusteella, että saman ihonvärin tai saman kansalaisuuden omaava on lisääntynyt riski rikollisuuteen. Mielestäni ei ole perusteltua olla auttamatta Irakista tulevia sillä perusteella, että osa on vitun sairasta sakkia ja tekevät rikoksia. Osa on oikeasti apua tarvitsevia ja meillä on mahdollisuus auttaa heitä.
  Teurasporot on helppo erotella aitauksessa, mutta maahanmuuttajien/turvapaikanhakijoiden kohdalla vaatii vielä ideoimista.

  Ja kyllä minä ymmärrän jos joku ei halua maahanmuuttajia, mutta sitten kannattaa se sanoa suoraan, eikä kierrellä ja kaunistella asiaa. Helpompi keskustella jos unelma on sulkea rajat ja olla näkemättä erinäköisiä kavereita naapurina.
   
 23. Ilkko2

  Rekisteröitynyt:
  11.09.2013
  Viestejä:
  876
  Vastasin sinulle sinun tyylilläsi, luulin, että ymmärtäisit piikin, mutta turha toive. Kuka on vaatinut rajojen sulkemista? Kuka tahansa saa tulla, kun on asiakirjat kunnossa, niin se toimii melkein kaikkien maailman maiden kanssa.

  Miksi Irakista tulevia pitäisi auttaa, eihän siellä ole sotatilaa tai nälänhätääJjos sillä perusteella, että jossain päin Irakia räjähtää pommi silloinhan pitäisi ottaa kaikki, Irakissakin on turvallisia alueita.

  Et vastannut kysymykseeni millaiseen kouluun tai päiväkotiin sinä laittaisit lapsesi, sellaiseen jossa on enemmistö mamuja vai kantaväestöä, mikä on raja? Millaisella alueella haluaisit asua?
   
  Viimeksi muokattu: 19.12.2018
 24. juujuunaas

  Rekisteröitynyt:
  08.10.2018
  Viestejä:
  440
  Sinä ja kaltaisesi halusitte tänne lähi-idän kehitysmaista porukkaa, vaikka tiedossa oli, että uhreja tulee läjäpäin. Haluat ilmeisesti edelleen? Sinä ja kaltaisesi olette aivan yhtä syyllisisiä kuin saksalaiset jotka hiljaa hyväksyivät natsien toimet Saksassa.
   
  Ilkko2 tykkää tästä.
 25. juujuunaas

  Rekisteröitynyt:
  08.10.2018
  Viestejä:
  440
  Jos turvapaikkoja jaettaisiin lähtömaiden turvallisuustilanteen perusteella, niin kaikki brasilialaiset pitäisi ottaa Suomeen turvaan. Brasiliassa tapetaan ihmisiä yli kolme kertaa enemmän kuin Irakissa. Samoin kaikille yhdysvaltalaisille pitäisi myöntää turvapaikka.
   
  kusiainen tykkää tästä.

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti