Jussi Halla-aho siirtyy sanoista tekoihin

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja OikeistoMuro, 19.08.2006.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. ihottuma

  Rekisteröitynyt:
  14.11.2005
  Viestejä:
  531
  No tarkennahan nyt sitten ketä oikein kehotat raiskaamaan?

  En nimittäin ole kyllä nähnyt yhdenkään puolueen kannattavan ongelmien tuomista ulkomailta asti. En myöskään ole nähnyt yhdenkään puolueen ajavan sellaista politiikkaa, jota mestari niin kovasti pelkää, eikä sellaista ole käytännössä koskaan suomessa ollutkaan.

  Meille tulee vuosittain n. 1000 pakolaista eri leireiltä ympäri maailmaa, jotka ihan kirjaimellisesti tuodaan suomeen. On todellakin vaikea ymmärtää miten tämä mitätön ihmismäärä saa tällaiset mittasuhteet, jossa toivotaan raiskauksia ja hekumoidaan oikeisto-fasistisilla iskulauseilla, tai ihan vaan pätkinään ihmisiä sattumanvaraisesti pataan, kuten Odineiden puolesta on tehty.

  Kaikki muut turvapaikanhakijat tulevat ihan itsenäisesti tänne, eikä heistäkään kaikki saa automaattisesti turvapaikkaa suomesta. Heidän määränsä on huomattavasti suurempi, eikä tähän haasteeseen varmasti ole yhtä oikeaa ratkaisua, mutta kannattamasi mutu-pelko-öyhyttäminen on niin suhteeton reaktio tähän asiaan, että sitä on varmasti monen vaikea ymmärtää. Ainakin selvästi useamman kuin sitä ymmärtää.

  Ja näinhän se näyttää nyt puolueessannekin olevan, suurin osa eduskuntaryhmästä lähti nostelemaan.

  Uskallan kyllä epäillä, että Jussi Halla-aho on yksittäisenä toimijana ollut jo pitkään yksi suurimmista ongelmista järkevän maahanmuuttokeskustelun käymiselle, juurikin näiden kirjoitusten takia.
   
 2. Anselmi71

  Rekisteröitynyt:
  20.03.2013
  Viestejä:
  221
  Suurin osa turvapaikanhakijoista ei todellakaan saa turvapaikkaa mutta saavat jäädä maahan toissijaisen suojelutarpeen perusteella. On ihan sama millä statuksella jäävät kun jäävät kuitenkin. Onhan tuo irakilaistenkin perseily melkoista touhua kun eivät suostu maasta lähtemään vaikka päätös asiasta on tehty (siis kieltävän päätöksen jälkeen). Kertoo paljon tuon sakin mielenlaadusta eli ei mitään kunnioitusta Suomea kohtaan.
   
  Viimeksi muokattu: 13.06.2017
 3. Jakuza

  Rekisteröitynyt:
  05.01.2005
  Viestejä:
  167
  Jostain kirjoituksista vaahdotaan joka paikassa, mutta mistä ihmeen kirjoituksista? En ole varsinaisesti mikään Halla-Ahon kannattaja, mutta mitä joskus vuosia sitten jotain blokikirjoituksia lueskelin, ne olivat kyllä täysin asiallista tilastoihin perustuvaa analyysia. Voisiko joku laittaa linkkejä nyt näihin alkuperäisiin paljon puhuttuihin rasistisiin kirjoituksiin (ja selventää miten ne ovat rasistisia)?
   
 4. Kibe-_-

  Rekisteröitynyt:
  21.07.2002
  Viestejä:
  2 116
  Lähinnä lehdet nyt repivät kohun alla toinen toistaan lyhyempiä lainauksia joista kävi ilmi mmm että Halla-Aho toivoo, että naisia raiskattaisiin ja haluaisi ampua homot. Halla-ahon scriptassa on toki paljon huomiota herättäviä virkkeitä. Mutta ei tavis kansalainen jaksa lukea kaikkia kirjoituksia päästäkseen sisään herran ajatusmaailmaan. Johan tässä on useampikin poliitikko sanonut, ettei tunne halliksen kirjoituksia, myös omasta puolueesta.
   
  Viimeksi muokattu: 13.06.2017
 5. innos

  Rekisteröitynyt:
  05.09.2001
  Viestejä:
  3 199
  Eikä paremmistoa tunnu myöskään haittaavan eikä kiinnostavan se seikka, että ohjelmassa ylipäätänsä on mitään mitä ei ole aikomustakaan, eikä kykyäkään noudattaa.
   
 6. jackcox

  Rekisteröitynyt:
  07.05.2016
  Viestejä:
  839
  Jos edes oman puolueen jäsenet eivät halua tehdä yhteistyötä kyseisen porukan kanssa, niin muut puolueet eivät sitäkään - kuten jo nähtiin. Halla-Aholainen nationalistipuolue on tuomittu ikuisesti oppositioon oli kannatus melkein mitä tahansa.
   
 7. innos

  Rekisteröitynyt:
  05.09.2001
  Viestejä:
  3 199
  Hissinne ei näytä menevän yläkertaan asti, korjaushommiin hopihopi.
   
 8. yks-vesa-vaan

  Rekisteröitynyt:
  17.05.2015
  Viestejä:
  2 802
  Äläs nyt ulise - Sampo Terho ei ole muuttunut miksikään. Sama mies, samat mielipiteet. Mutta katsotaan nyt että loikkasko Terho vai erottettiinko Halla-aho.
   
 9. Bitutus

  Rekisteröitynyt:
  23.07.2014
  Viestejä:
  588
  Kehoitan raiskaamaan Eppujen sata kultaisinta klassikkoa huonoilla covereilla. Mitä itse asiassa halusit tähän vastattavan?

  Ruotsin mahtavalla avustuksella käytännössä kannoimme yli 30000 elintasopakolaista rajojemme sisäpuolelle. Varusmiehet vielä auttoivat kassien kanssa. Tuskin monellakaan on mitään sitä vastaan, että otamme yhteisellä päätöksellä oman osamme oikeista pakolaisista. Taakanjaoksi kait sitä yleisesti kutsutaan. Meillä ehkä olisi mahdollisuus integroida kohtalaisen pieni määrä pakolaisia suomalaiseen yhteiskuntaan, mutta hankalaa se on. Katsoo vaikka Suomessa asuvia somaleja.

  Edelleenkin jostain kumman syystä annoimme jengin virrata useiden turvallisten maiden läpi ja nyt sitten ihmetellään, kun porukka ei kielteisestä päätöksestä huolimatta halua poistua maasta. Sitten vielä ihmetellään (tosin nyt niistä vielä halutaan vaieta) koko lystin kustannuksia, jotka olevinaan tuli täysin yllättäen. Lisäksi ihmetellään kohonnutta terrori-iskun uhkaa Suomessa. Kuka nyt on antanut pelolle vallan? Halla-aho öyhötyksellään vai se mitä tuolla muualla Euroopassa on tapahtunut?

  Eikä tämä yleinen munattomuus ole mihinkään kadonnut. Suomen ainut turva meidän poliittiselta johdolta on Keski-euroopan kyllästyminen tähän leikkiin. Siellä aidataan rajoja- ja tehdään elintasosurffailua hankaloittavia lakimuutoksia. Voisi oikeastaan kysyä, että missä vaiheessa ihottuman mielestä olemme ottaneet tarpeeksi sakkia? Olisiko vielä joku 60000 siedettävä määrä vai voidaanko mennä 120000 paremmalle puolelle muutaman vuoden sisällä? Siis maahanmuuttajia muslimimaista, joiden tiedetään jo ennestään integroituvan todella vaivalloisesti länsimaiseen yhteiskuntaan. Heitäs joku luku, jonka Suomi pystyy hymyillen kantamaan. Tällä hetkellä rajan yli kävelleistä noin puolet taitaa saada "turva"paikan Suomesta. Turkki voi vielä yllättää niiden miljoonien siirtolaisten kanssa, joita se toistaiseksi pitää rajojensa sisäpuolella.

  Maahanmuuttopolitiikan reilu tiukentaminen ei kuulosta yhtään huonolta idealta tässä vaiheessa. Se pitää vain tehdä nyt ennen kuin leikki käy ylitsepääsemättömän kalliiksi. Yksikään puolue ei käsittääkseni ole hankaloittamassa työperäistä maahanmuuttoa.

  Koska Halla-aho tuntuu olevan maan vaarallisin mies tällä hetkellä, niin millaista meidän maahanmuuttokeskustelu olisi ilman tätä kaveria? Meinaatko että se olisi enemmän kivapuhetta ja vähemmän ikäviä faktoja vai mitä ajat takaa? Millaista sen keskustelun pitäisi olla? Todellisuus on kuitenkin se, että seksuaaliset ahdistelut ja raiskaukset ovat jostain syystä lisääntyneet hälyttävästi tässä kahden viime vuoden aikana. Todellisuutta on myös se, että leikki on tullut maksamaan jo tähän mennessä miljardikaupalla euroja. Kyllähän tällä on joku tienannut, mutta sama tulos saadaan rikkomalla hallitusti ikkunoita.

  En muuten ole koskaan äänestänyt persuja. Voi olla etten allekirjoittanut puoliakaan Soinin aivopieruista.
   
 10. ihottuma

  Rekisteröitynyt:
  14.11.2005
  Viestejä:
  531
  Heh, kolmannen kerran olet laittamassa meikäläisen suuhun mielipiteitä, joita en ole esittänyt. Tämä ei kyllä näytä olevan kovin uusi leikki, mutta jokseenkin rasittava sellainen.

  Edelleenkin, jos suomi ottaisi 60 000 pakolaista, siihen menisi nykyisellä vuosittaisella tulijamäärällä 60 vuotta. Se on se luku, jotka suomi ottaa tänne. Taakanjaoksi ei myöskään kutsuta sitä, että avustetaan rajalle tulleita turvapaikanhakijoita, vaan ihan yksinkertaisesti sillä kutsutaan sitä järjestelmää, jossa pakolaisleireiltä autetaan ihmisiä siirtymään parempiin oloihin eri puolille eurooppaa yhdessä sovitun järjestelmän puitteissa, ja näistä ihmisistä käytetään nimitystä kiintiöpakolainen, joita suomi ottaa esimerkiksi tänä vuonna 1050 kpl.

  Itsenäisesti turvapaikkaa hakeneet ovat oma ryhmänsä, joita suomi ei ota tai hae mistään. He tulevat tänne ihan omatoimisesti. Tai oikeastaan tulivat, sillä tällä hetkellä luvut ovat pudonneet melkoisen radikaalisti, suomeen tuli 1-3/2015 1135 turvapaikan hakijaa. Ollaan siis palattu siihen n. 4000 ihmisen määrään, joka lienee ollut näitä poikkeusvuosia lukuunottamatta melko keskiarvo 2000-luvulla.

  Suomen maahanmuuttokeskustelu olisi varmasti huomattavasti loogisempaa ja faktoihin perustuvaa, jos meillä ei olisi Halla-ahoa öyhyttämässä sanomaansa, koska silloin maltillisempi linja osallistuisi keskusteluun aktiivisemmin. Esimerkiksi kohonnutta terroriuhkaa päivittelevät lähinnä ennakkoluuloisimmat persut ja muut maahanmuuttokriittiset elämänsoturit (kuten De Witin porukka jne). Tämä porukka pitää asiasta myös eniten ääntä, ja uskoo kaiken minkä näkee mv-lehdessä totuutena toistellen sitä mantrana itselleen ja muille.

  Samaan aikaan suurin osa kansasta ymmärtänee, että maailmalla paukkuu - kuten on paukkunut joka ikisellä vuosikymmenellä aiemminkin, ja suomessakin voi paukkua - kuten on paukkunut aiemminkin, mutta ilman älytöntä ennakkoluuloa ja pelkoa sen johtuvan yhdestä asiasta. Paukkua voi ihan hyvin jihad-terroristin toimesta, oli meillä minkälainen tahansa maahanmuuttopolitiikka, eikä siinä auta kiljupäissään Hitlerin huutaminen yhtään mitään. Jos tätä jotenkin haluaa objektiivisesti miettiä, niin ainakin suurinta osaa viimeiaikaisista tapahtumista yhdistää se, että maat joihin iskut ovat kohdistuneet ovat olleet suorissa sotatoimissa pommittamassa lähi-idän alueita, lähinnä Syyriaa ja Irakia.

  Ironisintahan tässä kaikessa on se, että varsinaiset kansallisvaltioiden valvotut rajat ovat niin tuore asia, että meillä on vielä hengissä ihmisiä jotka ovat eläneet maailmassa jossa ei mitään rajoja ollut, eikä mitään esittämäsäsi kaltaisia pelkoja toteutunut, sen sijaan pakolaisia on sotien jaloista virrannut kaikissa suuremmissa sodissa ja tietysti erityisesti maailmansotien aikana.

  Jos tässä siis pitäisi jotain pelätä, niin kyllä se on Jussi Halla-ahon kaltaiset väkivallalla ja raiskauksilla fantasioivat elämän pudokkaat, jotka omaa pahaa oloaan helpottaakseen saavat muut vähä-älyiset rinkirunkkaamaan ja kyläkäräjöimään ilman minkäänlaista kosketusta todellisuuteen.

  Maahanmuuttokeskustelun kanssa sillä on kuitenkin loppujen lopuksi hyvin vähän tekemistä.
   
  Viimeksi muokattu: 13.06.2017
 11. Cutty

  Rekisteröitynyt:
  11.03.2015
  Viestejä:
  1 621
  Mitäköhän sä nyt mahdat selittää? Mä kopioin näitä vanhoja viestejä, kun tuntuu, että jollain ei vaan mee jakeluun, vaikka kaikki suvakkien argumentit on jo servattu satoja kertoja täällä murossakin:

  - Tuhansista tänne tulleista muutama kymmenen prosenttia työllistyy, loput jäävät suomalaisten elätettäväksi, vaikka katsottaisiin kymmenen vuoden horisontilla. Asiaa ei paranna, että työllistyneistäkin suurin osa työllistyy maahanmuuttosektorille paisuttamaan kuplaa.

  - He eivät identifioidu suomalaisiksi edes toisessa sukupolvessa, ja suurimmalla osalla heistä on rasitteena islam, jonka opetukset kieltävät sopeutumisen ja sallivat vääräuskoisten kusettamiset ja pahoinpitelyt.

  - Ja vaikka lähestyttäisiin aihetta hyväntekeväisyyden näkökulmasta, pakolaisten auttamisen näkökulmasta tai muuten vaan humanitaarisin lasein: Tänne asti pääsevät eivät ole niitä keitä meidän pitäisi ottaa ja auttaa, he ovat edelleen jumissa pakolaisleireillä kun diskomamut irakista ovat aiheuttaneet sen, että valtiot eivät enää ota oikeita pakolaisia.

  - Eikä meillä ole varaa mihinkään tähän pelleilyyn. Taas ollaan ottamassa suuruusluokkaa 6 miljardia euroa lisää velkaa vuodessa vaikka yhteiskunnan heikko-osaisimmilta on jo leikattu. Tällä vauhdilla sosiaaliperäisen maahanmuuton välilliset ja välittömät kustannukset lähestyvät muutamassa vuodessa sitä suuruusluokkaa, jonka verran budjetti on tällä hetkellä alijäämäinen.


  Liberaalisuuden käytännön toteutumisen kannalta on paljon pienempi paha sulkea Euroopan rajoja pääosin elintasosiirtolaisilta kuin muuttaa Euroopan etninen jakauma ja sen kautta arvot ihan muuta kuin liberaalisuutta kohti. Lisäksi tän muutoksen aiheuttamat reaktiot tukevat paikallista konservatismia, koska pseudoliberaalit ovat pettäneet liberalismin aloitettuaan tukea mm. islamia ja sen leviämistä, ja yleensäkin ajavat käytännössä seurauksiltaan liberalismin vastaista politiikkaa. He ovat ihmisiä, jotka mm. höpöttävät usein islamofobiasta, kun islamin äärikonservatiivisia arvoja arvostellaan.

  Persut ja konservatiivit yleensäkkin Euroopassa (lupaavat (eivät kaikki) ainoina vastustaa vierasperäistä äärikonservatismia, joten he saavat ääniä jopa aidoilta liberaaleilta, jotka ovat pakotettuja valitsemaan ns. pienemmän pahan tien.

  Toisin sanottuna vain tyhmä liberaali sahaa liberaalisuuden oksaa toteuttamalla oppikirjamaisesti jotain liberalismin ideaalia tajuamatta, että ei maailmaa voi tunkea niin ahtaisiin raameihin, vaan pitäisi vähän huomioida sitäkin, mitä niiden aatteiden soveltamisesta käytännössä seuraa.

  Kun siitä seuraa nykyisin valtava konservatiivisuuden vyöry höystettynä vieläpä sellaisilla negatiivisilla asioilla kuin kustannusten nousu, turvallisuuden lasku yms., niin millainen typerys tukee tuollaista touhua kuvitellen yhä olevansa liberaali muuten kuin omassa mielessään? Jos tuollainen maailma miellyttää, niin silloin varmaan kannattaa pyrkiä sitä kohti, mutta kenenkään on turva yrittää valehdella, että se olisi nykyistä liberaalimpi maailma ja että sitä kohti pyrkiminen olisi käytännössä liberaalia. Siksi en voi ymmärtää Sipilän ja Orpon kantaa ”maahanmuutosta ei voi enää tiukentaa”.

  Turvapaikkajärjestelmä on sitä paitsi mittakaavassa täysin kyvytön vastaamaan tulijoiden määrään etenkin tulevaisuudessa, kun ilmastonmuutos yms. luovat yhä enemmän kansainvaellusta. Se on siis joka tapauksessa häviöön päättyvä taistelu, mutta se vain uhkaa vetää meidät mukanaan. Tulijat eivät lopu, kun esim. jo Afrikan väkiluvun ennustetaan nelinkertaistuvan tämän vuosisadan aikana. Kovin ison osan noista miljardeista ei tarvitse lähteä liikkeelle, että 5 miljoonan kansa on kusessa. EU:ssakin on vain 500 miljoonaa asukasta. Maailman köyhien määrä kasvaa jo vuosikymmenessä EU:n väkiluvun verran.

  Ainoastaan hyvin pienelle määrälle yksilöitä voisi harkita poikkeuksellisista syistä turvapaikkaa Suomesta. Tämä olisi tehokasta autettavien kannalta, eikä kuormittaisi ja riskeeraisi suomalaista yhteiskuntaa nykyisellä tavalla. Ainoastaan elintasoshoppailijat kärsisivät (tässä kärsimys = epäonnistuminen elintason nostamisessa), muuten yhä useampi saisi turvan leireiltä, joiden olosuhteisiin voisi panostaa aiempaa selvästi enemmän.


  Eli mitäs, jos sinäkin lopettaisit öyhöttämisen ja äänestät ensi vaaleissa Halla-Ahoa, kun et mitään näistä faktoista pysty kumoamaan.
   
  Viimeksi muokattu: 13.06.2017
 12. Paapaa

  Rekisteröitynyt:
  14.04.2005
  Viestejä:
  11 030
  Aika huima jytkypäivä persuissa. Näyttää siltä, että se fiksumpi porukka halusi pesäeron pahimpiin rasisteihin ja hihhuleihin. Mutta myönnän, etten ole katsonut vielä listaa läpi. Mutta melkoinen uutispommi tuo kyllä oli. Mestari olikin mestari puolueen hajoittamisessa. Kertoo myös kovaa kieltään siitä, millaiset mahikset Halla-aholla on toimia hallituksessa.

  Ja juuri tästä syystä Terho olisi ollut paljon parempi PJ. Maahanmuuttovastainen mutta niin fiksu että osaa pitää pahimman paskan sisällään, tulee toimeen muiden puolueiden kanssa ja olisi saanut taakseen koko puolueen tuen. Terhon PS olisi huutelun sijaan voinut myös vaikuttaa asioihin.
   
 13. Cutty

  Rekisteröitynyt:
  11.03.2015
  Viestejä:
  1 621
  Ja sitte otti mukaan pahimman hihhulin eli katolilaisen Jabba the Hutin, joka kumartelee joka puolelle kuhan saa säilytettyä valta-asemansa. Ei tuo nyt tosiaankaan ollu se perusta tuolle hajoamiselle.

  Siis eikö porukka nyt nää, että nimenomaan ne henkisesti heikoimmat lähti? Ihmiset jotka ei kestä painetta. Kun media ja sosiaalisen oikeudenmukaisuuden soturit rääkyy kilpaa mediassa edustamasi puolueen uutta puheenjohtajaa natsiksi ja fasistiksi, niin osalle näköjään tämä oli liikaa. Lisäksi osalle myös oli liikaa ministerin palkan menettäminen joten pitihän siitäkin pitää kiinni hinnalla millä hyvänsä.

  Halla-Aho on ylivoimaisesti persujen älykkäin edustaja ja musta oli tosi hauskaa, että tässä koko farssissa ei esitetty yhtäkään asiapitoista kritiikkiä Halla-Ahon politiikkaa kohtaan. Pelkkää sössötystä arvoista. Halla-Aho tietenkin olisi tuhonnut kaikki vastustajansa verbaalisella kirurgiallaan, joten tietenkin pelkäsivät avata suutaan argumentoidakseen yhtään mitään.
   
 14. INY

  Rekisteröitynyt:
  21.07.2016
  Viestejä:
  97
  Mikäs se muu Soinikaan on kun hihhuli rukousaamiaisineen :D Eiköhän mestari iske vielä takaisin
   
 15. laivanrakentaja

  Rekisteröitynyt:
  27.05.2007
  Viestejä:
  2 004
  Sivistynyt keskustelu muodostuu näkökulmista kautta spektrin, myös ääripäistä, kuten sinun, halla-ahon tai kenen tahansa. Vaikka et selvästikään pelkää radikaalejakaan mielipiteitä vaan sitä, että massat tarttuisivat niihin sellaisinaan, haluat oudosti silti rajoittaa keskustelua sen sijaan että pyrkisit luomaan tilaa (itse)kriittiselle ajattelulle.
   
 16. TuuSaR

  Rekisteröitynyt:
  11.06.2000
  Viestejä:
  3 597
  Jabba jää pian eläkkeelle politiikasta, viimeistään 2v päästä, tällöin poppoo siirtyy todennäköisesti Terholle. Eikä Halla-ahokaan ikuisesti politiikassa ole, tupakkaa vetävänä miehenä voi olla haudassa ennen Jabbaa ja kauanko tätä työtä muutenkaan jaksaa. 20 vuoden taival puheenjohtajana taitaa ajatuksena enemmän kauhistuttaa kuin kiihottaa.
   
 17. Paapaa

  Rekisteröitynyt:
  14.04.2005
  Viestejä:
  11 030
  No tuo on totta. Mutta ei millään tavalla samanlainen hihhuli kuin esim. Niikko ja kreationisti Huhtasaari.

  Juu, ja hännystelijät hurraavat ja kumartavat :)
   
 18. Tunkkix

  Rekisteröitynyt:
  02.03.2013
  Viestejä:
  1 513
  Näppärästi vihreiltä omaksuttu puheenaiheet.

  Eiköhän tässä etukäteen päätetyssä erossa, jonka takana siis team Soini ja seteliselkärankaiset, ollut kyse EU:n integraatiosta. Terho olisi ollut ostettavissa, Halla-aho ei.

  Mistään rasismista ollut kyse, kunhan saatiin joku tekosyy.
   
 19. Paapaa

  Rekisteröitynyt:
  14.04.2005
  Viestejä:
  11 030
  Eikä se vaikuttaisi vain keskustelun laatuun, vaan päätöksiin. Rasismia kosiskelevat rotutohtorit saavat vain aikaan vastareaktion ja ne järkevät maltilliset toimet maahanmuuton haittojen karsimiseksi jää toteuttamatta. Itse näen Halla-ahon henkilönä, joka vaikeuttaa järkevien päätösten tekemistä. Enkä helposti näe tilanteen muuttuvan.
   
 20. Ottaa Homofoobikolla vähän koville. Loikkareille käy ohraisesti.Hah haa! Hieno päivä.
   
 21. harism_

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2006
  Viestejä:
  73
  Mahtaa olla huima tulevaisuus PSllä hänen johdollaan, jos sen kantava voima on puoluejohtajan kyky tuhota vastustajansa. Mutta kova hän on luikkimaan pakoon toimittajia lyhyen pestinsä aikana :)
   
  Viimeksi muokattu: 13.06.2017
 22. MorganKane_

  Rekisteröitynyt:
  01.01.2013
  Viestejä:
  2 433
  No nehän luistivat jopa niistä vähistä matupolitiikan tiukennuksista, mitä hallitusohjelmaan oli kirjattu. Ja Timo Soini juudaksena ei välittänyt paskan haileeta asiasta, vaan se riitti, että ruokalautasta kannettiin nenän eteen kolmessa vuorossa.

  Seuraus tuosta Soinin toiminnasta: PS:n kannatus romahti gallupien mukaan puoleen viime talveen mennessä.

  Mikä tahansa vaihtoehto on parempi kuin tuon jatkaminen. Nytpä ainakin yrittävät jatkossa jatkaa sitä tuolla opportunistien porukalla, eikä aidosti matukriittiset ole enää sitä siunaamassa. Jos siis koko hallitus on enää legitiimi, kun PS, joka hallitukseen lähti, ei ole puolueena enää sen takana, mutta se nähdään.
   
 23. MorganKane_

  Rekisteröitynyt:
  01.01.2013
  Viestejä:
  2 433
  Halla-aho homofoobikko? Tuo monen vuoden takainen lausunto oli infantiilia "äijähuumoria", joka johtui jostain turhautumisesta tai suuttumisesta. Voit olla varma, ettei Halla-aholla ole mitään homoja vastaan (kuten ei minullakaan, vaikken nyt satu juuri adoptiopykälästä tuossa uusimmassa lakimuutoksessa samaa mieltä olemaankaan - ja mielestäni Pekka Haavisto on Virheistä asiallisempaa osastoa, mikä tietojeni mukaan on myös Halla-ahon mielipide)
   
 24. shaminy

  Rekisteröitynyt:
  10.12.2000
  Viestejä:
  8 217
  Ai että on hubasa lukea näitä Halla-Aholaisten katkeria kommentteja =).
  Kai muuten annatte pressanvaaleissa äänenne Pekka Haavistolle, koska mestarin panna osui Niinistöön.

  Halla-aho ripitti tasavallan presidenttiä: "Otti melko kyseenalaisella tavalla kantaa henkilövalintoihimme"
  - Henkilökohtainen kantani on muuttunut, Jussi Halla-aho kommentoi presidentinvaaleja.
  http://www.iltalehti.fi/politiikka/201706132200205527_pi.shtml
   
  Viimeksi muokattu: 13.06.2017
 25. Paapaa

  Rekisteröitynyt:
  14.04.2005
  Viestejä:
  11 030
  No, esim. perheenyhdistämisiä käsittääkseni tiukennettiin hallitusohjelman mukaisesti. Muutoksen jälkeen tuli vaatimuksia siitä, että perheellä olisi näyttöä toimeentulosta. Samoin PS taisi haluta lukukausimaksut EU/ETA:n ulkopuolelta tulevilta. Tämä toteutettiin. Samoin PS halusi nopeuttaa turvapaikkaprosessia, mihin myös ryhdyttiin. (Ja jo ihan käytännön syistä viime vuoden massat pakottivat nopeuttamaan käsittelyä.)
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti