Jussi Halla-aho siirtyy sanoista tekoihin

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja OikeistoMuro, 19.08.2006.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. The Grenadier

  Rekisteröitynyt:
  03.04.2008
  Viestejä:
  638
  Eikä ihme. Islamin suhtautuminen vääräuskoisiin, on selvä. Heijastuu tänne palstalle myös.
   
 2. splice

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2011
  Viestejä:
  11 940
  Melkosta mädätystä toivoa viattomien raiskausksia ja väkivalloin asioiden hoitamista. Näsitä teksteistä ei ole vieläkään sanoutunut irti. Plus monesta muusta. Eihän tuollaista mädätystä kukaan täysjärkinen voi kannattaa.

  Vielä populismista, myös Hitler pääsi melko kovaan suosioon alunperin juuri populismin keinoin. Hitler käytti populismia todella taidokkaasti aseena nostaakseen suosiota. Pitää todellakin huomioida mitä populismi tarkoittaa.

  Olet kyllä oikeassa, sehän on aivan selvä asia:

  https://www.islamreligion.com/articles/207/viewall/tolerance-of-prophet-towards-other-religions/
   
  Viimeksi muokattu: 26.05.2018
 3. MadPike

  Rekisteröitynyt:
  08.03.2016
  Viestejä:
  2 160
  Mistä moinen reaktio ja henkilökohtainen agressiivisyys? Täsdä tapauksessa sanoja oli joku kunnallispoliitikko tjms. eikä saanut törkeästä sanomisestaan mitään rangaistusta (joka on mielestäni oikein, ei pitäisikään saada), mutta muslimeista sanomalla moni poliittisen tahon ihminen on saanut rangaistuksia.
   
 4. Ilkko2

  Rekisteröitynyt:
  11.09.2013
  Viestejä:
  962
  • 3.2 Keskustele asioista, älä toisista käyttäjistä.
  Osittaisit edes joskus sen fiksuutesi, et tee muuta kuin haastat riitaa ja solvaat Halla-ahoa, mutta et kestä samaa kohdallasi. Sinua on pyydetty monta kertaa osoittamaan misssä Halla-aho on väärässä ja miten osoittaa ihmisvihaa, mutta et ole pystynyt, sekös sinua harmitttaa. Olet vajonnut todella alas kuten jankuttaja. Mielipiteitä saa ja pitää olla mutta sinä teet tästä ketjusta jankuttajan kanssa lukukelvottoman, ei juurikaan asiallisia viestejä.

  Onko se klonkku Li Anderssn vai Touko Aalto, enimmäisenä tulivat he mieleen.
   
  Viimeksi muokattu: 26.05.2018
 5. Ilkko2

  Rekisteröitynyt:
  11.09.2013
  Viestejä:
  962
  • 3.3 Asiaton käytös on kiellettyä. Asiattomana käytöksenä voidaan pitää esimerkiksi toisten nimittelyä, provosoimista tai voimakasta provosoitumista (ts. trollaamista ja trollin ruokkimista). Asiattomana käytöksenä voidaan pitää myös perättömien syytöksien
  Mitä sinä klonkku taas valehtelet, Halla-aho ei ole rmuttamassa hyvinvointi yhteiskuntaa vaan kaikki muut puolueet haalimalla lisää elätettäviä ja lupaamalla ilmaisen terveydenhoidon paperittomille. Halla-aho puolustaa Suomea ja suomalaisia toisin kuin vihervassarit ja kokkomus. Mykkänen ei kyllä kumonnut yhtään mitään, aivan onneton ministeri, joka haluaisi lisää maahantunkeutujia ja antanut muitakin typeriä lausuntoja.
   
 6. Ilkko2

  Rekisteröitynyt:
  11.09.2013
  Viestejä:
  962
  So what, ei väestö Sumesta lopu, eikä kannata tuoda lisää muualta työttömiksi. Nurkan takana tulevaa työvoimapulaa on hoettu 1970-luvulta asti ja kun sitä ei koskaan tullut, vaikka suurimmat ikäluokat ovat jo eläkkeellä, nyt aseeksi väestönvaihton on otettu huoltosuhde. Toki jokainen järkevä ymmärtää, että huoltosuhteen parantamiseksi maahanmuuttajien työllisyysaste ja huoltosuhde pitäisi olla parempi kuin kantaväestöllä. Hassua, että sinä puhut ihmisvihasta, kun sinä ja punavihreävasemmisto syyllistytte siihen jatkuvasti. Et pysty väittämään, että et syyllisty ihmisvihaan ja vihapuheeseen.

  Ja eikös se ole hyvä punavihreiden mielestä, jos väestö vähenee, kun heidän mukaansa suomalaiset kuormittavat liikaa maapallon resursseja, eihän silloin ole mitään järkeä tuoda lisää resurssien kuormittajia lämpimistä maista.

  Toki kuormitus pitäisi laskea asukkaita per neliökilometri mukaan ei asukasta kohti. Bangladeshissä on 1200 asukasta per neliökilometri, kuormittavat varmasti paljon enmmmän ympäristöä kuin Suomen 18 asukasta per neliökilmetri.
   
  Viimeksi muokattu: 26.05.2018
 7. furesis

  Rekisteröitynyt:
  04.07.2013
  Viestejä:
  3 518
  Todella hyvä ja ajankohtainen kirjoitus liittyen tähän Lontoosa tavattuun "suomalaisterroristiin"  Tilastokeskuksen uutisen mukaan Suomen kansalaisuus myönnettiin viime vuonna yli 12 000 Suomessa asuvalle ulkomaalaiselle. Määrä on suurempi kuin yhtenäkään vuonna Suomen historian aikana. Tärkeimmät kansalaisuusryhmät, joille kansalaisuuksia myönnettiin, olivat venäläiset, somalit, irakilaiset ja virolaiset.


  Lähes kaikki kansalaisuuden saaneet henkilöt säilyttivät myös vanhan kansalaisuutensa.

  – Perussuomalaisten mielestä kansalaisuuden tulee olla tunnustus onnistuneesta kotoutumisesta ja sitoutumisesta Suomeen ja suomalaisuuteen. Sen ei pidä olla helposti saatava lahja, jolla maahanmuuttajaa maanitellaan kotoutumaan, korostaa perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho.

  – On muistettava, että Suomen kansalaisuutta ei tällä hetkellä voida peruuttaa ilman asianosaisen omaa pyyntöä, oli hänen myöhempi toimintansa millaista hyvänsä. Lisäksi Suomen kansalaiset voivat tuoda itselleen ulkomailta puolisoita ilman toimeentuloedellytystä, Halla-aho kuvaa.

  Suomen passilla tekemään terroritekoja

  Kansalaisuuden pikainen saaminen vaikeuttaa myös tilastointia ja maahanmuuttajien kotoutumisen seurantaa, ja sillä voidaan tällä tavoin piilottaa kotoutumisen epäonnistumista ja maahanmuuttopolitiikan virheitä.

  Suomen passi on matkustusasiakirjana arvokas. Suomalaiset voivat matkustaa ilman viisumia useimpiin maailman maihin. Tämä johtuu siitä, että näissä maissa suomalaisten arvioidaan olevan matalan riskin tulijoita.

  – Viime vuosina on uutisoitu useista tapauksista, joissa Suomen passilla matkustavia ulkomaalaistaustaisia henkilöitä on epäilty tai syytetty terrorismiin liittyvistä rikoksista. Kansalaisuuksien leväperäinen jakaminen vähentää näin ollen myös Suomen passin nauttimaa arvostusta maailmalla, Halla-aho sanoo.

  Suomessa muita EU-maita löysempi linja

  Halla-aho muistuttaa, että somalit ja irakilaiset ovat työllisyys- ja rikollisuuslukujen valossa heikoimmin integroituneita maahanmuuttajia Suomessa.

  – Tämän tosiseikan kanssa on jyrkässä ristiriidassa se, että he ovat kansalaisuuden saajien joukossa kärkisijoilla, Halla-aho toteaa.

  Kansalaisuuden saamiseen riittää tällä hetkellä viiden vuoden maassaolo. Suojelun perusteella oleskeluluvan saaneilla odotusaika on vain neljä vuotta. Lähes kaikissa muissa EU-maissa edellytetään pidempää asumisaikaa. Myös muut kansalaisuudelle asetetut edellytykset ovat verrokkimaita löysemmät, etenkin suojelua saaneiden kohdalla.

  Kansalaiseksi mielivän on tultava toimeen omillaan

  Perussuomalaiset vaativat, että kansalaisuuden saamiseen vaadittava asumisaika pidennetään kaikilla maahanmuuttajaryhmillä kymmeneen vuoteen ja että kansalaisuuden saamisen ehtona on pitkäaikainen riippumattomuus toimeentulotuesta ja työmarkkinatuesta.

  – Mahdollisuudesta kaksoiskansalaisuudesta luovutaan ja jo myönnetty kansalaisuus voidaan peruuttaa vakavien rikosten perusteella tai siksi, että oleskelulupa on myönnetty väärien tietojen perusteella. Lisäksi perheenkokoajan toimeentuloedellytys ulotetaan myös Suomen kansalaisiin.

  – Jos perussuomalaiset osallistuvat 2019 hallitusneuvotteluihin, maahanmuutto- ja kansalaisuuspolitiikan tuntuva tiukentaminen on puolueelle kynnyskysymys, Halla-aho korostaa.
   
 8. Jankuttaja

  Rekisteröitynyt:
  11.10.2014
  Viestejä:
  2 226
  Toki tällaista laskukaavaa on käytettykin:

  https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_ecological_footprint

  Suomi on per asukas paitsi globaalisti kestävällä pohjalla, myös top-10 maiden joukossa. Kanadan ja Suomen lisäksi kärjessä ei olekaan kuin kehitysmaita.
   
 9. hennpecked

  Rekisteröitynyt:
  15.12.2012
  Viestejä:
  1 253
  Törmäsin YLE:n väittelyyn, jossa Halla-aho yrittää puhua järkeä umpityperälle Kokoomuksen Mykkäselle ja vielä typerämmälle YLE:n toimittajalle.

  Jussi Halla aho vs. Kai Mykkänen , 22.5.2018


  Sisäministeri Mykkäsen puheiden mukaan Kokoomus haluaisi avata Suomen rajat kokonaisuudessaan ulkomailta, myös EU:n ulkopuolelta, tulevalle halpatyövoimalle.

  Mykkänen ja Kokoomus jättää huomiotta, että Suomeen tuleva pätkätöitä tekevä siivooja tai raksan sekatyömies ei todellakaan tuo mitään positiivista tälle maalle. Työntekijästatuksestaan huolimatta tämä henkilö elää käytännössä sosiaalitukien varassa, hänen lapsensa elävät sosiaalitukien varassa.

  Mykkänen tyynesti sivuuttaa tosiasian, jonka mukaan monet kehitysmaista Ruotsiin tulevat halpatyöntekijät maksavat työnantajalleen osan palkasta "pimeästi" takaisin vain saadakseen käydä töissä ja saavuttaakseen pysyvä oleskelulupa.

  Se on suomalainen veronmaksaja, joka nämäkin Kokoomuksen pelleilyt loppukädessä kustantaa.
   
  Viimeksi muokattu: 16.06.2018
 10. furesis

  Rekisteröitynyt:
  04.07.2013
  Viestejä:
  3 518
 11. Stoker

  Rekisteröitynyt:
  24.07.2000
  Viestejä:
  1 245
  https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/26...kirja-tarvitsemme-tyokaluja-massamaahanmuuton

  Täällä murossakin on nimimerkkejä, jotka olisivat valmiit viemään tulevilta Suomen sukupolvilta samat mahdollisuudet menestyä elämässä ja elää turvallisessa yhteiskunnassa, kuin jotka he itse saivat. Hyh, hyh!
   
 12. furesis

  Rekisteröitynyt:
  04.07.2013
  Viestejä:
  3 518
  Kumman moni maa meinaa jättää moisen "hyväntahdon sopimuksen", jolla ei ole eikä tule olemaan mitään oikeudellista velvoittavuutta, silti allekirjoittamatta.

  Suomen liittovaltioaisurit eivät malta odottaa, että milloin saadaan kynät sauhuamaan.
   
 13. splice

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2011
  Viestejä:
  11 940
 14. seebra

  Rekisteröitynyt:
  08.05.2002
  Viestejä:
  4 817
  Noin hyvien perusteluiden ansiosta moni on varmasti samaa mieltä!
   
 15. virtuaalireijo Banned

  Rekisteröitynyt:
  25.02.2016
  Viestejä:
  97
  En minä kyllä tajua miten maahanmuutto on uhka Suomen olemassaololle. Suomalaiselle rodulle se kyllä on uhka.

  Ja kuten hallis tuossa itsekin toteaa, niin hän(kin) vastustaa vain massamaahanmuuttoa, ei ole pysäyttämässä sitä tai haaveile etnisestä puhdistuksesta. Miksi ei? Kuinka tuttu onkaan halla-aholainen fraasi: "työperäistä maahanmuuttoa tuskin kukaan vastustaa". Hänellekin se, että tulevat sukupolvet saavat hypistellä uusimpia iPhoneja on tärkeämpää kuin että hypistelijät ovat valkoisia. Järjetöntä ja ahneutta, ei mitään muuta.

  Ja vielä lopuksi: Maahanmuutto ei ole ongelma vaan seuraus. Ongelmat ovat paljon syvemmälle omassa kulttuurissamme.
   
 16. Paapaa

  Rekisteröitynyt:
  14.04.2005
  Viestejä:
  11 030
  Tämän ei pitäisi olla mielipideasia. Jos sopimus velvoittaa, niin allekirjoituksen jälkeen pitäisi alkaa välitön lainsäädäntöprosessi. Eli kohtahan me näemme, millaisiin ratifiointiin tuo johtaa tai ei johda.
   
 17. Terevis2

  Rekisteröitynyt:
  19.05.2018
  Viestejä:
  139
  Aivan vika on siis meidän kulttuurissa kun neekerit ryöstelee ja raiskailee ihmisiä.
   
 18. innos

  Rekisteröitynyt:
  05.09.2001
  Viestejä:
  3 199
  Tulkitsenko siis väärin, että jos pitää valita puhelimen räplääjäksi joko Anders Breivik tai Neil deGrasse Tyson niin valitset ensimmäisen, koska ihonväri über alles..?
   
 19. siperiankuu

  Rekisteröitynyt:
  13.12.2016
  Viestejä:
  1 027
  Sosiaaliturvan yksi kiistaton etu vaikuttaa olevan omaisuusrikosten (ja niihin liittyvän väkivallan) matala taso. Ei Suomessa kenenkään tarvitse valita siwan ryöstämisen ja nälkään kuolemisen väliltä. Eikä alentua kerjäämään. Itse kannatan ennemmin nykyistä sosiaaliturvaa kuin ihmisten pudottamista sen piiristä kokonaan. Antaisin sosiaaliturvan myös ulkkiksille sillä ehdolla, että he ovat olleet työsuhteessa esimerkiksi vähintään x vuotta ja että ovat nuhteettomia. (Tai korkeakoulututkinto + vuosi tai pari työkokemusta.) Muussa tapauksessa oleskelulupa pitäisi peruuttaa työsuhteen päätyttyä.

  Viestisi perusteella vastustat kaikenlaista maahanmuuttoa ja pidät maahanmuuttoa itsessään haitallisena asiana. Itse kuulun siihen tolkun ihmisten osajoukkoon, joiden mielestä rajojen pitäisi olla "auki" kaikille rehellisille ihmisille, jotka onnistuvat elättämään itsensä uudessa kotimaassaan. En mene yksityiskohtiin mutta se ei kuitenkaan saisi tapahtua sitä kautta, että avataan lainsäädännöllä mahdollisuus tuoda maahan laivalasteittain paskakoloista kaivettuja ihmisiä, jotka suostuvat tekemään duunia kantaväestöä halvemmalla. En vetoa mihinkään mystiseen työvoimapulaan vaan ihmisten luonnolliseen (etu)oikeuteen liikkua tällä planeetalla tiettyjen realiteettien rajoissa.

  Enkä usko siihenkään, että Suomen pitäisi perustaa työvoimatoimisto Irakiin tai muuhun paskakoloon, jotta sieltä saataisiin tänne houkuteltua työvoimaa, olivatpa he miten päteviä tahansa. Ihmisten pitää kyetä hakeutumaan tänne itse tai sitten he voivat hakeutua jonnekin muualle. Ja nyt puhuin vain työvoimasta. Pakolaisiin ja shoppailijoihin liittyvä politiikka on oma juttunsa.
   
 20. Kala

  Rekisteröitynyt:
  06.08.2000
  Viestejä:
  2 055
  Katsoisin, ettei sosiaaliturva kuulu kuin etupäässä Suomen kansalaisille. Työttömyyskorvaukset ja ansiosidonnaiset sitten erikseen. Asumis- ja työhistorian myötä voisi harkita sosiaaliturvan väliaikaista myöntämistä, jos jostain byrokraattisesta himmelistä johtuen ei saakaan työuran puolesta "ansaittuja" työkkärikorvauksia ihan heti. Perusteettomasti maassa oleskelevat puolestaan tulisi viedä valtion hoteisiin, kunnes poistuvat maasta.
   
 21. cam70

  Rekisteröitynyt:
  31.10.2006
  Viestejä:
  5 778
  Sehän on nimenomaan uhka Suomen olemassaololle sivistysvaltiona ja suhteellisen turvallisena paikkana olla ja asustaa. Mites näet tämän rotuasian? Ei kai rotuja pitäisi edes olla?

  Ja lopuksi. Miten se on Suomen vika jos rikollisia punkee kehitysmaista tänne? Kukaan ei ole koskaan osannut selvittää tätä, eikä myöskään tule osaamaan sitä selittää. Siitä vain yrittämään. Vastaukseksi ei riitä nämä perinteiset ollaan sitouduttu johonkin hikiseen soppariin tai se että meillä on joku kuvitteellinen velvollisuus.

  Epäreilut sopparit on tehty purettaviksi. Joskus se menee järjen kautta ja joskus sotien kautta. Itse toivon tuota ensimmäistä vaihtoehtoa. Ei niistä sodista nyt niin kauaa ole.

  Muistaako kukaan Versailles'n rauhansopimusta?
   
  Viimeksi muokattu: 14.11.2018
 22. beatme

  Rekisteröitynyt:
  24.04.2013
  Viestejä:
  3 945
  Minkälainen sukupolvi oli tuo Breivik? Ai niin, sähän työnnät sanoja toisen suuhun.
   
  Viimeksi muokattu: 15.11.2018
 23. innos

  Rekisteröitynyt:
  05.09.2001
  Viestejä:
  3 199
  Jaa että suht yksinkertainen kysymys on sanojen työntämistä. Arvaa minne saat työntää itsesi?
   
 24. beatme

  Rekisteröitynyt:
  24.04.2013
  Viestejä:
  3 945
  Arvaillaan yhdessä ja samalla opetellaan keskustelemaan aiheesta ilman, että vääristellään toisen sanomisia. Helpotan vähän työtäsi:
  Ajatus oli, että Halla-aho haluaa nuorille sukupolvena hyvän elämän, ei pelkästään valkoisille. Hyväkäytöksisiä työssä käyviä nuoria, oli ihonväri mikä tahansa.

  Ja se ongelma, että sinä veit yksilötasolle, kun siitä ei ole koskaan kyse. Kannatti avointa tai tiukkaa maahanmuuttoa, niin sitä ei voi kääntää, että kannattaa raiskaamista. Aivan kuten ei valkoisiakaan voi leimata Breivikeiksi.

  Tsemppiä torstaille myös sinulle!
   
 25. innos

  Rekisteröitynyt:
  05.09.2001
  Viestejä:
  3 199
  Niin, ja minä piikitin tyyppiä, joka heittää tällaista settiä "Ei minua ainakaan kiinnosta onko maahanmuuttajat kivoja tai hyödyllisiä. Kunhan ovat valkoisia.", ja sinä puolustelet sitä..?
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti