Jussi Halla-aho siirtyy sanoista tekoihin

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja OikeistoMuro, 19.08.2006.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Jankuttaja

  Rekisteröitynyt:
  11.10.2014
  Viestejä:
  2 175
  Kiihottamisesta kansanryhmää vastaan on myös törkeämpi muoto, joka on ihan hyvästä syystä rikoslaissa, mutta sen lievempi versio josta esimerkiksi Halla-Aho, Kiemunki tai Hakkarainen tuomittiin on ihan yhtä naurettava kuin uskonrauhan häritseminen (josta muuten siitäkin on törkeä versio). Erityisesti Halla-Ahon tapauksessa, jossa asiayhteydestä näkee että kyseessä on satiiri jostain toisesta vastaavanlaisesta heitosta liittyen suomalaisten alkoholinkäyttöön, KKO:n päätös sotii tervettä järkeä vastaan.

  Ei Hakkaraisten ja Halla-Ahojen möläytysten kanssa tarvitse olla samaa mieltä, enkä itsekään kaikesta ole, mutta turhat lait ovat turhia lakeja.
   
  Viimeksi muokattu: 13.06.2017
 2. Valojuova77

  Rekisteröitynyt:
  16.04.2013
  Viestejä:
  130
  "Saul Schubak tykkää" ....Automatic Fail!
   
 3. Tunkkix

  Rekisteröitynyt:
  02.03.2013
  Viestejä:
  1 513
 4. Mescalineman

  Rekisteröitynyt:
  25.10.2013
  Viestejä:
  388
  Jussilla ja persuilla on joku elämää suurempi masterplan käynnissä. Ei tuo vastuutehtäviin päätynyt rymyremmi voi olla muuta kuin vitsi.

  "Se nyt vaan on niin, että ihmiset eivät ole eläimiä, eikä eläimiä koskaan olleet. On ihan mahdoton teoria, että eläimistä tai eläimestä ajan saatossa tulisi ihminen." -Laura Huhtasaari
   
 5. shaminy

  Rekisteröitynyt:
  10.12.2000
  Viestejä:
  8 217
  Onneksi Jeesus ja Jumala on se mahdollinen ja kaikista todennäköisin yhtälö.
   
 6. MorganKane_

  Rekisteröitynyt:
  01.01.2013
  Viestejä:
  2 433
  Helluntailaisilla on joka ainoalla tuo sama opissaan. Jutelkaapa vaikka. Jos joku ei myönnä, niin salailee asiaa. Veikkaan, että lestoilla myös, mutta sitä voisi kysyä Sipilältä.

  Itse tosin pidän jokaista jumaliin uskovaa aikuista täysin tärähtäneenä. Mikä mielen oire on kyseessä, vaihtelee. Harhaisuus, psykoosi, pakkomielle jne. Ehkä poikkeuksena jotkut alkuasukkaat Afrikassa, joilla muutenkin tietämys maailmasta rajoittuu yksinkertaisiin, lähinnä metsästäjäkeräilijätason asioihin. Näistä saisikin mielenkiintoista tutkimusta käsityksistä maailmasta, aloittaen vaikkapa kysymällä maapallosta, auringosta, tähdistä jne. perusasioita. Ja helposti onnistuu, kun niitä on nyt Suomessakin iso liuta.

  Silti koululaiset yhä vain viedään kirkkoon joulun alla, uskonnontunnit eivät ole kovinkaan objektiivisia maailman uskonnot -tyyppisiä neutraaleja ilmiöiden kuvauksia, vaan peiteltyä uskonnonharjoittamista. Uskonnollisia aamunavauksia jne. Ja yhä pahemmaksi menee, kun paljon brutaalimpaa uskontoa kammetaan nyt tänne voimalla.
   
  Viimeksi muokattu: 13.06.2017
 7. Kibe-_-

  Rekisteröitynyt:
  21.07.2002
  Viestejä:
  2 116
  Eikö tuo ole aika rasistista tuomita ihmisiä ennakkoluuloisesti? :)
   
 8. smee

  Rekisteröitynyt:
  14.05.2009
  Viestejä:
  13 600
  Ei ole, koska tässä tapauksessa tuomitaan yksittäisiä ihmisiä sen perusteella mitä nämä ovat ihan itse vapaasta tahdostaan tehneet ja sanoneet.
   
 9. MorganKane_

  Rekisteröitynyt:
  01.01.2013
  Viestejä:
  2 433
  Neutraalin asiallinen artikkeli IS:stä - jossa tuo Halla-ahon loistava murjaisu. Sekä myös osoitus siitä, että koko homma oli suunniteltu etukäteen, loikkareineen kaikkineen, ja ihan turhaa teatteria tämä maanantai, kun olisivat selkärankaisesti kertoneet jo lauantaina tai viimeistään sunnuntaina, ettei mitään aikeita ole tehdä Halla-ahon perussuomalaisten kanssa yhteistyötä.
  Vissiin lesta opettanut kepulaista epärehellisyyttä orpolaiselle, vai olisko hallinnut sen jo aiemmin?
  (boldaukset minun tekemiäni)
   
  Viimeksi muokattu: 13.06.2017
 10. seebra

  Rekisteröitynyt:
  08.05.2002
  Viestejä:
  4 442
  Mahdotonta. Valehtelu vaatii johdonmukaisuutta ja pitkäjänteisyyttä.
   
 11. MorganKane_

  Rekisteröitynyt:
  01.01.2013
  Viestejä:
  2 433
  No hyvä, että on nykyään facebook-seurantaakin, kun itse en välitä fb:tä tai twitteriä seurata, niin seuraan sitten Iltasanomista niiden seuraamista...
   
 12. Jupiter

  Rekisteröitynyt:
  28.08.2016
  Viestejä:
  752
  Mielenkiintoinen puoli näissä uusissa kuvioissa on se, että nyt suomalaisilla on käsissään aidosti maahanmuuttokriittinen puolue. Jokainen terroristi-isku ym. pönkittää Halla-ahon asemaa. Jos paska osuu kunnolla tuulettimeen Suomen maaperällä jonkun ISIS-teron toimesta, niin meillä on pääministerinä kielitieteilijä.
   
 13. Bitutus

  Rekisteröitynyt:
  23.07.2014
  Viestejä:
  588
  Henkilökohtaisesti lähden siitä, että kun paska osuu tuulettimeen, niin...

  Sen verran pieneen maahan tuli täysin tuntematonta sakkia, että eiköhän tuo harmillinen yksittäistapaus ole vain ajan kysymys. Naulapommit ja lentokentät kohteina on niin last season. Vieläkö päiväkoteihin pääsee kävelemällä sisään?
   
 14. splice

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2011
  Viestejä:
  11 940
  Arvojen erilaisuus synnytti luottamuspulan

  Kuten kerrottua jo aikaisemmin, luottamuspulaan kaatui Halla-Ahon tie hallituksessa. Tähän vaikuttavat toki hänen sairaat ulostulonsa, fantasioinnit ihmisten tappamisella ja toiveet naisten raiskaamisista.

  Minkähänlainen terapeuttiarmeija tuonkin auttamiseksi vaadittaisiin?

   
 15. Cutty

  Rekisteröitynyt:
  11.03.2015
  Viestejä:
  1 621
  Minkälaiset arvot on pahoinpitelijällä ja rattijuopolla joka istuu Helsingin pormestarina? Miten ne sopivat Kokoomuksen arvoihin?

  Yhtään konkreettista esimerkkiä ei ole annettu miten hallitusohjelman noudattaminen olisi vaikuttanut hallituksen toimintakykyyn huonontavasti. Pelkkää arvoista lässyttämistä.
   
 16. Bitutus

  Rekisteröitynyt:
  23.07.2014
  Viestejä:
  588
  Paha sanoa. Samalla kun pitäisi voida auttaa myös sinun aatemaailman jakavia ihmisiä. Edelleenkään et ole ottanut pyynnöistä huolimatta kantaa erään muslimifeministin fantasiaan Halla-ahon vaimon raiskaamisesta. Vai onko tämä ns. parempaa väkivalta-/raiskausfantasiointia?

  Tietyt piirit saavat fantasioida täysin estoitta poliitikkojen murhaamisella ja heidän läheistensä raiskaamisella, mutta annappas olla jos poliittinen vastustaja moiseen sortuu. Sitten on oikein heittää journalistiset arvot romukoppaan ja irrottaa muutama lause täysin asiayhteydestään. Hyysäri on melko huvittavaa luettavaa tällä hetkellä.

  Laittakaahan se oma pesä kuntoon ennen kuin alatte kouluttamaan muita.
   
  Viimeksi muokattu: 13.06.2017
 17. splice

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2011
  Viestejä:
  11 940
  Ongelma on siinä ettei H-Aho suostu irtisanoutumaan omista, aikaisemmista teksteistään eli suomeksi: allekirjoittaa ne edelleen. Tämä tarkoittaa ettei edes ajankohdalla, milloin näitä ajatuksia on kirjoittanut ei sillä ole mitään merkitystä. Edelleen pätevät. WTF :confused:

  Kysypäs Orpolta katuuko hän tekojansa?


  Se etten kannata Suomen tai edes euroopan täyttämistä kokonaan pakolaisilla ei tarkoita sitä että nielen mitä tahansa paskaa keneltä tahansa.
   
 18. halpis

  Rekisteröitynyt:
  19.12.2006
  Viestejä:
  4 375
  Oletko niitä lukenut? Itsellä on aikaa noista mutta eipä niissä mitään kummallista ollut. Se että sanoutuisi irti omista pohdinnoistaan olisi pelkkää valehtelua.
   
  Viimeksi muokattu: 13.06.2017
 19. pompodom

  Rekisteröitynyt:
  02.03.2010
  Viestejä:
  1 580
  Onhan tuosta annettu esimerkkinä muun muassa EU:n puolustusyhteistyöhön liittyvät hommat, jotka kasvattavat EU-integraatiota, mitä taas Perussuomalaisten nykyinen johto vastustaa. Ulostuloista myös sai kuvan, että Perussuomalaiset olisivat suhtautuneet hallitusohjelman maahanmuuttoa koskeviin linjauksiin kuin ne olisivat sitovia päätöksiä, joita ne eivät tietenkään ole. Kyllä hallitusohjelmassa on muitakin aihealueita, joissa on tehty kompromisseja tai jopa ohjelman vastaisia päätöksiä matkan varrella.

  Ja tosiaan käsittääkseni ongelma ei varsinaisesti ollut hallitusohjelma, vaan se kaikki hallitusohjelman ulkopuolella otapahtuva hallituksen toiminta. Kuitenkin vastaan tulee jatkuvasti tilanteita, joissa joudutaan reagoimaan ajankohtaisiin tapahtumiin. Nykyinen johto ei herättänyt luottamusta siinä, että olisi pystynyt vastaavaan yhteistyöhön näissä asioissa kuin edellinen. Tähän luonnollisesti vaikuttaa myös se, että usein tällaisissa tilanteissa mukana päätöksiä Perussuomalaisten edustajana tekemässä olisi ollut joku muu kuin Halla-aho, eli luultavasti useimmiten Huhtasaari. Ilmeisesti myöskään tulevat ministerit eivät olisi olleet hallituskumppaneiden mieleen, vaikka näistä nimistä ei julkisesti mitään puhuttukaan, samoilla ministereillä jatkamalla luultavasti hallitus olisi koossa pysynytkin.
   
 20. Bitutus

  Rekisteröitynyt:
  23.07.2014
  Viestejä:
  588
  Kiertely ja kaartelu jatkuu. Jaksat mussuttaa Halla-ahon "sairaista ulostuloista", mutta ilmeisesti hyväksyt ne, jos vastaavaa tekstiä tulee ns. omasta leiristä? Jos et moista toimintaa hyväksy, niin avaa hyvä ihminen silmäsi ja katso millaista törkyä tuolla ns. suvaitsevaisten keskuudessa suolletaan. Tuolta sinun mussuttamiselta on lähtenyt pohja jo aikoja sitten.

  Uskallanko veikata, että sinun tietämys H-a:n kirjoituksista on poimittu meidän valtamedian sivuilta? Ainakin takerrut täysin samoihin pariin lauseeseen, joita media jaksaa vuosi toisensa jälkeen ottaa esille. Halla-aho kirjoitti maahanmuuton ongelmista jo aikaa ennen tätä nykyistä kriisiä. Voitko osoittaa missä kohtaa hän oli väärässä?

  Aika kovaa retoriikkaa Jussilta, mutta sillä pyritään saamaan viesti mahdollisimman hyvin perille. Kannatuksesta päätellen viesti meni oikein hyvin perille.

  Jos halutaan välttää väkivallalla pelottelua, niin voisihan asian kertoa toisellakin tavalla: Naapurisi polttaa risuja lähellä teidän kummankin kotitaloa. Huomaat siitä koituvat riskit ja haluat, että naapuri vie risut vaikka kaatopaikalle. Naapuri kieltäytyy, nimittelemällä sinua samalla risurasistiksi, ja heittää lisää risuja jatkuvasti kasvavaan kokkoon. Kipinät nuolevat kummankin talon kattoa. Kummanko talon toivot syttyvän palamaan, jos toisen talon täytyy palaa kivijalkaa myöten, että tämä hulluus saadaan loppumaan? Se että aito huoli sisäisestä turvallisuudesta teilataan rasismiksi ja raiskausfantasioiksi, ei auta ketään.

  Toistaiseksi maahanmuutto Lähi-idästä ja Afrikan maista ei ole ainakaan kansantaloudellisesti hyödyttänyt Suomea millään tavalla. Sama tulos saataisiin oikeasti rikkomalla niitä ikkunoita. Ongelmia ollaan kyllä saatu haalittua.
   
  Viimeksi muokattu: 13.06.2017
 21. ihottuma

  Rekisteröitynyt:
  14.11.2005
  Viestejä:
  531
  Kukahan nykyisistä eduskuntapuolueiden puheenjohtajista tässä mahtaa olla kyseessä?
   
 22. Cutty

  Rekisteröitynyt:
  11.03.2015
  Viestejä:
  1 621
  Kokonaiskuvassa, kun laitetaan asiat tärkeysrjestykseen, niin nuo on ihan toisarvoisia juttuja. Perussuomalaiset on ollut aina EU-kriittinen puolue. Lisäksi Hallis sanoi, että EU-ero ei ole realistinen.

  Tärkein kysymys tässä on Suomen talous. Luuletko, että yhteinen sävel löytyy helpommin KD:n tai RKP:n kanssa? Halla-Ahon talouslinjaukset ei käytännössä eroa Kokoomuksen oikeistosiiven kannoista mitenkään.

  Ei ole yllätys, että Kokoomuksen fiksuin edustaja pitää siirtoa strategisesti idioottimaisena:

   
  Viimeksi muokattu: 13.06.2017
 23. pompodom

  Rekisteröitynyt:
  02.03.2010
  Viestejä:
  1 580
  Kysymys ei kuitenkaan ole pelkästään Halla-ahosta, joka siis ei olisi aina, tai mahdollisesti jopa yleensä, itse toimimassa Perussuomalaisten edustajana eikä olisi ministeri. Huhtasaari on kai huomattavasti EU-kriittisempi ja ajaa eroa EU:sta ihan tosissaan. Luultavasti Huhtasaari olisi myös Halla-ahon pääasiallinen sijainen ja varmaan myös yksi ministereistä, ehkä jopa ehdotus Soinin tilalle ulkoministeriksi. Soinikin toki on olliut EU-kriittinen, mutta myös kokenut poliitikko, joka osannee käyttäytyä roolinsa mukaisesti. Huhtasaari ei todellakaan herätä luottamusta tässä suhteessa.
   
 24. shaminy

  Rekisteröitynyt:
  10.12.2000
  Viestejä:
  8 217
  Onnea Jussi, tuhosit persut.
   
 25. Cutty

  Rekisteröitynyt:
  11.03.2015
  Viestejä:
  1 621
  Niin tai näin hallitusyhteistyö kaatui henkilöiden, ei puolueen linjan, takia.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti