Jussi Halla-aho siirtyy sanoista tekoihin

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja OikeistoMuro, 19.08.2006.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Bitutus

  Rekisteröitynyt:
  23.07.2014
  Viestejä:
  588
  Vasemmistolaisena varmaankin olet hyvin perillä Lin höpinöistä "erilaisesta väkivallasta". Jos vielä seuraat omiesi käyttäytymistä sosiaalisessa mediassa, niin varmasti olet törmännyt räikeisiin ylilyönteihin. Halla-ahon vieminen saunan taakse ei vain sinun näkövinkkelistä tunnu niin huonolta ajatukselta, että se aiheuttaisi sen kummempaa tunnereaktiota. Täysin normaalia laumakäyttäytymistä.

  Lienee jo kulunutta nimittää tätä tilannetta älyllisesti epärehelliseksi kaksinaismoralismiksi, mutta sellaista se on. Medialla tässä sopassa iso merkitys ja juuri tällaisina hetkinä nähdään miten räikeästi sitä käytetään aseena. Halla-ahon teksteistä on saatu revittyä vuosien aikana pari asiayhteydestä irroitettua lausetta ja niiden avulla sitten yritettään ratsastaa. Ei niitä sopivia lauseita tosin montaa tarvita, jos toisen puolen töksäytykset eivät koskaan pääse lehtien sivuille. Osalla kansasta lienee oikeasti on sellainen käsitys, että vain Halla-aho ja Persut ovat kykeneväisiä "väkivaltafantasioihin". Jos haluaa pitää kiinni tuosta mielenhäiriöstä, niin sitten kannattaa välttää Rasmuksen tapaisia yhteisöjä. Sieltähän tässäkin ketjussa mainittu muslimifeministin toivoma Halla-ahon vaimon raiskaus oli poimittu.
   
 2. beltone

  Rekisteröitynyt:
  02.01.2017
  Viestejä:
  123
  "Soini perustaa uuden eduskuntaryhmän. Mukana jo 20 k.edustajaa ministereineen, joten hallitus ei kaadu. Uusi puolue syntymässä, Soinin johdolla?"
   
 3. olkikuukkeli

  Rekisteröitynyt:
  16.08.2009
  Viestejä:
  1 170
  Ja ymmärrettävää niin, mikäli hallitus olisi joutunut istuskelemaan varapj-kolmikon kanssa Halliksen asustellessa Brysselissä. Alkoholisoituminen olisi tosiasia varmaan lestadiolaiselle Sipilällekin.
   
 4. ihottuma

  Rekisteröitynyt:
  14.11.2005
  Viestejä:
  531
  Aika vahvasti tuntuu olevan tarve laittaa sanoja suuhuni, mutta minä en kyllä kannata yhtään kenenkään viemistä saunan taakse, enkä kyllä näe mitään eroa vakivallan käyttämisessä politiikan välineenä, oli kyseessä sitten vasemmistosta tai oikeistosta.

  Hienosti kuitenkin et osannut vastata kysymykseen ollenkaan, sillä viittaamasi feministimuslimi ei tietääkseni edusta mitään puoluekantaa, tai toimi missään puolueessa aktiivisesti, joten ihmettelen edelleen että mitä väliä tällaisen yksittäisen ihmisen sanomisilla on?

  Halla-aho sen sijaan on nykyään puolueensa (joskin nyt huomattavasti merkityksettömän) puheenjohtaja, jonka sanomisilla ja kirjoittamisilla on ihan konkreettista merkitystä puolueen linjassa.
   
 5. Jahas

  Rekisteröitynyt:
  10.01.2001
  Viestejä:
  1 699
  Jos ihmettelette pitkin suomea kuuluvaa pauketta, niin Vihreiden ja Vasemmiston piirit ne poksauttelee skumppapulloja. :D

  "Nuivia" ei nimittäin ihan heti hallituksessa nähdä, se varmistui justiinsa.
   
 6. ihottuma

  Rekisteröitynyt:
  14.11.2005
  Viestejä:
  531
  Tämähän on täysin palturia.

  Henkilöthän ne puoleen linjat luovat, joten aikamoista lapsellisuutta on itkeä tätä lopputulosta, joka on hyvinkin looginen.

  Ehkäpä tämä alkaa pikkuhiljaa valaista, kuinka moni oikeasti kannattaa näitä mestarin oppeja. Voi vaikka kurkata miten menee Muutos2011 porukalla :)
   
 7. Cutty

  Rekisteröitynyt:
  11.03.2015
  Viestejä:
  1 621
  Miten puolueen linja on muuttunut? Kiinnostaa tietää mitä muutoksia puolueohjelmaan on tehty? Sano yksikin.
   
 8. ihottuma

  Rekisteröitynyt:
  14.11.2005
  Viestejä:
  531
  No jos nyt aloitetaan siitä, että samalla kertaa vaihdettiin sekä puheenjohtaja että kaikki varapuheenjohtajat?

  On kyllä hauskaa tämä teidän peppukipeys asiasta, jonka pohjalta koko pj-kampanjointi on toteutettu. Ensin halutaan muutosta, ja kun muutosta tulee, niin kovasti ollaan sitä mieltä ettei tässä nyt mitään ole muutettu.

  Koittakaa nyt päättää, muutos vai ei?
   
 9. furesis

  Rekisteröitynyt:
  04.07.2013
  Viestejä:
  3 518
  Mitähän jussista tuntuu ihmisenä kun kaikki vielä äsken selkään taputelleet kaverit hylkäsivät ja pettivät harvinaisen rumasti. Tänään tosiaan perussuomalaiset lakkasivat olemasta.
   
  Viimeksi muokattu: 13.06.2017
 10. Jahas

  Rekisteröitynyt:
  10.01.2001
  Viestejä:
  1 699
  Tuskin muuten on kaukana että sieltä joku tekee vielä loikan Kokoomukseen, ja Niikkokin voi lähteä KD:n kelkkaan. Toimia tuskin enää KD:n porukoihin kelpuutetaan kun sieltä jo aiemmin vaihtoi pois.

  Juvonen näköjään myös ulkona, eli 21-16 Soini vs. JHa
   
 11. furesis

  Rekisteröitynyt:
  04.07.2013
  Viestejä:
  3 518
  Mulla on kanssa vahva olo, että vielä tulee toinen ryntäys melko pian. Jäljelle jää jussi ja jokunen lähiipiriläinen.
   
 12. Bitutus

  Rekisteröitynyt:
  23.07.2014
  Viestejä:
  588
  Et näe eroa, mutta olet valmis tuomitsemaan vain jos sitä harrastetaan oikealta? Löytyykö sinun viestihistoriasta jotain tämän väitteen kumoavaa?

  Feministimuslimi edusti feministipuoluetta kuntavaaleissa. En osaa sanoa tarkalleen missä vaiheessa erosi/erotettiin puolueesta, mutta ehkäpä puolue itsekin ymmärsi, että tuo yhteistyö ei voi olla kovin kestävällä pohjalla.

  Halla-aho on kyllä puolueen puheenjohtaja ja tulevat ajat näyttävät mihin suuntaan mennään. Silti H-a:n toteamus siitä, että rikoksen uhriksi voisi mieluummin joutua rikollista ainesta tänne toivova henkilö, ei minusta ole sen kummempi toteamus kuin että puheenjohtaja Andersson vähättelee vasemmistolaista väkivaltaa. Toisen tuomitsit ja toisen ohitat kokonaan. Tarvitseeko tässä paljoa laitella sanoja suuhun?
   
 13. DrVatanen

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2001
  Viestejä:
  6 517
  Aika erikoinen nimi olisikin ollut jäämään tuohon vanhaan ryhmään. Vielä ei tosin ole selvää, liittyykö Uuteen vaihtoehtoon vai meneekö jonnekin muualle.
   
 14. SniperFin

  Rekisteröitynyt:
  08.08.2002
  Viestejä:
  4 656
  Nyt on ainakin selkeä nationalistinen ja EU vastainen vaihtoehto sitten äänestäjillä. 2 vuoden päästä nähdään mikä on kannatus.
  Tuleeko uusia äänestäjiä nukkuvista jotka eivät ole vaivautuneet äänestämään jotain muutos 2011 jengiä jne.
  Jos ruotsissa SD on onnistunut saamaan laajan kannatuksen, en näe mitään esteitä etteikö suomessa vastaava onnistuisi myös.
  + Nykyinen selkeä EU kielteisyys joka euroopassa näkyy.
  Brexit hyvänä esimerkkinä.
   
  Viimeksi muokattu: 13.06.2017
 15. PalleX

  Rekisteröitynyt:
  13.10.2002
  Viestejä:
  3 101
  Vaikea kyllä uskoa että tuolla materiaalilla mitä tuohon Persuihin nyt jäi. Tartteis vähän salonkikelpoisempaa,uutta verta ryhmään. Tuolle uudelle porukalle en oikein löydä kohderyhmää seuraavissa vaaleissa mikäli nyt tuosta edes puoluetta rakentavat missään vaiheessa.
   
  Viimeksi muokattu: 13.06.2017
 16. ihottuma

  Rekisteröitynyt:
  14.11.2005
  Viestejä:
  531
  Olen kyllä valmis tuomitsemaan ihan jokaista väkivallantekoa, edelleen, tehdään niitä sitten oikealta tai vasemmalta. En tiedä löytyykö historiasta vahvistusta, mutta vahvistetaan se nyt ihan tässä niin ei tarvitse arvailla?

  Jostain kumman syystä tässäkin ketjussa on paljon mutinaa näistä muiden tekemisistä ja sanomisista, mutta en kyllä ole nähnyt vielä yhdenkään mestarin kannattajan sanoutuvan irti kaikesta raiskaamisesta, oli raiskaamisen kohteena kuka tahansa, joten omalla logiikallasi päätellen taidat kannattaa raiskaamista poliittisena välineenä?
   
 17. SniperFin

  Rekisteröitynyt:
  08.08.2002
  Viestejä:
  4 656
  Tottakai tulee uutta verta, jotkut hakkaraiset ja muut jää rannalle. Packalen esim. isommassa roolissa tuo varmasti uusia äänestäjiä.
  Aivan varmasti järjestäydytään uudelleen ja luodaan selkeä uusi strategia. Nythän voi vanhan puolueohjelman repiä ja pyyhkiä sillä perseensä ja raapustaa uuden tilalle.
   
 18. Jahas

  Rekisteröitynyt:
  10.01.2001
  Viestejä:
  1 699
  Siinä on vain sellainen pikku juttu että jos katsoo tuota JHa:n porukkaa ja miettii mitä SS-kuulaapäitä nostavat mukanaan jos saavat vaikka 15-17% kannatuksen, niin ei tarvitse hetkeäkään miettiä että olisivat hallituksessa. Eli pitkä on taival oppositiossa.

  Toki on muistettava että Soinin jengihän ei eronnut puolueesta, vaan eduskuntaryhmästä. Eli sinne saattaa oikeasti jäädä sellainen SMP-klikki joka käy äänestämässä 2v. päästä vanhat tuulet takaisin puoluekokouksessa, tällainen kaappaus ja sitä seurannut kapina on paljon vaikeampi saada aikaiseksi toiseen kertaan.

  Pakko hakea kaljaa ja popcornia. Sellainen show-päivä on tulossa.
   
  Viimeksi muokattu: 13.06.2017
 19. SniperFin

  Rekisteröitynyt:
  08.08.2002
  Viestejä:
  4 656
  Tuo nyt on jo täysin haihattelua, persut smp:n jatkajan on ollutta ja mennyttä.

  Avot ! Kori ei varmaan riitä, niin pitkään tätä sekoilua varmaan jatkuu.
   
  Viimeksi muokattu: 13.06.2017
 20. MkH

  Rekisteröitynyt:
  03.09.2001
  Viestejä:
  3 626
  En näe mitään syytä, miksi Halla-aho irtisanoutuisi kirjoituksistaan. Vaikka retoriikka saattaakin jotain järkyttää, on sisältö yhä täysin paikkansa pitävää.
   
  Viimeksi muokattu: 13.06.2017
 21. splice

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2011
  Viestejä:
  11 940
  Naulan kantaan, siinähän se ongelma onkin: toisten ihmisten tappamisella, väkivallalla fantasioinnilla ja miettimällä kuka pitäisi raiskata ollaan kyllä ihan siellä isis- terroristin tasolla.
   
 22. Bitutus

  Rekisteröitynyt:
  23.07.2014
  Viestejä:
  588
  Tuskin kukaan täysjärkinen ihminen toivoo kenenkään joutuvan minkään väkivallan muodon kohteeksi, mutta Suomessa ei lähiaikoina ole tulossa sellaista tilannetta, että raiskauksia ei tapahtuisi. Siitä pitävät osittain huolen kantasuomalaiset, mutta tilastojen valossa ulkomaalaisvahvistukset ovat olleet viime vuosina ahkerina. Lievästi hölmöä ajatella etteikö maahanmuutolla olisi ollut mitään tekemistä asian kanssa. Halla-aho vastustaa poliitikkona haittamaahanmuuttoa ja sen tuomia lieveilmiöitä.

  Nyt on kysymys siitä, että pitäisikö sanoutua irti raiskaamisesta vai Halla-ahon näkemyksistä - nämä kun ovat kaksi eri asiaa. Halla-aho ei kehoittanut raiskaamaan ketään, mutta piti toivottavana, että joka tapauksessa jossain vaiheessa uhriksi valikoituva henkilö olisi hallitsemattoman maahanmuuton kannattaja. Eräänlainen "sitä saa mitä tilaa" -mentaliteetti. Eli henkilö ei välttämättä tajua näitä lieveilmiöitä ennen kuin ne osuu omalle kohdalle.

  Sanoudun irti raiskauksista, väkivallasta ja niiden fantasioinnista, mutta en sanoudu irti H-a:n maahanmuuttoon ja sen ongelmiin liittyvästä kommentista. Toivon myös ettei perheeni tai minä itse joudu sellaisen väkivallan tai rikoksen uhriksi, joka oltaisi voitu välttää tiukemmalla maahanmuuttopolitiikalla. Tämä on käsittääkseni ihan terve ja täysin rasismivapaa toive.
   
 23. ihottuma

  Rekisteröitynyt:
  14.11.2005
  Viestejä:
  531
  Kylläpä sait pitkät lauseet aikaiseksi siitä mitä jo sanoin, eli pidät siis raiskauksen käyttämistä poliittisena työkaluna ihan hyvänä toimintatapana.

  Huomasitko muuten, että ilmeisesti muiden kuin maahanmuuttajien tekemät raiskaukset tai väkivallan teot sinua tai perhettäsi kohtaan eivät ole toivomustesi listalla.

  Tämä on kirjaimellisesti sitä linjan muutosta, jota tässä ketjussa on kyseenalaistettu ihan urakalla.
   
 24. testudo80

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2016
  Viestejä:
  1 426
  Hallitus ei voi mitenkään jatkaa noilla ex-persu ministereillä. Minä äänestin Sampo Terhoa ja nyt hän loikkasi?
   
 25. Bitutus

  Rekisteröitynyt:
  23.07.2014
  Viestejä:
  588
  Itse asiassa pidän Suomea vielä toistaiseksi kohtalaisen turvallisena paikkana asua. Joillakin tahoilla tuntuu olevan suuri halu saada tänne porukkaa, jotka ihan tilastojen valossa syyllistyvät todennäköisemmin rikoksiin. Turha syyttää luokkaeroja, koska huomattava osa suomalaisista on täysin perseaukista sakkia.

  Täytyykö tässä nyt erikseen kesämiehen tyyliin luetella keneltä kaikilta ei ole ok saada turpaan? Tuo on sitä perinteistä "mutkun kyllähän suomalaisetkin" -diipadaapaa. Meillä on kyllä sosiaalisia ongelmia ihan omasta takaa, mutta mitä lisähyötyä on tuoda paljon pahempia ongelmia ulkomailta asti? Halla-aho omalta osaltaan taistelee tätä päättömyyttä vastaan ja tulevina aikoina nähdään miten pitkälle se Suomessa kantaa. Voihan toki olla, että kansa on varsin tyytyväinen nykytilanteeseen ja toivoo astetta löysempää maahanmuuttopolitiikkaa. Katsotaanpas miten käy.

  Pakko antaa pisteet siitä, että Halla-aho ei ole paineen alla perunut kirjoituksiaan. Jos rikoksen täytyy tapahtua, niin tapahtukoot se sitten rikollista ainesta hyysäävälle henkilölle. Ei täällä nyt sentään kehoiteta raiskaamaan vaaliuurnille suuntaavia vasemmistonaisia, kuten hämärästi annetaan ymmärtää.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti