Jussi Halla-aho siirtyy sanoista tekoihin

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja OikeistoMuro, 19.08.2006.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Jankuttaja

  Rekisteröitynyt:
  11.10.2014
  Viestejä:
  2 175
  Mistä tämä lainaus on?

  Minkä HS:n jutun kommenteissa?
   
 2. Paapaa

  Rekisteröitynyt:
  14.04.2005
  Viestejä:
  11 030
 3. TaxiM Banned

  Rekisteröitynyt:
  12.12.2012
  Viestejä:
  1 652
  Oiskohan Halla-Aho huomannut, että ei pärjää suomalaisessa politiikassa ilman venäläistä rahaa ja ryssän tukea ja siksi hän hyväksyykin taas venäläisten rahoittamna MV-lehtivöyhötyksen ja jopa linkittää sivustolle? Sopisi hyvin kuvaan pienenä (isona!) paniikkinappunala kun tyyppi menetti parissa päivässä ison osan puolueestaan, mukaanlukien kaikki ministerit ja nyt puolue on enää perämetsien rasistien kannattama. Hallis varmaankin opiskelleena ihmisenä ymmärtää, että edes jonkinmoiseen kannatukseen hänen tarvitsisi saada kaikki kynnelle kykenevät rasistit mukaan häiriköimään, että hänen piiperryksensä oppositiosta kuuluisi edes jonkun muun korviin kuin oman lahkon. Presidenttiehdokkaaksikin löytyi Putlerin siunaama hihhuli.
   
 4. User-ID #1234

  Rekisteröitynyt:
  19.03.2009
  Viestejä:
  5 003
  Vai menetti suuren osan puolueestaan? :D Hyvät sauhut vedetty taas bongista, näköjään.;)
   
 5. Daryl Dixon

  Rekisteröitynyt:
  23.03.2015
  Viestejä:
  25
  Joopa joo. Ihan hauskaa provoilua, mutta oikeassa maailmassa perussuomalaiset saivat pitää kaiken puoluetuen eduskuntaryhmän hajoamisesta huolimatta, kuten lakimuutos (mitä ajoi läpi vuonna 2015 itse Timo "Jabba" Soini :) ) määräsi. Itse puoluehan ei edes hajonnut. Rahan puutteessa ja perässä ovat ihan muut tahot, esim. se smurffipuolue vai mikä yhdistys niillä nyt onkaan.

  PS kannatuskin kaikissa gallupeissa sitä luokkaa, että paluu ainakin keskisuureksi puolueeksi on enemmän kuin todennäköistä.

  Jos arvata saa, niin Halla-ahon suoranaisesta venäjäastaisuudestakin ehtii tulla esimerkkejä kun ulkopoliittiseen keskusteluun PS pääsee aikanaan puheenjohtajapaneeleissa. (Siitä Huhtasaaren milffistä puolestaan ei oikein tiedä mitä suustaan päästää, mutta toivottavasti tuo edes viihdearvoa ja säpinää pressanvaaleihin :D )

  Itse Mv-kohusta: omasta mielestänikin selvä virhe Halla-aholta hetkellisestikään sortua linkittää kyseenalaiseen juorulehteen. Myös siinä tapauksessa, vaikka lehden versio olisi pitänyt paikkansa. Vaikka se haulikolla roiskimalla joskus osuu, niin MV lehti ei omaa kyllä mitään luotettavuusarvoa, vaan mukana tulee kaikenlaista paskatahraa.
   
  Viimeksi muokattu: 22.08.2017
 6. TaxiM Banned

  Rekisteröitynyt:
  12.12.2012
  Viestejä:
  1 652
  Elä jaksa aikuinen ihminen heti olla itkemässä provoiluksi kun joku on eri mielyä kanssasi. Tekee sinusta vaan typerän kun kaikki muut on "trolleja" tai "provoilijoita".

  Minäkin käsitin että Halla-Aho oli tekemässä pientä pesäeroa venakoihin ja venäjältä virtaavaan, paikallisia ääriliikkeitä rahoittavaan rahaan niin siinä mielessä ihmettelin kovasti että nyt taas ihan pokkana jaetaankin ryssän valeuutisia. Että joko se raha sieltä itärajan takaa kelpas sittenkin tai sitten Hallis on valmis käyttämään myös noin likaisia keinoja kuin ryssien valeuutisia, ajaakseen omaa asiaansa Suomessa. Kumpikin vaihtoehto on aika ikävä Suomen kannalta.

  Ja puolueen hajoamisella tarkoitin juuri sitä, ettö eduskuntaryhmä hajosi ja kaikki ministerit hylkäsivät Halliksen typeryydet. Toki sitä voi joku vähätellä jos on omaa agendaa asiassa mutta näin sivustaseuraajalle näytti aika katastrofaaliselta menettää KAIKKI ministerisalkut ja lentää entistä pienempänä puolueena oppositioon melkein yhdessä päivässä.

  Joku asiallinen persu varmaan pystyisi tunnustamaan että ei ollut mikään tähtihetki puoluulle se. Jos vaan sellainen joskus tulisi vastaan :D
   
 7. PatrikSelin Moderaattori

  Rekisteröitynyt:
  24.07.2011
  Viestejä:
  2 836
  Pysytään aiheessa. Tulevat saavat nauttia banneista.
   
 8. pagi

  Rekisteröitynyt:
  30.11.2016
  Viestejä:
  1 248
 9. halpis

  Rekisteröitynyt:
  19.12.2006
  Viestejä:
  4 375
  Voisikohan nuo "sadat vihaviestit" myös tulkita ihan vain palautteeksi, vai onko kaikki palaute nykyään vihapostia?
   
 10. pagi

  Rekisteröitynyt:
  30.11.2016
  Viestejä:
  1 248
  Se on taas eri asia. Vaikea uskoa, että oikeasti olisi tullut satoja vihaviestejä. Ehkä satoja negatiivisia viestejä, mutta näistä Hallis ei ole vastuussa kuin niistä jotka hän tai alaikäiset lapsensa lähetti. Ymmärtääkseni Jussi ei ole suoraan viestinyt, että "tukkikaa ton suvakin sähköposti".
   
 11. tuntematon kirjoittelija

  Rekisteröitynyt:
  24.11.2009
  Viestejä:
  778
  Onko Halla-aho ehdottanut, että ulkomaille sotimaan lähteneitä Suomen kansalaisia ei enää päästettäisi Suomeen? Jos ei ole, niin se on nyt maltillinen hallitukseen verrattuna, koska tällainen laki on harkinnassa.

  http://www.is.fi/kotimaa/art-2000005336511.html?ref=rss
   
 12. ________

  Rekisteröitynyt:
  31.08.2011
  Viestejä:
  6 211
  Mielenkiintoista! Jihadistitutkija Atte Kaleva puhui eilen radiossa ettei kaikki Syyriaan lähteneet ole samalla tavalla radikalisoituneita palatessaan ja koki, että tällaisia takaisintulijoita varten pitäisi olla jonkin sortin "exit-menettely" takaisin osaksi yhteiskuntaa.
   
 13. SniperFin

  Rekisteröitynyt:
  08.08.2002
  Viestejä:
  4 656
  Nykyään kaikki negatiivinen palaute (kun se koskee jotain poliittista) on jotain viha liitteistä. Jos joku loukkaantuu, on kyse vihasta. Samoin kuin ei valkoisten kritisointi on rasismia.
   
 14. Stoker

  Rekisteröitynyt:
  24.07.2000
  Viestejä:
  1 235
  Onpas topic päässyt hiljenemään. Halla-ahon puheesta tänään YLE:ltä kaksi aika neutraalia uutista. Tämä kohta tosin pisti silmään:

  Tässä kohtaa pitää kysyä, mikä on Halla-ahon keino ratkaista huoltosuhde, jos väestö ikääntyy eikä lapsia, uusia työntekijöitä synny. Siis miten pidetään huolta, että työtä ja työssä kävijöitä riittää yhteiskunnan palvelujen ylläpitämiseksi? Mistä kertyvät verotiulot valtiolle ja kunnille, miten turvataan eläkkeiden nykytaso?

  Ei YLE koskaan kysy suurta monikulttuurisuus unelmaa kannattavilta miten ihmeessä nykymuotoinen maahanmuutto Afrikasta ja Lähi-idästä muutetaan taloudellisesti kannattavaksi, sekä vältytään Ruotsissa ym. nähdyiltä ongelmilta. Ei, sellaiset puheet niellään kyllä aivan kyseenalaistamatta.

  Lisäksi ympäristötietoisiksi itsensä mieltävät toimittajat olisivat valmiit pari vuosikymmentä kestävän huoltosuhdeongelman korjatakseen ottamaan maahan satoja tuhansia lisääntymistahtinsa säilyttäviä ihmisiä korkean väestönkasvun alueilta kylmään pohjolaan.

  Virheät ja muut pölhöpopulistipuolueet eivät myöskään koskaan myöntäisi, että niinkin saattaa käydä, että vyötä täytyy kiristää. Hoetaan vain suurta unelmaa, että "lisääntyvä maahanmuutto - turvapaikanhakijat tämän osana - voivat merkittävästi lisätä Suomen talouskasvua ja vastata heikkenevään huoltosuhteeseen."


  https://yle.fi/uutiset/3-10213527

  https://yle.fi/uutiset/3-10209953

   
 15. cam70

  Rekisteröitynyt:
  31.10.2006
  Viestejä:
  5 775
  Kyllähän Halla-aho on taas oikeassa. Esim. jos on ihmisen aiheuttamasta ilmastonmuutoksesta huolissaan. Hänhän on ympäristötietoisempi kuin Vihreät konsanaan.
   
 16. smaster

  Rekisteröitynyt:
  05.10.2002
  Viestejä:
  215
  Jotain on maailmassa pahasti pielessä, jos järkipuhe on paheksuttavaa ja suorastaan tuomittavaa.
   
 17. furesis

  Rekisteröitynyt:
  04.07.2013
  Viestejä:
  3 518
  Tänään mestari vs. Mykkänen A-studiossa ysiltä:kippis:
   
 18. splice

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2011
  Viestejä:
  11 940
  Halla-Ahon ratkaisu on siis hyvinvointiyhteiskunnan romuttaminen.

  Jee, on se kyllä älykäs tyyppi :smoke:

  Nähtävästi työtä tekevät robotit maksavat tulevaisuudessa veroa tuloistaan, vai mitenköhän aivokääpiö on asiat päässään setvinyt.

  E:

  Klonkku näyttää kyllä siltä että olisi valmis hyppäämän pöydän yli vastakeskustelijan kimppuun. Hyvin mykkänen kyllä faktoilla kumoaa tuulesta temmattuja väitteitä. Eipä se kummoista vaadi että pienten massojen suuri mestari hiljenee. Halla-Aho on ihan pihalla.
   
  Viimeksi muokattu: 22.05.2018
 19. Kibe-_-

  Rekisteröitynyt:
  21.07.2002
  Viestejä:
  2 116
  Hyvinvointiyhteiskunta romuttuu jos väkimäärä ei kasva jatkuvalla syötöllä? Kyllä se olisi hyvä romuttaa ihan veronmaksajienkin takia. Miksi robottien tarvisi maksaa veroa, jos robotit tekevät osan siitä julkisesta työstä josta me nyt maksamme veroa ja osaltaan kasvattavat vientituloja, veron ja voitot voi kohdentaa esim enemmän niihin eläkkeisiin?
   
  Viimeksi muokattu: 22.05.2018
 20. splice

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2011
  Viestejä:
  11 940
  Pysyisi nyt edes samana. Syntyvyys suomessa historiallisen huonoa. Viimeksi näin heikko tilanne ollut 1860-luvun nälkävuosina. Ja ihan vinkkinä, ihmisvihalla ei kyllä yhtään mitään yhteiskuntaa pelasteta.
   
 21. draco76

  Rekisteröitynyt:
  04.12.2005
  Viestejä:
  461
  Robottien verotus on sen takia että se vie työn ihmiseltä jolloin tämä ei voi hankkia toimeentuloaan. Rikkailla on taas varaa hankkia robotteja, ei köyhillä.

  Mielestäni robotteja ei tulisi verottaa vaan hyödyn saajia. Lisäksi yhteiskunta voisi käyttää robotteja/tekoälyä yhteiskunnan hyväksi, kuten hoivarobotit ja poliisin automaattivalvonta.

  Hyvinvointiyhteiskunnan soisi säilyvän, emme tarvitse tänne usan tai venäjän mallia. Väestön väheneminen ei sinänsä ole ongelma vaan ikärakenteen vinoutuminen (syntyvyyden lasku ja pitkäikäisyys). Jos väki vähenisi vanhuksista eikä lapsista niin asiassa ei olisi niin suurta ongelmaa. Yksi keino olisi poistaa vanhuuseläke ja jättää vain sairauseläke tilalle. Sekään ei välttämättä auta paljoa jos sairaat elävät pitkään.
   
  Viimeksi muokattu: 22.05.2018
 22. cam70

  Rekisteröitynyt:
  31.10.2006
  Viestejä:
  5 775
  Mitä ihmisvihaa on, jos suurin osa meistä ei halua haitallista maahantuloa? Kaikki tuottavat yksilöt, tervetuloa vaan. Pakolaisista niitä nyt ei vaan löydy, no sanotaan että prosentti saattaa olla sellaisia.
   
 23. siperiankuu

  Rekisteröitynyt:
  13.12.2016
  Viestejä:
  858
  Mitä vitun väliä sillä nyt on? Syntyvyys ei laske loputtomiin, koska sittenhän meitä ei enää olisi. Se on nimenomaan Suomen valtion etu, että nyt hankkiudutaan eroon tästä verorahoilla pyörivästä pyramidihuijauksesta ja annetaan väkiluvun laskea omalla painollaan. Sen jälkeen huoltosuhde tulee olemaan ikuisesti optimaalinen.
   
 24. SundeR

  Rekisteröitynyt:
  11.09.2003
  Viestejä:
  4 990
  Ottamatta muuten asiaan kantaa, "hyvinvointiyhteiskunnan" romuttaminen olisi kyllä parasta ikinä. Ainakin jos se kuten tässäkin tapauksessa tarkoittaa sitä että massaa täytyy taas olla pirusti kustantamaan toisten muhkeat eläkepotit.
   
 25. ?

  Rekisteröitynyt:
  20.06.2007
  Viestejä:
  7 296
  Splicen ratkaisu syntyvyyden kasvattamiseen, lisää työttömiä somaleita Suomeen. Suomi nousuun.
   
  Viimeksi muokattu: 23.05.2018

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti